Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Lengyi
aktív tag
Sziasztok. Lassan másfél éve tart kapcsolatom barátnőmmel, fiatalok vagyunk én 19, ő 2 évvel fiatalabb. Ez az első komoly kapcsolatom, alapvetően semmi gond nem lenne, de mostanság mindennapos dologgá vált a veszekedés és értelmetlen, indokolatlan "hisztik" sorozata. Hozzá kell tennem, hogy utólag elismeri "nem volt értelme, sajnálom...". Engem viszont zavar, rosszul érzem magam, idegölő ez a sűrűsödő összeszólalkozás és az utána való csend és lelkiismeretfurdalás, hogy vajon én csinálok e rosszul valamit. Környezetem ugyan mellettem áll, úgy látják sokszor semmi közöm a vitákhoz. Elég sokat gondolkozok helyes így ez egyáltalán? Mivel ez az első eset mikor meg kell illetve egyáltalán meg kell e birkóznom ezekkel a problémákkal Kérném ebben véleményeteket, tapasztalatotokat mert tanácstalan vagyok ebben a látszólag jelentéktelen problémában de nekem számít
u.i: ne sértődjetek meg, ha nem reagálok a tanácsokra, észrevételekre mivel legközelebb holnap estefelé érek haza -
Lengyi
aktív tag
válasz orbano #10503 üzenetére
Köszönöm, és jól látod a dolgokat. A családdal van a probléma, náluk otthon.. és az sosem fog változni, illetve csak válás útján. Tehát a probléma fent fog állni, higadt vagyok és nyugodt amíg lehet. Amúgy szeretnivaló aranyos, de mikor kivillatja a foga fehérjét elmegy a kedvem az egésztől, ebben az a szörnyű, hogy mostanában egyre többször látom azt a bizonyos fogat
-
Lengyi
aktív tag
Hejhó. Látom ma kiírom magamból nap van. Nekem is muszáj, mert csak agyalok a kapcsolatomon folyamatosan. Lenne Ő és lennék én, lennénk együtt... Elkezdődött az egyetem, albérletbe költöztem, Ő még középiskolás a "volt" lakhelyemen, ebből adódóan csak hétvégeken láthatjuk egymást, de már akkor se . A mai nap egyik barátnője névnapjának ünneplésével telik, tegnap körülbelül egy órát ha együtt voltunk, ismerősöknél ünneplés következtében. Reggel koránkelés, kivittem állomásra, ne késsen el a munkából. Persze megkérdezte, hogy gond lenne e, ha elmenne bulizgatni és jól tudja, hogy igenis az lenne, de "elengedtem", a lelkiismeretére bíztam.
Lehet úgy tűnik túllihegem a helyzetet, de annak fényében, hogy két hete válsághelyzetbe került kis híján a kapcsolatunk és ezen fáradozok, hogy szebb és jobb legyen, jóvátegyem a hibáimat, pont ekkor jön az elköltözés és azt a kicsit is meg kell vonnom magamtól
Nagyon összeszedetlen az írásom, nézzétek el, sok minden kavarog bennem (én vagyok a hülye v. komoly is lehet a probléma v. Ő kukult meg)[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
Őszintén megvallva én is hanyagoltam amikor éreztem, hogy szeret. Jártam bulizgatni, vita is volt belőle, hogy sokat megyek, bár tegyük hozzá olyan időpontokban, mikor Ő épp hétköznapi tanulással volt elfoglalva és a találkozás bizonyos korlátozások miatt nem volt megoldható. Egy idő után megfakult a feléje mutatott szeretet, amit fel is emlegetett, úgy érezte nem adom magam a dolgokhoz és egyoldalú az együttlétünk. Most teszem fel, lehet visszavág, mert megérezte és mondtam is neki, hogy most nagyon hiányzik és nagyon szeretem, de akkor viszont fiatalsága ellenére lehet nem látja ez rossz időpont a revansra
A különválás felmerülése óta jöttem rá, hogy nagyon teperni kell, meg is beszéltük, hogy odafigyelünk a másikra. Én adnám is magam hozzá, de így hogyu.i: kb 3-4 hete volt a válságidőszak, azóta tiszta lap fázisban vagyunk. Azért tartom fontosnak még ezt, mivel lehet csak én kopmlikálok és lihegem túl a dolgokat (illetve nagyon szeretném a megerősítést ebben )
[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
Köszi szépen a válaszokat, megfogadom a tanácsot. A sörözés jóra sikeredett, túlságosan is. Érdekes, kiderült nem csak én meséltem az este folyamán, 2 barátomat is eszi a fene a kapcsolatukkal Megpróbálom fenntartani ezt a tiszta lapot, bár már csak jövőhéten fogom látni ebben a helyzetben nagyon rossz kivárni a heteket
-
Lengyi
aktív tag
Elég rossz fordulatot vett az életem. Tegnapi nap folyamán úgy éreztem meg kell beszélnem pár dolgot a Párommal, mert hiányzik a régi viszonyulása hozzám. Nem éreztem, hogy fontos lennék számára, nem érzem a rajongást.. 1 hónapja áll fent ez a helyzet. Mikor tegnap átmentem és rákérdeztem, hogy mi is történik és mi folyik le az érzései körül, közölte velem, hogy voltak dolgok, cselekedetek amik sajnos elhidegítették tőlem. Felmerült a szakítás, az újrakezdés, nagy sírások közepette, de nem tudta mit akar. Elmondtam, hogy szeretem és mindent megteszek azért, hogy jó utat vegyen a kapcsolatunk, elmondtam, hogy Ő a mindenem, nem rejtettem véka alá az érzéseimet. Szakítani nem akartam, mivel tudom, ha nem jön vissza hozzám azt a lehetőséget nem akarom és nem gondolok komolyan semmit, de ezt kellett tennem. Gondolván letisztázódnak az érzései. Lelkére kötöttem, hogy keressen, ha újra akarja kezdeni, én várok Rá és azt is közölje, ha nem. Őszintén nem vagyok biztos benne, hogy jól cselekedtem, én nem kereshetem, nem hívhatom telefonon ennek fényében Viszont tegnap este már küldött egy sms-t: Jó éjszakát!
msn-en mintha tudatni szeretné velem, hogy éppen mit csinál, mikor ér rá, hátha keresem.
Ezek az én meglátásaim, kíváncsi vagyok a Ti véleményeitekre, tapasztalataitokra. Meddig hagyjam őrlődni és tisztulni az érzéseit és mikor van az a pont amikor muszáj lesz felkeresnem, nehogy átessünk a ló túl oldalára? :,([ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
Ahogy én ismerem képes lesz rá. A várakozással azt szeretném elérni, ha van remény és mindent letisztáz magában, ugyanis én tudom, hogy szeret!! akkor az újrakezdés után teljesen más mederbe kerül a kapcsolatunk én is és Ő is tanul a hibáiból. Tudni fogjuk milyen rossz elveszíteni életünk párját és nem engedjük el többet. Ennek fényében pedig egy sokkal szebb, boldogabb és harmonikusabb kapcsolatot várok. Én minderre készen állok, Ő az akinek rá kell jönnie, hogy ezen megpróbáltatás után jön csak a "földi paradicsom"
szerk: egyedül a bolond és dacos barátnők véleményétől féltem, bár az sem biztos, hogy nem felém fogják terelgetni a gondolatait..
[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
válasz Viszlát #13854 üzenetére
Osztom a véleményed, nem értek vele teljesen egyet. Komolyabb okok miatti elválás, "szünetelés" után valóban maradandó sebek bújnak meg a kapcsolat alatt. Saját helyzetemet nézve tényleg az idő veszélyes, mivel azzal hasonló sebeket okozhatunk magunknak Ebben igazad van.
[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
Ma találkára invitált párom és rájött Ő is, hogy milyen jó együtt Nem tartott sokáig hála az égnek. Legalább lefogytam kicsit
Rohanok is hozzá, csak megosztottam Veletek, legyen örömhír is a topikban. Köszi mindent!!! -
Lengyi
aktív tag
válasz Brian_RL #14106 üzenetére
Hajrá, hajrá Barátságban Te és a szép napok. Yetikével egyetértek abban ,hogy nem kell semmit megköszönni, ne verd nagy dobra ezt a napot annak ellenére, hogy élveztétek. Az sms szvsz tökéletes ötlet volt de msn-en csak maradjon az ami volt ne hálálkodj Szép lassan mindennel, elrontani nem lehet.
-
Lengyi
aktív tag
Jajj gyerekek, sajnálattal tölt el az érzés, hogy megint hozzátok kell forduljak ( ne értsétek félre bírom a brigádot, csak a szituáció árnyéka boldogtalanít el..) A történet a következő barátnőmmel lassacskán 2 éve vagyunk/voltunk együtt előzményeket talán páran tudjátok de leírom még egyszer. Voltak viták, voltak hibáim de alapvetően nem volt rossz a kapcsolat. Amiben én hibáztam, hogy talán keveset foglalkoztam Vele és sokszor talán a véleménye se jelentett sokat számomra típusomból adódóan... nagy hiba... Körülbelül 1 hónapja kezdtem el érezni, valami nem az igazi, nincs az a hű de nagy rajongás irántam. Leültünk megbeszéltük, hogy hiányzik neki az érzés és nem tudja, hogy szeret e. Szakítottunk. Már aznap este keresett, telefonálgattunk és rá 2 napra találkoztunk is. Az a hét nagyon jól telt, utána visszamentem egyetemre és mikor hazajöttem már szintén nem éreztem amit kéne.
Tegnapi nap folyamán újra beszéltem Vele erről, hogy mégis mi a helyzet, mert nekem ez így nem jó Ugyanaz volt.. nem tudja mit akar. Megkérdeztem miért nem szólt? Abban bízott, hogy változik, hogy majd rájön, de kimondani nem akarta, hát kimondtam újra én. Azzal a feltétellel, hogy ne is keressen, csak abban az esetben ha tudja mit akar. Nem vagyok teljesen elkeseredve, mert tudom, hogy szeret csak valamiért Ő nincs tisztában az érzéseivel. Ha nem szeretne nem lenne beteg a helyzet miatt, nem sírná végig a napokat. Valójában elrontottam az első szakításnál, hogy hamar felvettük egymással a kapcsolatot, mit tehettem, alig vártam És kevés volt az idő a gondolkodásra, hogy megkülönböztesse a hiányérzetet a valós érzésektől. Most annyi ideje van amennyit nem sajnál aztán vagy így, vagy úgy de lesz valami. Igazság szerint ez a magasfokú optimizmus, talán naívság tart életben. Akkor fogok összeszakadni, mikor bebizonyosul, hogy nem lesz. Elfelejthetem a közös jövőt, a terveket, talán életem párját, akit nagyon szerettem és tudom, hogy én rontottam el[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #14179 üzenetére
Rengeteg a nem tudom, érzelmi zavar van. Azt mondta elhidegültnek érzi magát, amiatt, hogy olykor lekezelően bántam Vele és kevés szeretetet kapott. Ugyanakkor nem akarja, hogy vége legyen csak nem bízik benne, hogy jobb lenne, nem érzi a rajongást. Most mióta megpróbáltuk a kedvébe jártam, minden gondolatát figyeltem és kedvére tettem, amennyire csak tudtam. Azt mondta, furcsa volt számára, hogy állandóan kérleltem öleljen meg, bújjon hozzám, más volt, mint régen. Én ezt az érzelmi tisztázódás hiányának tudom be, mivel nem tudja mit szeretne, ezért az sem tudja, hogy vágyik e az ölelésemre így, hogy kétségek gyötrik felém
[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #14181 üzenetére
Nincs az a fene nagy szerelem úgy érzi, mint az elején és mikor minden napját velem szerette volna tölteni. Lekezelőnek a véleményének elutasítását, semmibe vételét( nagyon hülye voltam, ez nem vitás) Tegyük hozzá Ő 18 én 20, valamivel érettebbnek is érzem magam a koromnál míg Ő "kislány" ezért mindig meg akartam Vele értetni, hogy miért nincs igaza, és ez vált szerintem terhessé számára.. Amire szüksége van az a szeretet, a megértés, a lelki társ persze mindez nem most, hanem mikor tiszták voltak az érzései. Mert jelen esetben teljesen adtam mindegyiket.
[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #14181 üzenetére
trallala
-
Lengyi
aktív tag
-
Lengyi
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #14186 üzenetére
Gondoltam, hogy meló van
Köszönöm ezt a választ, valószínűleg többször is átfutok rajta és levetítem a saját kapcsolatomra. Viszont teljesen bizonytalan vagyok, hogy éreztessem Vele mindazt amit írtál? Most külön utakon járunk papíron. Nem akarom zargatni a szerelmemmel, ha nem tiszta Benne minden. Időt szeretnék hagyni számára, hátha az megoldja a dolgokat. Viszont itt jön a képbe amit írtál, mi a helyzet, ha önmaga nem képes megbirkózni a problémáival, mikor jön el az a pont, vagy idő amikor nekem kéne lépnem felé? Jeleket lehetséges, hogy kapni fogok akkor már közelebb állok a megoldáshoz. De ha nem? Mert nem képes rá egyedül? Számomra elég új a helyzet és ezen kérdésekben tanácstalan vagyok. Ha úgy érzed elég számomra, amit írtál és majd rájövök biztosan így lesz. Ha nem akkor későbbi órákban hétköznapi helyzetekre, ötletekre is kíváncsi lennék, mert nagy a zűrzavar ezt olvasván bennemu.i: később leírom mire gondoltam, hogyan járnék el, részletesebben vázolnám a jelenlegi fázist. De most menjünk dolgunkra, Köszönöm és Szép Napot!
[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
Megint ide vezetett az utam. Nem adtam meg másodszorra se a barátnőmnek amit kellene. Értem ezalatt azt, hogy korlátoztam, nem adtam meg a kellő tiszteletet, magam helyeztem előtérbe. Típusomból adódóan nagyon nyers ( mondhatni bunkó, érzéketlen) vagyok. Pedig megfogadtam.. Nem voltam kitartó, nem voltam férfi, gyerek maradtam... Jelét sem láttam, de ő már szenvedett, pénteken elment barátnőivel kicsit kirúgni a hámból. Szombatra találkozás alvás vacsi volt betervezve, de mikor felhívtam már éreztem, hogy baj van. Azt felelte nem megy, szeret de nem... elmúlt a tűz is ami tartaná, nem jutunk 1-ről 2-re, legyen vége. Édesanyámnak éjjel még a buliból küldött egy üzenetet, ami teljesen egy másik srácnak szólt. Mikor megláttam felfordult a gyomrom, ideges lettem, összetörtem. Utólag józan fejjel belegondolva viszont hülyeségnek tartottam az egészet. Olyan nincs, hogy egy másik félnek küldjön egy sms-t és pont édesanyámnak címzi félre. Női praktika, és nincs is olyan, hogy ő mással, nem az a fajta, talán egyszer. Telefonon lett kiadva az utam, megakartam vele beszélni, de neki az fájna és nem menne, ha találkoznánk. Felejteni akar, mert kimúlt a remény, és én nem tudom, hogyan tudnék egy utolsó esélyt kicsalni. Egyenlőre heti 2-3 semleges, érzelemmentes sms-t küldök neki, hogy hogy telik a napja, hogy telik az enyém. Éltetem a lángot, hagyom pihenni és majd talán lépek, de fogalmam sincs hogyan
-
Lengyi
aktív tag
válasz BloodRay #27039 üzenetére
Én voltam a 2. és elég fiatalon elkezdett élni. Ilyenekről szerintem szó sincs, hogy élni szeretne. A probléma az, hogy szeret de nem hiszi, hogy működni fog miattam. Én meg nem tudom, hogy mit csináljak, mit lépjek. Nem vagyok benne biztos, hogy kapnék-e egy x-edik esélyt
-
Lengyi
aktív tag
válasz Apollyon #27044 üzenetére
Nem tudom, van benne ráció. Messze vagyunk mi a "kipcsi-kapcsik" -tól. Ismerem a korosztályom, jóval messzebb járunk..
Nehéz így tanácsot adni, elhiszem. Én ismerem, én tudom mire mit reagál. Lehet csak végső elkeseredésemben tévedtem ide pár okosságért.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Lengyi
aktív tag
válasz tibi666 #27054 üzenetére
A másik, ami számomra most nagyon fontos épp most írtad le. Tanultam a kapcsolatban ejtett hibáimból. Annyira átértékeltem mindent, mint még soha. Miattam futott vakvágányra. És úgy érzem most kész lennék arra, hogy a megismert hibáimon javítsak. Mert amíg nem teszem elő fog jönni újra és újra minden kapcsolatomban. Addig van értelme egy kapcsolatnak, amíg úton vagyunk, van mit tanulnunk belőle. Én szeretem, Ő szeret, és minden csak rajtam múlt/múlik, így csak az esély kell mert szeretném széppé varázsolni. Tudom, hogy amit most leírtam, ha meg is tenném, gyönyörű lenne/lesz.
Ezért zaklat fel, ezért nem bírok továbblépni, mert úgy érzem megérdemli és megérdemlünk egy szép kapcsolatot, aminek indult. A legbosszantóbb, hogy a saját sz*rom eszem.
Egy szó, mint száz amire most felkészültem neki szeretném adni és nem másnak[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
válasz kisboxi #27063 üzenetére
Azok táborát erősítem, akik szeretnének leragadni, mert elég volt abból, hogy éljek, csajozzak, flörtölgessek és majd valamikor párt keressek. 14 éves korom óta bulizok csajozok, megtaláltam a párom, közben bulik megmaradtak, de már bőven elég havi 1-2, megnyugodtam.. És a társam kell, aki sokszor anyám helyett is anyám volt és szerettem.
-
Lengyi
aktív tag
válasz Goose-T #27076 üzenetére
Olyan nincs, hogy mégis beválik és nem esek bele a csapdámba, igaz? Láttál már ellenpéldát arra, amit most leírtál? Csak kíváncsi vagyok. Az ésszerű gondolkodás ezt diktálja kivétel nélkül, amit írsz.
ui: hasonló kapcsolatban és helyzetben volt/van részem, mint amit leírt Iscariah #27045-ben. Ezért nehéz elengedni, ezért lennék írtó nagy hülye kényelmesen beletörődni, hogy nem kell változtatni
[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
válasz Zirowe #27188 üzenetére
Edenyke hasonló a szitum kb 2 oldallal ezelőttről. 2 év 7 hónapos kapcsolat került vakvágányra. Bár én ennyire nem mentem bele, hogy mi volt meg mi nem. Gyűrűs sztori nálunk is akadt 1 hónapja (bár hozzávágni azért azt nem, bár talán rosszabb amit tettem.. Na édes istenem nagyon berúgtunk édesapjával és elment az eszünk ). Ugyanezt csinálom, mint te bár ilyen kétségbeesettem nem kapálózok, mivel semmi értelme. Ilyen helyzetben időt kell nekik hagyni, elfoglalni magad bármilyen nehéz. Azt úgyis megérzi az ember ha itt az idő a kezdetre vagy az örök befejezésre (én is agyalok h 2 hetet v 3at várjak de hülyeség ). Imádom, szeretem de tényleg okoztam sérelmeket. Ő is ludas volt de többnyire én. Ha egyszer le is ülünk beszélgetni erről, elé tárom, hogy a büdös életbe nem fogok megváltozni nem árulok zsákbamacskát, MAXIMUM finomítani tudok a hozzáállásomon, mert fontosnak érzem, hogy jobbá tegyük a kapcsolatot közös erővel, de megváltozni senki se fog. Érni kell, gondolkodni és okosan ítélni meg helyzeteket. Hidd el meghozza a gyümölcsét és ő is másképp fog viselkedni veled, ha leszereled a higgadtságoddal, mint mondták páran előttem. Kitartás, nem feltétlen lett vége, reménykedni szabad csak nem a végtelenségig. Bele meg nem fogsz halni, ha újra beköszönt a vadászidény
-
Lengyi
aktív tag
válasz Csakénvagyok #27205 üzenetére
Szerinted egy ilyen szituban érdemes foglalkozni egy lánnyal? Igénylik? Bár ez hülye kérdés, ha nem akarnak semmit akkor is igénylik Szóval barátunk esetében mit old meg, ha veri az ajtót?
Csak egy kérdés volt. -
Lengyi
aktív tag
válasz orbano #27208 üzenetére
Most, hogy ezt írtad, elfelejtettem, postolni, hogy bennem is felcsillant a remény péntek este ( bár nem tudom személy szerint mennyire ismered a sztorim, azt hiszem itt voltál ). Hirtelen felindulásból elmentem a helyi clubba kicsit szórakozni. Táncolgatás, sörözgetés és kedvesem, khm... volt kedvesem is ott volt egyik barátnőjével. Érdekes szitu volt, került is, meg nem is Általában a közelünkben mozgott ( unokatesójával és közös barátnőnkkel mentünk le ) Kérte a táskáját a boxból, természetesen én vállaltam be a feladatot, magyarázott, hogy hol van én meg annyit mondtam, hogy "még azért megismerem a táskádat". Ez rosszul eshetett neki, ilyen sírás és nevetés közti állapot ült az arcára. Következő esetnél is mikor a közelünkbe ért enyhén könnyes szemmel láttam. Odaszólt, hogy holnap varratja a tetkóját, 1-2 percben mesélt nekem, hogy kivel hogyan csinálja persze mindent tudtam, mivel velem tárgyalta meg még előző héten. Kértem, hogy üljön le mellém meséljen kicsit mi van vele, viszont azt a szitut nem vállalta be. Szóval érdekes egy helyzet, nem sok mindent vettem le belőle, homályos fejjel bele is vetítem, amit látni szeretnék. Itallal spóroltam az éjjel, hogy tiszta fejjel éljem meg ezt a szép de mégis kesernyés ízű találkozást. Még egy italra meghívtam őt, koccintottunk. A végén egy semmitmondó puszival váltunk el, mint ismerősök. Hazakísértem a barátnőnket, így váltunk el 3an. Még ismerősöm visszament valamiért, mikor meglátta, hogy ott ül egyedül a pultnál magában, szó és ital nélkül. Már épp mostak fel. Meg van zavarodva szegénykém, nem rá vall ez a fajta viselkedés.
Ha szerencsém van nem olvasgatja amiket ide írok, mert tud mindent rólam. Ha mégis akkor meg annyit üzennék Babám, hogy hiányzol
-
Lengyi
aktív tag
válasz Zirowe #27212 üzenetére
Ha már mindenképp, ragaszkodsz a virághoz, 1 szál rózsának sokkal több mondanivalója van, mint egy csokornak. A nyakéket meg tartsd meg jobb időkre, akár neki ha majd megérdemli, vagy egy másik szépségnek
No hát nagyon egyetértünk gyerekek, csak a saját problémámban nem talál meg az eszem
[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
Valakinek nőügye, ha már enyémre nem lehet mit mondani. Ne mondjátok, hogy ezért mentem le sörért
Tényleg I_Am-et is rég láttam erre, pedig anno sűrűn megfordult itt
[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
válasz lezso6 #27249 üzenetére
Dobj be egy felest, az majd bátrabb szintre emel. Viccet félretéve nem kell izgulni már ez a pár sor amit itt leírtál sejtet esélyeket. Egyetem közelében úgyis rengeteg szórakozóhely, "kávézó" van. Hívd el egyszer angol után . Előző barátnődnek is meg kellett küzdenie érted? Tudsz valamit
[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
válasz lezso6 #27253 üzenetére
3 hét alatt illik is valamit rendezned Remélem jó hírekkel szolgálhatunk mind a ketten. Aztán feltétlen írni!! Egyetemi városban nem csak este van buli. Egész nap Ha meg bejárós, az csak előnyödre válik, míg nem jön a busz/vonat mehettek amerre láttok Iszok is egyet az egészségetekre!
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Gaming notebook topik
- Dell notebook topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest