Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2043) gabranek válasza CactuS (#2041) üzenetére


gabranek
aktív tag

#2041:
- Egyébként nagy különbségek vannak egy hauler, fighter, stb. között?
A hauleren ha jól melékszem +10 inventory slot van, a fighter +4 tech slot és jobban manőverezhető, az explorer pedig nagyobbakat ugrik alapból. Valami ilyesmi különbségek vannak a hajók között. De én leginkább harcolok, igazából mindenhez a fightert használom.
Az ingyen twitch dropokat pedig mindenképp érdemes behúzni, ha másra nem eladod bontásra. Az A class már dobhat inventory növelő itemet is, nem is egyet.

#2042:
-miért van 9-es limit a hajókon?
Hát mert csak :) Ezt most emelték meg 9-re, előtte kevesebb volt.

-Szerintem egy tök jó dolog lenne gyűjtemény létrehozni exotikus hajókból.
Tulajdon képpen úgy játszod ezt a játékot ahogy neked jól esik. Ha napokat-heteket eltöltesz azzal, hogy hajókat keresel, tedd azt. Nem fogsz lemaradni a játék többi részében...nekem ez tetszik nagyon benne.

-Annyi fajta van pl. az anomália állomáson a playereknek, hogy van, hogy percekig csak azokat nézem.
Úgy tudom a hajókat véletlenszerűen rakja össze a program, elvileg nincs két egyforma hajó.

-Illetve a "season" amikor véget ér, akkor hogy jön át a rendes mentések közé? Különálló mentésben? Vagy úgy, mint a Diablo 3 esetében?
Az expedíció jutalmakat a halálcsillagon (anomálián) tudod kiváltani, ott ahol a twich dropokat és a quicksilver itemeket is. Ezeket megkapja a fő mentésed is. Viszont, hogy az összegyűjtögetett itemeid átkerülnek-e azt nem tudom. Én mindig törölni szoktam az expedíció mentését miután lezárult.

Viszont, hogy felhoztad a D3-at, lenne nekem is egy kérdésem. Talán ennyi off topic még belefér ide: Kipörgettem az utolsó szezont (igazából 1 pont hiányzik). A kapott Inna páncél szettet át tudom majd vinni az állandó monk karakteremre? Vagy szezon végén minden item törlődni fog? Csak mert nagyon tetszik, de hogy nem fogok nekiállni kifarmolni, az tuti.

田中れいな

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.