- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
válasz
proof88 #20991 üzenetére
Ez a rendrakás dologhoz, mi hárman vagyunk testvérek. Van egy nővérem, meg egy öcsém... mindketten rendetlenek, én elpakolom a cuccaimat, de ők is szülői behatásra elpakolták minimum hetente egyszer a cuccaikat. Nővérem férjhez ment, a férje is mondja neki hogy pakolj el édikém, és akkor elpakol..ők ketten azok a tipusok akiknek mondani kell hogy pakoljon el, különben nem fogják elpakolni mert őket nem zavarja
Ne törődj a barátnőd hugával, csak fel fog idegesíteni..nézd levegőnek
Ne akard te megnevelni, mert vannak akik nem veszik ezt jó néven...inkább valahogy mutass neki példát
egyrész a nővére is rendetlen, nem lát tőle jó példát, szülei nem foglalkoznak vele...amúgy az ilyen szülőket lőném le, nekik kutya kell nem gyerekValakinek nőügye?
-
proof88
addikt
-
frame>24
addikt
Nem teljes mértékben értem, miért csoda, ha ugyanaz a nevelési elv 2 kül. embernél eltérő eredményeket vált ki?!
Csak mondom, pl. ha 2 embert klónoznak, és testi adottságaikban, hajlamaikban nagyon hasonlóak, akkor is teljesen különböző személyiségek jönnek létre, más reakciókkal a körny. ingerekre. Miért? Mert képtelenség, hogy 2 embert (élőlényt) tökéletesen ugyanakkor és ugyanolyan ingerek érjenek, valamint, mint bármi nagy struktúra, az agy növekedésében is vannak bizonyos random tényezők, eltérő idegsejt-kapcsolatokat létrehozva.
(Na, most nagyképű voltam és gőgös
, de igazam van
vagy nem
)
szerk: és a lélek fogalmát még el is hanyagoltuk...
-
tildy
nagyúr
válasz
proof88 #20989 üzenetére
Talán át kéne vonulni ezzel a témával egy új topikba, fene se tudja.
" szerintem ha a szülő képes nevelni, akkor fog rendet tartani az a gyerek... " Nemhinném , hogy ettől függ a rendrakás .Nálunk az a nevelés volt, hogy rendet kell rakni .Mi hugommal legalább akkora ellentétek vagyunk, mint Orsi meg az öccse. Pedig ugyanaz a nevelés. Oké én jobban voltam fogva, de akkoris utálom és utálom és utálom a takarítást , rendrakást. Ő meg, mint egy angyal, mindig tip top a szobája.
Szóval nálunk felcserélődve van, a nagyobb , akit jobban fogtak, az a rendetlenebb
És lehet benne dac is, nem kevés.
De a rendet ,azt én is szeretem
Valószínűleg nekem találták ki az irobotot.
-
frame>24
addikt
válasz
proof88 #20991 üzenetére
"Húú, de keserű vagyok, tudom, gonosz is, mogorva és kibírhatatlan, de egyébként igazam van és sokan szeretnek engem."
Ilyen mondatokat én is meg szoktam fogalmazni magamban, egy-egy kirohanásom után.
Sajnos, a tőled idézett rész utsó 3 szava rám már nem igaz...egyébként, azért regáltam erre, mert pont ma olyan "emberekbe-belekötési-vágyam" lett, hogy nagy erő kellett lenyomni magamban, és akkor pont az idézetthez hasonló dolgok jutottak eszembe
-
proof88
addikt
De csak alig 3 év van köztük... Egyébként meg a húga állandóan 2-eseket meg 3-asokat hoz haza, a barátnőm meg mindig 4-est vagy 5-öst, de most is sikerült szín ötösnek lennie. És azért is idegesít is nagyon, mert a szülei beletörődtek, hogy a barátnőm erre képes, a húga meg ennyire. Aztán most, hogy érettségi van, egész évben olyan megkötések voltak, hogy csak hétvégén aludhatunk együtt, hétköznap elég a találka... persze az ember magyarázhatja nekik, hogy én hétfőtől szerdáig reggeltől estig (6-8-ig) vagyok egyetemen és az együtt alvás az nem lenne rossz, mert az ember ilyen nap után fáradt arra, hogy még este találkozzon, aztán haza, tanulni vagy lecke meg még enni is kell és mehet is aludni vagy másnap nem tudok felébredni... csütörtök meg majdnem péntek... azt veszem észre, hogy barátnőmmel szigorúbbak és vele bezzeg tudnak konstans szigorúan bánni, pl. a megkötés, hogy hétköznap nem aludhatunk együtt... pár hónap után azért sikerült kiharcolni, hogy minden 2. héten keddenként együtt aludhattunk... a húgánál meg az a büntetés, ha romlik a jegye (értsd: karó-karcsi), hogy 1 hétig minden este 8-kor le kellett vinnie a laptopját, hogy utána már ne laptopozzon az emeleten (értsd: msn orrba-szájba), hanem mással is foglalkozzon, pl. tanulással. Aztán utána kezdődött elölről... Amúgy is, sosem értem, minek egy 16-17 éves lánynak laptop, amikor jóval drágább, mintha asztali gép lenne, lassabb és sehova sem viszi, csak otthon használja, pff... és úgy használja, hogy a plédbe belefektetve, lol, aztán másodszorra már én takarítottam ki, mikor túlmelegedés miatt folyton lekapcsolgatott, mert nem kéne fél évente szervízben 10 rongyot fizetni egy negyed órás takarításért... persze ahol pénz van...
Húú, de keserű vagyok, tudom, gonosz is, mogorva és kibírhatatlan, de egyébként igazam van és sokan szeretnek engem.azt nem érted, amit írtam, vagy azt, amit Te írtál?
jól lettem nevelve, ugyanis igényem van a rendre, csak lusta vagyok tenni érte - akkor bocs, ez így már más... van akinek igénye sincs a rendre, mert sosem kellett rendet raknia a szobájában... -
Dylen
senior tag
válasz
proof88 #20989 üzenetére
Szerintem jól lettem nevelve, ugyanis igényem van a rendre, csak lusta vagyok tenni érte. Valahol ott lehet az igazság abban, amit Orsi ír a közötte és a testvére közötti különbségről. Az én nővérem mindig szorgalmas és rendes lány volt. Én meg hanyag, szétszórt, stb. Úgy értem el ugyanazokat az eredményeket suliban mint a testvérem, hogy ötödannyit nem tettem érte. A felelősségvállalás sem ment, a kisállatkáimat is mindig elhanyagoltam. És mindketten ugyanazt a nevelést kaptuk.
Proof: szerintem meg ahogy a világ változik, úgy lehet a két gyerek nevelése is változó, de talán az alapvető értékek megtanításában kevésbé. (ezt most én sem értem
)
-
proof88
addikt
mindig rámszólt anya hogy pakoljak már össze, de ma is ugyanolyan vagyok mint régen, sztem ha valaki ilyen akkro ilyen - attól függ, hány éves korodtól kezdte és milyen eszközökkel, szvsz ez is annak az esete, amikor egy tanár nem tud fegyelmet tartani az osztályban... olyan nincs, hogy valaki gyerekként ha ilyen, akkor ilyen, szerintem ha a szülő képes nevelni, akkor fog rendet tartani az a gyerek... az más kérdés, ha felnő és nincs ideje rendet rakni... szerintem. Legalábbis én sosem értem azokat a szülőket, akik 1 hónapig nem szólnak semmit a kamasz lányuk (nem rólad beszélek már!!!) hülyeségeire, majd 1 hétig szigor, mert betelt a pohár, aztán felengednek és 1 hónapig megint megy a buli... mert ez van barátnőm húgával. A barátnőm és a húga ég és föld... és néha engem annyira kiakaszt, hogy volt már, hogy a szülők előtt rákiabáltam, hogy most már fogja vissza magát... tudom nem szép dolog, de velem ne viselkedjen senki állandó flegma és visszabeszélő stílusban, csak mert a szülei nem tudnak rá figyelni... de ez megint nagyon off, sorry...
szerk.: Orsi, most olvastam a hsz-t. Én mindig úgy gondolom, hogy a testvérek közötti különbség pont a nevelésben van, hiába azonosak a szülők, nem úgy nevelik, ahogy az elsőt... legalábbis én azt veszem észre, hogy mindig az első gyerek a neveltebb, a fiatalabb a neveletlenebb kategória, erre sok példát tudok hozni ismerős körökből, persze biztos van ellenpélda, bár én nem tudok ilyet mondani.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Igazából tesómnak is mindig rendet kellett csinálnia, és persze a tanulással is folyton nyaggatták - és sokkal több esze van, mint nekem! -, ehhez képest alig tudott leérettségizni töriből, és halálosan hanyag tud lenni. Nekem talán feküdt ez a felelősségvállalásosdi, ami a rend és tanulási igénnyel párosult... Ki tudja, hogy ugyanaz a nevelési elv az egyiknél miért váltja ki ezt a hatást, míg a másiknál a másikat... vannak rá elméletek, csak a változtatás nem olyan egyszerű.
Proof: Igazából hiába is ítélkezem magam is az öcsém tettei felett, attól nem változik semmi. Most megtiltottam a dohányzást a lakásban. Valószínűleg hasonlóan szankcionálni kell majd dolgokat nála. A kígyókat illetően pedig nem ismerek rá. Ma írtam is neki, hogy én nem ezzel az emberrel nőttem fel, és hiányzik az öcsém...
U.i. . Anyám leérettségizett angolból. Túlélte. Én is. Talán nem bukik meg
Még jó, hogy nem a gyerekem, aki most ballag. Nem bírnám idegekkel én ezt.
U.i.2. A kis gyerek klienseim hála a felelőtlen és szervezetlen életüknek ma felszabadították a délutánomat, így hamarabb vihetem a kígyót orvoshoz.
U.i.:3. A tegnap haldokló kígyóm - tisztes és becses nevén Zokni - ma hajlandó volt életjeleket adni, és megmozgatta magát a terráriumában, amitől egy kisebb fajta Mount Everest zúgott alá a szívemről. Egyszóval, az orvosig talán még bírja.
U.i.4. A pasim éppen karrierinterjúra megy, ami miatt megint izgulhatok.Ha a nap végére nem őszülök meg teljesen, akkor még van esélyem, hogy kihúzom a nyugdíjig...
A Családom és egyéb állatfajták rovatunkat hallották.
-
whitezo88
nagyúr
úgy néz ki jó idő lesz, remélem kellemesen fog telni a délután a Várban.
-
Dylen
senior tag
válasz
Goose-T #20978 üzenetére
Mennyire este? Flórián téren és az Árpád híd metrómegállóban is van lángosos de nemtudom sajnos meddig vannak nyitva.
Rumli: én hihetetlen rumlis vagyok lány létemre, aztán van egy pont mikor már nagyon zavar és akkor meg hatalmas rendet csinálok...majd kezdődik elölről az egész.
(#20972) Cs.Orsolya: nálunk is mindig rendet kellett csinálni otthon, mindig rámszólt anya hogy pakoljak már össze, de ma is ugyanolyan vagyok mint régen, sztem ha valaki ilyen akkro ilyen
-
Goose-T
veterán
Nem tudja esetleg valaki, hol lehet lángost enni Budapesten ma este? A Vörösmarty téren van most valami vásár vagy ilyesmi? Ott szokott lenni.
-
frame>24
addikt
Ezt tegnap találtam:
"hot women usually don't need to worry about bills and taxes, because there are plenty of loaded middle-age doctors and lawyers looking for trophy wives to make up for lost time spent studying" (Maddox)
-
cherilady
tag
Tudom h ez nem verses topik de muszáj megosztanom
Szívűnk már annyi mindent átélt
Szomorúságot, örömöt s bánatot
Volt köztünk néha harag
De szívűnk mindig együtt maradt
Bosszút állok mint a Patkány
De Te is vagy ám házi Sárkány
Szíved számomra élet
Ha elveszítlek én többé nem élek
Hosszú út vár még ránk
Sok kavicsos, döcögős út
De még több aranyhomokban taposott ösvény
Melynek varázsa vár vád s rám
S majd ha gyermeked tartod karjaidban
Életet ád az ég
S bánat sose ül majd arcodon
Mert én majd ott leszek melletted
Óvlak s védelek, míg élek el nem engedlekEzt most írtama páromnak
-
tildy
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #20972 üzenetére
Nálunk is folyton takarítnai kellett, meg naponta porszívóózni.Felnőttkoromra meg is utáltam az állandó rendmániát, pakolást.
Ha már nagy a kupi elpakolom, ja és a pasik tényleg rumlisabbak. Csak az a baj, ha pasi van a háznál akkor én is
-
proof88
addikt
No akkor már tudom, mit kell keresnem, ha egyszer betörök hozzátok.
Orsi: de nem igaz, hogy tudja, hogy komoly baja van a kilgyónak, akkor miért nem foglalkozik vele...Lehet lázadozni meg stb, művész lélek, blabla, de egy beteg állatról gondoskodhatna, amíg nem vagy otthon, pff... amúgy ne haragudj, hogy az öcsédről alkotom a véleményeket...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
proof88 #20968 üzenetére
Az öcsém idén lesz 29 éves...
Rumlihoz:
Én is a szülők felelősségének tartom a dolgot. Nálunk folyton pakolni kellett, már kicsi gyerekkorom óta mindig össze kellett rámolni a játékainkat, ha már nem játszottunk vele. Anyám javarészt egyedül nevelt fel minket, így a háztartásba mindig be kellett segíteni. Effektíve a főzésen kívül már mindent én csináltam 18 évesen. Aztán egy nagy házba költöztünk, és a házban is ezt kellett volna. De az 4x akkora volt, mint a panel lakás, és volt hozzá egy nagy kert is, gyümölcsfákkal. Elképesztő mennyiségű konfliktusunk volt abból, hogy valami sosincsen rendben... Az öcsém lázadásból rumlis. Legalább is, azt hiszem. Ha valami baja van, egyre rumlisabbá válik. Ő amúgy sokkal kreatívabb beállítottságú, mint én. Alapvetően művészlélek, aki ráadásul egy katonai szervezetnél hivatalos állományi tag. Egy művészlelket megöl a struktúra egy ponton túl. azt hiszem, tesóm az otthoni rumlival kompenzál.
Amúgy ha nőről van szó, takarít, pakol, főz, még mosogat is. A barátnőjével együtt lakva igazi papucs volt. Már engem idegesített a papucssága...
Minden esetre, hiába értem meg Őt, hiába tolerálom, hogy csak velem szemben engedi meg ezt a fajta trehányságot, akkor is, annyi bosszúságot és keserűséget tud vele okozni, hogy el nem tudom mondani...U.i.: Találtam a kígyónak orvost. Természetesen csak Bp-n. Egy vagyonba fog kerülni, ha meg tudják operálni... Bazi hosszú napom lesz...
U.i.2. Szurkoljatok, mert anyám ma írja az emelt szintű angol érettségit, hogy felvegyék egyetemre! büszke vagyok az Öreglányra! -
tildy
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #20952 üzenetére
Nem kell meggondolni, jó volt, csak észrevettem no.
-
Leeza
tag
Teljesen felesleges pesszimistáskodni, de tényleg, minek?? Nekem úgy tűnik, hogy alakulnak a dolgok, nem is kell letámadni, hagyd, hadd legyen túl a szakításán, már úgyis veled foglalkozik, ez egyértelmű. Menjetek ide-oda továbbra is, jönnek majd azok a jelek, nem kell aggódni, max. kicsit később. Egyelőre biztos nem fog a nyakadba ugrani, ami nem is baj, legalább tudhatod, hogy nem te vagy a gyógyír. Jobb is, ha úgy megy bele, hogy az előzőt már maradéktalanul lezárta, ahhoz meg szerintem még szüksége lehet egy kis időre. Szóval hajrá!
-
proof88
addikt
Orsi: hány éves az öcséd, csak nem a legkevésbé sem tolerálható 15-17-es intervallumban van? Tisztelet a kivételnek...
Többiek: nem, nem és nem! Én nem szeretek ledobott ruhákon meg mindenféle dolgon átlépkedi, rálépegetni, engem ez zavar, mindennek megvan a helye.
4 eset van, amikor tolerálom a rendetlenséget:
- amikor gépbuherálás van, és kell néhány dolog meg hely;
- amikor tanulni kell és össze-vissza kell keresgélni jegyzetek között;
- egyéb szituációk, amikor valamilyen más ok miatt átmenetileg ott hagyunk dolgokat, ahol nem a megszokott helye van, ilyen az első kettő is, és az utolsó is;
- és hogy ON is legyek: amikor dugás van és nincs idő ruha elpakolásra meg ilyenféle f@sságra (sic!).És egyébként a barátnőm húga még rosszabb, mert ő naggyon szétdobál mindent, bugyik is meg minden... egyébként kíváncsi lennék arra, hogy a többi nő hova gyűjti a használt bugyijait, de most komolyan... mert én bedobom a szennyesbe... és hát ott is van egyfajta szennyes náluk, ami ilyen fém doboz szerűség, abba dobálják külön-külön, a saját szobájukban, aztán hétvégenként megy a közös szennyesbe mosásra. De azt a dobozt miért kell annyira nyilvános helyen tárolni a szobában? Mert én nem szokásom a szobájában járkálni, de múltkor is megkért h egy övet hozzak el neki onnan, és hát meglátom a dolgokat, ezt nem szégyelli? De most komolyan, én akármilyen disznó vagyok, akkor sem szeretném, ha akárki látná egy kupacban a használt alsógatyáimat. Ez nem prűdség, csak idegesít. Barátnőmét látom, az oké. De más nő használt bugyijaihoz normális esetben semmi közömnek nem kéne lennie. Kivéve persze, ha én akarom.
Egyébként ez is egyértelműen a szülői szigor hiánya, anyukájuk sosem jár az emeleten, ahol a szobájuk van, az apjuk szokott néha-néha, mert ugye ő jár a padláson, mondjuk hetente... de ha lent lennének a szobák, tuti rend lenne. Mondjuk azt az embert sem értem, aki lakik egy házban, de hónapokig nem látogatja meg a ház jelentős részét és most az emeletre gondoltam... igen, fel tudna menni, csak neki ott nincs dolga, pff... vagy csak túlságosan hozzászoktam, hogy én nekem a kis panel lakásban naponta mindenhol van dolgom? -
Kokkantas
senior tag
válasz
fokukac #20966 üzenetére
Hmm. Ha a fejemre szarik, akkor az azt jelenti, h ott vagyok a szobában... S mivel egy nő szobájáról van szó, emiatt a nő is ott van. A kolléga meg azt mondta, hogy helyes, s főleg norvég. A lényeg lényegének lényege jelen esetben az, hogy a gumit a padlón akkor én hagytam ott.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
frame>24 #20957 üzenetére
No, mindegy. Most zokoghatnékom van, mert az öcsém trehányságának köszönhetően az egyik kígyónkat még mindig nem vitte el az orvoshoz - bazzeg egész nap a neten lóg, de egy rohadt kígyó dokit nem képes keresni azon a vászonhuzatra rongyosodott elkefélten redvás guglin -, és a daganat a fejében már akkorára nőtt, hogy szétnyílik tőle az állkapcsa. És most láttam meg, mert most értem haza, és teljesen kétségbe vagyok esve, hogy haldoklik, és nem tudom, mihez kezdjek most. Elkezdtem túrni a netet állatorvos után, de csak Bp találtam, és fel kell juttatnom valahogy a kígyót mihamarabb. Most olyan rohadtul ideges és dühös vagyok, hogy jobb, ha ma nem szól már hozzám senki...
-
whitezo88
nagyúr
na holnap Vár. remélem nem esik. és remélem lesz valami
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp #20958 üzenetére
Jaja, detto ugyanez... Általában csak azt nem szoktam megtalálni, ami épp kiböki a szememet... Érdekes hogy a hdd-eimen is ugyanez a helyzet, hiába van filmek meg music directory, szinte minden ömlesztve van a downloads-ban, amiből mind az 5 partíción van 1-1.
