- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Lirion #20899 üzenetére
Volt nagyon régen egy txt-gyűjtemény, ami keringett a neten, mindenféle csajozási tanácsokkal, metakommunikáció-magyarázatokkal, szituációs példákkal. Ezeket mostanra néhányan összegyűjtötték, és különféle internetes oldalakon, hangzatos nevekkel (Csábítás Mesterprogram, Casanova titkok stb.) pénzért árulják. Én elolvastam régen ezeket, és a hozzászólásaidban ezekből származó gondolatokat vélek felfedezni, néhol szó szerinti idézeteket is. Ebből feltételeztem, hogy vagy te is olvastad, vagy te írtad ezeket.
-
orbano
félisten
válasz
Csakénvagyok #20888 üzenetére
de csak azt, amelyik kiérdemelte
-
-
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya #20883 üzenetére
Orsi, jól vagy? Szükséged van valami segítségre? Ezt most komolyan kérdezem, én ilyennek még nem láttalak.
Kötözködjél nyugodtan, nem Te lennél az első, bár nem tudom, mit akarsz mondani, csak tippjeim vannak.
Sőt én most vágyok is rá, hogy belém kössél, szeretnék Neked megfelelni, jó? -
Lirion
addikt
válasz
leeate #20882 üzenetére
Go a csajhoz.
Akadály alatt nem más embereket vagy időbeli, helyszíni dolgokat értek, hanem a csaj részéről falakba, figyelmetlenségbe, negativitásba ütközhetsz, be is szólhat meg ilyenek. De ha már rád nézett, akkor közömbös semmiképpen se vagy neki, ahol meg érzelmek vannak, ott már lehet jót kihozni a dologból. ;)Ha arra tekint vissza, amerre amúgy nézett, az nem probléma, arra kell gondolni, hogyha félre néz, hogy felmérje a terepet, vannak-e más potenciális partnerek, akkor lesz nehéz dolgod, de ha nem így tesz (gyakorlatilag talált vkit, aki alkalmas lehet, csak arra vár, hogy leszólítsd
), akkor nincs gond, elfordulás után is te maradsz a fejében, ilyenkor barátságosabban viszonyul a leszólításhoz, de ha sokat vársz, akkor haragudni fog, mivel úgy érzi, átverted, hisz a szemezés közben bátran álltad a tekintetét, mint egy igazi férfi, utána meg behúztad a kéziféket..
-
leeate
senior tag
válasz
Lirion #20881 üzenetére
Mármint hova go? El onnan vagy a csajhoz?
Leginkább úgy szokott lenni, hogy felém nézve csinálják ezt az idióta arckifejezést, utána arra fordulnak vissza, amerre néztek előtte. De igaz, azt nem figyeltem, hogy közötte néznek -e le vagy oldalra.Hát akadályok azok mindig vannak, főleg az utolsó ilyen jelöltnél vannak.. de előbb-utóbb nyert ügyem lesz, és megkúrhatok végre egy tanárnőt!
-
Lirion
addikt
válasz
leeate #20875 üzenetére
Ha túl sokáig nézted, azt is jelentheti, hogy "na bazdmeg, ez se volt képes idejönni, akkor már maradjon is a seggén..". Egyébként ilyenkor azt figyeld, hogy merre néz, ha lefelé, akkor go, ne gondolkozz, ha oldalra, akkor viszont akadályokba fogsz ütközni, bár ezek áttörhetők.
A lényeg, hogy ha egy nő több mp-en keresztül néz, az mindenképpen egy pozitív jelzés, felhívás arra, hogy szólítsd meg, még akkor is, ha húzza a száját. -
leeate
senior tag
válasz
Csakénvagyok #20878 üzenetére
Neeem, ez inkább olyan belenyugvó "ez van" arckifejezés, és mint mondtam, szemezés végén szokott előfordulni.
Amit te mondasz, azt már én is kilogikáztam magamnak, egy csaj mindig ezt csinálta velem, amikor hozzászóltam valami faszságot, akkor meg mindig dölgölj meg - dögölj meg! Azt' közben meg mindig engem bámult. Biztos jó pasi lehettem neki, csak agyilag voltam túl nagy kihívás számára XD
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
leeate #20877 üzenetére
Azt hiszem tudom hogy miről beszélsz. Hosszan felhúzza a szemöldökét, picit összehúza a száját, majd oldalra-felfelő eltekint, mintha "mi a francot gondolsz" akarna mondani. De mégegyszer vedd figyelembe hogy meg akar győzni hogy őt nem érdekli amit mondtál/csináltál. De hát akkor miért fektett energiát abba hogy meggyőzzön. Szerintem nincs gond, persze nagyon szituáció függő a dolog.
szerk:#20879 Ford: Vagy papír van
-
leeate
senior tag
válasz
Csakénvagyok #20876 üzenetére
Jó, de ezek nagyon hülye pofák, nem ilyen kis mosolygós kis... és csak egy pillanatra mindig. De ez annyira általános!
-
leeate
senior tag
Az mit jelent, amikor a csajok a nézés közben hirtelen egy pillanatra felvesznek egy nagyon idióta húzott arckifejezést, aztán elnéznek másfelé? Amúgy gondolom, semmi jót, és nem is akarom többet átélni
-
Lirion
addikt
"Én nem okolom a környezetemet, a környezethez muszáj alkalmazkodni. A túlélés törvénye."
Ez így ebben a formában nem igaz. Bár a környezetet nem alakíthatod, de te megváltozhatsz és akkor a környezeted is máshogy fog viszonyulni hozzád. Persze vannak helyek, ahol ez nem működik (pl. katonaság), de a hétköznapokban hatékony. Kezdetnek indíthatsz azzal is, hogy otthon átrendezed a szobád vagy az egész lakásban mindenhol a bútorokat, megváltoztatod ezzel a környezetedet és így te magad is könnyebben tudsz változni.
Az az "A" és "B" emberes kis összehasonlítás pedig teljes mértékben igaz, de bárki lehet alfa is. Emlékszem pár évvel ezelőtt buliban rámosolyogtam egy lányra már vágta a fejeket és fordult elfele, nehogy megszólaljak, most meg alapból úgy nyitok, hogy átkarolom, megpörgetem, átölelem ilyesmi és simán veszik, semmi ellenállás.
-
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya #20867 üzenetére
mé vagy maci?
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
frame>24 #20842 üzenetére
Ez Vissza a jövőbe (asszem) 3. Sőt, biztos.
A vizsgaidőszaki beszélgetés meg tényleg közelről leírható a "doszta politika, davaj muzsika" módszerrel.Nowhere: az b*szna be, hogy tömör legyek. Alap, hogy férfiember virágot is csak akkor öntöz, ha a saját DNS-e nő a cserépben...
Orsi: jahát, aki Omega, könnyű is annak.
-
tibi666
senior tag
válasz
whitezo88 #20858 üzenetére
nekem is az egyik munkatársnőm ilyen. sőt, nem is annyira lopott érintések ezek. mindig hülyülünk egymással, húzzuk egymást. beszól valamit, aztán sejtelmesen mosolyog, küld egy puszit, kinyújtja a nyelvét, stb. gyakran előfordulnak ilyen érintések is. ma is odajött és két kézzel megfogta az arcom, hogy mennyire fázik. máskor meg rám dönti a fejét, meg hasonlók.
nem tudom mire vélni, ha jól tudom 7 éve együtt van már a jelenlegi párjával, és jól megvannak. pénze is van, elég magas beosztásban dolgozik, nem a tipikus mercedeses eset. amúgyis a bmw-re bukik.
a múltkor mentünk egy konferenciára, jött egy 6os bmw, egyből azt nézte, ki vezeti. én inkább a 8 henger hangját hallgattam. jellemző...
-
frame>24
addikt
Öröm látni, hogy Orsi és tildy az alábbi (utóbbi) 2 hsz-ben mennyire egy véleményen van!
(#20861) Csakénvagyok: elmo alighanem pontosan magára gondolt
-
tildy
nagyúr
válasz
Nowhereman #20866 üzenetére
így-így
Persze kölkök nélkül otthagyás esetén , na. De egy koppanás után tényleg az kerül előtérbe, akivel legalább "tervezni" is lehetframe :
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Nowhereman #20866 üzenetére
Ez hülyeség...
-
fokukac
nagyúr
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
elmoraan (r) #20809 üzenetére
Csak a stílusosság kedvéért, a végére kell egy O-mega is...
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
elmoraan (r) #20806 üzenetére
Bagoly mondja verébnek ...
-
proof88
addikt
Egyébként erről van szó. - keressetek rá a kino szóra.
-
frame>24
addikt
válasz
Goose-T #20848 üzenetére
Szerintem, arról ne beszélgessenek a vizsgaidőszakban, hanem,... na!
Nincs olyankor idő a politizálásra!Mondjuk, én egy vizsga-rinyában lévő nővel soha semmiről nem tudtam érdemben beszélgetni, csak meghallgatni lehetett a gondjait + testi dolgok.
De lehet, ez csak az én mélységes lelki szegénységem következménye vót.(jah, ez persze egy új, bimbózó kapcsolatnál nem megy)
-
Goose-T
veterán
válasz
whitezo88 #20843 üzenetére
Hú, az érettségi kényes téma. Ugye minden ember tudja, aki túl van rajta, hogy röhej az egész, az előtte állók viszont nagyon be szoktak parázni tőle. Szóval nem jó, ha azt mondod neki, hogy semmiség, mert akkor úgy fogja érezni, hogy elbagatellizálod az ő hatalmas gondjait, és megsértődhet. Ha viszont megpróbálnál együttérezni vele, az meg nem fog menni őszintén (nekem biztos nem menne, elröhögném magam, vagy ilyesmi). Inkább kerüld ezt a témát, mondjuk beszélgessetek a szexről.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
proof88 #20844 üzenetére
szerencsére nincs ilyen szinten keményen fogva, meg ahogy mondta telefonba jól sikerült neki eddig.
csak hát én nem trécselni akarok vele hanem randizni. vagy majd betapasztom a száját, ha sokat beszél
(de úgy meg nehéz megcsókolni ha teljesen másfele jár az agya meg nem is érint meg (kino asszem így hívják) ) -
proof88
addikt
válasz
proof88 #20807 üzenetére
Szóval talán tényleg kicsit hülyén hangzott, amit írtam: nőügyem nincsen, olyannyira, hogy más nőügyét írtam be, aminek csak fültanúja voltam, egy alsós gyerekét.
Reméltem, hogy lesz valami flame-elés abból, hogy a férfiak mennyire udvariasak, a fiúk eleinte igen, aztán később nem, vagy fordítva, stb... pang a topik, nah... vagy maradjak csöndbe?
Bocs, ha valakinek belegázoltam a lelki világába.
Egyébként barátnőm van, bár ezt gondolom más is tudja, csak ő a héten érettségizik, nekem meg sok intézni valóm van a héten... ezért sincs nőügyem most, bár lehetne, főleg hogy csapják itt a szelet nekem PH!-n.
Osztom aLávaló véleményét az érettségivel kapcsolatban egyébként, minden hozzátartozó dologgal együtt, szülői megszorítások a lány oldaláról, stb...
frame>24: megmondom őszintén, régen sok mindenen nevettem, sőt rengeteg dolgon nevettem, általában én voltam a legtöbbet nevető gyerek minden osztályban, ahova jártam, ez azóta megváltozott és már nagyon kevés dolgon nevetek csak. Lehet az van velem, mint South Parkban Cartmannel, amikor hirtelen már nem tudott nevetni többé (egy rész erejéig).De mint az olvasható a nevemben, 21 éves vagyok, fiatal vagyok, de nem tudom, hogy lesz ez számomra később is poénos. Ilyet én is ki tudok találni, jobban szeretem a stand up comedy-seket és a comedy centralon néhány műsort.
tildy: hogy veled mik meg nem történtek, rád rontanak, molesztálnak, komolyan azon gondolkodok, hogy olyan kihívóan viselkedsz (és erről nem is tudsz), amivel szó szerint felhergeled a férfiakat.
whitezo88: nagyon nyomja a témát?Mondtam biza', nem szabad érettségiset találni, mondjuk az még a jobbik eset, ha pont most csinálja meg, de ha még 1 éve van addig, awww...
-
whitezo88
nagyúr
na megdumáltunk egy randit várhoz, csüt. du.-ra remélem jó idő lesz. érdekes lesz így hogy nagyban érettségi van, remélem tud a randira is figyelni nem pedig csak az érettségiről beszélni felspanolva
-
frame>24
addikt
válasz
elmoraan (r) #20838 üzenetére
Ez honnan van ez?
-
Drizzt
nagyúr
Hmmm. Velem is érdekes dolog történt, egyszer voltam focimeccs után bulizni, aztán volt egy lány két ismerősömmel, velük ültem egy társaságban, de nem nagyon beszélgettem a lánnyal ott szinte semmit, be se mutatkoztam szerintem. Aztán másnap bejelölt iwiw-en, írtam, hogy ő-e az, aki ott volt, aztán elkezdtünk írogatni erről-arról, mondta ha otthon leszek, találkozzunk, aztán most találkoztunk is. Beszélgettünk, ilyesmi, ennyi. Viszont jó volt, ő is azt mondta jól érezte magát, én is. Majd valamikor találkozunk, aztán meglássuk mi lesz. Kiváncsi vagyok.
-
Pelmo
csendes tag
Nem görcsölök élem az életem ismerkedek bulizok lányok jönnek mennek. Be cool!
Van egy csomó lány ismerősöm el is hívnak mindig mindenhova...az idei évem csak bulizásból állt eddig(többnyire). Köszönöm gazdasági válság. Most még új munkahely is új emberek akik lehet hogy elvezetnek valakihez...Így állok én is hozzá. -
I_Am
veterán
válasz
TexT-BoY #20833 üzenetére
Na és itt ütközik ki a korkülönbség.
Én nem azért vagyok kedves a lányokkal, mert kellenek az életembe. Hanem mert ilyen a természetem. Nem vadászterületnek hívom azt amerre mozgok, hanem világnak. És nem attól érzem magam "valakinek" mert mások annak látnak vagy annak akarok látszani.
Ja és nincs karikás ostorom se.
-
TexT-BoY
addikt
csak aláirni tudom, ezért vagyok "DÖK"-ös Csepelen, ráadásul az alfahim elnök
.
Sok lány barát, sok szeretet, még több barátnő, arra kell odafigyelni hogy nehogy forduljon a kocka, és ha tul pokróc vagy/unszimpatikus stb, akkor lehet egy baráttal is összeveszel, csak mert a potenciális jelölt rossz színben tüntet fel...és amit I_am elmondott a szexre is igaz, vigyázz, ha jó vagy az ágyban azt is tovább adják a pletykás lányok egyböl, aztán jönnek majd a próba körre
-
I_Am
veterán
Amig görcsösen akarsz nőt magad mellé addig mind lepattint majd.
Miért nem lehet élni és jól érezni magad csak úgy? Ha nem akarsz egy nőtől semmit, lehet pont azzal fogod meg. Nem nyomulsz, őszinte tudsz lenni hozzá, Ő is hozzád és hopp.
Most nem linkelek képeket, milyen lányokkal mozgok napi szinten, mert sírva vernéd magad a földhöz. És? Szinte mind barátként van jelen az életemben. Van akivel randik voltak és abból lett barátság és van akivel alapból barátságnak indult. Na meg akivel annak indult és több is lett.
De egy dolog jótanácsként. Ha sok a lány barátod, akkor hatalmas esélyt kapsz arra, hogy megtaláld azt aki melléd való. Mert a lány barátoknak vannak barátnői és tudod a lányok pletykásak, de ha csak jót tudnak Rólad mondani, akkor nagy esélye van, hogy nem mindegyik leányzó csak barátkozni akar majd Veled.
-
Pelmo
csendes tag
válasz
frame>24 #20822 üzenetére
26 vagyok és még nem veszem észre ezt csak részben...bár vadászterületem a 22-28 között. Felette nem mert még nem akarok gyereket még magamra próbálok vigyázni nem hogy még egy gyerekre...
Komoly vagyok de még nem akarok gyereket bezzeg apám ilyen korban már csinálta tesómat...
2 srác ismerősi körömből összejött 17-18 éves lánykákkal...hát akármennyire helyesek és lehet irányítani őket akkor se kellenek. Nem akarok az érettségi problémájáról beszélni túlléptem már ezen. Ezt azért mondom mert most találkoztam egy tündéri lánnyal de van vagy 17...Szeretem a virágokat de nem a liliomokat. -
Leeza
tag
Azért itt már több problémát is felvetettél, kicsit elkanyarodtunk...
Az idő relatív, előfordul, hogy kár a gőzért...
Mindenkinek vannak igényei, elképzelése, milyen embert szeretne maga mellett tudni. Azért erős túlzásnak érzem ezt a szórakoztatócentrum-pénzeszsák szöveget, nem egészen fedi a valóságot, ennek is megvan a helye, de azért nem ez a többség...
Az meg megint egy más dolog, ki mit enged meg a párjának, mennyire hagyja megalázni magát. Általában nem érdemes meghallgatni a siránkozást, de azért vannak kivételek...
Bármi alakulhat közben.
-
cherilady
tag
Lányok válasza arra a kérdésre, hogy milyen társat keresnek, a leggyakoribb válaszok:
- Hűséges
- Kedves
- Intelligens
- Humoros
- Merjen kezdeményezni
- Ne legyen unalmas
- Ne legyen beképzelt
Ez mind szép és jó, de az h olyan pasi legyen h mások sárguljanak az nem igaz.
Nem azért jön (legalábbis én) össze az ember vkivel h mások irigykedjenek rá.
Bár én is tok egy sztorit. Egy volt ismerősöm mesélte h a haverjának volt egy fullos nője. Bár a csávóka is azért jó pasi volt (bár ezt én nem tom mert nem ismertem az illetőt) de a lényeg h ez a srác elment az ismerőshöz kocsival. Kiszállt a srác beszélgetni az ismerősömmel addig a csaj a kocsiban maradt. Az ismerős megszólal h de jó csajod van. A srác megszólal jah, illik a kocsihoz szép dísz, de nem ő lesza feleségem...
Szal azé a pasikban ott van h egy ideig óráig jó a fullos nő de azért feleségül nem vennék mert valszeg nem tud főzni, enm házias stb stb. Viszont a nők maradnaka fullos pasiknál mert van pénzük a többi csaj irigykedik rájuk stb stb, és akkor is képesek a pasival maradni ha a pasi veri őket vagy egyéb, de csak azért mert a pasi eltartjka őket. Na ezt gáznak tartom...
De még jó h nem vagyunk egyformák -
Pelmo
csendes tag
Amibe meg nagyon le vagyok maradva hogy egyszerre 5 csajt fűzzek egyszerre...
Tegnap vagy mikor amikor olvastam Textboy élménybeszámolóját sírtam a nevetéstől.
Én erre képtelen vagyok...Egy max kettő nő is le tud fárasztani nem hogy ennyi. Meg rossz a névmemóriám nehezen tanulok meg a neveket szóval hívhatnám őket egyeskének ketteskének stb...
Pedig ő csinálja jó minél több helyre kell dugni a meleg vasat. Igazi kovácsmester!
-
frame>24
addikt
Tildy már utalt is rá, az életkor előrehaladtával egyre inkább a ffi belső értékei lesznek fontosak egy nő számára. Nem kell túl idős korokra gondolni, magam is látom a tendenciát, mi volt elég és fontos 14-16-18 évesen összejönni valakivel, mi kellett 20-24 körül, és mi kell pl. most, vagy majd 30 környékén.
A kinézetről annyit, hogy az arcodat az esetek többségében úgysem tudod nagyon átvariálni, testileg nem árt ápoltnak és egészségesnek elnni, de nem a tökély görög szobor-testalkat a lényeg. A média és a hasonló ágazatok megpróbálják ennek az ellenkezőjét sugallni, (nem kis sikerrel), ennyi. -
Pelmo
csendes tag
Idő kell? Mennyi?
Én adtam már 5 perctől kezdve 5 hónapig időt egyes csajoknak de az is édes kevés volt...
Lányok válasza arra a kérdésre, hogy milyen társat keresnek, a leggyakoribb válaszok:
- Hűséges
- Kedves
- Intelligens
- Humoros
- Merjen kezdeményezni
- Ne legyen unalmas
- Ne legyen beképzelt
Lefordítva férfi nyelvre
- Legyen olyan jó pasi, akivel ha végigmegyek az utcán, a többi csaj sárgul az irigységtől
- Ne legyen hülye
- Legyen egy szórakoztatócentrum, a hozzávaló kellékekkel együtt (pénz, kocsi, ...) ez nem feltétlen igaz a pénzre gondolva de számít sokat azért
- Pénz..."Jó tudom sarkitok megint de mégis...ha jön a jó pasi akkor beleképzelik a dolgokat amik nincsenek is meg benne...
Meg haverom története aki kizárta a csajt hajnalban a házából vagyis előbb eljött haza mert összebalhéztak és a srácnak nem volt igaza. De attól függően reggel fügével dobálta az ablakát a " szemét" pasinak aki jól átba*ta aznap este. Megalázkodva kúszott vissza a "hejjespasi" ágyába.
Előtte meg sírt a vállamon. HEHE egy jó ideje elküldöm azt a csajt aki sír nekem a párjáról...Nem érdemes meghallgatni. Szivacs nem szeretek lenni amivel lelehet törölni a könnyeket!
-
tildy
nagyúr
válasz
cherilady #20814 üzenetére
Én a hátulütőjét lesem (kivéve ha jól ismerem az illetőt) , ha valaki bókol.
Igaz ez lehet annak is a következménye, hogy többször is molesztáltak.
Magyarán: nem szeretem ha bókolnak , ismeretlen illető esetén.
Abszolút nem érzem magam tőle nőiesebbnek . Persz elehet függ ez a stílustól is, ezen még el kell gondolkodnom.Szóval csajok ha dicsértétek valakinek a belsőjét akkor az nálatok is azt jelentette hogy ok aranyos vagy(de nem férfi aki kellene nekem) de nem akarlak megbántani?
Többiek véleményét nem ismerem , de ha dícsérem valaki mentalitását, belsőjét akkor az konkrétan azt jelenti, hogy igen az szimpatikus nekem, de külsőleg lehet nem jön be vagy jobban mondva nem az ideálom .De ez nem jelenti , hogy ne lehetne semmi a későbbiekben. Na és itt jönn fokukac , aki majd mondja, régebben azt mondtam , igenis fontos a külső . így volt nem tagadom, de most már elég az is, ha kicsit is tetszik külsőleg
Lehet kellett hozzá egy pofáraesés, na.
-
Pelmo
csendes tag
válasz
frame>24 #20813 üzenetére
Ja számít a gógyi is...de ha az eszemet dicsérte egy csaj azzal nem jöttem össze semmilyen formában(emlékeim szerint).
Férfiak okossága? Az elmúlt évszázadokban ellettek nyomva a nők minek tanuljanak és ez csak a 20 században változott meg ezért egyértelmű hogy az észről inkább a férfi jut az eszünkbe. Ha férfi értéke az esze akkor a csajoknak meg a szépségük és ennyi(nagyon leegyszerűsítve). Pedig azért mégis a kettő között van az igazság(remélem). Bár most meg kitermeltük a magukat túl okosnak is képzelő lányokat.Mérnök vagyok és hát sok csajjal nem találkoztam még szakmában....
Nem is tom miért...ha igen akkor az a csaj nem volt ott a szépség osztásánál!
-
Leeza
tag
Pontosan.
Általában megvan egy nőben az, hogy ha valaki tetszik neki, nem dícsérgeti rögtön agyba-főbe. Ahhoz idő kell.
Viszont, ha mégis, az már közvetlenebb dolog és valószínűleg tényleg csak barátként tekint az illetőre, nem is gondolja, hogy súlya van a szavának.Én tudom, hogy annak veregettem a vállát, hogy milyen rendes, akit kedveltem, de több szóba sem jöhetett...
-
cherilady
tag
Ez igaz h vki jól viseli vki kevésbé. Én szeretem ha bókolnak nekem, jól esik, de mondjuk ha vki erőteljesen nyomul azok után h megmondtam az illetőnek h bocs de partnerem van vagy akármi az már kellemetlen. Nem küldem el a halál f...ra, én inkább kellemetlenűl érzem magam és igyekszem arrébb vonulni
Viszont én elismerem ha egy pasi jól néz ki és bókolni is szoktam ha mondhatjuk így
De ebben semmi udvarlás nincs csak egy elismerés h barátom jól nézel ki -
frame>24
addikt
Pedig, gondolj bele, hogy a férfiak sokkal inkább a szellemi ajándékaikkal járulnak hozzá a világhoz, mintsem az esztétikummal.
Nézd meg, hány női zeneszerző van, vagy hány női Nobel-díjas, stb.
A férfi értéke elsősorban az esze, mióta a barlangból kijöttünk... (azelőtt valóban nagy szerepe volt a muszklinak is) Más kérdés, hogy ez látszólag nem divatos, illetve, hogy ősi ösztönök működnek, de a végén a gógyi is komolyan szokott számítani.Már várom is fokukac új aláírását: "a férfi egy ajándék!"
-
Pelmo
csendes tag
Csajozás meg a belső értékek megint:
Flörtölni jó dolog kell is valaki jól viseli valaki kevésbé meg nem mindegy hogy flörtölsz...
De pasiként sokkal kevesebb bókot kapunk a lányoktól...Őket meg mindig ostromolják mert nekik az csak úgy jár...Szóval nagyobb tapasztalattal rendelkezhetnek a lekoptatásban.
De tudom hogyha egy csaj bókol nekem akkor csak arra ugrok ha a külsőmet dicséri, ha tetszik a gondolkodásom, humorom meg mondják milyen "rendes" pasi vagy akkor az azt jelenti hogy "Bocs, a külsőd nem elég jó, hogy férfiként kelljél nekem, de azért elismerem, hogy okos vagy"---->LCSB
Ez jólesik(esett egy ideig) nekem csak tudom hogy ez nem igazi bók csak nem akar elküldeni azonnal a f**szba...Megőrizni a látszatot elvégre ő a királykisasszony akinek "tartása" van...Szóval csajok ha dicsértétek valakinek a belsőjét akkor az nálatok is azt jelentette hogy ok aranyos vagy(de nem férfi aki kellene nekem) de nem akarlak megbántani?
-
cherilady
tag
válasz
elmoraan (r) #20806 üzenetére
Olyannak is kell lennie
-
proof88
addikt
válasz
frame>24 #20804 üzenetére
Sosem értettem, mi jó ezekben (mármint a videóra gondolok), vagy csak én vagyok ilyen keserű ehhez a "poénhoz"?
Én ezt nem tartom viccesnek, bár lehet, Te sem ezért linkelted be. No mindegy.
Mai nőügyem: metrón voltam, észrevettem, hogy alsós kisiskolások vannak körülöttem, tanár néni rászólt az egyik fiúra, aki ült, hogy ugye milyen előzékeny fiúk járnak az osztályunkba, persze ez ironikus volt, arra utalva, hogy esetleg átadhatná a helyet hölgyeknek, jót mosolyogtam. Aztán egy másik fiú meg egy lány fújtak egymásra, kicsit rugdalták is egymást. Ehh, sokat kell még érniük, nem tudják mi a jó... -
frame>24
addikt
Az a kár, hogy ki lett törölve, de volt egy srác, aki tényleg és echte beírt ide egy társkereső szöveget, sajnos nem volt annyi eszem, hogy gyorsan csináljak egy screenshotot róla, pedig igazán ütött...
--->továbbá hirdetés (csak mer' ez örök)
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest