- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
essexboy #21066 üzenetére
szerencsére Orsolya ismeri a jelbeszéded...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
essexboy #21048 üzenetére
Nehem.
Arról van szó, hogy Neked is, és minden férfinak A FÉRFIHOZ kell hasonlítania. Minden nőnek pedig A NŐ-höz. Nomármost mit is jelent mindez?Az erre adható válaszokat kell a környezeteden, a kapcsolataidon, a fantáziádon keresztül megtapasztalnod. Mivel ezek polaritások, és Te férfiként úgy jelensz meg a világban, hogy a fejeden belül tükröt tart ehhez a benned lévő NŐ, éppen ezért, meg kell figyelned, hogy a körülötted lévő nők milyenek, hogy felismerhesd ezt a belső NŐt, és ezen keresztül felismerhesd a férfit, aki vagy. Olyan ez, mint egy tükörreflex. A nők mászkálnak a világban, hozzájuk viszonyítva válsz férfivé. De csak olyan nőket vagy képes észlelni, és reagálni rájuk, amilyen nő eredetileg a tudatodban szunnyad. Pontosabban a tudatod kollektív tudattalanjában. Az animád a külső nőkkel való tapasztalataid, és a belső NŐ közös eredője. Amint megérted, és integrálod ezt a részedet, kiteljesedik benned a FÉRFI. És innentől léphetsz tovább valami több felé. Ahol már nincsenek polaritások, és a kettősségek megkülönböztetése...
-
tildy
nagyúr
válasz
essexboy #21048 üzenetére
Nagyon nem érted.
Minden nőben vannak férfias vonások, és minden férfiban nőies vonások, attitűdök.
Férfiaknak pl. sokszor nehézségükre esik a bennük rejlő "nőies ént" elfogadni (olyan szinten, hogy meg is ijedhetnek szexuális hovatartozásukat illetően ,de ezt Orsi majd kifejti ha van rá kedve ), nőknél meg viszont.
(A szövegben lévő idealizált képpel nem feltétlen értek egyet , szerintem jóval meghatározóbb párválasztásnál a szülői minta , feromonok, és egyebek, mint az, hogy belül a nőben milyen animus lakozik, férfiban meg milyen anima lakozik . )Mielőtt tovább mennénk, pár szóban érdemes definiálni a jung-i pszichológia néhány alapvető fogalmát. Mint tudjuk a tudattalanban létezik a tudatos énnel ellenkező nemi polaritású lélekkép. Az animus a nő férfi polaritású lélekképe, mely megtestesíti a nőben lakozó férfi-elvet, és képviseli az ideális férfi vágyképét a tudattalan szintjén. Így tehát az első és meghatározó animus formáló élmény általában az apa, a fiútestvér, a gyerekkori fiúélmények, szerelmek, szexuális kapcsolatok. Ugyanez fordítva is létezik, az anima a férfi női polaritású lélekképe, amely tartalmazza azt az ideálképet, amit a férfi egész élete során a nőben keres. A férfiak esetében az anya formálja leginkább ezt az anima képet. Jung fontosnak tartja az animus/anima közvetítő szerepét a tudat és a tudattalan között. A lelki sérülések például kiszolgáltatottá teszik a női tudatot az animus támadásainak (pl. animus megszállottság). Az animus/anima felismerése nehéz, ez egy véget nem érő pszichikus folyamat, melynek katalizátora szükségképpen a párkapcsolat maga. Minderre azért kellett kitérni, hogy lássuk, a nőben eredendően – bár legtöbbször elfojtva - megtalálható a férfi énkép, és persze fordítva. Mivel minden harmónia az egyensúly elvén alapul, ezért olyan fontos, hogy minden nő felszabadítsa a benne rejlő férfi princípiumhoz tartozó minőségeket, és megtalálja a kapcsolatot saját animusával. Ha ez sikerült, csak akkor válhat a nő saját szerepében kiegyensúlyozottá és boldoggá.[link]
-
tibi666
senior tag
válasz
essexboy #20998 üzenetére
kolléganővel beszélgettem ma, az egyikkel, akivel komolyabb dolgot is el tudnék képzelni.
mondja, hogy ő hisz az asztrológiában és én igazi rák vagyok, családcentrikus, jólelkű, stb... és hogy ez milyen jó, tök szuper, ilyen. mosolyogtam, de mosolyom mögött azért felmerült a gondolat, hogy akkor miért egy tuskó paraszt a pasid, aki kb köszönni nem bír. és társaságban abszolút nem vállalható.a másikkal, aki mondta, hogy 3 hétig munkaügyben távol van, de utána megbeszéljük telefonon beszéltem, és továbbra is nyitottnak tűnik arra, hogy menjünk együtt vhová. már csak 1 hét.
-
Leeza
tag
válasz
essexboy #20594 üzenetére
Teljesen egyet értek, de szerintem hagyjuk már ezt a hülyeséget, ha valaki szenvedni akar, kínozni akarja magát, TEGYE! Rengeteg hozzászólás érkezett a témában, fiúk-lányok egyaránt, ugyanazon a véleményen, ha neki ez nem elég, nyaljon sz@rt...
Bocsánat, de már nagyon irritál ez a dolog. Főleg, hogy még mindig nem vagyok biztos benne, hogy ez igaz-e egyáltalán. Végülis vannak áldozat típusok, de ez már több annál... -
Borify Péter
aktív tag
válasz
essexboy #20591 üzenetére
hát már csináltam ilyen listát,nem is egyszer
de valami súlyos gondok vannak az agyamban az tuti
persze,könnyű lenne csak az ő hibáiról beszélni
bennem is vannak
és azokon is változtatni kell
pl:amikor újra kibékültünk bizalmatlan voltam és megnéztem a telóját párszor
vagy nem kéne kérdeznem annnyi hülyeséget
meg nem kéne megsértődnöm,ha elfelejti megkérdezni mondjuk hogy mi volt apu katéterezésénél,és amikor megemlítem,hogy ez kicsit roszzul esett
azt mondja,tudom,hogy ez volt
de ma rossz passzban vagyok
majd holnap megkérdezem
kilátástalan helyzetben van ..elkéne fogadnom és nem akaratoskodnom -
emmm
őstag
válasz
essexboy #20583 üzenetére
Okos nők hülye döntései...
Mondjuk sok nő képtelen arra, hogy otthagyja a pasiját, miközben tök rossz vele, még a szex is pl. De nem, nem és nem...azért is hisz benne, akár évekig is mehet ez a hülye játék, mert nem képes belátni, hogy nem működik a kapcsolat. Csak akkor hajlandó továbblépni, HA van olyan pasi, akiért elhagyná a másikat, ergo egyből ugrik bele a következő kapcsolatba. Na, ezt a viselkedést sosem fogom megérteni...illetve értem, csak nem fogadom el.Bár inkább mondja meg az ember, mintsem hülye illúziókat kergessen...nincs rosszabb, mint mikor halál feleslegesen húzzák az ember idejét.
-
Borify Péter
aktív tag
válasz
essexboy #20583 üzenetére
Jó Reggelt Mindenkinek!
bámulatos nő?..inkább bámulatosan hülye liba
nem attól félek,hogy kapcsolat nélkül maradok,fogalmam sincs mi a baj..
mindenesetre az,hogy tegnap itt leírtam a dolgok egy részét kicsit rádöbbentett dolgokra
nem mondom hogyrászántam magam a szakításra,de jó úton haladok
már az se érdekel,hogy tegnap rájött,hogy alkoholfüggő(nem szóltam rá semmit)
és arra se hogy ezt egy 3 napos bulival akarja orvosolni(NEM ÉRDEKEL!)
bármit is mondanékra úgyis rossz válasz lenne
úgyhogy én már nem mondok semmit
nem rám tartozik,nem az én dolgom
mint ahogy az se hohgy lejárt kaját kénytelen venni a boltban
meg se hallom már
mondogassa a bulis haverjainak
pfff:S -
Csakénvagyok
őstag
válasz
essexboy #20137 üzenetére
Akkor viszont nincs sokk esélyed. Egy lezbi csaj ritkán valja be nyílvánosan, ha mégis, az valami DHV.
Egyszer belefutottam egybe, fogalmam sem volt hogy ő az. Mindhiába kérdezgeted, lehetettken. Persze aki nem az, annak meg még annyira sem közelít a vélaménye az igazsághoz mint a pasiké (tudnillik mindketten mást akarnak, a nő a férfit, a férfi meg a nőt) -
Leeza
tag
-
-
-
Leeza
tag
válasz
essexboy #20110 üzenetére
Persze, a privik... Végülis nem gáz, de legközelebb azért hajrá...
Micsoda éles váltás volt ez...
Ilyen későn ilyeneken jár az agyad? Hmm...
A lányoknak? Mindegyiknek más. Én nem ítélem el, kipróbáltam ezt-azt, de már kinőttem belőle, nekem kevés. Vagy ez nem is a legjobb szó, de mégis, nekem nem pálya. Van, akinek viszont ez ad egy pluszt. Gondolom tulajdonképp kíváncsi heteró lányokról és az ő véleményükről beszélünk. -
-
Leeza
tag
válasz
essexboy #19892 üzenetére
Teljesen egyetértek, a humor nagyon kell, évődés, ugratás, sokkal érdekesebb lesz általuk minden... Ha egy kapcsolat már hideg és üres, hagyni kell a francba...
Előfordulhat, hogy azért mondanak túl gyerekesnek, mert képtelen vagy megoldást találni valamire, másnak kell megoldania helyetted, vagy nem vállalsz felelősséget, stb... Mondjuk nem tudom, hány éves vagy, de érzésem szerint fiatalabb nálam. De felnőni nem kell, nem is szabad, hogy véresen komolyan vegye magát az ember...Munka közben lehet sóhajtozni, én is épp azt teszem, mennék már...
De támaszd alá kérlek!
Pozitív, hogy te hajlandó vagy megdolgozni valakiért, egyesek itt a topicban azt várják, hogy a szájukba repüljön a sült galamb...
-
tildy
nagyúr
válasz
essexboy #19860 üzenetére
Ha virág nélkül rádcsapnák az ajtót, az rég el van baszcsizva.
A csajt meg mint mondtam megértem, még akkor is, ha a virághoz úgy állok , ahogy.
Örömet okozni valakinek jó dolog.Tiltakozás részemről csak bizonyos dolgok felé van : ajándéknak/meglepinek mozi, vagy virág pl. nem okés.
De raffaello már igenMeg rostos vilmoskörte lé is mellé
Wolverine:
Ez így van. Szerencsére azért így is lehet élni. Csak hasonlóak társaságát kell keresni.
-
Leeza
tag
válasz
essexboy #19837 üzenetére
Féltenii? Ugyanmár... Lirionért nem kell aggódni, ő mindent megold!
De mondjuk a magas labdákat nem üti le, sebaj...
Mutass nekem olyan nőt, aki nem szereti, ha udvarolnak neki... Ebben megegyezünk, ha másban nem is... De a kezdeményezéssel nincs bajom, ha valamit akarok, azért azt megszerzem!
Szerintem nem szalasztottam el semmit. Hatalmas lehetőségek tárháza ez a topic.
Iszapbirkózásra visszatérve: persze, hogy a nőknek áll jól, a pasiknak más áll jól!
Az már annyira nem jön be, ha két férfi dögönyözi egymást... -
Leeza
tag
válasz
essexboy #19815 üzenetére
Pontosan, szerintem a pasik észre sem veszik, ki hogy van felöltözve, max. nagy ritkán, míg a nők azzal kezdik, hogy felmérik az erőviszonyokat!
Én is így teszek, pedig nem szenvedek önbizalomhiányban, mégis, akaratlanul is megnézem...
Egyelőre nem mesélek, majd egyszer...
-
Leeza
tag
válasz
essexboy #19806 üzenetére
Nagyon kedves tőled, hogy bocsánatot kértél helyettem, a hülyéket én írtam!
19805: Én is így látom, nőkkel nehezebb, nők egymás közt veszélyesek, akár munkáról, akár magánéletről van szó... A pasik valahogy ezt egyszerűbben megoldják, náluk is van súrlódás persze, de nem annyira durván. Hiába, nem vagyunk egyformák. Még szerencse.
Vicc jó volt!
-
Leeza
tag
válasz
essexboy #19773 üzenetére
Oké, igyekszem!
Sok ilyen van, hogy mindenki tud róla, csak az illető nem, remélem, soha nem kerülök ebbe a helyzetbe, nagyon gááz... Viszont fordítva még én se hallottam ilyet. A férfiak talán jobban összetartanak, fene tudja. Közöttük ilyesmi nem marad titokban, ellenben láttam már olyat, hogy a lányt még a legközelebb álló barátnője sem tájékoztatta a történésekről...
-
Leeza
tag
válasz
essexboy #19769 üzenetére
Jól van, kár is ezen vitatkozni, mindenkinek más a véleménye, más benyomások érik, nem is ez a lényeg, ez nem nemfüggő, mindkettőben van... Ezen felesleges rágódni, ha ilyenbe futsz bele, hagyni kell a francba, vagy ha az sem megy, lehet próbálkozni, talán alakul... De nem szabad túlzott reményeket fűzni hozzá.
Amit leírtál, az nem normális. Hülyék a nők.
Legalábbis, aki ezt hagyja.
A filmet nem láttam még, de sort kerítek rá.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Formula-1
- Windows 11
- EAFC 25
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest