Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#13501) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#13502) Dr.F.E.R.I. válasza koncsik (#13501) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Viszont kívánjuk!

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13503) gzoll


gzoll
tag

Kellemes Ünnepeket! Én a családi gyerekeknek ma délután gamer napot tartok már ki van rakva a Wii U, LEGO City Undercover már benne van 😂

(#13504) koncsik válasza gzoll (#13503) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Legjobb LEGO játék :K

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#13505) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Boldog új évet mindenkinek :)

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#13506) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

BÚÉK!

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13507) ldave


ldave
félisten

A Slime draws near! Command?

(#13508) koncsik


koncsik
MODERÁTOR


A 3. helyezett Barbie and the Puppy Rescue a kislányom műve. Nem szeretnék róla beszélni ;)

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#13509) gzoll


gzoll
tag

Márciusban lecsukják az eshopot 3DS-en és Wii U-n is :(

[ Szerkesztve ]

(#13510) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda


Nem tudom ki hogy van vele, de a 3DS és a Wii U maradnak nálam az 'igazi' Nintendós konzolok, a lényegében beléjük épített Wii és DS platformokkal egyetemben, valamint a rengeteg letölthető Virtual Console játékkal :R

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13511) Carlos Padre


Carlos Padre
veterán

Csak nekem tunik kevesnek az a 4-500 ora sracok? MIT csinaltatok to azzal a geppel? Neztetek milyen szep? :D

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#13512) Dr.F.E.R.I. válasza Carlos Padre (#13511) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Az a baja, hogy van mellette 3DS és PC is :)

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13513) AXisBOLD


AXisBOLD
addikt

sziasztok,

régi álom vált valóra, sikerült vennem egy U-t. :)
Wii-m már régóta van, de egyelőre csak ismerkedek az új masinával.

A ventilátor valószínűleg cserés lesz, ezt ahogy pár videóból láttam nem nehéz elvégezni, de a speckó csavarhúzók beszerzése már nagyobb gond.
Van ehhez értelmes árban valami szett? Az se baj, ha úgy am blokk minden Nintendo-t lehetne szerelni vele (itthon és ismerősi körben is elég sok a gép, Wii, U, DS, 3DS, Advance, Gameboy, stb.). Illetve ventilátort honnan érdemes? Előny, ha nem a távolkeletről kellene, hanem legalább európai forrás lenne.

Pro kontrollert szeretnék még hozzá, de ez elég borsos, így még vadászom.

Ha lehet CFW-ről érintőlegesen beszélni a topikban... melyiket érdemes feltenni és van-e hozzá normális step by step leírás (Youtube-on a bőség zavara miatt nehéz egyet kiválasztani).

Aurea mediocritas

(#13514) woros válasza AXisBOLD (#13513) üzenetére


woros
őstag

Először is grat!

Ventiről én még nem hallottam, hogy problémás lenne, de a gamepark-nál érdeklődd meg, hogy megcsinálják-e, valószínű pár ezer ft-ba kerülne és hivatalos nintendo szerviz. (1171 Budapest Berky Lili u. 36.)
Van amúgy ebay/aliexpress 2-3k-ért csak venti és még adnak is hozzá csavarhúzót, vagy vannak ilyen repair toolok amiben van switch, 3ds, ds, wii, wii u, snes stb. csavarfej ez is 2-3k.

Pro kontrollert jofogason lattam 15-20k-ért eredetit, de újonnan már felejtős, hacsak nincs feles 40-50k-d.

(#13515) woros


woros
őstag

(#13516) Dr.F.E.R.I. válasza woros (#13515) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

350ó MK, ez igen... nem hullott még ki a hajad tőle?

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13517) Alcsi69


Alcsi69
senior tag

Sziasztok!

Nem regen koltoztem el a szuleimtol, es jelenleg van egy egesz jo gamer PC-m, illetve egy regebbi EliteBook 2560p laptopom.
Nagyon regota szerettem volna egy Wii U-t, es most arra gondoltam, hogy mivel eleg kicsi ezert olyan szempontbol is jo, hogyha esetleg meglatogatom a szuleimet pl. hetvegen, akkor el tudom vinni a konzolt, igy tudnek otthon is jatszani egy keveset, mivel a laptopom nem igazan alkalmas ilyenre.

Mi a velemenyetek errol? Megeri manapsag egy ilyen konzol? :)

(#13518) woros válasza Alcsi69 (#13517) üzenetére


woros
őstag

Dr.F.E.R.I.: 2016 óta ment bele annyi, egészen a switch és az mk8d megjelenéséig. :D Lehet van összefüggés a kopaszodás és a mk8 közt. :U :DDD

Alcsi69:

Na most a wii u hordozhatóságát megkérdőjelezném azért. Mi a fő szempont? Miért szeretnéd azt a wii u-t? Egy Switch Lite lehet árban nem lenne sokkal drágább és csomó wii u-s játékot átportoltak rá, illetve hordozni is nagyon egyszerű, praktikus.
Wii U mellett leginkább az szól, hogy futnak rajta a Wii játékok lemezesen is és nagyon sok nes, snes, gba, n64, ds stb. cím van rá a Virtual Console-nak köszönhetően.

(#13519) Faterkam válasza Alcsi69 (#13517) üzenetére


Faterkam
addikt

A Wii U hordozhatósága kérdéseket vet fel ;)

Kell a Wii U konzol maga, a GamePad, a Gamepad töltője, a Wii U tápegysége, Plusz a játékok, ha lemezen szeretnél játszani, HDMI kábelt max hagysz, vagy van a másik lakásban is... Biztos hogy kel ez így neked? :)

"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 13 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3

(#13520) gzoll válasza Faterkam (#13519) üzenetére


gzoll
tag

Szerintem is ha nagyon hordozhatóság, akkor inkább egy switch lite. Én sokat utazom, azért jó hülyének néznének ha egy transzatlanti járaton előlapnám a wii u-t, bedugnám a konnektorba aztán elkezdenék játszani a gamepaden 😂
Azt se felejtsük el, hogy a Wii U-ban azért ventillátor, lemezolvasó, merevlemez... Nem biztos, hogy a mozgó alkatrészeknek jót tesz ha hetente berakják egy táskába és átcipelik x kilométerre gyalog buszon metrón vonaton, ide oda ütődik, rázkódik...

(#13521) Faterkam válasza gzoll (#13520) üzenetére


Faterkam
addikt

A Wii U nem rendelkezik merevlemezzel sajnos! Szerintem te a belső 8/32Gb tárhelyre gondolsz.

"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 13 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3

(#13522) gzoll


gzoll
tag

A lényegen nem változtat, hogy a mozgó alkatrészeknek nem tesz jót a cipelgetés, utazgatás...

(#13523) AXisBOLD válasza woros (#13514) üzenetére


AXisBOLD
addikt

köszi, a venti egyik tartó lába el van törve, de visszaraktam a helyére, így most rendben működik. hosszabb távon azért cseréltetném, de nem BP-i vagyok vidéken kellene megoldás.
Egy ilyen all Nintendo tool tudnál linkelni, ez lenne a leghasznosabb.

Pro kontroller kérdés is megoldottam, Dualshock 3 lett beállítva erre a feladatra. :)

Aurea mediocritas

(#13524) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Úgy döntöttem a közelmúltban, hogy kicsit ráncba szedem a konzoljaimat, mert lehasználódtak néhány szempontból az évek alatt. Sajnos csak az évek múltával vált nyilvánvalóvá néhány tervezési/gyártási hiányosság, amiket csak cserealkatrészekkel lehet orvosolni. Ezeknek az összevadászása meg nem is annyira egyszerű, főleg nem olcsó. Több hullámban szerzem be a kinézett alkatrészeket és tartozékokat, elsőnek az alábbi csomag esett be a küszöbön:


Egy kupakkészlet a Wii U Gamepad és Pro kontroller analóg vezérlőjéhez...


...és tollak a Wii U-hoz és New 3DS-hez.

A Wii U és a Gamepad/Pro kontroller burkolata és gombjai kemény műanyagból készültek, eddigi tapasztalataim alapján nem hajlamosak a színeződésre. Viszont az analóg karok kupakja valamilyen lágyabb anyagú műanyagból készült, ami anyagában sárgul az évek során és a szerkezete is megváltozik, lágyulni kezd. Emiatt darabok is elkezdenek róla ledörzsölődni a használat, tisztítás közben.

A kupakot minden valószínűség szerint két félből illesztik össze a gyártás folyamán, mert az alsó öblös része (ami a burkolat alá kerül) és a nyaka kemény anyagú, ráadásul nem is színeződik el még évek alatt sem.

A tetején a gomb viszont érezhetően lágyabb, egészen más a tapintása. Sajnos színeződik és lágyul is az idők folyamán. Ez itt még friss és ropogós, ugyanolyan fehér, mint a burkolati műanyag.

Egymás mellé téve már szembeötlőbb a különbség. A Wii U-t 2015 decemberében vettem és az ablakhoz közel lakik, de nem direkt napsütésben.

A baloldali analóg tetejéből még egy apró darabka is levált. Tisztításkor nagyon óvatosan kell vele bánni.

A Pro kontroller szintén zenész, ezen is jól látszanak a ledörzsölődött részek. A kupak alsóbb részei még mindig ugyanolyan állapotúak mint új korában, ezt teszi a más anyaghasználat.

Nemrég vettem izopropil alkoholt a kaktuszaimat támadó gyapjastetvek ellen, de ezt hagyományosan tisztításra használják az elektronikai területen. Egy-egy csepp elég hozzá, hogy a körülményekhez képest szépen letisztítsuk az analóg kupakok tetejét, nagyon jól leviszi a zsírt és egyéb szennyeződéseket. A fenti képeken látható kupakok már át lettek vele törölve, enélkül elég cudarul tudnak kinézni. Mindenkinek csak ajánlom a használatát, sajnos az anyag elszíneződésével és lágyulásával nem tud mit kezdeni, de a tisztítóhatása első osztályú.

A csomag egy másik része a tollak voltak, ha jól emlékszem rá, akkor egy fóliaszettel együtt vettem az első ilyen babakék tollat a Wii U-hoz, ami jól harmonizál a játéktokokkal. Igazából nem nagyon volt másikra szükségem, de a csomag árához nem dobott hozzá nagyon sokat, így tartaléknak rendeltem egyet. Nem látszik túl jól a képen, de a régebbi toll (az alsó) fehér részei már ennek is azért sárgulóban vannak.

Ami viszont sok fejfájást okozott nekem már régóta, az a N3DS-em ceruzája volt. Ezeknek a hátsó részén van egy rugalmas, de vékony híd, ami a rajta lévő pöcköt a konzol alján lévő megfelelő vájatban tartja, ettől nem esik ki a cerka belőle, ha megdöntjük a konzolt. Na az én ceruzámról (felül) ez a híd letört, így rendszeresen az ölemben vagy a székem alatt kötött ki játék közben. Nagyon kényelmetlen volt így használni, főleg mondjuk egy Etrian Odyssey játéknál, ahol sűrűn kell váltogatni a cerkás és cerka nélküli használat közt. Egyszer már rendeltem Kínából egy csomaggal, sosem ért ide. Azóta hanyagolom a kínai elvtársainkat, viszont közelebb nem nagyon találtam eredetit. Természetesen utángyártott annyi van belőle mint a szemét, de azokkal nem kísérleteztem inkább.

Ebay-en egy eladónál láttam meg a ceruzát, a fenti képpel ellentétben KTR-004 a kódja ennek a fehér színű ceruzának. Az utángyártottakat rendszerint onnét lehet felismerni, hogy egy anyagból van kiöntve, nincs a hegyén a fekete színű lágyabb betét. Eredetileg ezt a cerkát nyomoztam, aztán láttam meg az eladónál a Wii U-s alkatrészeket is. A csomag ára kicsivel 20ezer felett volt, aminek több mint a fele szállítási és importtal összefüggő költség volt (Angliából jött). Sajnos ez a hobbi ilyen, de legalább megérkezett és itt volt néhány nap alatt. Ha jönnek újabb cuccok, majd azokról is teszek fel valami kis leírást. Üdv: Feri

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13525) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#13524) üzenetére


ldave
félisten

Gamepad analóg sárgulást én is tapasztaltam, amit rendeltél csere az Ebay-ről lett végül?

A Slime draws near! Command?

(#13526) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#13525) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Ebay-es cucc mindegyik, amit a posztban látsz, ugyanattól az angol eladótól. De kérdezted egyik nap ezt a Wii U-s vásárlást, milyen határidők vannak, úgyhogy ezzel kapcsolatban elő is hozakodok akkor a következő érkezett kütyüvel, ami nem más, mint egy korai generációs Nintendo Switch:

Különösebben nem voltam vele válogatós, megvettem a legolcsóbb darabot innét az apróról, amit nagy képernyőre rá tudok kötni. Annyi kívánalmam volt, hogy valamennyire azért egyben legyen. De nem elsősorban játékra kellett, bármily furcsán is hangozzon, bár nyilván lesz azért arra is használva (remélem). A fő oka a vásárlásnak, hogy a Wii U/3DS eshop körüli hülyeségeket ki lehet vele cselezni, mint arra alaposabb kutakodás után rájöttem. Alapesetben a régi eshop számládra már csak május 22-ig tudsz bankkártyával pénzt feltölteni, ami nyilván a legkézenfekvőbb vásárlási mód, ha Wii U/3DS játékot akarsz letölteni. Erre már kevesebb mint egy hónap maradt, onnantól fogva marad egy gerillamódszer, hogy feltöltőkártyát veszel (én az Amazonon látok ilyeneket), és azoknak a feltöltőkódjával tudsz pénzt rakni a számládra. De ez is csak augusztus végéig lesz, szóval sok időt nem nyersz vele.

Van azonban egy trükkös harmadik módszer is, amihez viszont némiképp be kell ruházni. Ha van egy Switch-ed, azzal össze tudod kötni a régi NNID-t, és meg tudod osztani az eshop számlád egyenlegét a Switch/Wii U/3DS között. Ezzel a közös egyenleggel jövő év március végéig, tehát az eshop végleges lelövéséig vásárolhatsz. Ahogy beüzemeltem a Switch-et, minden gond nélkül hozzá tudtam kötni a régi NNID-t. Switch-en keresztül raktam rá 20 fontot, ami meg is jelent mindhárom konzolon (kép). Így most nyertem közel egy év gondolkodási időt, a Switch meg úgysem fog enni kérni, majd eldől a sorsa a jövőben. Nem tudom te ezt a hozzákötést megcsináltad-e a saját Lite-odon, de ezzel a módszerrel tudsz a legkézenfekvőbben vásárolgatni még egy darabig.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13527) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#13526) üzenetére


ldave
félisten

Nálam is össze van kötve, legutóbbi alkalommal én simán a webes eShop-ból vettem 3DS játékot, ott nem is kellett feltölteni, hanem csak simán fizettem kártyával vagy Paypallel, már nem emlékszem melyikkel. Remélem ez a módszer is megmarad akkor jövő márciusig.

A Slime draws near! Command?

(#13528) Dr.F.E.R.I. válasza ldave (#13527) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Ha csak nem fogják az egésszel meggondolni magukat, de mondjuk a N-t ismerve nem hiszem.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13529) Faterkam válasza Dr.F.E.R.I. (#13528) üzenetére


Faterkam
addikt

Azt hiszem te írtad, hogy bízol benne, hogy a Wii U Gamepad utángyártott akkuk jobbak lettek. Nos ma került hozzám egy. Könnyű, nulla anyag benne. Teljes töltéssel 44 percet bír :(

[ Szerkesztve ]

"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 13 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3

(#13530) Dr.F.E.R.I. válasza Faterkam (#13529) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Az kemény cucc nagyon. 3600mAh-s aksikat nézegettem ebay-en, akkor azoknak bírnia kellene másfél óráig is :)

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13531) Faterkam válasza Dr.F.E.R.I. (#13530) üzenetére


Faterkam
addikt

A 6 éves eredeti még 3h-ig bírja!

[ Szerkesztve ]

"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 13 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3

(#13532) Dr.F.E.R.I. válasza Faterkam (#13531) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Igazából itt nem arról van szó, hogy akkora technikai vívmány lenne manapság lítiumos aksit gyártani, hanem hogy ez a te példányod már eleve átbaszási céllal készült. Nálam is volt egy érdekes eset, én márkás Omron vérnyomásmérő mellé kaptam négy darab ceruzaelemet, amiknek alig volt súlya. Kézbe véve látványosan könnyűek voltak, digitális mérlegen le is mértem őket, sok grammal alatta maradtak egy normálisnak, nem is láttam ilyet korábban. A kívánt feszültséget sem adták le, el sem indult velük a mérő :D Beleraktam egy fiók alján kallódó négyes szettet, egyből ment minden. Repültek is az elemgyűjtőbe, ahová valóak. Úgy néz ki, a legjobb családban is előferdül ilyen.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13533) Faterkam válasza Dr.F.E.R.I. (#13532) üzenetére


Faterkam
addikt

"a te példányod már eleve átbaszási céllal készült."

Ez a legszomorúbb :(

"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 13 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3

(#13534) ldave


ldave
félisten

Tényleg nincs egy neves, megbízható gyártó se, aki normális utángyártott aksikat árulna? :U

A Slime draws near! Command?

(#13535) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Néhány apróság megint befutott. Egy ideje már tervben volt, hogy töltőállványokat szerzek mindkét konzolhoz, mert a Wii U-t és a 3DS-t is főleg kábelre dugva használtam eddig. A kábelek kímélése miatt inkább dokkolókra váltottam, de először is beszereztem előtte néhány játékot is, amíg elérhető közelségben megtalálhatóak.

Sajnos megszokott dolog az eShop-on, hogy különösebb hírverés nélkül eltávolítanak róla játékokat. Viszonylag korai áldozatok voltak a CoD Black Ops II és a Mass Effect 3. A Lego City Undercover-t csak nemrég szedték le, mielőtt letölthettem volna, ez miatt mérges voltam a Nintendóra (mert Switch-en meg elérhető). Amit sikerült korábban elcsípnem, azok a Bayonetta-játékok voltak, arról szerencsére volt híradás előtte. A COD-ot a Konzol Stúdiótól, a másik kettőt a Game Parktól hoztam el.

A Lego Marvel Super Heroes és a Pokken Tournament még letölthetőek, viszont brutális árban (körülbelül Switch AAA árban vannak). A Blaha Lujza tér mögötti Console Corner-ben találtam rájuk dobozosan, a kettő együtt 16ezerbe fájt. Az eShopból lehúzva úgy 44ezer lettek volna, közel háromszoros árat (!) nem voltam hajlandó adni értük, inkább bolyongtam egy fél napot miattuk Pesten.

És most vissza a töltőkre. Fekete Wii U-hoz egész sok töltő állvány létezik, még gyári is, de fehér gépekhez csak külső gyártmányok jöhetnek reálisan szóba. Az Amazon-on találtam végülis egy szimpatikus darabot, még ha meg is fogadtam, hogy nem rendelek tőlük többet. Egy NYKO nevű márka középdrága modelljét néztem ki, sajnos a szar forint miatt már semmi nem olcsó, úgyhogy megrendeltem egy ilyet.

Nem sok cécó a doboz tartalma, lényegében csak a dokkoló található benne. A két nagy fül beleillik a gamepad aljába, miközben az egész kissé hanyatt dől, a két tüske pedig tölti.

A dokkoló alján négy gumitappancs található, amitől nem csúszkorál semerre. A hátába kell a töltőkábelt bedugni.


A gamepad nagyon szépen megül benne, szerintem kisebb művészet volna bármilyen irányban felborítani.

A 3DS-t is megleptem a hozzá való fehér dokkolóval. A Platinum Shop eladóját 'kicsit' megdolgoztattam érte, mert a szinte hozzáférhetetlen kirakati vitrinjük leges legaljában volt. Még úgy is alig szúrtam ki, hogy tudtam, mit keresek (a honlapjukon készleten jelezték). Ebben a dokkolóban a ráhelyezett konzol súlya tolja ki az apró tüskéket tölteni, de sokszor kicsit noszogatni kell a gépet, hogy jól a helyükre találjanak és elkezdődjön a töltés.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13536) gzoll válasza Dr.F.E.R.I. (#13535) üzenetére


gzoll
tag

Szia
De a Lego City Undercover elérhető Switch-re, még pár órán keresztül éppen le van árazva eShopon 14.99€.

(#13537) Dr.F.E.R.I. válasza gzoll (#13536) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Tudom, de a Wii U játékoknál a gamepad ficsőrök a lényeg, és azok a Lego City-nél nagyon jól működnek.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13538) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Egy videóban láttam a napokban, hogy az Axiom Verge dobozos limitált kiadása milyen borsos összegekért megy. De csak a Wii U változata, a PS4-Switch-Vita verziók bagóért forognak ahhoz képest. Százezer alatt alig látni ebay-en eladott példányokat. Mikor anno észrevettem a Limited Run-nál, én is előrendeltem 2017 szeptemberében, kőkemény 10822 forintért. Nem bontottam fel, gyűjteménybe vettem. Figyeltem a napokban is egy aukciót, ez még aránylag reklámáron ment el.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13539) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

System update (tényleg), nem hiszed el, “végre”: Further improvements to overall system stability and other minor adjustments have been made to enhance the user experience.

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#13540) gzoll válasza koncsik (#13539) üzenetére


gzoll
tag

Én eladtam a Wii U-t tavasszal, mondjuk kíváncsi lennék hogy mi ez az update :-0

(#13541) ldave válasza koncsik (#13539) üzenetére


ldave
félisten

Hétvégén tervezem visszaköltöztetni a WiiU-t a pincéből a nappaliba. Gondoltam rá, hogy már nem is kerül erre sor, de pont itt volt nemrég pár fiatalabb rokon, legutóbb ment a Mario Kart, most meg hiányolták :)

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

(#13542) szika87


szika87
aktív tag

Sziasztok,
Nemrég kezdtem bele Wii u gyűjtögetésbe (A 2DS XL mellé megfér) és instant bele szerettem ezért gondoltam megosztom a gondolataimat vele kapcsolatban :DD , tudom hogy bukott konzol (és lassan a kutya se beszél róla) mégis van benne valami szerethető, ráadásul a switch játék listák egy tetemes része a Wii u játékokból táplálkozik. Nálam annyira nem opció a hordozhatóság mert nem tömegközlekedek, meg úgy alapból nem használnám ki, ezért az egyik legnagyobb érv el is úszott mellette mikor gondolkodtam melyikre is ruházzak be. Nem azt mondom vannak rajta játékok amik érdekelnek pl: Mario Odyssey, Astral Chain, Luigis Mansion 3, Metroid dread, Origami king, Zelda links awakening (mondjuk kis túlzással be is zárult a kör, lehet lenne még néhány cím, és fog is jönni, de hirtelen nem jut eszembe) de ha nagyon nem bírok magammal és játszani akarok velük azért létezik a yuzu :DDD
A két konzolon ugyanúgy megvannak azok amik érdekeltek mindig is, pl: Zelda BOTW, Mario Kart 8, Tropical Freeze, Bayonetta 2, Super Smash Bros.
De ami kizáró ok volt és egyértelműen a Wii u mellett döntött, azaz hogy sok olyan játék nem érkezett/zik switch-re, pl Xenoblade Chronicles X, Zelda twilight princess HD és Wind Waker HD, Yoshi Wollly World, kirby and the rainbow paintbrush.
Arról nem is beszélve hogy a Wii u visszafelé kompatibilis ezért minden wii játék is játszható rajta, olyan csemegék mint Super Mario Galaxy 1-2, Metroid Prime trilogy, Zack & Wiki Quest for Barbaros' Treasure, Red Steel 1-2, Zelda Skyward Sword (oké ennek lett HD-ja switchen :) ) Muramasa Demon Blade (ez is van switchen is, de a lényeg hogy a wii u-n is tudsz vele játszani)
Plusz a játékok is jóval olcsóbbak (egyelőre) mint switchre.
Szerintem ezek elég jó érvek mellette, de persze mások biztos máshogy gondolják hiszen az eladási számok nem engem igazolnak, és a switch porba döngölte a wii u-t.

We are here for a good time, not a long time.

(#13543) Dr.F.E.R.I. válasza szika87 (#13542) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Kicsit későn szálltál fel a vonatra, de őszintén szólva nem követem egy ideje a játékárakat WiiU-n. 4-5 éve összeszedtem mindent, amit érdemesnek tartok rá. Eshop-on még lehet rá vásárolni, de ahhoz kellene egy switch, mert annak az egyenlegéből lehetne elkanyarítani rá. Szerintem a Nintendo Land is nagyon jó, ezt ugye érthető okokból nem tudták átportolni másra. A régi Wii játékok közt is sok jó van.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#13544) Faterkam válasza szika87 (#13542) üzenetére


Faterkam
addikt

Nekem az egyetlen gondom, hogy a Gamepad 5Ghz-en kommunikál a konzollal, és összeakad a lakásban az 5Ghz-es Wifivel! Néha annyira akadozik, hogy játszhatatlan :(

"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 13 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3

(#13545) szika87 válasza Faterkam (#13544) üzenetére


szika87
aktív tag

Hmm érdekes, nálam is van néhány vezetéknélküli kapcsolat, plusz mivel lakásban vagyunk el lehet képzelni mennyi hullám cikázik át ugye együttesen a szomszédoktól hozzánk, de ez nem befolyásolta még nálam (adott helyiségben).
Ami viszont nem tetszik, alapból azért vettem hogy tökjó lesz ha megunom a nappaliba a játszást akkor a mellette lévő hálóba tökjó lesz ágyból folytatni...hát ez nem akar sikerülni. Egy papírvékony fal (bár lehet az a kis rész tégla) választja el egymástól a két szobát és amint átmegyek semmi jel, a folyosón, a wc-n a konyhába mindenhol van lakáson belül. Bár nekem viszonylag alacsonyan van elhelyezve maga a konzol, és valahol olvastam minél magasabbra kell tenni úgy messzebbre tudja tartani a jelet.

We are here for a good time, not a long time.

(#13546) Faterkam válasza szika87 (#13545) üzenetére


Faterkam
addikt

Link: nem mindegy a Router melyik sávot használja .(

A hatótáv nem túl nagy, max 6m :/

[ Szerkesztve ]

"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 13 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3

(#13547) szika87 válasza Faterkam (#13546) üzenetére


szika87
aktív tag

Köszi ezt ki fogom próbálni mindenképpen :R

We are here for a good time, not a long time.

(#13548) szika87 válasza Faterkam (#13546) üzenetére


szika87
aktív tag

Kipróbáltam de nem lett változás, sőt utána azt is megpróbáltam hogy ideiglesen lekapcsolom az egész routert. De ugyanazt produkálta, amint átmegyek a másik szobába, ami pedig egy vékony fallal van elválasztva, elveszíti a jelet. Egyszerűen nem tud átmenni a jel ezen a falon, érdekes amint a szoba szélén vagyok, és elfordítom a gamepadot a folyosó felé megint talál jelet, amint beljebb megyek a szobába, pl hogy ágyból játszak, elveszíti hülyét kapok :DDD

We are here for a good time, not a long time.

(#13549) Faterkam válasza szika87 (#13548) üzenetére


Faterkam
addikt

Az 5Ghz csak a laggolásra, képakadozásra van hatással. A hatótávra nincs hatással. Az amúgy is harmatos :/

[ Szerkesztve ]

"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 13 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3

(#13550) ldave válasza ldave (#13541) üzenetére


ldave
félisten

Tegnap este beüzemeltem újra a WiiU-t, olyan fura így Miiverse nélkül a főképernyő :(

A Slime draws near! Command?

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.