Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#24501) Wolverine válasza Lirion (#24498) üzenetére


Wolverine
félisten

"egy általad látogatott szórakozóhelyen, a vidám barátaid között tudnád-e önmagadtól rosszul érezni magad, amikor rengeteg környezeti hatás mind arra késztet, hogy jól érezd magad."

Naná. Nem nehéz. Nagyjából ezért nem járok már sehová - évek óta nem éreztem jól magam egyetlen társaságban sem, és ez legalább 3 jól elkülöníthető csoportot jelentett. Ugyanakkor ha egyedül megyek valahová, akkor élvezem a programot.

szerk: a puritán lakásban pont attól érezheti magát jól valaki, hogy elkezdi a saját tetszésének megfelelően díszíteni :U

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#24502) Cs.Orsolya válasza Lirion (#24498) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Kedves Lirion, mivel nem ismersz engem, sem az életemet, ebből fakadóan a tanácsaid arra vonatkoznak, amiről nincs tudomásod.
Amiket írtál én azokon mind-mind keresztülmentem már. Nem akaratból mentem bele ezekbe a helyzetekbe, hanem a sors hozta el őket nekem, és bizony megtapasztaltam, milyen az, amikor egy puritán helyen egyszál magamban vagyok, éppen a depresszió és a semmi határán, ahol is megtapasztaltam a saját igazi belső erőmet. És azóta nincs az az isten és ember, aki ezt el tudná venni tőlem, vagy megadni a számomra. Mindig magam álltam lábra, egyedül oldottam meg a problémáimat, és olyan nagyon-nagyon jól elvagyok magamban, még unatkozó, és rosszkedvű emberek között is, hogy azt el sem tudod képzelni! Remek ötleteim, és gondolataim vannak, vagy csak lehunyt szemmel hallgatom a saját belső zenémet, gondolatban verseket, vagy regényt írok, esetleg mesélek magamnak. S még az emberek megfigyelésében is szoktam örömöt lelni. Gyereknek is ilyen voltam, és felnőttnek is ilyen vagyok.
Ettől függetlenül szeretem a páromat, a rokonaimat, szívesen vagyok velük együtt, de néha szomjazom az egyedüllétet. Nagyon is. Mostanában pont azzal a nehézséggel küzdök, hogy túl sokat vagyok emberek között, és ez egyszerűen sok nekem. Emberekkel lenni fárasztó dolog, és pihenni csak egyedül tudok, töltekezni csakis az egyedüllétből tudok, vagy olyan pillanatokból, amikor olyasmi történik egy másik emberrel, ami a teljes összhangot és harmóniát jelenti. De ezt elérni, megtartani, és maximálisan kiélvezni meglehetősen melós feladat. Nem pusztán a munkámban, hanem a magánéletemben is. Ebből fakadóan az első lépés magamban harmóniát teremteni, aztán tudok másokkal is harmonikus lenni, vagy harmóniát teremteni magam körül. És talán meglepő, de ebbe csak bezavarnak mások. S talán meglepő, ha nem hagyom, hogy mások bezavarjanak, akkor általában én katalizálom a másokbban való harmónia és erő létrejöttét.
Ez nem csak a munkámra igaz, hanem a magánéletemre is.

Sőt, ha rossz kedvem van, mert valami nyomaszt, én bizony nem tudom jól érezni magamat. El is szoktam vonulni, hogy ne rontsam mások kedvét. aztán, ha ezt nem tehetem meg, csak másokra való tekintettel direkt áthangolódom a jókedvre. Ez alapvetően mindig döntés kérdése. Vagy akarod és megteszed, vagy nem.

Kettőnk gondolkodásában az a különbség, hogy amiről én beszélek, azt nem a könyvekből szedem, hanem személyes tapasztalatból, amit vagy megtámogatnak a könyvek, vagy nem. S azért tudom, hogy igazam van, mert tapasztaltam, és láttam...

[ Szerkesztve ]

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#24503) Lirion


Lirion
addikt

A puritán lakást mindketten (tildy, Wolverine) félreértettétek. Semmiféle díszítés, semmiféle dísz, csak maga a lakás és kész. És legyél ott vidám, nem attól, hogy elkezded díszíteni, mert az nem játszik. Azzal már megváltoztatod a környezetedet, amitől egy nő mindjárt jobban fogja magát érezni, általában egy férfi is, de őket kevésbé befolyásolja ez a dolog.

tildy: A bulis dolgot is félreértetted, nem arról van szó, hogy eleve rossz kedvvel mész oda és úgy is maradsz-e, hanem jókedvűen mész, szórakozni, a barátaiddal és direkt lehangolod magad.
Metro: A barátod képes rá, na és te? Ha nem vagy vele, tudsz egyedül vigyorogni és jól érezni magad egy tömött és büdös metrókocsiban?

(#24504) elmoraan (r) válasza Cs.Orsolya (#24497) üzenetére


elmoraan (r)
aktív tag

Ezt nem arra írtam, de mindegy. :U (A Holdra mutató ujj és a Hold esete. :K )

Monjduk ha kötekedni akarnék, azt mondnám, hogy persze, összekeverik az embert. :P

[ Szerkesztve ]

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#24505) Cs.Orsolya válasza elmoraan (r) (#24504) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Ah, so!

Azért Frame miatt nem bánom, hogy leírtam. :)

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#24506) Lirion válasza Cs.Orsolya (#24502) üzenetére


Lirion
addikt

"És talán meglepő, de ebbe csak bezavarnak mások. "
Erről beszéltem, nem tudod magad elszigetelni a környezetedtől, különben nem zavarnának bele.

"El is szoktam vonulni"
Hova? Gondolom egy szórakozóhely mosdójában nem tudnál jókedvet varázsolni magadra...

"csak másokra való tekintettel direkt áthangolódom"
Ismét csak a környezetről van szó, ami meghatározza, hogyan érezd magad. Ha ők jól érzik magukat és te nem tudsz elszakadni tőlük, hát akkor te is jól érzed magad. Ennyi a lényeg, magyarázhatod utólag, hogy de ez ezért meg azért van...

"Kettőnk gondolkodásában az a különbség, hogy amiről én beszélek, azt nem a könyvekből szedem, hanem személyes tapasztalatból"
Ezek szerint te is sokat csajozol. :)

Egyébként menj el egy szórakozóhelyre és figyeld már meg, hogy a tánctéren hogyan viselkednek a nők és a férfiak. Ne menj későn, 10-12 között leginkább, amikr még nem satu részeg senki. Azt fogod látni, hogy a srácok nyálcsorgatva ácsorognak a tánctér körül 1-2 kivételtől eltekintve vagy asztaloknál ülnek és vedelnek, a csajok meg táncolnak és jól érzik magukat a jó zene, a stimuláló fények, a hangerő hatására.
De úgy látom, fölöslegesen koptatom a billentyűzetemet.. téged hidegen hagy, hogy a nők milyenek, mindenkit csak emberként elemzel, és nem érted meg, hogy a nő és a férfi fiziológiailag is különböznek, következésképpen a gondolkodásmódjuk és a viselkedésük is más lesz.

(#24507) tildy válasza Lirion (#24503) üzenetére


tildy
nagyúr

Hohó álljon meg a menet, előbb azért nem ezt írtad. de most már sejtem , mire akarsz kilyukadni : arra, hogy el tudja-e az ember vonatkoztatni magát a környezettől , külső benyomásoktól .
Erre is az a a válaszom , hogy igen.

Tömött metrókocsiban viszont nem érzem jól magam, mivel a bezártságot nem tűröm jól, sőt, menekülhetnékem támad , talán agórafóbiának nevezik.(Elmo : neten ezt találtam. Bezártságot sem szeretem, a sok embert sem. A bezártságos aklausztrofóbia, a sok ember meg az agórafóbia) Tehát ebben a helyzetben még ha vidám emberekkel is vagyok, és vidáman érkezem oda, nagyon rosszkedvűvé tudok válni. Viszont simán eltömegközlekedek , ha alapból jókedvem van. Még az sme zavar, ha a többi ember savanyú képet vág. A tömegnyomor viszont mint írtam kikészít. (ha nagyon meleg van az is)

Jókedvűen buliba menés meg már lett rosszkedvbe átfordulós, egyszerűen hiába voltam ismerősökkel, hiába mosolyogtak, meg minden, de piszokmód egyedül éreztem magam, és a zene sem volt nekem bejövős.

Amiket leírsz viszotn Orsinak, azok bizonyos embercsoportokra igazak. ajánlom menj el egy goapartyra, hogy megdőljön a sztereotípiád :D (Pl. nyálcsorgatás, meg a picsarázás)

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#24508) elmoraan (r) válasza tildy (#24507) üzenetére


elmoraan (r)
aktív tag

Az klausztrofóbia, de nem vagyok benne biztos, mert különbözöl fiziológiailag. :U

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#24509) tildy válasza elmoraan (r) (#24508) üzenetére


tildy
nagyúr

Egyébként ja, lehet igazad van. Vagy talán a kettő egyfajta keveréke. Mindenesetre tömeg+bezártság ->tuti elkezdek izzadni és rosszul lenni.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#24510) Cs.Orsolya válasza Lirion (#24506) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Oké, hagyjuk. Te mondod a magadét, én az enyémet. Ahogy akarod, úgy forgatod saját szád íze szerint a dolgokat, és még csak el sem gondolkodsz azon, hogy a másiknak igaza lehet-e vagy sem.
Vannak különbségek, de ne essünk már tévedésekbe, hogy ennek mik a fő okai!
Nekem mindegy, mit gondolsz. Úgy strukturálod meg magadnak a valóságot, ahogyan akarod, és valójában nem vagy környezetfüggetlenebb, mint én.
Ha nem tudnád, az hogy introvertáltság, vagy extraverzió, ill mező függőség, avagy mező függetlenség nem női és férfi minőségek, hanem mentalitásbeli különbségek. És mindkettő pólus lehetősége ott van nőben és férfiban. A személyiségfejlődés lényeg pedig az, hogy életszakaszokban más és más minőség jelenik meg ezekből, és teljesíti ki az adott illetőt. Nőt és férfit egyaránt.
Aztán azt is tudnod kell, hogy annak, ki mennyire női vagy férfi minőségekkel él, vagy gondolkozik ahhoz is köze van, mint használ a négy tudati funkcióból, illetve mennyire kiegyensúlyozott a két agyféltekés működése. S innentől megint csak bukik az elméleted.

Én elhiszem, hogy az átlag ilyen vagy olyan. Engem nem az átlag ember viselkedése érdekel. De ne erről vonjunk már le univrzális törvényszerűségeket, kérem!
Ami az átlag, az egy tendencia. Ami a valóság az az, hogy képes vagy-e a tendenciáktól elvonatkoztatni, és megtapasztalni az Igazságot.

Más részről, mindig udatos döntés kérdése, hogy miként döntesz a környezet hatásairól, vagy azoktól való függetlenítésedről.

Csak egy kérdés: próbálkoztál már mentális gyakorlatokkal, mint pl. imagináció, relaxációs meditáció, koncentrációs gyakorlatok?
Én lassan 15 éve gyakorlok ilyen gyakorlatokat, hidd el, van bőven tapasztalatom mind a belsőmről, mind akörnyezetemhez való viszonyulásról. És sokkal több tapasztalatom van arról, hogy a képességeim a környezetre való hangolódásra és függetlenedésre miképpen befolyásolhatóak, és fejleszthetőek. S attól még, hogy nőként könnyebb nekem hangolódni, azzal az is együttjár, hogy sokkal könnyebb függetlenedni is. S ami egy pasit bezavar, attól ő függetleníteni sokkal nehezebben is tudja magát, mint egy nő. No, ezt a csavart is tapasztalat bizonyítja. A férfi ezért ragaszkodik mereven a belsőjéhez...

Á, mindegy. Csak tépem itt a billentyűt, mint foxi a lábtörlőt, de te úgyis mereven ragaszkodsz a belsődhöz, mrt emészthtetlen számodra az, hogy ne neked legyen igazad... Te, pasi... :P :N
Tildy: Bezártságtól való szorongás: klausztrofóbia, embrektől, tömegtől való szorongás: agorafóbia :K

[ Szerkesztve ]

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#24511) NoLF válasza Lirion (#24498) üzenetére


NoLF
addikt

én mindig röhögök a metrón, éjjel nappal, akármikor, amikor csak utazom. annyi hihetetlen igénytelen mocskos undorító és teljes mértékben ízléstől megfosztott ember utazik ott, hogy félelmetes. rettentő jókat mulatok rajtuk minden egyes nap :K :C :DDD

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#24512) Gorneck válasza NoLF (#24511) üzenetére


Gorneck
titán

Éjjel nappal be vagy szívva? :D :DDD

Amúgy valóban jókat lehet mosolyogni...

Gorneck#1239

(#24513) NoLF válasza Gorneck (#24512) üzenetére


NoLF
addikt

nappal sosem. :N
mármint munkaidőben :DD

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#24514) Lirion válasza NoLF (#24511) üzenetére


Lirion
addikt

Én táncolni szoktam. Liquid FTW. :DDD

(#24515) Gorneck válasza Lirion (#24514) üzenetére


Gorneck
titán

Akkor lehet már rajtad is röhögtem már... ;] :P :DDD

NoLF: Helyes... :)

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#24516) Lirion válasza Cs.Orsolya (#24510) üzenetére


Lirion
addikt

Hát én már csak ilyen makacs és csökönyös vagyok. :P :D

Gorneck23: Hát rajtam meg a barátaimon is már elég sokan röhögtek bulikban. :)

[ Szerkesztve ]

(#24517) Cs.Orsolya válasza Lirion (#24516) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Én is :DDD :P

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#24518) proof88


proof88
addikt

Fel se kell szállni a metrókocsiba, hogy röhögjön az ember: a reggeli tömegben, mindenki még be akar férni a végállomásról induló metróba, ennek eredménye, hogy amikor bezárta az ajtókat a vezető, akkor az egyik ajtónál egy kar, másik ajtónál egy láb maradt kinn. Szemét dolog, de jóízű volt az örömöm, főleg mert haverral mentünk suliba és ott szálltunk le mindig a metróról. :DDD
Ezt egyébként másnak is meséltem, és élőben más is nevetett rajta. :))
Ti most biztosan nem nevettek. :U

[ Szerkesztve ]

(#24519) roti86 válasza proof88 (#24518) üzenetére


roti86
őstag

Ilyen élményem nekem is van. Miskolcon a 22-es busz jár az egyetemre.
Nos szeptemberben mikor indul az őszi szemeszter az első hetekben baromi sokan tudnak lenni a buszon, ilyenkor még az elsősök is nagyon szorgalmasak :D Szóval egyszer az orrom előtt ment el a busz, de nem is bántam mert látom, hogy az egyik emberkének kilógott a könyöke :)) Hát mi is nevettünk rendesen. /Ez egy régi típusú Ikarus volt, az új Neoplánnál ez nem fordulhat elő mert addig nem csukódik be az ajtó amíg az ajtó vonalában tartózkodnak./

(#24520) Csakénvagyok válasza Lirion (#24514) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Én inkább megijednék, ha látnálak

(#24521) proof88 válasza roti86 (#24519) üzenetére


proof88
addikt

:DD

(#24522) Lirion válasza Csakénvagyok (#24520) üzenetére


Lirion
addikt

Ne félj, nem harap a bácsi. :P

(#24523) kisboxi válasza Lirion (#24522) üzenetére


kisboxi
tag

Az már kellemetlen, ha bácsi. ;] :DD

"Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errare perseverare."

(#24524) fokukac


fokukac
nagyúr

csókolom, nőügye vagyon-e valakinek?

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#24525) tibi666 válasza fokukac (#24524) üzenetére


tibi666
senior tag

nincs. :(

(#24526) whitezo88


whitezo88
nagyúr

annyira megszoktam ezt a netes kapcsolattartást h lassan furcsa ha máshogy kell kommuniálni (sajnálatos dolog) mivel napok óta nem láttam msnen a leányzót hétfőn írtam neki h mi van vele kéne találkozni, másnap este írt vissza h persze hol mit ma megint 1 db levelet váltottunk de már inkább smst írtam neki, h felhívom majd a részletekért délelőtt, mert napi 1 levélváltás időpont megbeszélés miatt nem adja be ;] vissza is írt de konkrét időt nem beszéltünk meg csak annyit h Állatkert.

(#24527) Pötyi


Pötyi
őstag

Ma hallottam egy gyönyörű hasonlatot az udvarlásra és a dugásra:

"Egy órát állsz a Déli pályaudvaron a kassza előtt a sorban, hogy jegyet vegyél egy vonatra, amivel három perc alatt eljutsz Kelenföldre..."

:D

QNX is cool!

(#24528) proof88 válasza Pötyi (#24527) üzenetére


proof88
addikt

:DD

(#24529) lipi67 válasza Gorneck (#24512) üzenetére


lipi67
veterán

Jó is az! -mit kolbászolsz Te erre?- :U

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#24530) R válasza Pötyi (#24527) üzenetére


R
aktív tag

gépbuzi :P

(#24531) fokukac válasza Pötyi (#24527) üzenetére


fokukac
nagyúr

Keziccsókolom, a BKV-bérlet is érvényes a vonatra a városhatáron belül! :))
:P

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#24532) tildy válasza fokukac (#24531) üzenetére


tildy
nagyúr

Kezicsókolom, elvileg nem mindegyikre :P

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#24533) TexT-BoY


TexT-BoY
addikt

az van hogy annak ellenére amit itt elmondtam szerelmes vagyok.
6éve ismertem meg amikor elakartam magam tenni depressziós jellegemmel lábalól, és az egyongyilkossag.hu-n "tanácsadó, mentsvárként" ennek a lánynak megtaláltam az elérhetőségeit, elkezdtünk beszélgetni, meg hasonló, értelem szerűen elég fiatal voltam akkor és ő sem volt sokkal idősebb, na mind1 ez a múlt.
6éve msn, telefon minden mennyiségben, nagy összeveszések, több hónapos letiltások, minden játszott, aztán tavaly év végén volt egy képzésem a lakhelyéhez közel (utólag kiderült kb. 400m-re voltunk egymástól:). Akkor találkoztunk először és hát ahogy lennie kell érdekesen alakult az eleje , de a végén olyan csókot kaptam amilyet azóta se tudtak reprodukálni.
Na aztán az aktuális, most voltunk túl egy ilyen letiltásos, hagyjálbékén korszakon, mert azt mondta nem kivitelezhető, meg a betegsége sem engedi hogy a kapcsolatunk kibontakozzon meg mindenféle kifogások. Sacc 2hete melóba hallgattam egy olyan számot ami rá emlékeztetett, meséltem neki a kollégámnak, aztán hazaérve konstatáltam hogy ujra megjelent msnen és írt is, hiányzom, mennyek ha tehetem. Aztán tegnap este kissé megkésve, de lementem hozzá. Megismétlődött az ami a múltkor, annyi különbséggel hogy az eleje is csodás volt, aztán elmentünk arra a szórakozó helyre ami a stílusunkhoz leginkább illő, ott is jól éreztem magam vele, aztán séta a buszhoz és ismét vázolta hogy ez jövő év nyaráig biztosan nem megy mert "nem". Pontos okot nem kaptam, azt tudom hogy akkor pestre költözik és várom is, de nem értem hogy addig miért nem adja meg az esélyt arra hogy valami is lehessen.
A 6év alatt nekem is volt már komoly kapcsolatom, neki pedig még komolyabb mégis mindig "ottvoltunk" egymásnak, és most is szemrebbenés nélkül mondta a képembe hogy szeret...
Nem igazodom ki rajta egyszerűen.

na valahogy így állok most, és úgy érzem magam mint az Reign Over Me-ben Alan, aki máson szeretne segíteni holott ő vérzik több sebből.

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#24534) Cs.Orsolya válasza TexT-BoY (#24533) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Jaj, az összes vészcsengő ordít a fejemben ettől a sztoritól...

Mi a betegsége a lánynak?

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#24535) TexT-BoY válasza Cs.Orsolya (#24534) üzenetére


TexT-BoY
addikt

Édes vagy szeretlek. Mi a baj a sztorival? Gondoltam előröl kezdem és igy ömlött ki belőlem így a 28 fent töltött óra után.

Valami igen komoly és valóban visszafordíthatatlan, épp ezért nem látom értelmét annak hogy húzza ilyen formán az időt, ugyanakkor tisztába vagyok vele hogy csak kifogás-nyafogás.

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#24536) Gorneck válasza TexT-BoY (#24535) üzenetére


Gorneck
titán

Ezzel az a baj, hogy hosszútávon nem fogtok működni...a volt barátnőmnek izomletapadása volt a lábában...és sose tudta túltenni magát rajta fejben és ez rohadtul kihatott a kapcsolatunkra...
Ha nem is havonta, de elég gyakran jött nála elő az a kérdés, hogy Én mit akarok tőle sokkal jobbat érdemlek...azt persze nem fogta fel, hogy Én elfogadtam olyannak amilyen és szeretem. Tudtam/éreztem, hogy nagyon szeret, de mégis...mégis szenvedett...

Gorneck#1239

(#24537) Cs.Orsolya válasza TexT-BoY (#24535) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

A sztorival semmi gond. Csak általában minden ilyen történet sok és szenvedélyes boldogság után kétszer annyi szenvedést jelent. És úgy alapvetően Ti erre már rádupláztatok az elmúlt években, ergo ebből a nagyon minimális jó mellett elképesztő mennyiségű fájdalom fog születni. Legalább is én még nem találkoztam olyan történettel - kivéve a filmeket, de ott is max. fifti-fifti az arány -, amely ne így lett volna.

A többi kérdésem pedig annyira intim lenne, hogy nem tartozik a topikozókra. privátra most nincs kapacitásom, ne haragudj! Csak muszáj volt szólnom. (A belső hangjaim tévedhetetlensége majdnem 200%-osra fejlődött.) :K

Gornecknél van egy adag ok a vészjelzésre.

[ Szerkesztve ]

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#24538) Gorneck válasza Cs.Orsolya (#24537) üzenetére


Gorneck
titán

Nálam 3 évig működött a dolog és úgy szakítottunk, hogy szerettük egymást...pár hétig hónapig pihentetni akartam a dolgot és újra összejönni az ex-szel, de aztán úgy döntöttem, hogy nem...az okokat nem sorol, mert magánjellegű.
Azóta eltelt 1 év és nem tudok semmi értelmes kapcsolatot felmutatni (max barátikat), de nem érzem magam ettől sem kevesebbnek, sem rosszabbnak és nem érzem magam magányosnak. Elvagyok, boldog vagyok, élem az életem amit élvezek teljes mértékben.

Gorneck#1239

(#24539) TexT-BoY válasza Cs.Orsolya (#24537) üzenetére


TexT-BoY
addikt

Akkor lényegében szerelmesedjek ki, vagy várjam hogy felköltözzön?

igen ez a szenvedés kérdés valahogy stimmel is, talán ennek köszönhető az a mivoltom amit idehaza megengedek...

Mondanám hogy nincs titkom az itt olvasók előtt, de ha igy gondolod akkor maradjon:).
Az a baj hogy megszoktam hogy minden lány halálos beteg, minden lányt megerőszakoltak, és aki nem szeret &#ni az azért nem mert az első barátja tul "határozott volt".
De vele szemben az efféle alapgondolataim nem tudom alkalmazni, és ami a leg furább hogy mindig egy olyan lépéssel előttem jár hogy mire mondanám, ő már csitít hogy nem kell a savazás...

Gorneck23: egyébiránt tényleg van benne egy ilyen nem is szerethetsz igazán és amúgy jobbat érdemelsz utóérzés, de hogy ez annak köszönhető hogy csak húzza a fejem vagy tényleg így gondolja?

[ Szerkesztve ]

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#24540) Gorneck válasza TexT-BoY (#24539) üzenetére


Gorneck
titán

Nem ismerem a lányt...így nehéz bármit mondani...ha ezt neked el is mondja illetve beszélget erről veled, akkor meg pláne...
Ha rám hallgatsz azt a felhőt nagyon messze elhessegeted a burád környékéről...

Gorneck#1239

(#24541) elmoraan (r) válasza Cs.Orsolya (#24537) üzenetére


elmoraan (r)
aktív tag

Hát azért az a 200% elég határozott felülbecslés, haddnemondjam. :P

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#24542) Cs.Orsolya válasza Gorneck (#24538) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Még időben vagy a "semmi normálist illetően". Nem gondolom, hogy ez vészes volna. Sőt. Ha 3 éve nem menne, azon már elgondolkodnék. ;)

Elmo: Itt most szakmai oldalról beszélünk, na. Saját ügyemben én is a vágyteljesítő önigazolásokat keresem. De most valaki más érdekeiről van szó. :P

[ Szerkesztve ]

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#24543) Dylen válasza TexT-BoY (#24539) üzenetére


Dylen
aktív tag

de hogy ez annak köszönhető hogy csak húzza a fejem vagy tényleg így gondolja?

fél attól hogy egyszer majd tényleg így fogod gondolni (vagy most is így gondolod), és magát védi a csalódástól, ezért inkább ő mondogatja ezt

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#24544) frame>24 válasza Cs.Orsolya (#24537) üzenetére


frame>24
addikt

"minden ilyen történet sok és szenvedélyes boldogság után kétszer annyi szenvedést jelent." - így van, hallgassatok rá, én nemhogy duplán, de triplán megszívattam magam, mikor egy nőszeméllyel mindig belementem a "rekurzív szerelembe!"

Még mindig van emiatt fájdalmas seb, kb. olyan, mint a Morgul-tőr szúrása. :(

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#24545) Cs.Orsolya válasza TexT-BoY (#24539) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Én nem mondhatom meg, mit tegyél. Az viszont erősen kérdés bennem, hogy aki ezer sebből vérzik, miért másokon akar segíteni először, és nem önmagán? A helyedben én ennek utánajárnék, hmm?

Tudod, van egy alapelv, amit mindig el szoktam mondani azoknak, akik erőn felül akarnak segíteni másokon: Ha kifosztod önmagadat azon keresztül, hogy mindig csak adsz és adsz, tudattalanul olyan hiányérzeteket halmozol fel magadban, ami végül szükségszerűen elképesztően önzővé és végül gonosszá tesz majd. A szándékaid a saját poklodra visznek. Mert ha nincs belső naftád, mint egy napnak, hogy sugározd magadból a fényt, akkor halott vagy belülről, és csak mások fényében leszel képes fürödni. Aki mások fényében fürdik, az olyanná lesz végül, mint a holdfényben járók: élőhalottak, vámpírok, és az éjszaka kísértő lények, akik mások életerejét szívják. Ez egy lélektani állapot. Éppen ezért, ne kergesd a napodat, mint Ikarosz, mert annak mélybezuhanás a vége. hanem leld meg a belső erődet a belső napodat, a saját egész-ségedet, és egészlegességedet, és majd abból akarj adni másoknak. Ha idő előtt akarsz szentté válni, akkor csak egy önsanyargató aszkétaként sorvadsz el üdvözülés nélkül. Tudod, ha túlfeszíted a gitár húrjait, elszakadnak, és annyi a zenédnek... Hmm?

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#24546) TexT-BoY válasza Cs.Orsolya (#24545) üzenetére


TexT-BoY
addikt

A legfontosabb a felismerés nem?
Ma reggel megláttam átgondoltam, leírtam, ennél jobban hogy ismerjem be?

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#24547) Cs.Orsolya válasza TexT-BoY (#24546) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

A felismerés még változtat valamin? Innentől cselekedni kellene, avagy nem? Először is, megkeresni az okokat, és az okokat fenntartó viselkedéseket - mind gondolkodás, mind cselekedetek terén -, aztán megszüntetni őket, és átváltani más cselekedetekre, amelyek a helyes következményt hozzák. Jelen esetben azt, hogy Te boldog vagy.
Vagy rosszul látom?

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#24548) elmoraan (r) válasza Cs.Orsolya (#24545) üzenetére


elmoraan (r)
aktív tag

Hogyan jár az olyan nap, aminek sok a naftája? Így. ;]

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#24549) frame>24 válasza elmoraan (r) (#24548) üzenetére


frame>24
addikt

Dícséretes poén, de akkor már inkább egy valódi szupernovát tegyél be, ilyen mű helyett :DDD

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#24550) elmoraan (r) válasza frame>24 (#24549) üzenetére


elmoraan (r)
aktív tag

Ez már csak a maradvány. Nekem maga a pillanat kellett. :K

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.