-
frame>24
addikt
válasz
frame>24 #20957 üzenetére
Most esik le, jellemző, hogy a ruhák közül a bugyikat, a harisnyékat, meg a melltartókat ismertük fel...egggyáltalán nincs fétise egyikőnknek sem
elmo: asszem többet kéne napirjazot olvasnom
továbá, csak neked, az alkotó munkára:
-
frame>24
addikt
válasz
Cs.Orsolya #20953 üzenetére
óóÓÓÓÓh, ne is mondd, de most télleg fúú:
Az egyik norvég csajszi, pont az egyik legszebb, megkért, hogy etessük meg a nyusziját (nem metafora), amíg ő a tavaszi szünetre hazamegy Oslo-ba.
Hát, én ilyet még nem láttam, az a szoba....áááÁÁÁhhhH. Hát minden, de minden szanaszét, harisnyák, bugyik, melltartók, mindenféle, felismerhetetlen ruhák, mintegy kiömölve a nyitott szekrényből, (b+, a nyúl is egy bugyiban kuksolt az ágyon, LoL); akkor: poharak, beleszáradt borral, egyéb löttyökkel, smink-eszközök, ééééssss: használt(?) koton, az ágy mellett, odab*va a parkettára. (Szerintem, ha annak a szobának lelke lenne, sírt, zokogott volna).Meg is állapítottuk, ha a szobája ilyen, akkor a pinája se lehet rendezettebb, és ez
Komolyan mondom, a világ összes legénylakásának kupija ehhez képest katonai barakk!
-
frame>24
addikt
válasz
elmoraan (r) #20950 üzenetére
...fel is kaptam a fejem, mert a linkelt oldalon először eztet véltem olvasni:
"A functional plasma weapon..." Pedig csak fictional. Diszlexiás-e vagyok?
Amúgy a layoutot nézve nem fantáziálták magukat halálba, én tuti valami soookkal bonyolultabbnak kinézőt tettem volna odapl.
(tech.: igen, tudom, a harcZtéren az egyszerűség a fontos)
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
fordfairlane #20944 üzenetére
Proof: Én laktam együtt ennél sokkal rendetlenebb nőkkel is. Hidd el, ha egy nő trehány, az rosszabb. Más oldalról, körülöttem is van mindig egy minimális káosz, ugyanis nagyon jót tesz a kreativitásomnak. Az új megalkotásához mindig kell egy nagy adag rendetlenség. Ezért is igaz a poén "a zseni átlát a káoszon"-t illetően. tehetségfejlesztésben alapvetően egy gyakorlatsort jelent a rend szétbontása, és káoszból való új rendszer kialakításának képessége. Ha alkotok nekem amúgy is az az első, hogy csinálok egy hatalmas kupit magam körül, hogy a szabadságélményemben a kreatív erőimet jobban tudjam fókuszálni. Na, mindegy. csak ennyit arról, hogy rendmániás/rendetlenség fóbiás volnék...
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #20940 üzenetére
Én ezt úgy ismerem, hogy csöng a telefon, felveszi egy gyerek :
- Halló!
- Halló, Jani, te vagy az?
- Igen
- Na, akkor szólj anyádnak, hogy beszélni akarok vele!
-Azt most nem lehet, mert benn van egy bácsival a szobában, és lihegnek.
- Mit csinálnak?
- Lihegnek.
- Na akkor menj da a sublóthoz, a harmadik fiókot húzd ki, és ott az ingek alatt van egy 38-as forgópisztoly, vedd ki, azt lődd le mind a kettőt.
- Na de...
- Ne dumálj, mer' pofonváglak! Akarom hallani a két durranást.(durr, durr)
- Megvolt, mind a kettő meghalt.
- Akkor tedd szépen vissza az ingek alá a pusztolyt, csukd be, és menj le az udvarra játszani.
-Mit csináljak?
- Hát itt nincs is udvar!
- Elnézést, nem Schmidt-lakás?
(Markos-Nádas-Boncz után szabadon)Ui. majd bejön!
Uui. még jó, hogy bele nem lépett... -
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Cs.Orsolya #20939 üzenetére
Alfa - Béta? Pedig simán stimmel. T-800-as Terminátorból is az Alfa volt a csillivilli beszivárgó egység, pszichológiai almodullal, meg élő szövettel fémvázon ésatöbbi, a Béta meg az eccerű (sic!) harctéri egység, dehát mégiscsak a Bétáknál vala a Westinghouse. Vagy kettő. (Alfánál nem volt ilyen tudnillik, mert csak átalakítva bírja el azt emberfia, és egyből feltűnt volna a sok gerillának, aztán tupu.
)
-
naam
csendes tag
válasz
Goose-T #20948 üzenetére
Egyébként épp terveztem, hogy valamit most már kitalálok, mikor kapóra jött ez a bowlingozós ötlet, amiből számomra egyenesen következett az, hogy őt is elhívom.
Persze, jó volt ez, szeretnék is tovább lépni, csak nem tudom, hogyan, meg milyen gyorsan, különösen azért mert pár hete, talán egy hónapja szakított...Csavar a sztoriban, hogy nekem mesélte el a szakítását, ill. a dilemmáját előtte..
Na mindegy, a lényeg, hogy valamit mindenképp lépni akarok, csak ki kell találnom, hogyan... -
naam
csendes tag
Korábban írtam - csak aztán elveszett a sűrűjében
- hogy elhívtam lánykát társaságba bólingozni, biliárdozni meg ilyesmi. Eljött szerencsére.
Persze jó volt, hogy ott volt ő is, meg, hogy együtt voltunk, de k*csög pesszimista vagyok. Mert nyilván nem hülye, gondolja, hogy nem poénból hívtam meg, de gyakorlatilag nem vettem észre rajta, hogy konkrétan rám hogyan reagálna. Eljött, jól érezte magát, ennyi. Legalábbis nekem nem jött át IGAZÁN semmiféle jel, vagy utalás. Bizonytalan vagyok. -
fordfairlane
veterán
válasz
elmoraan (r) #20916 üzenetére
Nekem ez ugrott be Alfahím - Bétahím téma kapcsán:
Merényi doktornál minden élethelyzetre találni útmutatást.
-
Nowhereman
őstag
Nem, de humor nélkül az emberek megsértődnek, és nem képesek akár önmagukra kritikusan nézni. És ha lehet, én még Csernusnál is komolyaban gondolom, hogy a nőknek baromira lassan esik le - sokuknak egy élet is kevés - , hogy olyan tűzoltóra van szükségük, akin jól áll a mundér, vagy olyanra, aki be is megy értük a tűzbe. Le kell égnie a fejük fölül a háznak, hogy a B variánst is fontolóra vegyék.
-
proof88
addikt
Csak könyörgöm ne kezdje el megint azt, hogy a férfiak milyen rendetlenek, mert amiket múltkor is leírt, példákat az életéből, azokhoz pl nekem semmi közöm. Én is megőrülök attól, ha valami nincs a helyén, nem szeretem a rendetlenséget. És frankón ideges leszek tőle, ezért szokott lenni általában kis vita köztem és a barátnőm között, aki mostanság az érettségire hivatkozik, de alapjáraton szereti a szobájában szétszórni a ruháit, ettől frászt kapok...
-
tildy
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya #20940 üzenetére
Miért van olyan érzésem, hogy neked rendetlenség fóbiád van?
Orvos látott már?
(just kidding)
Tudom , hogy humor, csak pár nap alatt már másodjára jött előbb nem poénként, aztán poénként elő tőled ez a kszanaszét van minden téma -
Cs.Orsolya
senior tag
No, egy kis humor:
"A férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben, a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chipszes zacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét.
A feleség autójának az ajtaja tárva nyitva, csakúgy mint a kert bejárata, a kutyának nyoma sincs.
Amikor belép a házba, még nagyobb rendetlenség fogadja.Egy csillár leszakadva törötten hever a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve.
A nappaliban a tv teljes hangerővel üvölt és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok és játékok hevernek.
A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a tűzhelyen ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva nyitva, a kutyakaja szétszórva a földön, egy törött pohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó mögött...
Egyből rohan fel a lépcsőn (átgázolva a további játékokon, ruhadarabokon és egyéb akadályokon) aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett.
A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy a fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyósóra, bent csuromvíz minden, a WC-papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve...Most már rohan a hálószobába felkészülve a legrosszabbra.
És a feleségét ott találja az ágyban...édesen összekucorodva, egy könyvvel a kezében, aki észrevéve, hogy megjött, felnéz és mosolyogva megkérdi tőle:
- Szia drágám, hogy telt a napod?A férj dühösen nézi:
- De mi a fene történt ma itt?A feleség ártatlanul:
- Tudod mindennap, amikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni hogy mi a f..szt csinálok egész nap?Férj még dühösebben:
- Persze,... ÉS???!Ekkor a feleség édesen rámosolyog:
- HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT!!!!" -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Nowhereman #20928 üzenetére
Az milyen?
HA ezt az alfa hím, béta hím szöveget valaki még bekajálja, az vagy nagyon éretlen lélektanilag, vagy nagyon tapasztalatlan. vagy ilyeneknek tanít pszichológiát...
A magam részéről szeretném ettől távol tartani magamat. Egy részről mert nőből vagyok. Más részről, nem ilyen szinten akarok pszichológiáról tanítani, harmad részről mert van elég tapasztalatom a férfiakat illetően ahhoz, hogy ne csak a süket vakert nyomjam. Szerintem. -
Leeza
tag
válasz
elmoraan (r) #20936 üzenetére
Ütős poén volt.
-
tildy
nagyúr
válasz
Nowhereman #20928 üzenetére
Talán humorosnak szántad?
Csak mert pl. Csernus hasonló véleményen van. És ő komolyan gondolja.
-
Nowhereman
őstag
válasz
elmoraan (r) #20871 üzenetére
Nekem a virágöntözéshez gyakran még az is elég, ha tele a hólyagom...
Orsi meg valószínűleg még az "A"-s korszakát éli,
- de különben neked még nem tűnt fel, hogy a társkereső rovatokban a hírdetések fele a "korszakváltó" nőké?Tildy: kunkorodom a gyönyörtől, hogy humorod még mindig a régi!
-
Leeza
tag
válasz
elmoraan (r) #20922 üzenetére
Ez hatalmas volt...!
-
Leeza
tag
válasz
-
Leeza
tag
válasz
Goose-T #20919 üzenetére
Ugyan, azon ő már rég túl van. minden élcelődésemre, kötözködésre azzal reagál, hogy legszívesebben ráugranék... Ki érti, vajon rossz jeleket adok?
Tim82: Valahogy úgy... De legalább ebben a körben otthonosan mozog a tanítómester. Bár azt nem tudom, ezek a lányok fizetik-e a piáját. Kétlem.
-
cherilady
tag
válasz
oohh bazze meg
-
TexT-BoY
addikt
booring
-
Leeza
tag
válasz
Lirion #20909 üzenetére
Nem tudom, kicsit el vagy varázsolva... Igen, mindenki téged akar elcsábítani, hiába, te lennél a világ közepe...
Nem vagy egyke véletlenül?
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a "módszered" nem feltétlenül állja meg a helyét, mielőtt még itt fejet hajtanánk nagy Lirion előtt...
De egyébként tényleg oda vagyok érted. És így mutatom ki. Legközelebb még a hajad is meghúzom virtuálisan... -
Bubu79
addikt
-
-
Lirion
addikt
válasz
Goose-T #20900 üzenetére
Lol, nem olvastam ezeket, bar a ct megvan, de az elso oldalnal nem jutottam tovabb, annyira igenytelennek nez ki es sut rola, hogy csak reklam az egesz.
Van vmi szugyeckis pdf, amit vagy ket eve elolvastam, de hat ki emlikszik mar arra.,Egyebkent sem tetszik ez a modszer, hogy betanult semakkal hoditsak meg csajokat, mint mystery, sose agyalok azon, hogy mi mit jelent es minek kell lenni kov lepesnek. Az a lenyeg, h en jol erezzem magam kozbenes akkor a lany is jol fogja magat erezni.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest