- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Jacob Gibbs #8035 üzenetére
Csak itt skill tree fejlesztesekre el tudod kolteni illetve aftergameben lesz szerepe
-
playmore
tag
válasz
Jacob Gibbs #7684 üzenetére
Pontosan ez történt velem hetek használata után egyik nap. Kérdeztem is itt másokat róla, de nem történt ilyen mással. Nem futott játék, kártya kivéve, sleep mód. Másnapra csontra lemerült. Azóta inkább kikapcsolom.
-
Norb79
őstag
válasz
Csak az első nap, amikor beleraktak sorban a 70+ kártyát és egész éjjel letöltött. Amúgy alig merül nálam sleepben.
-
tomee007007
addikt
válasz
Nagyon hektikus a standby merülés....nálam átlag minimum 10-15%-ot merül a gép egy este alatt, attól függetlenül, hogy fut-e játék a háttérben, vagy sem. Kipróbáltam, hátha az online szolgáltatások szívják le, beraktam pár estére repülőgép üzemmódba, de semmi változás. Egyszer volt talán hogy egy este csak 1-2 %-ot merült, aztán nap közben "behozta", és 8 óra alatt merült 20%-ot. Ez annap fényében nagyon kínos, hogy a V2/Oled háttérben futó játékkal 3-5%-okat merült egy nap.
Van még mit optimalizálni, reméljük ezzel foglalkoznak, engem speciel ez nagyon zavar. -
válasz
Jacob Gibbs #7136 üzenetére
Én a Mario Kartokat (régieket is), mindig így játszom, általában 1-2 kupát nyomok le, ha nem akarok mélyebben belemerülni másba.
Nyilván most a MKW-t azért többet toltam, főleg ha sikerült összejönni ismerősökkel, akkor nyilván többet játszunk egyszerre. -
Szabi®
addikt
válasz
Jacob Gibbs #1946 üzenetére
Megnéztem VR Sityu gameplayét . . . Sztem kihagyom egyenlőre.
#1947 pzstm Ennyiszer még a Witcherben sem néztem a mapot kb, mint itt.
#1950 morfondőr Igen, Isolation, nálam az is pont azzal ölte meg a gameplay-t, hogy nem tudtam harcba elegyedni. Picit utána olvastam a Metroid "keletkezésének" és érdekességképpen az első rész, ami 1986-os, Sakamoto Yoshio nyilatkozata szerint A Nyolcadik utas a Halál volt meghatározó szempont a játék készítése alatt és H.R Giger adott további ötleteket. Sztem ez a Dreadnél érett be a legjobban. Amit abból láttam.
Nagyon érdekes és részletes tömör leírás van róla. -
3L1T3
addikt
válasz
Jacob Gibbs #1086 üzenetére
Az a pálya és autók nincsenek MK8-ba szóval MK9 confirmed.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
az
24player confirmed
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Launch címnek a MarioKart9-et és a Red Dead Redemption 2 pletykálják.
-
cactuar
senior tag
válasz
Szerintem is az új MK az.
A legelső Switch trailerben is megmutatták már az Odysseyt és a Splatoon 2-t, pedig még nem voltak bejelentve akkor. -
Crus
őstag
válasz
Jacob Gibbs #1031 üzenetére
A leak a hype része, gyakran a cégek maguk szivárogtatnak ezzel is növelve az érdeklődést.
-
morfondőr
addikt
válasz
Jacob Gibbs #484 üzenetére
Pontosan arra jó, hogy elméletileg nem fog driftelni mert máshogy érzékel, mint egy hagyományos analóg stick.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRON ALULI PS5 JÁTÉKOK ELADÓK
- Komplett Gamer Csomag Eladó Xbox Series X + 144Hz-es MSI monitor + Razer perifériák
- Új, bontatlan dobozos PS5 Death Stranding 2 Collector's Edition játék
- Új, bontatlan dobozos XBOX Fire Vapor Limited Controller 2 év Microsoft garanciával
- Új, bontatlan dobozos PS5 Death Stranding 2 Limited DualSense Controller 2 év Sony garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia