- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tim82
félisten
Felesleges kiakadnod, csak a kolléga éretlenségét bizonyítja, hogy azt hiszi, 30+ év fölött nincsen kívánatos nő, meg szexuális vágy, csak a kötelező elfekvő (mivel férfi, természetesen nőknek tartaná fent, hiszen a férfiak nem öregednek, áááá dehogy).
Ha jól emlékszem az életkorára, egy 23 éves sráctól nem is lehet többet várni. Reméljük, 15 év múlva nem lesz öngyilkos, amikor a tükörbe néz és látja a kezdődő szem alatti táskákat, a pocakot és a seggig érő homlokot.
By the way, direkt túlzok, az irónia és az átütőbb hatás kedvéért, de tényleg sikerült hülyeségeket irkálnia a kollégának.
-
pat86
tag
egyszerű a képlet
amikor komolyat akarsz úgyse lesz, max ilyen futó kalandok, amikor meg csak szórakoznál beüt a ménkű
és szerelmes leszel...az élet íratlan szabálya
tehát ha boldog kapcsolatot akarsz, állj rá a hódításokra
ha csak szexet akarsz tégy úgy mintha kapcsolatot akarnál(úgy látszik ez a titka a kapcsolatnak is, ha látja h teljesen az övé vagy/megbolondulsz érte/loholsz utána mint egy kiskutya eldob mint egy darab rongyot - kihal az érzés, elmúlik az izgalom, a hódítás, a nem lehet az enyém utáni vágy; de tegyük fel ha tudod tartani a "látszatot" hogy nem ő a mindened, az életed akkor úgyis megeszi a fene, hogy az legyen
)
-
adequate_cou
senior tag
Az utóbbi napokban fásult és lelassult volt akkor mikor velem volt, miközben úgy láttam, hogy más élethelyzetekben nem az és tudomására hoztam, illetve megkértem, hogy mondja el, beszéljük meg, hogy ha valamilyen konkrét oka van és oldjuk meg, de engem ez a fajta együtt levés nem boldogít és csak feszültséget generál ami egyikünkre sincs jó hatással.
stufen2:
Az én párom 19, és a fenti témáról vele beszélgettünk. Róla annyit kell tudni, hogy attól függetlenül, hogy mennyi idős, még én is sokszor példát vehetnék róla a tekintetben, hogy mennyire tudatosan és éberen valamint mifajta konstruktív közreműködéssel kooperál velem a fentihez hasonló problémák megbeszélésében és megoldásában. Nem a kor teszi az embert. -
adequate_cou
senior tag
Volt részem.
Ha neki ez tökéletesen megfelel és nem érti meg az én álláspontom és nem is törekszik arra, hogy változtassunk az én rossz érzésemen, akkor köszönném meg az eddigi együttműködést.
Nem azt mondtam, hogy a taktikázás nem oldhat meg egy problémát, de tüneti kezelés amibe végül minden kapcsolat belefullad. Én ezt nem engedhetem meg magamnak.
-
adequate_cou
senior tag
De nem taktikázással kell felrázni a másikat, ez baromság. Kezdjek el taktikázni a barátnőmmel ha úgy érzem valami baj van, vagy üljek le vele szembe és mondjam a szemébe, hogy úgy érzem máshogy kellene csinálnunk/csinálnom/csinálnod, mert ez rossz irányba visz és azt nem akarom?
Ez mindig megy direktben, mindig, feltéve ha mindketten akarjuk, ha nem akkor meg taktika sem segít már semmit.
-
Eugene Roe
őstag
Az életéért mindenki saját maga felel
ő válaszotta ezt. Pénze van, szóval már jobban áll mint a magyar állampolgárok 80%-a. Innentől kezdve nagyrészt rajta múlnak a dolgok. Az, hogy ő mégsem a probléma megoldására, hanem sokkal inkább a megkerülésére koncentrál az ide-oda utazással, gyógyszerekkel és alkohollal, az az ő döntése.
Pszichológus nem sok mindent tud csinálni, főleg, ha szorult bele egy kis inteligencia is. Az első percben rájön miremegy ki minden beszélgetés és vége, jönnek megint a gyógyszerek... Ha pedig tényleg segíteni akar magán, akkor már nincs is NAGY szükség pszichológusra. Persze kipróbálhatja, de sok szerencsét és millió forintot egy kitűnő szakember megtalálásához, kevés Freud szaladgál mostanság. Szvsz
Mindenkinek vannak problémái, ki így, ki úgy kezeli őket.
Azért afféle segítségkérésnek jó ez a comment, kár, hogy mibenlététől fogva önsajnáltató (még akkor is, ha részben megvan rá az oka)
-
akos3
addikt
Tehát szakítani ment át
Még jó hogy nem telefonon beszéltük ezt meg...Am azért találkoztunk, h megbeszéljük. Hát megbeszéltük.
És utána ott vacsorázott?
Mondtam Neki, h egy utcsó vacsora még belefér. Egyátalán nem voltam rá mérges, hisz valahol én is így döntöttem. Arra meg nem lehetek mérges, h Ő nem volt szerelmes belém.
Barátként váltatok el?
Ez miért olyan furcsa? Sztem ez a normális valahol. Sosem értettem, hogy lehet kiabálva, mérgesen, haragtartva elválni oylantól akit szerettél valaha...Nyilván nem fogom holnap felhívni már, h mennyünk bicajozni vagy mittom én...
-
akos3
addikt
Gondolkodtam amit itt sokan mondtak. Hogy ha szünetet kér, akk lehet jobb nem erőltetni. Beláttam úgy tényleg nincs sok értelme, ha én jobban akarom ezt a akpcsolatot mint Ő. Abban maradtam magammal, ha további szünetet kér akkor azt mondom, h nekem így már nincs kedvem, tehát én szakítok. ha azt mondja, h szívesen folytatná és látom rajta, h most komolyan gondolja, akk talán folytattam volna. Ha meg szakítani akar Ő is akk egyértelmű. Nos a 3. történt végülis. De nem volt vita. Utána még itt vacsizott nálunk, barátként váltunk el végülis...
-
Ijk
nagyúr
Őszintén szólva az élet és a párkapcsolat problémáihoz képest elég nevetséges ez az ügy, valami nem 100-as ott aki ilyen miatt féltékenykedik. Mondjuk az sem normális aki ilyen alkalmazások böngészésével foglalkozik, ez az egész iwiw meg facebook egy vicc, ezek a "társkereső" alkalmazások pedig leginkább defektes embereknek valók.
A féltékenykedés is egy baromság, 90%-ban alaptalan. A másik tettei váltsanak ki féltékenységet, ne pedig alaptalan feltevések, amik aztán mindkét felet taccsravágják. -
adequate_cou
senior tag
Hogy lehet valamit normálisan megbeszélni, hiszti nélkül, aminek valójában se jelentősége, se értelme?
Ez a szar pillanatában szembesült vele meg igen ritka, de jó takaró, mindig szar pillanat van ha van lehetőség egy kis önbizalomhiányból fakadó hiszti lekezelésére mellyel kap egy kis önbizalmat ami elég a következő két napra.
A legtöbben szarul élik, a mindenki az azért túlzás.
Na beleképzeltem magunkat a helyzetbe, hogy az én barátnőm, hogy kezelné le ha több nő akarna velem randizni mint vele pasi egy netes lófaszon aminek eleve nincs értelme.
No először is szembesülne a dologgal, ekkor két irány van, érdekli-e vagy sem, ha nem akkor már nincs is probléma, ha érdekli megint két út van, zavarja-e vagy sem, ha nem akkor már nincs is probléma, ha zavarja akkor vagy rájön, hogy hülyeség, akkor már nincs is probléma, ha mégsem tudja hirtelen megemészteni akkor tartogatja magában és megpróbálja mégegyszer, ha sikerül már nincs is probléma, ha nem akkor esetleg elmondja nekem azt, legvégső esetben, hogy van ez a dolog és tudja, hogy hülyeség de szarul érinti és éppen próbálja megrágni és feldolgozni. De az utolsóig nem jutnánk el, mivel tudja, hogy baromság, nem jönne nekem ilyennel, szóval ez csak elmélet. A valóságban nem zavarná. -
adequate_cou
senior tag
Persze, hogy nem kellene egy ilyen nő.
Viszont kérlek, a sértett kislány monológja a tökéletességről egyrészt nem fedi a valóságot, másrészt nevetséges is, persze ez következik a már arrébb említett kisebbségi komplexusodból és önbizalomhiányodból, amit úgy néz ki továbbra is magaddal cipelsz.
Szóval, a barátnőm nem tökéletes, igaz, a büdös életben nem bizonytalanodna el egy ilyen dolog miatt, annál értelmesebb, más miatt igen, azok meg lehetnek egy értelmes beszélgetés alapjai és nem egy adott lényegtelen, részben megjátszott hiszti lekezelése.
Vicces, hogy még nekem kellene bunkónak éreznem magam meg önmagamba néznem mikor más éli úgy az életét mint ahogy egy fosadag folyik le a hegyoldalban.
-
pat86
tag
hát én meg tudom állni, és most ezen is ki van akadva...
de a lényeg nagyvonalakban: első szakítás elvileg a féltékenység és bizalomhiány miatt részéről, majd visszajött...májusban szintén szakít, de persze még keres és vitatkozunk... többnyire h miért nem csinálok semmit
hozzáállásom ő szakított, tehát nem kellek neki, ezért megpróbálok továbblépni...ő meg felrója, h miért nem harcolok érte
(még én fussak utána, mikor én nem kellek neki) csak én érzek ebben furcsaságot??
...miért kellene olyannal lennem, aki nem akar velem lenni
nekem is kijár, hogy szeressenek - ha szeret, akkor meg minek szakít...
bonyolultabb ez az egész kapcsolatosdi, mint hittem
-
akos3
addikt
igen van benne vmi amit mondasz. miután volt a szakítás és megkérdeztem h mit szeretne akk azt mondta h velem lenni nagyon sokáig, de ugy h szerelmes
Azt mondta ez a tipikus esete a se veled se nélkülednek. azóta eltelt 1 honap,én azthittem h most akk rendeződött minden, mert semmilyen jel nem utalt rá és mégis szünetet kér, mondván olyan indokkal h nem vunk egy hullámhosszon és h átgondolja...
Tényleg érdekes, magam sem tom mire vélni.
Szal most várok csak várok és reménykedek benne h megérzi a hiányom ezalatt az idő alatt és rájön h fontos vok neki...ha meg nem akk vége végleg. az biztos h én nem fogom most rózsákkal, levelekkel sms-ekkel bombázni...
-
Tim82
félisten
Nemrég tőled is volt hasonló, csak a férfiakat úgy általában lehúzó megjegyzés, akkor neki miért ne lehetne hasonló a nőket illetően?
(Csak annyiban szánom kritikának, hogy némi kettős mércét érzékelek.
)
PazsitZ: fejtsd ki.
-
Rica
senior tag
Nem vagyok megkeseredve. Ami fontos számomra, az mind meg van. Inkább csak idegesít, hogy elcsesztem ennyi évet feleslegesen valakire a becsület bajnokaként. Alapvetően rossz fiú vagyok, csak rosszul értelmeztem a kötelességeimet. Nos ennek vége.
Tibi666: Először ugródeszkának a ködös Albion, mert azt a nyelvet beszélni, utána vissza a gyökereimhez, Katalónia. a cél, hogy apáim hülye döntését helyre hozzam, amikor ebbe a szar országba tévedtek. Ez nagyon off, bocs. -
tibi666
senior tag
pedig van benne valami.
én akikbe igazán szerelmes voltam, azoknál sose volt meg az a de szénnékúrnám érzés, mint sok más nő esetében.a szerelem egy sokkal magasabb szint. még fantáziálni se nagyon fantáziáltam róluk, viszont minden pillanat, amikor együtt voltunk, vagy egymás közelében voltunk, maga volt a megváltás.
-
Sárpac
nagyúr
Ezt eltaláltad A Féfiak így éreznek ha szerelmesek!
Létezik ha olyan erős a belső kisugárzás és még mellé passzoltok is stílusban gondolkodásban akkor bizony a külső az utolsó szempont amit egymásban kerestek.
Szerintem ha túl erős a külső vonzódás elhal az igazi szerelem érzet nem jó ha túlságosan vonzó egy nő az csak "arra" fog kelleni!Legalábbis nálam!
Nagyon sok szép nővel beszéltem már és sokuk attól szenved, hogy nem kell másra csak "arra" a férfiaknak! -
Sárpac
nagyúr
Lófa@szt! Most mondjam azt, hogy egy olyan lányba voltam hónapokig szerelmes aki még csak nem is volt a zsánerem? Még most is megpusztulok tőle ha meglátom pedig mondom utolsó a kefélés ami eszembe jut róla egészen más érzések fognak el vele kapcsolatban.
Ha te így látod Leeza akkor bizony nem voltál még igazán szerelmes sosem -
dragonfx
veterán
azért mert én nem akarok lépni attól ők még megtehetik.pontosabban meg is teszi a móni.de mit szenvedjek.azért hogy egy lehet ugyanolyanba átugrojak mint ami most a timivel van?.vagy netán 2 közül egyikbe se.én így megkapom amit akarok.nem vagyok egyedül.de bármit tehetek.jó ez így.nem fogok mindig mást nézni.magamat nézem nekem jó legyen és kész.beleuntam már lelkizzek a dolgokon mert akkor csak én szívok.
-
dragonfx
veterán
hát vastagon benne is volt.
de ő legalább változik , amit mondhat bosszant megpróbálja nem azt cisnálni, amivel bosszant, lehet direkt de üzire is egyből válaszol 5percen belül általában.megvalahogy azt érzem vele jobban összeillek mint timivel.
tegnap persze megint veszekedtünk, fax ki van már vele.mindig csak bosszant, szerencsétlenkedik, ugy csinál mintha ha egy életunt 55 éves nő lenne aki már kiégett, és áhh majd csak lesz valahogy majd csak eltelik az életem, jól van ugy ugy, belenyugvó típus.nem kezdeményező problémamegoldó.pöcsözik, engem megölnek ezek a dolgok jellemben.
.én szeretem gyorsan spontán hatékonyan a folyamatokat végezni magam körül, nem bénázni piti dolgokon órákat. tipikusna olyan mint az anyja mondtam is neki ez a baj vele lakik és ráragassza a mentalitását.
...aranyos anyukája szeretem, de majdnem 2x annyi idős, ne legyen már olyan.meg nem mellelsgleg mindenre ez az "értem én, csak lexarom" mentalitással reagál.ami neki jólesik, azt csinálja, nem érdekli engem esetleg valami bosszant.és akkor persze én vok az önző, nem alkalmazkodni tudó, és én tehetek a dolgokról.aha persze
.én elmondtam mia problémám, ő lexarja, mikor kibékültünk megfogadta változtatni fog dolgokon, nem fogja lexarni.de mégis ezt teszi.na meg a sex is
.jó jó, nem rossz jegy a 4es, de mónival meg 5*.ös mindig!!!ésőrajta legalább látom töri magát, szomorú a dolgok miatt.de timi egyáltalán nem az, csak elpang ebben a helyzetben, és mondtam is ugy érzem benne van a pakliban csak kihazsnál netán szép lassan akar bosszut állni rajtam ahogy már megtette ezt másik 2 faxijával is ugyanilyen szituba mint amilyneben mi vagyunk, hogy ujrakezték megcsalás miatt, persze én nem aom ki magam 100%ra és tudja így zet nem tudja véghez vinni, mert nem fog földhöz baxni ha bármit is tesz.és ne csodálkozzon ezek után ha titokba csajozok, meg mónihoz járok.én elmond tam mi a rpobléámám ő lexarja, fejlődni változtatni nem akar rajta.jövöt nem látom vele.abszolut nincs lelkifurdalásoma szitu miatt.de ja de bocs van....hogy mér nem monival megyek nyaralni.
...én minek erőltessem magam hűségeskedjek mikor ő nem is próbál a jobbért tenni, mindig csak kifogásokat keres.azzal már tele a padlás.mindent nem lehet a pénzre fogni.azt hiszi én is csak egy avgyok a többi minimum -5év<x. pasijai közül akiket rángathat mert ő hu de fain vállalkzó..ja volt!!!!régen 1x de ma már nem az, sőt mi többlehet én jobb helyzetben vagyok, mert nincs egy 4 évig tartó 30k. törlesztőm,a mi miatt kb addig igaz nem mondja ki de kb semmit nem tud változtatni a helyzetünkön, aha én majd várjak 4 évet mert ő 1 xar hitelbe ugrott bele.nagy lofaxt!!már elegem van az elég xarból semmi kedvem az ő problémáivla szenvedni agyalni rajta mondani neki megoldást rá, meg leírni ebzsélni róla mert semmi értelme, maga feje után megy.
.
na kb eza szitu lényege....
-
adam_
senior tag
És a csaj miért írt rám még1x ha már sms-ben is letudta? Erre van valami magyarázat, vagy csak megint meg akarta köszönni... gondolhatta, ha rámír msn-be, ott folytatjuk a beszélgetést utána is... Amúgy beszélgetés folyamán én nagyon kerülöm az érzelmes részét a dolgoknak, mint két jóbarát úgy dumálunk csak természetesen, semmi több. Talán idővel taktikával rá lehet kérdezni (egy próbát megérően), hogy érez-e még valamit, vagy hiányzom-e neki vagy ilyesmiket, de ahhoz még szerintem teljen el egy kis idő...
Persze nem élem magamat bele.
...
-
adam_
senior tag
Félreértettetek, jó nyilván titkon még valahol reménykedem, de már nagyon jó, hogy nem hiányzik, nem gondolok rá, persze megfordul a fejembe, de már nagyon klassz, hogy felejtem, ha ilyet lehet mondani. Igazából már továbbálltam, minden téren, de hogy tarjuk a kapcsolatot, beszélgetünk neten, abba sincs szerintem semmi sem. Csak kellett ez az egy hét, hogy nem beszéltem vele, helyre tettem magamba a dolgokat, most már tisztán, tényleg érzelmileg mentesen egy beszélgetés nem árt egyik félnek se már, csak tényleg kedvelem mint embert, és jókat tudunk dumálgatni bármiről, attól független, hogy nem szeretjük egymást. Kapcsolat elején, illetve amikor nem jártunk, akkor is így volt...
Jó nyilván más, egy ilyen szitu után beszélgetni, de attól még lehetséges.
-
pat86
tag
Ha bármi baj van, ha nem egyezik a véleményünk, valamelyikünknek nem tetszik valami... szóval mindent.
Egyébként ha a konkrét szitut akarod, megírhatom privátban. De arra értettem, ha bajom van és előadom, akkor nem lehet vele megbeszélnimert megsértődik. Olyankor meg már nem tudok vele mit kezdeni, mert nála van hogy eltart napokig is.
-
tibi666
senior tag
ez olyan dolog, amin nincs mit szégyellni. azt pl. szégyellhetem, hogy az erőnlétem szar, vagy pocakom van, mert elhanyagoltam magam.
de ha ennyivel áldott meg a természet, akkor nincs mit tenni.
csak mindenki írta itt, hogy neki milyen nagy, én elhiszem, de, hogy a magyar átlagértékhez közelítsünk, beírtam én is a sajátom méretét. -
sossy
csendes tag
Ismét megállapítottam, hogy ez nem normális. Vissza ment a volt nőjéhez, amivel nem is lenne baj, ha nem velem akarná tölteni minden szabadidejét. Most értenem kéne?
Különben is. Minek megy vissza valakihez, akit már nem szeret, meg nem jó vele, meg a barátai is utálják... Nem értem. Addig ok, hogy nem maradtunk együtt, de akkor miért nem keres egy 3.-at? Asszem ez kicsit zavaros most... -
-
dragonfx
veterán
lesz party?
ott lehet jól józanodnima mekkora fax voltam...
szinte detto mint tegnapi példa itt valakinek...
villamos megálló néztem egy hosszúhajú jó csajszit....ránéztem visszanézett, kicsit nézett aztán odajött megkérdezni merre emgy a villamos jó irányba megy e....vazze és nem álltam le vele dumálni egy 5 percet amíg jön egy telszámcserével karöltve.fasz.
Aktív témák
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest