- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #58653 üzenetére
[link] nekem hall szenzoros van benne. Driftmentes, az évek során picit tud nőni a deadzone de szinte észrevehetetlen lesz. (milliméterekről beszélünk és olyan mint a kuplung vagy a futómű. Mivel szokja a kezed max egy másik mellett tűnne fel, hogy pár miliméterrel kisebb úton dolgoznak az új joyconon az analógok.)
Ha csak olcsón gyors fix: [link]Ha kell szerszám is ez egy jó kis pakk: [link]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #58640 üzenetére
Maga az analóg akkor. Szerintem tégy magadnak egy szívességet és inkább komplett analógot rendelj. Tartalékkal.
Nem nagy tétel és megelőzöd a drifteléskor jövő következő kérdést.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #58633 üzenetére
Persze. Rendelj aliról egy szett analógot és 10p-es csere.
Vagy mire gondolsz a dpad részre? -
bwoay
nagyúr
válasz
szabonagyur #42770 üzenetére
Rendben, ez esetben lehetőségük volt, de ahogy itt is írtam, meg ahogy Rage47 is rámutat, jelenleg az új és a régi ártól is eltérő összeg szerepel az oldalukon. Akkor most mennyibe is kerül? Attól még, hogy valami jogszerű, nem feltétlenül etikus. Ennyi erővel EUR-ban is megadhatta volna az árat, és akkor nem kell magyarázkodni...
ezt már nem konkrétan neked címzve írom:
az egészben az zavar, hogy az előrendelésnek kölcsönösen előnyös metódusként kellene működnie. Neked azért jó, mert bebiztosítod, hogy a beérkezés napján már legyen egy példányod, nekik meg azért, mert nem a habokba rendelnek, tudnak előre kalkulálni egy adott mennyiség eladásával (plusz a forgási sebességgel is), ami marhára nem elhanyagolható szempont a kereskedő szemszögéből. Ezért is bevett gyakorlat pl. az előrendelési kedvezmény, mert az előrendelők csökkentik a kockázatot és ezt lehet akár méltányolni is kedvezőbb árral - vagy annyival, hogy az esetükben eltekintenek az EUR árfolyam ingadozástól, ez simán beleférhetne. Ez meg inkább tűnik előrendelési büntetésnek, mert lényegében drágábban adja, mint a saját weboldalán aktuális vételár. Nem gondolom, hogy érdemes e felett szemet hunyi pusztán azért, mert az összeg nem tetemes. -
ρσгτσ
addikt
válasz
szabonagyur #42770 üzenetére
A legtöbb cégnél amúgy így van. Jogosan kérnek korrekciót, de nem minden esetben jár elállással az eladó részéről. Max. később kapod meg. Szóval a legtöbb ember bele fog menni.
-
Gaben92
őstag
válasz
szabonagyur #41634 üzenetére
A “bőven tudja” kijelentéssel okosan. Ellentétben az árammal a kimeneti feszültség fix. Ha a töltő tud 15V-ot és 5 ampert az rendben van, a dokkoló nem fogja felvenni csak azt ami kell neki. A feszültség az más. A dokkoló 15V-ot kér, ha azt rátolod egy 19V-os töltőre jó eséllyel megöli a dokkolót. Magát a Switch-et viszont simán fel lehet rakni egy iPhone töltőre is akár vagy power bankra mert az 5V-ot használ ahogy minden telefon, tablet stb.
-
icemad
nagyúr
válasz
Ott viszont már előjön az ár kérdése. Vagyis olcsóbb e egy megfelelő, minőségi laptop töltő, mint a gyári Nintendo? Szerintem nem.
-
Just486
senior tag
válasz
Specifikáció szerint nem lehetne, mivel a fogyasztó kell kialkudja a nagyobb feszültséget. A tápokra pedig a legtöbb esetben rá van írva, hogy milyen kimenete(i) vannak.
-
morfondőr
addikt
válasz
szabonagyur #41627 üzenetére
A switch-et én rendszeresen használom úgy, hogy egy hosszú usb-c kábel és telefon töltő be van dugva. Semmi gond nincs így, nem merül a konzol, sőt játék közben is tölti. Ez egy 18W-os xiaomi töltő, semmi extra. A dokkolóba még csak a gyári töltőt dugtam be.
-
Just486
senior tag
válasz
szabonagyur #41631 üzenetére
A gyári adapter egyik profilja 15 V / 2.6 A (a másik 5 V /1.5 A). A dokkolónak mindenképp kell a 15 V, különben nem fog működni.
Elvileg így bármilyen USB C tápegység megfelelhet, ami tud 15 Volton több, mint 2,6 Ampert. De a mai világban több más"hitelesítési" eljárás is kellhet, hogy hajlandó legyen áramot felvenni a dokk, így nem merem 100%-ra mondani.
Az elterjedt telefon töltőkkel viszonylag felesleges próbálkozni, ezek jellemzően 5, maximum 9 voltosak szoktak lenni. Laptop töltőből már láttam 15 Voltosat, de sosem próbáltam hogy vesz-e fel belőle áramot a dokk.
-
consono
nagyúr
válasz
szabonagyur #41631 üzenetére
Működik, legalább is nálunk a Samsung meg a Xiaomi töltő is töltötte, csak lassan.
-
bwoay
nagyúr
válasz
szabonagyur #41627 üzenetére
mi okból szeretnéd tölteni a dokkolót?
-
válasz
szabonagyur #41465 üzenetére
Basszus, a clubcard eszembe se jutott, pedig volt nálam.
Na mindegy, időközben lebeszéltem magam a játékokról, most a ps5 jobban pörög
Viszont, ha valakinek kellene valami, holnap délután visszanézhetek próbálkozni, mivel pesten melózok el tudom vinni. Persze ha még nem csapott le rájuk valaki.
Ezek voltak:
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin 20.990
Metroid Dread 19.990
The Legend of Zelda™: Breath of the Wild 22.990
Super Mario Odyssey™ 20.990
Super Mario Maker™ 2 20.990
(volt még pár Mario amire annyira nem emlékszem, az egyik a golf volt az tuti, a másik meg vagy a superstars vagy a 3d all-stars ezeket annyira nem figyeltem, ezek is 20.990) -
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #41429 üzenetére
Én még csak V2-es Switchet láttam itt, Móváron, játékot egyszer sem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szabonagyur #41429 üzenetére
Azért jártam én is körbe az összes részt.
Polcvégeket, szigeteket, műszaki részt, sorokat, mindent. Szerintem itt Pesten lerabolták őket. Pár napja már megy az akció.
Debrecenből is írták, hogy egy csomó minden van még.
Szerk.:
Amúgy nem tudom miért írom (írtam) OFF -ban, szerintem tökre nem az.Vagy főleg vidékre vittek. Nekünk is volt már olyan belistázásunk, ami szinte csak vidéki üzletekben volt a Tesco -ban. Pesti üzletekbe alig 1-2 helyen.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szabonagyur #41427 üzenetére
Néztem mindenhol a boltokban, illetve meg is kérdeztem az eladókat. Általában ott voltak az akciós játékok, ahol a könyvek. Csak Nintendo nem volt köztük...sajnos...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szabonagyur #41423 üzenetére
Pesten 5 áruházat néztem meg, sajnos itt egyikben sem volt 1 db Switch játék sem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szabonagyur #41421 üzenetére
Melyik városban/Tesco -ban találtál Nintendo játékot?
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
szabonagyur #41364 üzenetére
Igen, elolvastam, és a "memóriakártya" triggerelt - nem így hívjuk az adathordozót. Van egy szerencsétlen rész az összefoglalóban a használt játékok vásárlásáról, és az újakat általában eléggé meg szokta ijeszteni, tök feleslegesen.
Egyébként a fizikai hatásoktól ne tarts, a boltban megvásárolható vadiúj cuccokat is odaszállítják, érik fizikai hatások rendesen
-
Norb79
őstag
válasz
szabonagyur #41364 üzenetére
Ebben is te lehetsz az első aki sérült kártyát fog ki.
/szerk: meg az csak egy tipp, hogy a kártyát ne hívd SD kártyának, mert ugye nem az. Van SD kártya a gépben, de az memória bővítés, ha a játék kártyát hívod SD kártyának, akkor megtéveszted itt a népeket, ahogy az a #41358as kommentben is látható, scyllafren is úgy értette a kommented, hogy a memóriabővítésre használható sd kártyára vki letölti az amúgy digitális játékot az eshopból és azt árulja és azt veszed meg. Nincs ilyen, mert nem lehetséges.
Ami játékkártya van az meg nem sd kártya. Nagyon hasonló, egy apró különbség van, hogy nem az. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
szabonagyur #41356 üzenetére
Felejtsük már el ezt a butaságot. Semmi bajod nem lesz a használt kártyáktól, nulla darab esetről tudunk, és ebbe beleszámoltam a reddites és egyéb fórumos élményeket is. Nincs tömeges dumpolt / hamis cartridge, nem is lehet gazdaságosan nyomatni. Ellenőrzött helyről és leinformálható eladótól 1000%, hogy normális cuccot kapsz.
Postával Switch esetében ugyanazt a kockázatot futod, amit minden mással: nem az van a csomagban, amit kértél... -
scyllafren
senior tag
válasz
Az eredeti kartyakat nyugodtan vedd meg, ha valaki micro SD-n arul jatekokat, az felejtos
A legegyszerubb teszt, ha megnyalod a kartyat. Ha 10 percig kopkodsz utana, akkor jo a kartya -
30z.Samu
félisten
válasz
Nyugodtan vehetsz kártyákat, nem szokott bajuk lenni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szabonagyur #41348 üzenetére
Én Lite -ot vettem volna, ha levehető lenne a joycon.
Mivel elsősorban kézben használom.
-
30z.Samu
félisten
válasz
szabonagyur #41348 üzenetére
Gondolkodtam én is egy "szaladgálós' Switch-en, az sem lenne gond ha kicsit megviselt. De sajnálok rá ennyi pénzt kiadni.
-
kene84
aktív tag
válasz
szabonagyur #41329 üzenetére
Szia,
én 12.24-n rendeltem konzolvilagnal a színes oled-t és 12.29-n kaptam meg.
Szóval őket tudom ajánlani. -
30z.Samu
félisten
válasz
szabonagyur #41323 üzenetére
Mindenképp az Oled-et venném.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #41316 üzenetére
Üdv itt is!
-
Szabi®
addikt
válasz
szabonagyur #41329 üzenetére
Én a Konzolvilágot ajánlom, sztem egy héten belül felhajtanak egy Oledet, de lehet sokat írtam.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
szabonagyur #41326 üzenetére
Hát, én arra rákérdeznék, mert sokan jártak így tavaly, hogy raktáron levőnek írták, mire közölte a bolt, ha ja, bocs, nem frissítettek árukészlet-infót. Csodálkoznék, ha lenne, mert egész decemberben nem igazán volt már elérhető sehol.
Az előrendelési ígéretekre meg megint nem sokat adnék, PS5 kapcsán is van, aki lassan egy éve vár egy bizonyos webshop-nál és csak az ígérgetés megy. Chiphiány van, sajnos ez a kemény valóság.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szabonagyur #41326 üzenetére
Kérdés az, hogy mennyiért. Mert például Konzolkirály -nál is van raktáron 160 ezerért.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
szabonagyur #41323 üzenetére
"Na akkor már csak dönteni kell, hogy Oled vagy sima, kb 1 játék ára a különbség."
Ez nem is kérdés: mindenképp OLED - hacsak nem kizárólag (vagy legalábbis nagyobb részben) TV-re/monitorra kötve használnád. Az egyedüli dealbreaker az lehet, hogy jelenleg sehol nem kapható az OLED és ebben nem sok változás várható a közeljövőben. Ha mégis találsz, azonnal csapj le rá!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
szabonagyur #41321 üzenetére
Ha jól emlékszem, anno vásárlás után volt egy 10 vagy 14 napos próbaelőfizetés ingyen.
Meg is van, most ahogy nézem, 7 napos.
A használt témakörhöz még: OLED-et boltban sem kapsz jelenleg, nemhogy használtan, olyan szinten hiánycikk. Nekünk többségünknek is úgy jutott a tavaly októberi megjelenéskor, hogy már nyár elején előrendeltük.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Tartalmilag GPU light, de ez nézőpont kérdése. Nekem például bejön a nagyobbik csomag is, de ezt a legtöbb ember nem így gondolja...és amúgy azt is megértem.
Érdemes megnézni a játékok listáját, aztán mérlegelni. Többit a "srácok" leírták előttem.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Nintendo Online Membership előfizetéssel elérhetővé válnak klasszikus NES és SNES játékok egy-egy, ehhez szükséges ingyenes alkalmazás letöltésével. Ezek addig játszhatók, amíg érvényes az előfizetés.
Az emelt díjas előfizetéssel ehhez jönnek hozzá az N64 és Sega Genesis játékok (ez utóbbi kettő kategória címei elég csapnivaló minőségben futnak) - ezekhez is egy-egy alkalmazást kell letölteni ingyen, de a játékok itt is csak addig játszatók, amíg él az emelt összegű előfizetés. A listájukat itt találod.
Ezen túlmenően van egy-két, előfizetés nélkül is játszható és online multiplayer módban is használható játék (pl. Fortnite).Használt készüléket én nem vennék, nemcsak a joy-con-ok okán.
-
Szabi®
addikt
válasz
Az előfizetés részéhez nem tudok hozzászólni, azt tudom hogy a Nes játékok amolyan "gratis"-ok.
Használtat nem javasolnék, egyszerűen ahhoz mérten, ár/érték/rizikó arányban nem drágább annyival az új, hogy megérje reckírozni. Biztos lesz olyan, aki ezt rögtön cáfolja, viszont az igazság az, hogy a Switch eladók nemhogy bukni nem akarnak, de nagyon kis deficittel akarnak kiszállni... Ergo 100 ezerért, 110 ért vannak V2-es gépek használtan, amiknek az új ára majdnem ennyi. 139-ért meg Oled ... Meg hangzatos körítés, kapsz mellé egy üveget, egy puszit ... csinálhatsz közös selfiet az eladóval ..... Kihagynám, csak újat Switchből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED (újszerű, ajándék kontroller)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest