- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benex
senior tag
Tudtok mondani nekem olyan custom romot amin jól megy az art bug nélkül? (alkalmazás fejlesztés miatt kellene az art rész) Slimkat rom jut eszembe csak.
Nagyon köszönöm a segítséget -
tomiii007
senior tag
Carbon romon nem akar múködni a video felvétel... sima fényképező az megy.
de ha egy video elkezdek felvenni és leallitom akkor utana kilép és utana vissza se tudok lépni a kamera appba mert azt írja Nem lehet csatlakoztani a kamerat csak reboot utan lehet megint használnii...más appal se enged videozni ::S
SZERK:
na kiderült másnak is rossz ez valoszinűleg bug....
-
mm89
őstag
válasz
tomiii007 #4892 üzenetére
Nálam működik (bár még a régi, 10.21-es carbon)
Bekapcsolod, beállítod.
A lényege, hogy kikapcsolt kijelzővel zsebreteszed, lefordítod, tokba rakod, vagy csak simán eltakarod a közelség érzékelőt. Ezek után ha van értesítésed és kiveszed a zsebedből, felfordítod stb. akkor magától bekapcsolja a kijelzőt és kirakja az értesítéseket.
Így teszteld:
Okozz magadnak nem fogadott hívást. Kapcsold ki a kijelzőt. Takard el a szenzort. Vedd el a takarást és már látod is.
Én használtam egy ideig, de néha voltak nagy akku fogyasztásaim. Nem tudom pontosan miért, de amikor ki van kapcsolva akkor nincs ilyen gondom. -
zorromoto
senior tag
válasz
tomiii007 #4890 üzenetére
Több alternativa van
Android:HTC one, Lg G2, esetleg életemben előszőr kipróbálom az iphone-t(használtam most egy hónapig ipad air-t az nagyon bejött) ,de ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet az a blackberry z30.
Nagyon jó az n4 ,de most egy kicsit másra vágyom és talán egy kicsit kevesebb konektorra is
-
zorromoto
senior tag
Srácok.
A mai nap megváltam a N4-től.1 évig volt hű társam.Nagyon szerettem.Köszi mindenkinek az együttműködést aki akár egy kicsit is hozzátett a felhasználói élményhez.A továbbiakban is olvaslak titeket.Mindenkinek további jó ROM-olást
-
pcnet
addikt
válasz
mihione #4883 üzenetére
Én undervoltolok és soha nem volt még kamera rebootom. Pedig ledet is használom rendszeresen zseblámpaként. Volt akinek attól is eldobta magát a telefon.
Ha már tényleg így felhoztam az undervoltot... Érdemes? Mintha nem melegedne annyira a telefon, viszont fogyasztásban nem vettem észre semmi lényegi változást. Meg ugye kernel függő is, hogy mennyit lehet visszavenni. Francoval pl 162 mhz mellett 675 mv a feszkó -150 mV UV-val, Slukkica kernelével ugyancsak 162 mhz 725 mv -125 mV undervoltal. Franco jobban undervoltolható és alapban kisebb feszekkel működik, viszont nálam Franconál -150 mV mellett már volt olyan, hogy yt videón néha berecsegett a hang és egy 5 perces videó végén már 2-3 másodpercet csúszott a hang. Slukkica kernelével tökéletes, bár érezhetően jobban merül az akksi mint Francoval.
-
mihione
őstag
Egyebkent most hogy szoba kerult az UV nem lehet hogy a kamera ujraindulasok bizonyos esetben amiatt vannak?Meg anno olvastam hogy elvileg a kamera a legerzekenyebb az UV-ra.
-
appel
őstag
Ismertek valami módszert arra, hogy egyetlen alkalmazás azt gondolja a telefonról, hogy egy Nexus 7?
Nem build.prop módosításra gondoltam, mert az globális.
Talán valami xposed modul, mint az app settings (az erre pont nem jó).
Azt szeretném, hogy a Spotify Nexus 7 tabletnek gondolja a telefont, mert akkor nem csak shuffle módban lehetne hallgatni a playlisteket előfizetés nélkül. -
tomiii007
senior tag
Most próbáltam feltenni Carbon romot franco r203 kernellel de midnig azt írta ki miutan betöltött,h
"unfortunetly the process com.android.phone has stopped"2xer is megpróbaltam felflashelni de 2xorra is ezt írta ki install elött FR és system format is volt.
Esetleg valami javaslat? twrp 2.7.0.0 van fent, addig visszalitottam egy mentésemet de jo lenne Carbont felrakni...
-
daniele
aktív tag
válasz
randras_83 #4878 üzenetére
Köszi épp most akartam írni, közbe már megoldódott, Wipe-on belül Advanced wipe és csak a Data-t töröltem és elindult a rendszer, igaz vissza állt minden a régire, de letudom legalább menteni az adatokat.
-
daniele
aktív tag
Sziasztok.
Segítségek kellene, rootolva van a telóm, twrp telepítve, szórokoztam 1-2 Xposed modullal és most bootlopot kaptam. Leszeretném menteni az adatokat mielőtt újra húzom a rendszert, van rá valami megoldás vagy sehogy se lehetséges?
Esetleg wipe data factory resettel, megmaradnak az adatok és elindul a rendszer? Mert nekem úgyis jó lenne csak maradjanak meg az adatok amik a telón vannak, hogy utána windowsalul letudjam menteni. -
NTonee
veterán
válasz
heidricha #4875 üzenetére
bebootol a caf rom aosp kernellel is csak kicsit hülyén fog kinézni.
Épp valamelyik nap pislogtam én is, mikor a LiquidSmooth rom mellé bedobtam Slukkica kernelét és a bootlogo helyett egy full képernyős szivárványt kaptam, aztán a romban minden sárgás árnyalatúvá változott.
(Nem láttam caf forrásra utaló megjegyzést a romban, ezért dobtam mellé a pure kernelt.) -
heidricha
őstag
CAF csak ennyit jelentene? Azt hittem, a boot sem lehetséges.
Amúgy a ROM tök jól működik, persze nem engedtem fel, csak pár dolgot. Látszólag is elég egyszerű lenne totálisan összekutyulni a beállításokat, annyi van neki.
Próba egyébként, miután tegnap megjártam az utolsó Slim-mel:
Akadozik, néha nem érzékel semmit, Kikapcsolja a netet, vagy akár repüló módba teszi a rendszert, miközben hozzá sen nyúltam.. -
tomiii007
senior tag
-
-
NTonee
veterán
igazából inkább kernel függő a dolog, mint rom. A 4.2 alapú miui-tsm + franco r165 erre biztosan jó lesz.
heidricha: P.A.C?
Túl sok fícsör, egymással is összegabalyodó beállítások, lassú/akadozó működés. Igaz, hogy 4.3-nál néztem utoljára, de ott elég is volt belőle.
A színproblémák caf forrásra utalnak, Próbálj ki egy caf kernelt. -
heidricha
őstag
Fastest CPU, -125 alatt valahol már instabillá válik, nem tapasztaltam ki, -125 még nem okozott észrevehető hibát. Slukkica kernele esetén 120, mert nem 5-re végződnek a lépcsők.
Nem mindegy, hogy a legalsó freki mennyi, ha 384-nél alacsonyabb, akkor ott másképp viselkedhet, nem biztos, hogy minden frekin ugyanannyi az elviselhető UV.
Jelenleg PAC ROM van fenn. Moddolók figyelem, ebben szerintem minden benne van. Mondjuk, most hogy írom, Halo szerintem nincs, majd megnézem. Viszont minden más, plus egyedi progress bar, amit még sosem láttam máshol (persze sok értelme sincs).
Viszont nem sikerült kernel-t cserélnem alatta, mert minden kipróbált kernellel:
1. a boot anim - ami szerintem boot video, és rettenetes - nem látszik, ez nem lenne baj, de
2. a színek összekeverednek boot után, rosszabb esetben csíkos lesz minden, alig lehet kivenni, mi is lenne a képernyőn. Működik, éppen még vissza lehet állítani minden trükk nélkül, de ilyet sosem láttam eddig! -
NTonee
veterán
Cpu típustól függ ugyan, de én (fast) nem szoktam -125mV alá merészkedni.
Hitch: a miui-tsm romban benne van a radio is. Csak telepíteni kel a romot recoveryben, más dolgod nincs. Visszafelé sem lesz gond, radio flash nélkül is menni fog, de fastbootban a factory imageből kihalászott radio.img-t bármikor fel lehet rakni (akár toolkittel is).
-
Hitch
senior tag
Legújabb slimen vagyok.
Kipróbálnám akksiidő miatt a Slukkica miui-t.
Simán twrp-ben miként tehetem fel hogy ha esetleg nem tetszik restore-t csinálhassak slimre.
A radio másoknál okozott gondot ha jól olvastam, a verziók közötti váltások miatt.
Előre is köszönöm a segítséget. -
pcnet
addikt
Megoldódott! FKU-ban beállítottam, hogy bootoláskor vegyen vissza 150mV-ot. Ez nem teccett Slukkica kernelének.
Akkor ennél a kernelnél nem is "kell" undervoltolni? Megtette helyettünk a Mester?
Na jó, nem offolok tovább, mára elég volt belőlem ennyi, megyek inkább aludni!
-
Noys187
tag
Koszi, de mostmar minden rendben vele, valoszinuleg serult letoltes kozben, mert letoltottem ujra es most minden rendben vele. De igen, a factory reset es a full wipe alap
Meg azt szeretnem megkerdezni, hogy hogyan tudnam elerni azt a megjelenitest mint ami a SlimKat-ben van, azaz, hogy minden kisebb. Hol kell atirni hozza a Dpi-t? Vagy nem ennyire egyszeru? -
pcnet
addikt
Feltettem Slukkica legújabb kernelét, volt wipe cache és wipe dalvik, de fél percenként újraindul a telefon. Lehet, hogy MIUI-TSM után nem flasheltem radiot és ez lehet a gond?
-
NTonee
veterán
válasz
Noys187 #4860 üzenetére
ezt így elég nehéz megmondani. Bár a Purity a kedvenc rom nálam, most épp nem az van és az aktuális verziót nem is próbáltam. Hacsak nem raktál mellé rossz/hibás kernelt, akkor elképzelni sem tudom. FR + system format volt a telepítés előtt?
Slukkica: egyre több kernelnél olvasom, hogy frissített adreno driverek vannak. Persze azok a kernelek, amikbe megpróbálták belerakni, mind megakad a bootlogonál. Milyen feltételekkel működik a dolog, nézted már, hogy miről van szó?
-
Noys187
tag
Kéne egy kis segítség....Telepíteni akartam a legújabb Purity ROM-ot, de Bootloopot kapott e teló. Gondoltam semmi gond, nexus Tool Kit és ott Flash Stock, kijelölöm azt, hogy Bootloop és ennyi...na de most a Nexus Tool kit sem ismeri fel...valaki help please! Köszi! Csak a Purity töltőkép forog és semmi reakció...ha nyomva tartom a kikapcs gombot, akkor újraindul és folytatódik...
Szerk: Sikerült Fastbootba lépnem, szóval tárgytalan, köszi! Viszont mit ronthattam el? CWM-el telepítettem a Purity-t...
-
Benex
senior tag
Aki a slukk féle MIUI-t használja, 3G-vel mennyit bír a telefon? És mennyi kijelzo időt?
Előre köszönöm -
Noys187
tag
Aki Franco kernelt használ/használt segítsen már please, hogy melyiket kéne flashelni Purity alá (203, 203+ RC1, 203+RC2), mert hát evidens lenne ugye, hogy a legfrissebbet, de van, hogy a frissebbek rosszabbak...Találkoztam már ilyen esettel, ezért kérdem! Köszi Srácok!
-
hYpErKe
tag
válasz
mihione #4847 üzenetére
Nem akarok hazudni de ha kb nagyon minimálisan nyúlok a telohoz (kb 20perc kijelző) úgy, hogy itthon vagyok wifin de a radio 3gn van nem megy el egy napot sem!
Most pl vissza raktam wcdma preferredre a radiót délután, megnézni úgy mennyire darál slukkica romjával, kb 1 hívásom volt 2 perc meg 2 mail-t kaptam ami kb 3 perc kijelzőidőt jelent fél 4 körül húztam le a töltőről és már csak 74% az akksi annyit lerántott ez a szar. 4 óra 56 percből 3 óra 36 percet tartotta ébren a telót. -
tomiii007
senior tag
Nem sajnos, beszeltem slukiicaval es o mondta hogy messengernek valamilye mas es ezert nem muxik...tobbi eresitest siman megnyija csak pont messengert nem
Igy meg eleg rossz h ott az eresites de nem tudok ranyomni... Kicsit idegesito igy pedig ez nagyon hasznos fu nkcio
-
tomiii007
senior tag
Kerdesem az lenne h aki hasznal Carbon romot annal a lockscreen notificasionnel ha messenger uzenet jon ott arra is ra lehet nyomni es behozza a messengert?? Mert tms romnal a messengerre nem lehet rabökni... Csak ertesito savbol
Koszia valaszt
-
pcnet
addikt
Annyit írtok Slim ROMról, hogy lehet felteszem következő weeklyt. Most stock 4.4.2+Franco 203 van fent, -150mV UV-val és ezt hozza:
Ebben javarészt böngészés volt wifin, kb 1 óra mobilnet 2G-n, fél óra Hadur és Ingress, automata fényerőn. Ezt lehetne überelni Slimmel? Ti milyen kernellel használjátok? Sajátjával vagy Francoval? Én Francoval szeretném használni azt is, kijelző szín kalibráció és UV miatt. Egyébként ROM, kernel, vagy a kettő együtt befolyásolja az üzemidőt?
Igazából elégedett vagyok a mostani rendszeremmel is, csak hát az újdonság varázsa...Válaszokat előre is köszönöm!
-
hYpErKe
tag
válasz
tomiii007 #4841 üzenetére
Én nem nyulok a telefonhoz 10 órán keresztül és elég ha csak a radio wcdma preferreden áll mobiladat blokkolva úgy is 9 óra 30 percet ébren tartja a masinát. Mindez az úgymond garanciális javítás után! ha gsm-re rakom minden tökéletes
Még gondolkozom mit csináljak vele vigyem vissza szervízbe, hogy ugyanolyan szar maradt mint volt, és várjak megint 2 hetet, mire visszajön?
-
Scooter74
őstag
Na megvan a hiba oka, ami az én készülékemben van
a régebbi gapps-t telepítettem ami alapból eltér 10MB-l.
Azaz én a slim build.2-s gappst telepítettem és a friss amiben már fekete a joutube és a play is az a build.3-s.
Mondjuk ha az újabb gappst akarom feltenni simán mehetne fel most is wipe után?UI.: Amúgy gond nincs vele meg nem is zavar, hogy nem fekete!
-
heidricha
őstag
válasz
hYpErKe #4824 üzenetére
Most épp nekem is ez van fenn. Van is egy kérdésem:
Csak nekem fogyaszt nagyon sokat? Standby állapotban lényegében vízszintes szokott lenni az akku stat grafikonja, most viszont látványosan lejt. 6-kor vettem le a töltőről, 10 órára 80% alá csordogált, ilyenkor még 95, vagy felette szokott lenni.
-
Scooter74
őstag
Ahogy néztem a Box-m volt ami nagy helyet foglalt 1Gb, de nem tudom miért, csináltam adatok törlését majd újra bejelentkeztem és ekkor ugrott meg hirtelen a tárhely.
Amúgy minden klappul működik, egyedül amit észrevettem, hogy nem lett fekete a play meg a youtube de ez nem zavar.
Amúgy szerintem messze a legjobb üzemidőt hozza a telefon, mert 80%-ra feltöltöttem majd újra telepítettem full wipe meg minden, az elején wifivel szedte le az appjaimat és míg jöttem haza addig 3g-vel dolgozott, és utána itthon folytattam wifivel és 3 és fél óra kijelzőidőm lett úgy hogy még mindig volt 25% az akksiban. -
Atish19
őstag
Újabban olyat tapasztalok, hogy hívnak és mintha nem érzékelne a kijelző. Nem tudom sem felvenni sem letenni amíg power gombbal le nem zárom a kijelzőt majd vissza. Ez lehet a franco(203) kernel hibája? A rom jelenleg gyári.
-
qltsar
veterán
válasz
Scooter74 #4822 üzenetére
Hát attól függ, hogy mennyi egyéb tartalom van az internal storage-on. Mert így azt sem lehet kijelenteni, hogy normális, és azt sem, hogy nem.
Én amúgy az első 4.4 alpha verziós Slim óta dirty flashelek, most is a legfrissebb weeklyből van egy teljes mentésem, általában frissítem, de még nem lett semmi problémám belőle (meglepő módon
...)
.
-
Scooter74
őstag
Na visszament a slim 3.official full tiszta telepítésből ami érdekes a playről leszedtem ugyan azokat az appokat full gapps-t telepítettem és így is van 11,95Gb szabad helyem. Ezt valahogy nem értem. Máskor örülnék ha lenne 11,5Gb.
Amúg most is azt mondom weekly ide weekly oda akkor az official+franco_r203 verhetetlen az akksi időben.
Amúgy egy gyors kérdés az normális ha 11,95-s szabad helyem van? Vagy valami bibi lehet? -
qltsar
veterán
válasz
Noys187 #4819 üzenetére
Még annyi, hogy franco kernel vagy erre alapuló kerneleknél nem vált egyből színt a készülék, csak miután lezártad, és visszaoldottad a kijelzőt. Tricksterben ne felejtsd el bepipálni a set on boot opciót, különben minden újraindítás után elveszíti a beállításokat, és minden visszaáll a kernel szerint meghatározott értékre, és lehet újra beállítani mindent az elejéről
.
-
NTonee
veterán
válasz
hYpErKe #4813 üzenetére
No, ez már kifejezetten normálisan néz ki. Örülök veled!
Noys187: Akkor is kell egy app, a trickster pl, amivel te állítasz. Ha pedig bőséges profil választási lehetőségeket akarsz, akkor hasznos a franco kernel updater. Az r19 az aktuális, legfrissebb publikált verzió.
-
-
Noys187
tag
Köszönöm szépen! Mindenkinek persze
Telepítettem a TricksterMod-ot és a színeknél mindegyik 255-ös értéken van. Ez azt jelenti, hogy alapból kalibrálva vannak a színek a SlimKat-ben, vagy pedig valami mást kell kalibrálniNa nem mintha nem tetszene a kép, csak ha lehet még szebb...
Bocs, hogy ennyi baromságot kérdezek, de az ilyen féle "beállítások" nekem még újak
ROM, Reco, Kernel csere nem gond, de ezek kiakasztanak...
Ebből lehet, hogy inkább egy Custom Kernel lesz -
NTonee
veterán
válasz
atillaahun #4806 üzenetére
Mentségemre szóljon, hogy túl kicsik a bill gombok a telón.
Fentebb kéne vennem picit.
Nem használok semmilyen bt cuccot egy ideje, de mostanában venni akarok egy bt zajládát otthonra. Bár emiatt gondolom, nem fog nyafogni egyik rom sem. -
qltsar
veterán
válasz
atillaahun #4806 üzenetére
-
atillaahun
veterán
Negyed órás válaszidők?
Hol éltek ti?
Ez egy referencia topic. Mélyvízben. Ezt itt nem lehet megengedni.
De ha már így pörögtök, kihasználom a lehetőséget: használ valaki rendszeresen és/vagy sokféle BT eszközt a telefonnal? Működnek megbízhatóan, semmi reboot, lassulás, stb ...? Melyik custom rom tudja ezt? Mahdi-nak sajnos ez a gyenge pontja, érik már egy csere. Csak valami olyan kéne ami funkciókban nem szegényebb, és még atomstabil is.
-
haligali72
aktív tag
válasz
Noys187 #4800 üzenetére
A trickestermod programmal tudod állítani a színkalibrációt, slim mellé szerintem legjobb akkubarát a franco.Kernel-r203plus amit ugyanúgy teszel fel mint a romot, a rádioval pedig ne foglalkozz. Más rádió kell 4.4 és más 4.2 4.3 romok alá. Ez akkor fontos ha mondjuk váltanál lefelé romot(pl 4.3ra) ás onnan visszatérnél kitkattraelkéstem
Scooter74: Az 5 rom közül amit próbáltam slim a messze legjobb időt hozza akkuban. Eszméletlen amit tudnak ezek srácok. Ma telefonáltam kb fél órát, 1 óra 30 perc kijelző 25 perc navi, 20 perc angry, facebook, negyed óra böngésző, viber folyamatos sync... és 65% on vagyok.
-
Scooter74
őstag
válasz
haligali72 #4798 üzenetére
Én mindig nyomok wipet
és mégsem olyan mint a build.3-official
Nekem valahogy bug keletkezett most pár napja bent, de nem is bánom mert kap egy teljes telepítést, az a biztos.
Amúgy nálam a fent említett viszi a prímet akksi időben. -
qltsar
veterán
válasz
Noys187 #4800 üzenetére
Pl. TricksterMod-dal tudod a színeket állítani, alap szinten Slim beépített kernelével is működik. Ha mélyebben akarod állítani a színeket, akkor pl. egy franco vagy egy faux kernel felrakása után tudsz bennük turkálni Tricksterrel. Annyit kell tudni, hogy a franco féle színkalibráció, illetve a franco kernelre épülő kernelek színét az ingyenes Tricksterrel tudod teljes mértékben kalibrálni, viszont ha faux, vagy faux alapokra épülő kernelt használsz, ahhoz meg kell venned a teljes TricksterMod-ot, vagy faux control app-ját
.
-
atillaahun
veterán
válasz
Noys187 #4800 üzenetére
SlimKat-et konkrétan nem ismerem, de igen, színkalibrációhoz egyéni kernel szükséges. Plusz egy külön program, amiben van ilyen beállítás, pl. Trickster Mod, vagy valamelyik kernel specifikus app.
Mondjuk egy Slukkica féle kernel-el megpróbálkozhatsz kezdetnek.Rádió flash-elgetéssel kapcsolatban most nem követtem annyira a fórumot, de jól gondolod, néhány példánynak a rádiós egység a gyengéje, de azért az ezzel kapcsolatos hibákat nem mondanám (köz)ismertnek/általánosnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest