- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
rauschie
senior tag
amúgy női szemmel egy 15éves fiú mennyire gyerek?
marmint. ugye a lányok elvileg korábban érnek de ezt én személyszerint hiszem ha látom.
azaz vannak tipikus 'kislányhibák' ugymint: nemtudja mitakar, hülye, nemtud magyarul(ok, utóbbi kettő nem kimondottan kor kérdése), dee vannak ienek pasiknál(kisfiúknál)is?
érdekes az a komplexus is h van aki elvből nem hajlandó nála fiatalabb pasival járni...
eztsem értem bár énsem lennék hajlandó nálam sokkal fiatalabb csajjal....a tapasztalat egyszerűen azt mutatja, hogy hülyék...(azt az esetet nemértem amikor nem az érettségi szint hanem konkrétan az életkor a kizáró tényező....igaz ugyan hogy elégsokszor a kettő egybeesik) -
Tim82
félisten
billerbeck paplan, az kell

egyébként úgy értem, hogy akivel a legutóbbi kapcsolatom után... khm... dolgom volt, azzal volt toronymagasan legjobb az ágyban

de hát "a szeksz nem minden"... vagy egy klasszikust kellene idéznem, lassan már ott tartok, hogy "a szeksz vajon mi?"

-
Kasza08
őstag
thx all, tegnap amilyen elbaszott hangulatom volt, egyből írt egy haverom, jót dumálgattunk
ilyenkor jó, ha vannak az embernek barátai 
am. én úgy fogtam fel az egészet, hogyha látja, hogy teperek, akkor "najó, megszánom szegény", össze ismerkedünk, aztán belém szeret
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na majd legközelebb... -
Cloud_s
aktív tag
Rendben van 15 évesen a "cia", nem gáz, nem is mondtam ilyet.
Az OK, hogy nem feltétlenül változik a hozzáállás a későbbiekben sem, de az arányok! Azért 20 fölött már igencsak elgondolkozik a többség, hogy jó lenne már egy társ. A tizenévesek nagyrésze meg tényleg sportként űzi a karmai próbálgatását (itt is vannak kivételek és hosszabbnak mondható kapcsolatok). És ez így van rendjén, jobb ezen túlesni, mint úgymaradni.

De milyen hülyeség már azt mondani egy fiatal srácnak aki belebolondult egy vele játszó 15 éves lányba, hogy "viselkedjen férfiként". Hogy? Minek?

-
Kidus
őstag
Ahh...
Holnap mar az lesz a kerdes, hogy kell 13 evest felszedni, meg miert beszel hulyesegeket, meg miert nem tudja mit akar. Hat mert gyerek, azert. -
orbano
félisten
válasz
Kasza08
üzenetére
annyival egészíteném ki, hogy ez inkább a te zsenge koroddal magyarázható, nem a hölgyével. az ő hozzáállása később sem fog számottevően változni
legközelebb ne ess bele a nők ilyen kelepcéibe (sose bízd el magad egy nővel szembben hogy megengedd magadnak azt a luxust, hogy egyoldalúan kifejezd a közeledésed). mindig add te a magas labdákat, és figyeld a reakciókat. és te már mindig csak reagálj
olyan ez, mint a küzdősportok: eleinte csak figyeled az ellenfél reakcióit, kóstolgatod, ijesztgeted, várod, hogy ő támadjon először, illetve próbálod rávenni, hogy kitámadjon. Mindig ellentámadásból tud az ember hatékony lenni. Aki pedig előszört támadm kiszolgáltatott lesz 
na ma reggeli okoskodás is megvolt, de jóóó ez a nap

-
Cloud_s
aktív tag
válasz
Kasza08
üzenetére
Mindjárt gondoltam...

Szóval az lehet a probléma, hogy a lány valószínűleg zsenge korú (max 16-nak tippelem), és ebben a korban sokan közülük "próbálgatják" magukat. Tesztelik, hogy milyen hatással vannak a pasikra, el tudják-e csavarni a fejüket. Miután elcsavarták, eleget játszottak velük, utána dobják. Aztán olyan 20 éves korukig nem is hagynak fel ezzel a stratégiával.

És igazából ez neked is jó, mert te meg így "edződsz"
-
Kasza08
őstag
elvileg csak a jelentéktelenkre emlékszel...
fiatal vagyok még, és csak most kezdem érteni azt a mondást, hogy: "ki érti a nőket"

Ő kezdett el komolyabban érdeklődni, becézgetett meg írta, hogy 10es listán 13at kapnék...
ez ment kb. 2 hétig, amikor úgy láttam, hogy ez kezd komoly lenni. csütörtökön elhívtam korizni. másnap: nem jó, szombaton a haverjaimmal megyek korizni!
tegnap, elhívtam moziba. nem írt vissza, mikor kérdeztem, hogy mit nézzünk meg?
Ma írom neki, hogy
-szia, miért nem válaszoltál? már nem kellek(ezt 2en hoztuk össze régebben, és ha egyik nem írt a másiknak, akkor ezzel vádoltuk meg egymást(csak eddig azt a választ kaptam tőle, hogy de kellek nek)).
-cia. kellessz...mint barát!!!!!Na ezek után mondja nekem valaki, hogy nőkben van logika!
-
orbano
félisten
Az miért van, hogy két nő közül azzal álmodok, amelyik kevésbé érdekel komolyan?

-
orbano
félisten
válasz
Kokkantas
üzenetére
jó nem kell ez a szar duma, kifogást hallottunk már eleget. az hogy elhívod a csajt és kezdeményezel az nem agresszív nyomulás. magadnak lehet beadni ilyen hülye tévideológiákat, de minket ne kábíts. minden magányos csaj azt várja, hogy jöjjön végre egy hapi, aki nem muja, és tudja mit kell tenni. ehyelett ilyeneket találnak, mint Te is. és hidd el nem az imponál egy nőnek, hogy vonzó vagy-e vagy sem, hanem hogy hogy viselkedsz. ha balfasz módon, akkor naná hogy nem leszel vonzó számára...
és nem kell kideríteni milyen az ideálja, nem kell senkivel sem beszélni... csak vele, arról, hogy hogy van és mikor ér rá...
Tim82: várjuk a beszámolót

-
-
Kokkantas
senior tag
Most nem fogok agresszíven nyomulni senkire sem, mert az kellemetlen lehet neki. Honnan veszem, h nem vagyok vonzó. Egyértelmű... Nem vagyok az ideálja, no meg egyértelműen rálehet jönni pár szóból. No meg aki nekem kéne annak meg én nem kellek. De mondjuk kiderült az is, hogy akinek kellenék annak mégsem kellek, mert hülye.
marcias:Nem ismerem egyik barátnőjét sem. Fiú barátai vannak főleg.
-
Majstor
senior tag
Szerintem ez nem "tanácsok csajozáshoz"...de jó olvasni, hogy mennyi fajta "sablon/hadielmélet" van

-
lorcsi
veterán
bejött

ahogy kell
-
Wolverine
félisten
Van egy blog, ma találtam. Olvasgatom, hmm. Nem rossz.
-
Tim82
félisten
az nagyon nem fog ártani, jót tesz majd a jellemfejlődésednek.

mellesleg mitől nyilvánvalóan hibás? mert nem felel meg a mystery method-nak?

ha most azzal jössz, "hogy már megint a lehető leglényegtelenebb részt ragadta ki XY (jelen esetben én) a mondanivalódból", akkor... akkor figyelj oda az arroganciára...

mod: Elmo megfigyelését a kapcsolatok kezdéséről és túlélési esélyéről csak megerősíteni tudom.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Jóhogy leszűrtem. Nem lehet elolvasni, mert 4 cm-es sávba töri az egészet.
-
Archer
őstag
Nem vártam senkitől, hogy az mondja ezt meg azt kell csinálni csak arra voltam kíváncsi, hogy ez általam felvázolt(tegyük hozzá nem túl részletesen) szituációban ki mit tenne, Tudom, hogy ezer dologktól függ, hogy alakul egy "kapcsolat", nyilván minden ember más, máshogy reagál le dolgokat, nem lehet ráhúzni egy sablont egyikre sem. Ennek ellenére ma ugyanúgy mosolygott rám, mint a beszélgetés előtt szóval mint barát nem veszítettem el(legalább is szerintem) plána azok után amiket mondott. Nem hiszem, hogy elmondta volna ha maximálisan nem bízna meg bennem.
-
ez haláli

mennyit ér egy nő, számszerűsítve

-
The DJ
addikt
Köszi skacok, őszinteség rulz

The sun is shining again...

-
tildy
nagyúr
És mi van akkor, ha tévedsz

Szerelmi ügyekben szerintem amúgy sme jön jól semmilyen tanács.Az embernek kell érezni.
Nekünk is voltak már jó és rossz időszakaink, persze a rosszabb időszakban szinte mindenki olyasmivel "traktált" , hogy miért maradok vele, hülye vagyok blabla.
Most már jóideje "+" időszak van, remélem sokáig marad, és enm bántam meg, hogy nem hallgattam senkire, kizárólag a belső hangomra. -
orbano
félisten
válasz
elmoraan (r)
üzenetére
ja igen ez volt a másik, amit lehagytam am ondanivalómból: ha nem meggyőződésből mondok valamit és nem védem az igazam szenvedélyesen, akkor hiteltelen (számomra) a dolog. persze szigorúan SZVSZ
-
7
addikt
válasz
elmoraan (r)
üzenetére
Jó, ilyen mélységekbe nem terveztem belemászni, elvégre ez nem filozófia topic. Abban egyetértek, hogy ragaszkodjunk a saját véleményünkhöz, de azt is vallom, hogy ilyen kevés infóval, amit itt kapunk egyes esetekről és személyekről, egy idő után a véleményünk melletti "harc" (főleg, amikor már győzködésbe fullad a dolog) nem szerencsés*, hiába látszódhat ellenkező esetben akár úgy is, hogy nem vagy teljesen biztos a véleményedben.
*egyrészt kívülről szemlélve marha röhejes, hiszen még a vitatkozó felek sem tudják konkrétan, min is vitáznak, másrészt marha nagy a hibalehetőség
-
elmoraan (r)
aktív tag
Csak hogy tovább bonyolítsam: a saját véleményéhez tűzön-vízen át ragaszkodjon az ember, ez természetes. Ha nem sugallod azt, hogy csak az a jó, amit te gondolsz, akkor az jöhet le belőle, hogy te sem vagy benne biztos... See?
Én is ragaszkodom ahhoz a véleményemhez, hogy nem csak orbano véleménye a helyes. Csak nekem könnyebb a dolgom, mert a két vélemény természetéből adódóan én az ő álláspontját önmagában nem vitatom, csak a kizárólagosságát.
És ha tévedek, egy része akkor is bejön. Basszus, ez már szuperfilozófia. Megyek is pihenni.
-
elmoraan (r)
aktív tag
-
orbano
félisten
értem én mit mondtál. de egyszerűen kivitelezhetetlen, hogy mélyrehatóan megérts egy problémát és azt mondd: kisfiam, ez a lány ezt és ezt érez, ezt és ezt kéne mondanod, tenned, vagy akármi. semmi mást nem tehetünk, csak az általánosabb mintákat felismerni, és annak megfelelően adni egy tanácsot (vallj szerelmet, küldd el a fenébe, felejtsd el, szakíts, akármi)

-
orbano
félisten
Mindkettőtöknek írom: teljes mértékben igazatok van. Csak egyszerűen egy fórumon belül nem lehet optimális megoldást találni, ezért "kénytelen vagyok" az általam megtapasztalt, megtanult ökölszabályokat ráhúzni egy szituációra. Ha pedig vitatkozok, akkor nem azért erősködök, mert szeretem a saját igazam hajtogatni, csak mert: 1: vagy látom a többi tanácsban a tipikus félreértéseket 2: egyszerűen nem találom őket jobbnak az adott esetben. Márpedig én szeretek ilyeneken vitatkozni. Nem azért, mert húde királynak érzem magam, ha az én szavam teljesül, egyszerűen csak szeretem a lehető legjobb tanácsot adni valakinek (az igazságérzetem, még ha meg is téveszt néha, nagyon erős). A vitából pedig ő majd eldönti kinek is ad igazat.
Az általános megoldásokat pedig azért szeretem osztogatni, mert lehet hogy éppen elsőre úgy fogja alkalmazni a "páciens", hogy az nem hoz eredményt, és lehet másképpen sikerült volna, de nem ez a lényeg, hanem hoyg egy esetleges rossz attitűdöt kijavítsunk valakinél. Úgysem tud senki elsőre egy tanácsot megfogadni és 100%-osan kivitelezni. Én is ilyen sablonos tanácsokból építkeztem régen (egy nagyon tapasztalt barátom tanácsait követve tanultam meg a nőkkel úgy ahogy bánni). Nyilván hozzáidomítottam a tanácsait az én stílusomhoz, minden esetem a nőkkel egyedi, nem megyek fejjel a falnak sohasem. Más is így lesz, akármilyen erőszakos, célirányos tanácsot adok is neki.

Na egy mondatban: nem vagyok meggyőződve arról, hogy az én tanácsom által leírt cselekvés a leghelyesebb, hanem arról vagyok meggyőződve, hogy mint TANÁCS a legjobb.
-
7
addikt
Nyilván én sem vagyok olyan elfajzott, hogy kismillió "de csak szerintem"-hozzáállást sugalló kiegészítést szeretnék látni egy hozzászólásban. Amint írtam, nekem leginkább az a bajom, hogy sok esetben mondasz valamit, mások ellenkeznek, mire te elkezded bizonygatni, hogy de de, akkor is ez a jobb (akár mélyenszántóan, akár naivitással előhozakodva, most lényegében mindegy). Én megértem, hogy meg vagy győződve arról, hogy amit te javasolsz, az a legjobb, illetve azt is, hogy te így meg úgy csinálnád, sőt, be is jön neked, de továbbra is jó lenne figyelembe venni azt, hogy mások máshogy működnek, és esetenként még rossz is lehet nekik a te módszered.
Kiegészítés: Ezt nem konkrétan a most felhozott eset miatt írtam, hanem úgy általánosságban véve értem a postjaidra. Sőt, továbbmegyek: nem csupán rád vonatkozik, csak azért címeztem neked, mert amikor olvasom a topicot, tőled látom legtöbbször ezt a markáns állásfoglalást.
-
elmoraan (r)
aktív tag
Igen, én is tudnék ezer olyan sztorit, hogy teper-megun-abbahagy-összejön. Meg ötszáz olyat, hogy teper-teper-pofáraesik-decsakazértisteper-összejön. Az én megfigyeléseim szerint az utóbbi kapcsolatoknak nagyobb a fél éves túlélési esélye. Mondjuk nem mintha nem lenne tökéletesen mindegy az, hogy te meg én mit gondolunk, vagy hogy mennyi akármilyen sztorit tudunk példának felhozni (akár saját bőrön, akár másén tapasztaltat). Továbbra is fenntartom, hogy senkinek sincs meg az a kulcs, ami minden zárat kinyit. Van olyan kulcs, ami majdnem mindet nyitja, csak az életnek van annyi humorérzéke, hogy az a kulcs pont az igazán fontos szobákat nem nyitja. Van olyan is, amelyik csak egy zárat nyit, de azt az egyet meg is éri megkeresni vele... Nem tudom, érted-e a metaforát.
Azzal mondjuk tisztában vagyok, hogy nem kicsit elfajzott a világképem (ezt elég sűrűn hangoztatom is, nehogy valakit megtévesszek). De a konkrét esetben nem vagyok hajlandó belátni (notabene nem egyenlő azzal, hogy nem érem fel ésszel) azt, hogy miért csak és kizárólag az az egyetlen helyes megoldás, hogy eljátszol valamit. (Ugye elég régen bebizonyosodott, hogy Shakespeare tévedett, és a világ nem színház, hanem sörnyitó
) A kolléga előjött a farbával, és elég egyenes választ kapott (manapság már ez is ritka). Nekem ellenkezne az elveimmel, hogy erre válaszképpen előadjak egy - lényegében a valósággal szöges ellentétben álló - színjátékot. Rontaná a jó híremet
(Az meg már csak hab a tortán, hogy - a rendelkezésre álló kevés adat alapján - szerintem nem is működne. )
Különben meg - remélem nem sértődsz meg érte - de körülbelül egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam, mert egy kissé olybá tűnik nekem, hogy annyira más világban élünk, hogy az félelmetes. És ezért - de csak ezért - no offense taken. Más esetekben elég rosszul tűröm, ha ismeretlenül kioktatnak.Hopp, most látom csak, hogy az enyém volt a 6000. Zsír.
-
orbano
félisten
Most ezzel semmi újat nem mondtál. De ez egy fórum, nem lehet mély pszichoanalízist készíteni egyik félről sem. Ergo az ökölszabályokhoz érdemes igazodni. sőt, azokhoz bármikor érdemes. aki pedig tanácsért fordul ide, nyilván nem ismeri a másikat eléggé. De mi sem. Tehát mit tehet az egyszeri fórumozó tanácsadói szerepben? Két dolgot: vagy elmondja, hogy SZERINTE mi a legjobb (és ehhez nem kell telerakni egy postot 584 darab SZVSZ-szel), vagy elmondja az élet nagy általános igazságait, hogy fiam, legyél önmagad, tégy amit érzel, bla bla, olyan felszínes megállapításokkal alátámasztva, mint amit te is írtál most. Nem azt mondom, hogy nincs igazad, de jelen helyzetben az efajta hozzáállás alkalmatlan. Nyilván az én tanácsaimat, és mindenkiét át KELL ültetni az adott helyzetbe. Példának okáért:
Most ugye azt mondtam szegény párának, hogy legyen bunkó a csajjal: rohadtul nem mindegy hogy teszi. Én sem minden nővel vagyok egyformán bunkó. Van olyan lány akinek megengedek olyat, és olyan módon, amiért teszem azt az ex exem kirúgott volna és egy életre megutál. De abban már nem adhatok tanácsot neki, hogy mit mondjon a lányzónak, csak irányelveket adhatok, tehát lényegében követem azt a filozófiát, amit mondasz, csak kicsit gyakorlatiasabban, kézzelfoghatóbban.Ámen

-
VargaI
senior tag
"Szerintem nagyon sokan mesélhetnének olyan sztorikat, hogy miután a srác megunta a csaj után rohangászást és elkezdte az illetőt leszarni, az hirtelen elkezdett érdeklődni."
Év elején volt nekem is egy ilyesmi, megkaptam én is hogy "nem", azt történtek nem kicsit félreérthető dolgok, meg olyanok is, amik abszulót nem votlak félreérthetők. Inkább egyértelműek. Mikor megkérdeztem, hogy most akkor mi van (ilyen kérdést soha többet nem teszek fel, inkább hátrább vagy vele mint előrébb), akkor meg kirohanás lett a dologból. Lett belőle egy szép kis egymás francba kívánása. 2 héttel később meg elkezdett keresni, hogy miért viselkedek vele "úgy" (köszöntem neki, de azonkívül rideg és érdektelen voltam irényában).
Ha valami értéket fel tudtál mutatni a csajnak, amivel kitűnsz a többiek közül, egyedi voltál vmivel és ez tetszett neki, akkor nem fog hagyni kicsúszni a kezei közül ilyen könnyen. Ha meg nem lép semmit az meg egyértelmű jele, hogy különösebben nem érdekelted semmilyen téren sem, csak elvoltatok kb...
Na mentem aquaba gariztatni, kívánjatok sok szerencsét

-
7
addikt
Szerintem pedig nincs helyes meg helytelen megközelítés, nincs olyan, hogy ezt és ezt kell csinálni, hogy ez és ez legyen. Az egész dolog ennél sokkal komplexebb, ugyanahhoz a végeredményhez ugyanazon két ember között számos út vezethet. Nyilván van persze nehezebben és könnyebben járható ösvény, de ahhoz, hogy megmondd, melyikben van a legkevesebb buktató, melyik a leggyorsabb, melyik a legilyenolyanabb, alaposan ismerned kell mindkét felet, és még akkor is bőven van hibaszázalék.
Ezzel csak azt akarom mondani neked, ha nem lenne elég a virágnyelv, hogy mi itt csak irányelveket tudunk nyújtani egymásnak, te viszont rengetegszer utalsz arra, hogy a "legjobb" ez meg az, aki meg nem érti meg, az ejnyebejnye.
-
orbano
félisten
válasz
elmoraan (r)
üzenetére
Nem feketebárány vagy, csak értetlen, naív és tapasztalatlan (szerintem). Inkább el sem magyarázom, mert már megtettem elégszer, aki nem érti meg, nem érti meg. Van amikor bunkónak kell lenni és távolságtartónak valakivel (ezt is ezerféleképpen lehet, úgy is ahogy te mondod és úgy is ahogy én), van amikor pedig kedvesnek és odaadónak. Ez most az előbbi eset... és nem azt fogja a csaj látni (amennyiben korrektül végzi a munkáját a srác), hogy visszautasított egy srácot, aki most ezért duzzog, hanem azt, hogy nagy ívben leszarják. Szerintem nagyon sokan mesélhetnének olyan sztorikat, hogy miután a srác megunta a csaj után rohangászást és elkezdte az illetőt leszarni, az hirtelen elkezdett érdeklődni.
A csajoktól való visszajelzés pedig szerintem sok esetben nem hiányzik (pl. ilyenben), mivel nem képesek a mi szemszögünkből helyesen felmérni az ilyen helyzeteket, mivel teljesen máshogy gondolkodnak.
-
frame>24
addikt
válasz
elmoraan (r)
üzenetére
Engem az zavar nagyon ebben a topikban, h nincs v. elenyésző a női visszajelzés, vélemény. Pedig kiderült, vannak azért jópáran itt is. Most vagy nem olvassák, vagy röhögnek a markukba.
Aktív témák
Hirdetés
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)