- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kempingezés és sátrazás
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Lirion
addikt
Nem tudom, hogy akartok normális kapcsolatot egy normális, jó csajjal, ha nem vagytok képesek felelősséget vállalni..
-
Lirion
addikt
válasz
dangerzone #44076 üzenetére
Remek döntés volt. Most pedig készülj az amcsi útra, mert ezek után azt kihagyni nagyon rossz döntés lenne!
-
Apollyon
Korrektor
válasz
zoltanz #44087 üzenetére
Ez tudod attól is függ, hogy miért, és hogyan lett vége. Nyilván ha azér lett vége mert pl. el kellett vkinek utazni, vagy mert így látták jól vagy vmi, akkor nem..
De X (nem is olyan rövid) együtt eltöltött idő után amikor az egyik fél a másik bizalmát kihasználja és még paraszt is vele, simán megérdemli hogy utána leszarják, és ilyen helyzetben Te sem kívánnál mindenféle jót neki, nem azt mondom hogy rosszat, én sem akarok senkinek sem rosszat, csak simán nem beszélek többet velük.
Lirion: Igen különbözik az esetünk, de itt mindkét esetben a nő volt a nem együttműködő fél, ebben megegyezünk. De tökmindegy, ki szakított, megvan mindkét esetnek a nyomós indoka, hogy miért lett vége.
Engem meg hidd el, k*rvára nem érdekel, pont azon vagyok hogy elfelejtsem. Az hogy ideges leszek a gondolatától még nem azt jelenti hogy érdekel, hanem még bánt a dolog, ennyi. Eléggé friss még, nem évek óta volt, hanem alig több mint egy hónapja, és még egy hete is jött a hülyeségével.
Most már remélem nem fog, ha fog, akkor is csak egy piros X az ablakára, meg delete, a számát már nem tudom mert kitöröltem, szal rajtam nem múlik
Haveroknak is megmondtam hogy nem kell beszélni róla, nem kell felhozni, nem kell kérdezni, kész.
Így hogy nem hallani róla, szépen feledésbe vész, az idő megoldja.
-
Lirion
addikt
válasz
Apollyon #44085 üzenetére
A szavaidból érződik, hogy téged bizony még baromira érdekel a csaj. Egyrészt.
Másrészt esetedben veled szakítottak, tehát téged valóban mi a francért keressen még a csaj, ha ő dobott téged. Viszont dangerzone esetében ő dobta a csajt és nem fordítva, tehát egész más a kettőtök helyzete. -
zoltanz
nagyúr
válasz
Apollyon #44085 üzenetére
"eszarom mi van vele, felőlem ki is lőheti magát a Marsra."
Elég keményen beszélsz, én úgy gondolom, ha mint pár a sorsunk nem jól alakúlt még mind ember tisztelem (legalább is én eddig nem lőttem mellé, vagyok olyan emberismerő).
Sőt egészséget, boldogsággot sikert kívánok nekik. (nem akarok velük találkozni, de örülök ha jókat hallok róluk.) -
Apollyon
Korrektor
Inkább ne hitegesd ezzel... Nem jó úgy elkezdeni "kigyógyulni" valakiből hogy még arra kell számítani hogy jönni fog még idegesíteni.
Haverom is idegesített ezzel, hogy áhh, még biztos felkeres. Minek? Inkább ne, hagyjon a pcsába, úgyis csak idegesítene, amúgy is leszarom mi van vele, felőlem ki is lőheti magát a Marsra.
Végiggondolom az én esetemet, SENKIVEL nem beszélek már az exek közül. Minek, már a múlté, egy a sok közül.
Mert onnantól fogva hogy szakítottak semmi közük egymáshoz... Előtte sem volt, utána sem lesz, ennyi.
Most már ha felkeresne, el sem hajtanám, csak simán nem válaszolnék neki. Nem kell, felesleges, minek.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Szerintem lesz még ennek folytatása, a csaj biztos, hogy fog még keresni.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Na, ügyes voltál
Viszont ez maradjon is így. Semmiképp ne újítsd meg a kapcsolatot vele, ha ő keres hajtsd el. Te találsz úgyis jobbat, ő pedig talán így tanulja meg a leckét.
A hibáidból pedig vond le a következtetést a jövőre nézve. -
orbano
félisten
válasz
végre egy férfi gerinccel. ritkaság.
-
dangerzone
addikt
-
Jarod1
veterán
válasz
life will go on
-
agrarfiatal
senior tag
válasz
Végre megemberelted magad, a sarkadra álltál. Jön még a csaj a te utcádba, nem kell aggódnod ez miatt.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Jó döntés volt, nem is kellett ezt már tovább húzni. Ezt a határozottságot meg tartsd meg ilyen téren továbbra is, sokat visz előre
-
Goose-T
veterán
válasz
Ez korrekt volt.
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #43638 üzenetére
Na a mai nap szakítottam a csajjal.
Még adtam neki még egy esélyt múltkor magamban, mikor ez a "mégse gyere el a névnapi bulimra dolog volt". Ma meg már nagyon vártam, hogy találkozzunk, azt hittem, mostantól kezdve jobb lesz minden. De mikor találkoztunk, mondta, hogy komolyan szeretne velem beszélgetni, addig ne csináljunk semmit. Beszélgettünk. Mondta, h ő ellaposodottnak érzi ezt a kapcsolatot, meg blabla. Én meg mondtam neki, h ez nem ellaposodott, csak mostanában szarik rám. Megalázott ezzel a névnapi bulival is. Aztán mondtam neki, h én csak akkor vagyok hajlandó folytatni a kapcsolatot, ha a barátai előtt is kiáll értem, és nem leszek rákényszerítve arra, hogy menekülnöm kelljen, ha a barátai is ott vannak. Mondtam, h ezt nem egyik napról a másikra akarom, csak valamit tegyen annak érdekében, hogy lehessünk egy közegben. Nem kell bírniuk, csak viseljenek el. Aztán kérdeztem, hogy hajlandó-e ezt megtenni értem. Ő meg mondta, hogy szeret engem, de most úgy érzi, jó lenne pár nap gondolkodási idő. Én erre megmondtam neki a frankót, hogy igazából kinyaltam a seggét, le se szart, a barátait nem állította le, hogy hajtsanak rá, mindent megtettem ezért a kapcsolatért, és olyat úgysem fog találni mint én, és szakítottam vele, aztán leléptem a fenébe.Hát ennyi volt.
-
zoltanz
nagyúr
Az ember idővel egyre szentimentálisabb lesz az első szakítás volt a legrosszabb (majdnem olyan mint amikor a szüleimet autóbaleset érte és nem tudtam, hogy miképp vannak), a világ darabokra törik szét belűl.
A mostanit megkönnyeztem, pedig nem jellemző rám... -
agrarfiatal
senior tag
válasz
Stalker-2572 #44070 üzenetére
nézd a jó oldalát. Ezek a lányok még legalább őszintén sikítanak.
-
Apollyon
Korrektor
Nem tom hogy vagytok vele én nem mennék alá egy bizonyos kor alatt.. Mondjuk úgy nálam 3-4 évvel fiatalabb még belefér, de ez a nagyon minimum.. Felfelé meg 40-ig bármennyi
Ha kapcsról van szó akkor ± 4 év.De MILF-ek bármikor
-
orbano
félisten
válasz
Stalker-2572 #44070 üzenetére
miért előled elszaladtak aztán feladtad?
-
orbano
félisten
válasz
macilaci78 #44063 üzenetére
hmm.... lehet egy 14 évessel kéne indítani?
-
Stalker-2572
veterán
válasz
ez mekkora
-
Stalker-2572
veterán
válasz
ez mekkora
-
runner 125
nagyúr
válasz
-
macilaci78
nagyúr
válasz
szőröscica #44043 üzenetére
Pajtás! Legyél pedofil! Nem csak a testét változtathatod meg, de még a gondolatait is csírájában tudod formálni!
-
törölt tag
válasz
Lirion #44060 üzenetére
Ha már egyszer szeretem (mert arra kár számítani, hogy majd szeretni fogom, ha), akkor nem fogok olyan elvárást támasztani vele szemben, amit tudom, hogy nem szeret csinálni. És most nem kis dolgokról beszélek. Szerintem húzzunk meg egy határt, mert azt neked sem nehéz belátni, hogy nem lehet akármekkora elvárásokkal lenni a párom felé (és jellemzően egy irányú a dolog)
Ez egyszerűen életvitel. Egy merőben más életvitelre átállítani valakit (mondjuk egy bulizós embert otthonülősre), az nálam már igenis a kutya/szolga/droid kategória. -
Lirion
addikt
válasz
szőröscica #44028 üzenetére
Tutira bedől majd a projekt, még ha össze is jösztök. A lány még nem élte ki magát, ha pedig dögös maca lesz belőle, rengetegen meg fogják környékezni, amit te a hiányos önbizalmaddal nem fogsz tudni kezelni, sokat féltékenykedsz majd és végül dob a csaj.
-
Lirion
addikt
válasz
#56474624 #44056 üzenetére
A probléma az lenne, hogy a srác úgy szeretné meg csajt, hogy az sportol, odafigyel magára és igyekszik vonzóbb lenni. Ha egy idő után ez a lány már inkább betol egy kínait a napi edzés helyett, akkor nem csak a külseje változik meg, hanem a személyisége is, hiszen ekkor már nem foglalkozna a sporttal és önmagával sem úgy. Ez pedig tudván, hogy a srác mennyit dolgozik magán, teljesen érthető elvárás. Neked is vannak elvárásaid, aminek ha nem felel meg vki, akkor pattintod, nem igaz? Ettől még nem akarsz kutyát magad mellé.
-
orbano
félisten
válasz
#56474624 #44056 üzenetére
igen azt szeretne, mivel nincs önbizalma. így egy független szabad nőt el sem tud magamellé képzelni. pontosabban nem "ideális" neki. ellenben egy kiszolgáltatott, "kötödő" nő, akit olyanra nevelhet, hogy tetsszen neki, az tökéletes. meg tudom érteni, nekem is voltak kemény pillanataim az életben.
-
törölt tag
válasz
szőröscica #44057 üzenetére
Persze, de te már erre tervezel, azt látjuk.
Ne tervezzél ennyire. Ha szimpatikus, ismerkedj meg vele, aztán alakul ahogy alakul, ilyen egyszerű.
-
törölt tag
válasz
szőröscica #44054 üzenetére
de ha a legkisebb jelét sem mutatja annak, hogy változtasson a külsején, akkor jó eséllyel búcsúznánk.
Ha már egyszer szereted, működik a kapcsolat, te képes lennél kidobni? Mert nem elég mutatós? Ha van egy működő kapcsolatod, inkább örülj neki, aztán majd lefogy, ha ő akar. Hadd legyen már saját akarata annak a nőnek is. Vagy te egy kutyával szeretnél kapcsolatot?
-
szőröscica
addikt
És még mielőtt egy utolsó seggfejnek gondolnátok, volt abban a társaságban más független, külsőleg igen vonzó csaj is. Pár mondat után mégsem velük foglalkoztam.
-
szőröscica
addikt
válasz
orbano #44052 üzenetére
Ha ezt rendszeresen játssza el, akkor igen.
Mármint úgy értve, ha nem velem jön el, az nem érdekel, de ha a legkisebb jelét sem mutatja annak, hogy változtasson a külsején, akkor jó eséllyel búcsúznánk. De nem ismerem még, lehet annyira megnyer a személyiségével, hogy szemet tudok hunyni gond nélkül efelett. Az is lehet, hogy annyira kiállhatatlan, hogy 15 kilóval könnyebben is kerülném a társaságát. -
orbano
félisten
válasz
szőröscica #44048 üzenetére
és mi lesz ha azt mondja: nincs kedvem, menj egyedül, addig én elmegyek a kínaiba bekapok valamit. akkor dobod?
-
törölt tag
válasz
szőröscica #44045 üzenetére
Nekem nem kell bizonygatnod, hogy számít a külső.
De ha azt mondaná egy nő, hogy akkor jár velem, ha rövidre vágatom a hajam, elküldeném a jó francba. -
Vladi
nagyúr
válasz
szőröscica #44048 üzenetére
"Én szerintem jó ötlet."
Akkor mi a kérdés? Mondtam, ha bejön, akkor hívd el randizni stb.Egyébként meg: de. Pont ezzel indítod a kapcsolatot.
(#44052) orbano: vagy közös főzésre beállít 1,5 kiló pacallal.
-
orbano
félisten
válasz
szőröscica #44045 üzenetére
lóf*szt. sokkal sokkal kevésbé számít a külső. legjobb barátom sem egy adonisz, alacsony, rövid a lába, egyik lánybarátom bulldogképűnek hívja, mégis nem egy iszonyatosan szép modell barátnője volt. persze van önbizalma, ízlése, humora, kisugárzása és kisportolt. így máris nem érdekli a nőt a szépség. az egy "paraméter" a sok közül.
-
szőröscica
addikt
Annyira hülye nem vagyok, hogy úgy indítsak, hogy fogyjál le bazzeg.
Ha úgy alakul, hogy összemelegedünk, akkor közös programnak lehet szervezni nagyobb túrákat, közös főzést, ahol valami könnyűt csinálunk, aztán azt is "lemozogjuk" az ágyban, hívhatom úszni magammal, stb! Nem ultimátum szerűen gondoltam, az tényleg nem lenne szép dolog.Közösen csinálnánk, jó hatással lenne rá és ránk, fogyna is. Én szerintem jó ötlet.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Azért mert más embereket nem "alakítgatunk", ő saját magát, saját elhatározásból. Ha a jelenlegi állapotában is tetszik, akkor kapcsolj rá, ha sportol és elhatározott akkor magától is csinosodik.
Azt meg nem értem miért van ilyen önbizalomhiányod, ha tudod hogy mindent megteszel. -
Vladi
nagyúr
válasz
Azért meredek azzal kezdeni, hogy ha xy dolgodon változtatsz, akkor megfelelsz nekem. Nem gondolod?
Ezzel előállsz, hát kicsit se lesz kiakadva. De ha ezen lovagolsz, akkor miért is akarsz vele lenni? Tényleg nem értem.
A másik meg: simán jöhet holnap egy nálad okosabb, akinek bejön a kis husi. Akkor már fújhatod.
-
szőröscica
addikt
Én barátom, heti öt napot edzek, úszok, súlyt emelek, futni is szoktam járni, és a munkahelyen is állandóan rohanásban vagyok. Szóval azt nem mondanám, hogy edzetlen vagyok, csak egyszerűen reálisan látom a dolgokat, az átlagnál jobb test, meg a jó öltözködés nem minden. Nem vagyok egy poéngyáros, nem feltétlen jó a modorom, és vannak nálam jobb képű férfiak is.
Azt pontosan tudom, hogy le akar fogyni, és azt is látom, hogy egy évvel ezelőtt még plusz 15 kiló volt rajta. Akkor talán mégsem akkora változtatás, nem? Nekem így is tetszik, de lefogyva kifejezetten dögös lenne. Olyan nagy bűn, hogy egy picit szeretném ösztönözni még egészséges életmódra?
Nem értem a felháborodást. Pár hozzászólást visszaolvasva, simán ajánlgattok olyat, hogy a komoly kapcsolat már elúszott, de még megdughatod, tedd meg, stb... Én nem egyéjszakásnak szánnám, hanem hosszabb távra. Az, hogy kicsit alakítanék rajta? Persze, nekem is nyilván vannak olyan pontjaim, amivel esetleg nem vagyok elégedett, vagy másnak nem jön be, de hajlandó lennék ezen változtatni. Nála pedig a szándék is megvan, hogy leadjon még a túlsúlyból, én sem egy deszkát szeretnék társnak, akkor hol a gond, hogy előre belegondolok abba, hogy később esetleg rá fog jönni arra, hogy nem csak a teste miatt kellett, hanem azért, aki, és emellé most már ráadásul igazán tetszik is? Miért cserélne le valaki másra egyből?
-
törölt tag
válasz
Ez most biztos közhelyesen meg nyálasan fog hangzani, de szerintem a párodat úgy kell szeretni ahogy van, teljes szívből. Hogy te megcsinálod magadnak az olyan nekem, mintha egy droiddal járnál.
-
Ijk
nagyúr
válasz
runner 125 #44036 üzenetére
Akkor lehetetlen hogy ne adonisz teste legyen
-
Jojo5
őstag
-
orbano
félisten
szerintem itt az az alapvető probléma, hogy barátunknak 0 az önbizalma és roppant kishitű. ha sikerülne is a terve, amint elkezdik megkörnyékezni normális pasik (akik majd lehet épp egy ilyen fórumban beszélik ki, hogy mekkora pupák a jelenlegi krapekja), faképnél hagyja (vagy hadja?
), kötődés ide vagy oda.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Undorítónak és visszataszítónak találom. Nem vagyok egy nagyon érzelgős ember, elég objektíven tudom nézni a dolgokat de ez már akkor is túlzás.
Azt egyébként miből gondolod, hogy te fogod megváltoztatni? Ez női gondolkodás, de ez már náluk is egy hosszabb kapcsolatban kerül elő. És szerinted hogy jön neki át lelkileg, ha egyből fogyózni küldöd? Honnan tudod hogy bejössz neki? Ha pedig bejössz neki, akkor képes lennél így megsérteni?
Ha pedig elégedetlen vagy a saját testeddel, akkor esetleg nem jut eszedbe hogy te menjél el edzeni? -
negyedes
addikt
válasz
Hellcome!
oktoberben en is eljatszottam ezt(meg is bantam, azota nem gondolkozok ilyeneken). a csaj eszre is vette(meg egy jo lecke) de annyira megfogott a szemelyisege, hogy osszejottem vele(meg igy hogy plusz 10 kilo volt neki feleslegben). 3 napra ra elbasztam(3. nagy lecke, nem szol szam nem faj fejem). 2 hete talalkoztam vele es meglepodtem, fogyott es most mar biza isten kiralyul nez ki. de hat hallani sem akar rolam(4. lecke ne hidj pias csajnak).
Szoval Te dontod el, azert mert esetleg lefogy es jo no lesz szerintem nem eri meg osszejonni vele. Nalam az volt hogy megfogott a belso es mar nem is annyira erdekelt a kulseje.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Ha bejön a csaj, akkor utazz rá. Ne filozofálj.
Mondjuk úgy nehéz, hogy a negatív tulajdonságait veszed előre a listán. -
orbano
félisten
válasz
inkább nem írom le a véleményem rólad
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Meglepődve találtam rá erre a témára, nem gondoltam volna, hogy egy mobilkommunikációs oldalon ilyesmiről is beszélgetnek az emberek. Megkérdeznélek titeket egy dologról, kíváncsi vagyok, mi a véleményetek. Január elején mentünk szét az előző csajommal, nem viselt meg, de különösebben nem hiányzik egy újabb kapcsolat. Ellenben pár nappal ezelőtt egy baráti vacsorán mutattak be egy aranyos, szép, de molett csajszninak. Kb. 20 kiló felesleg tuti van rajta, ellenben elnézegetve a régi képeit, javuló tendenciát mutat, fogyóban van.
Nekem nem eseteim az ilyen csajok, de az arca tényleg szép, kedves is, és elég értelmesnek tűnik, plusz komoly kapcsolata sem volt még. Tökéletes projekt, nem? Ha most felszedem, bevezetem a sportolás világába, fél év alatt nagyon dögös nőt lehet belőle faragni, olyat, akinél egyéb esetben nem lenne sok keresnivalóm, mivel nem vagyok egy adonisz, ellenben így már hamar kialakulna a kötődése felém és jobban "megbecsülne".
Mit gondoltok? Számító kis geci vagyok, vagy normális, hogy így tervezek?
Huszas évek közepén járunk mindketten. -
negyedes
addikt
semmilyenel.
2 het mulva lehet hogy lesz egy tali, ha nem jon ossze addig valakivel. szekelyfoldi es otthon nagyon csapja neki a szelet valaki..... de itt varadon van egyetemen cirka 400km kb a tavolsag, de amilyem hulyek tudnak lenni a csajok osszejon a csavoval a tavolsag ellenere is.
amugy sorra kaptam az elitasitasokat mint mindig.
-
negyedes
addikt
bazze nektek semmi se jo????
nepszter1 The Third Date Rule ez is nemsokara eljon.
-
törölt tag
válasz
negyedes #44015 üzenetére
Önmagában attól azért nem. Amikor én először megcsókoltam egy lányt, az is épphogycsak nem mondta ki, hogy mire vár.
De megvolt az oka, nem volt meg a vonzalom egyszerűen részemről (és később sem alakult), nem vágytam rá, hogy megcsókoljam, és nem is úgy csókolt, hogy az nekem tetsszen. Ráadásul életemben először, még össze is voltam zavarodva, hogy nem kéne érezni esetleg valami vágyat is erre?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
nepszter1 #44010 üzenetére
Szerintem se kéne várni.. Én még régen amikor összejöttem egy csajjal, a metróba kisértem le, de odáig se mentem hanem amikor puszival akart elköszönni, megfogtam, odanyomtam az aluljáró falához és lekaptam 2millió ember között.. Senkit nem érdekelt hol voltunk mer nem az számított, hanem hogy megtörtént végre.
-
orbano
félisten
válasz
nepszter1 #44010 üzenetére
nyuszi voltál megcsókolni, mert be voltál sz*rva, hogy mit reagál. kár ehhez ideológiákat gyártanod, hogy nem jött el az ideje, meg nem akarod elkapkodni. baromság, szerintem tiszteld saját magadat is annyira, hogy nem áltatod ilyen baromságokkal. minket meg aztán pláne
idilli a hangulat... bazzeg az első barátnőm az épp építés alatt álló népliget kellős közepén a porban, egy átmeneti acél emelvény tövében mondta hogy csókoljam meg végre, mert már f@$zk1v@n.
-
törölt tag
válasz
nepszter1 #44003 üzenetére
Én igy láttam jónak a csóknak még nem jött el az ideje. Bár lehet azt kellet volna.
Tetszik, vagy nem, vonz, vagy nem? Komolyan nem értem én ezt. Az előzőekben említett csajjal én még korántsem vagyok ilyen viszonyban, de hogy megcsókolnám már most, az valahogy nem kérdéses.
-
Jojo5
őstag
válasz
runner 125 #44005 üzenetére
Van benne valami...
De nekem más dolgok is ott voltak, hogy elkezdjek edzeni, nem lehet csak a kapcsolatokra visszavetíteninepszter1: most viccelődsz....
de ismerek én csajt aki így áll hozzá
-
nepszter1
addikt
Na voltam a csajjal sétálni vagyis ő görkorcsolyázott én sétáltam mellette. Sajnos nem tudtam mellete érvényesülni mert mondta mondta és mondta. De végül jó mert legalább nem kussba voltunk . Amikor elbúcsúztunk megöleltem meg adtam neki egy puszit . Én igy láttam jónak a csóknak még nem jött el az ideje. Bár lehet azt kellet volna.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Lirion #43998 üzenetére
Ezzel csak arra gondoltam, hogy szakítás után ne legyek roncs, mint ahogy látom nem csak egyedül voltam itt ezzel. Meg ha az is lennék, ne legyen húzó érzésű gyomorideg, hogy legalább a kajálás menjen
És nem a komplett személyiségre értettem, hanem csak a beleélésbe, hogyne legyen beleélés, de mindegy már, ezt letárgyaltuk.
(#43999) orbano: Az igaz hogy ő sem boldog, mert a feleség egy sárkány és elég nagy a lángja :/ De ő ezt vállalta amikor belement, sztem.
Amúgy vicces, én is kb egy hónapja kezdtem gitározni
Már tervben volt, csak valahogy most jött el.. Viszont 4 éve mindig tarkopaszra borotváltam a fejem, most már hajam is van meg szakállam is, valahogy akkor mindig mkinél eljön az ilyen szakítások utáni változtatás..
-
Ijk
nagyúr
válasz
orbano #44000 üzenetére
Én szakítás után kezdtem el úszni, otthon fekvőzni, végül tavaly nyáron gyúrni. Igazából abszolút soha nem bántam meg, visszacsinálni sem akartam, és így utólag belegondolva igen jól jött, hogy végre elkezdjek valami egészséges életformát. Szerintem a szakítás a férfiaknál egy igen erős önbizalomhiányt is kivált, amelyet így kompenzálunk.
Lelkileg az első félév volt igen gyötrelmes, utána egyik napról a másikra valamiért sokkal könnyebb lett, mintha végre belül is elfogadtam volna. Mondjuk a mai napig időnként az exemmel álmodok, a legborzasztóbb az hogy olyan szituációkban hogy összejövünk, pedig a valóságban erre már a legkevésbé sem vágyom. Valószínűleg az ember életében egy jelentős, ingergazdag négy évet nem lehet csak úgy kitörölni az agyból. Úgyhogy elfogadtam hogy ez van.
Aktív témák
- Fali konzol lapos tévékhez
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256 Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest