- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
appel
őstag
-
Scooter74
őstag
Azon gondolkodom meg kellene vásárolnom az FKU-t, de nem tudom hogy az csak a nexus telefonokra jó?
Nem akarom a procit húzni meg ilyenek de szerintetek megéri megvenni? -
Scooter74
őstag
Ma 24 éves franco és 24 órán át akciós az FKU a playstoreba.
Nincs egy ezres az ára aki meg akarja vásárolni nosza ne habozzon. -
Scooter74
őstag
Mester alkotott kész a TSM-MIUI V5.
.
Szerintem ez lesz a következő amit ki fogok próbálni. -
Scooter74
őstag
Slim Changelog:
Notification Reminder (Another Original Slim Feature) seen here
Merge KVT49L
Lots of frameworks/opt updates from cm
Some qcom/wlan preparation for upcoming moto devices
Fix memory leak in Settings
Various updates for caf devices in hardware folders and frameworks av/native
Updates to hardware/ril from CM
Updates to APN list based on CM
SlimFileManager fix possible NPE
Crespo add fast charge overlay
Mako/geeb kernel few changes trying to fix random reboot
Various fixes/additions to translations -
Scooter74
őstag
Megnézem, hogy mi van bent és ha érdemes feltenni akkor jelzem.
hYpErKe: Nekem slukkica romja mindig is bejött és tetszett a mostanit is próbáltam baromi jó. Vagyis úgy fogalmaznék Slukkica mindog is király romokat készít. A Mostanival annyi bajom volt, hogy az angolt annyira nem vágom és ugye a tsm controlon belül lehet mindent állítani az viszont angolul van és ezért raktam vissza a slim romot.
Amúgy én mindig is ajánlottam és ajánlom mindenkinek Slukk romját. -
qltsar
veterán
válasz
Scooter74 #4382 üzenetére
Én Slim + franco párost erre cseréltem ideiglenesen: LiquidSmooth, őt is francoval használom, active display miatt raktam fel, meg mert a privacy guardja és a framework olyan amit én preferálok, aztán ha nem jön be annyira AD akkor megy vissza Slim.
Van amúgy egy Slim alapú ROM, az is király, viszont abban 'csak' lockscreen notifications van, Active Display nincs: OSE
-
Benex
senior tag
Új weekly Slimkat-ben van valami amiért meg éri feltenni?
crDROID-dal mi amelyet amúgy? És a cm11-el? No meg az AOKP-rommal?
-
Scooter74
őstag
Egy gyors kérdés: a telefonunknál a fast cpu az milyennek számít? Az jó vagy nem?
Amúgy ki kéne próbálnom valami másik tomot mert a slim meg franco igen franco és már egy pucit uncsi ez a sima futás semmi röccenés meg ilyesmi. Mit javasóltok?
-
heidricha
őstag
Ki is a topiktárs, aki szereli a Nexus-t?
Összevetettem egy kolléga működő GPS-es N4-ével, a különbség kb. ég és Föld, az enyém mintha metró alagútban lett volna a másikhoz képest. Valamit kezdenem kell vele, és érdekelnének a lehetőségek. Nyilván mehetnék az LG-hez is (nem garis) - de inkább a megbízható megbeszélhető megoldás érdekel.
Amúgy nem vagyok egyedül: http://www.reddit.com/r/nexus4/comments/1e6ovm/nexus_4_gps_not_working_consistently/
-
heidricha
őstag
Figyelte valaki, hogy a hangerő gombokkal való ébresztés fogyasztása kimutatható-e? Nekem most úgy tűnik, elég látványosan ki. Az akksi fogyási vonala észrevehetően meredekebb, ha a funkció aktív.
Hát tényleg semmi sincs ingyen? :-)
-
pcnet
addikt
Köszönöm, hogy megnézted!
Egész éjjel töltőn volt, és 58%on pörgött az androidOS, csak voltam olyan béna, hogy mikor screenshotot akartam lőni, lelöktem a telefont a padról és nullázta is a statot. Ezért tettem újra (4 percre) vissza, hogy tudjak screenshotot készíteni a darálásról. Tegnap figyeltem és nálam nem tölt 100%ig. Mindegy, 2600ft-ot így is megért a pad.Köszi mégegyszer, hogy megnézted.
-
NTonee
veterán
no, megnéztem...
A qi padon történt töltés közben egyetlen másodpercnyi ébresztést sem produkált az android os process. Amikor feltöltött és levettem, akkor 1p17mp-ig tartotta ébren, ami alatt semmi más nem csinált semmit, így természetesen rögtön az android os került legfelülre. De amint hozzányúltam a telóhoz, minden más is elkezdte tenni a dolgát, így vissza is zuhant a helyére, nem volt további ébrentartás.
Összegezve, semmi gondja nálam. Amit te is leírtál, az szerintem tök normális. Neked 4p44mp-ig volt lekapcsolt állapotban a töltő, tehát feltöltötte 100%-ra, csak mire ránéztél már visszább is esett és újra bekapcsolt a töltés. Az alatt a majdnem 5p alatt csak az android os dolgozott nálad is, így egyértelműen az kerül felülre, mint a legtöbbet fogyasztó process. -
heidricha
őstag
válasz
atillaahun #4372 üzenetére
IFixIt elég korrekt, plus hátlap cserélős videót láttam, ahol emlegeti a GPS "antennát". A hátlappal lehetnek is gondok, úgyhogy meglátogatom a szakértő barátom, egy belekukkantás nem fog ártani!
-
heidricha
őstag
válasz
atillaahun #4369 üzenetére
Ha már felmerült a GPS modul helye: szereléssel el lehet rontani valami csatlakozást, pl. a vevő és az antenna közt, vagy ezek egy darabban vannak? Az előző tulaj nem volt egy Edison. Én sem, de nekem nincsenek telefon szerelési ambícióim.
A GXI-n cseréltek nekem modult, ott úgy rémlik, hogy nem volt bontható, csak a komplett GPS a telefonhoz képest. -
heidricha
őstag
válasz
atillaahun #4369 üzenetére
Ami azt illeti, én is sajnálom magam ;-)
Az tény, hogy az egyetlen es utolsó telefon, aminek semmi bajom nem volt a GPS-ével (legalábbis az utolsó pár hónap kivételével, amikor kiderült, hogy mobil adat letiltásával azt is le lehet rombolni) , az a Blade volt.
Viszont gyanús, hogy csak én fognám ki a használhatatlan darabokat, ennyire nem tudok hinni a balszerencsémben. A n4 eBay-es, semmi garancia, bár gyártási szám alapján nincs egy éves sem. Még küzdök vele, bár a satnya vétellel alig hiszem, hogy bármit is kezdhetnék.
Minap Bp-et oda-vissza hibátlanul megjártam vele, ugyanezzel a tokkal, töltővel. Vagyis van az a körülmény, amikor teljesen jó, csak épp nekem több ilyen körülmény kellene.
Fizetős szervíz viszont mostanában nem játékos. -
atillaahun
veterán
válasz
heidricha #4367 üzenetére
Mióta megvan nem vittem hosszabb utakra a navit, egy pár alkalommal teszteltem városban ilyen 5-10 km-en, akkor gurult hibátlanul, illetve ma néztem panelban ablak alatt olyan 1 perc alatt lett jel, igaz csak valami 50 méteres pontossággal. Szóval eddig nem tapasztaltam kifogásolnivalót az enyém GPS-ében.
A tiéd tényleg elég rosszul hangzik sajnos, főleg a GXI előzményeket nézve - már tényleg sajnállak.
A GPS modul elméletileg nagyjából a power gomb és az első kamera vonala alatt található a sarokban, hacsak nem ott van a címke, kétlem hogy köze lenne hozzá. UV-t szintén nem gondolnám relevánsnak, elvégre kifejezetten a CPU-ra vonatkozik (még a GPU-t is külön lehet babrálni).
Plusz amennyire nekem rémlik sem custom rom-okban, sem kernel-ekben nincs egy szál GPS-re vonatkozó beállítás sem, és még a change log-okban sem olvastam soha ilyen változtatásokat a fejlesztőktől.
Szóval nem tudok mást mondani, minthogy próbálkozz be a szerviznél, hogy cseréljék ki, legalább a modult - mert eldobálja a jelet. -
heidricha
őstag
válasz
atillaahun #4366 üzenetére
Így ok...
filmnézéssel meglepően jól bírja, meg is lepődtem, mikor nemrégiben a "gyerök" végignézett egy teljes filmet, és a bő 2 órához képest gyermeteg mennyiség fogyott a delejből - ahhoz viszonyítva, amit megszoktam a böngészéssel, meg hasonló internetes agysejtrombolókkal.
Munkanapokon jellemzően nekem WiFi be, de Sync ki van kapcsolva, pár hívással 70% maradék körül érek haza (érnék, ha nem menne valami GPS rögzítő mind a két irányban). Intenzíven grafikázó alkalmazások irgalmatlanok az akksival, ijesztő, ahogy esik a töltöttség, dehát ez van! Valamennyit segít az energiatakarékos mód, meg az órajel korlát, de csodát nem tesz az sem. -
heidricha
őstag
Tegnap, ha nem csak poénból megy a GPS (a BeeOnRoad-ot próbálgattam) igen mókás kifejezésekre ragadtattam volna magam, az tuti.
Először csak egyszer-egyszer, de aztán úgy elment a vétel, hogy csak 20-30km-enként egyszer találta meg, hol is vagyok, különben csak a cellákat követte (Nem a navi okozta természetesen, az remek volt, amíg a GPS hajlandó volt működni, amikor komolyan rendetlenkedni kezdett, akkor váltottam Waze-re.)
Mivel amikor hozzám került a gép, már használtam autóban, kézben, és sokkal jobb volt, mint mostanában.
Az eredeti állapot óta most persze tokban van (Ringke fusion - ezt persze szedtem már le, de semmivel nem lettek jobbak a siralmas vételi állapotok látszik a GPS test és hasonló appokban hogy a műholdas jelek jel/zaj viszonya drámaian gyenge) illetve korábban került a hátára egy "carbon" matrica. Ehhez még lehetne köze, de valahogy nem tűnik reálisnak - azért megkérdezném, hogy van-e ilyen valakinek, és tapasztal-e bármilyen rendellenességet?
Valamint az is érdekelne, hogy a CPU undervolt-nak lehet-e köze a GPS-hez? Tényleg csak a CPU-ra hat, vagy a komplett SoC ellátását meghatározza?
-
atillaahun
veterán
válasz
heidricha #4364 üzenetére
Azért azt észre érdemes (-kell) venni, hogy az 5-6 órás képernyőidők többnyire csak rövid, 8-12 órás időtávokon produkálhatóak, (teszem azt hétvégén) amikor az embernek nincs jobb dolga mint egész nap a telefont nyomkodni. És akkor is jellemzően filmezéssel, (WiFi-s) böngészéssel, némi kevésbé erőforrás igényes játékkal telik az idő. Egy dolgos hétköznapon viszont pl. 1 óra telefonálás, több fiókos levelezés-szinkron (3G-n), meg némi fényképezgetés és emlékeztető-, jegyzetírás mellé már nem fér be 5-6 óra képernyőidő, talán a fele.
Ilyen tekintetben abszolút felhasználó függő a fogyasztás.
A gáz olyankor van, amikor pl. egy nyugisabb napon az akkustat nem képes hosszabb-rövidebb teljesen vízszintes részeket produkálni a fogyasztási ívbe, tehát felhasználástól függetlenül folyamatosan merül(/mint az állat), lásd OS darálás, és egyéb faszságok. Gyanítom egyébként, hogy a te system.ui elsőséged se egy biztató dolog. -
Scooter74
őstag
válasz
heidricha #4364 üzenetére
nekem semmi olyan app nincs a telefonomon, nem jászok vele. Netezni szoktam tapatalk G+ gmail exchange fiók meg a napi telefonok. Mert ugye én a melóhelyemen is a privát telefonom nyüstölöm.
Ma lájtos napom van nincs semmi olyan kiugró használat 11 órája megy töltés nélkül ez meg is látszik mert 80%-s az akksi.
De ha megkergetem akkor is bőven tudja a reggeltől estig időszakot.
Össze vissza 40 app van telepítve és szabad helyem is 11,63GB jelen pillanatban. -
heidricha
őstag
válasz
Scooter74 #4357 üzenetére
Ezt kezd érdekelni... Nálam ezt nincs 3 óra sem, de ehhez az is kellene, hogy milyen app tartja a kijelzőt ébren, nem?
Nálam nem érzem gondnak az üzemidőt, annak ellenére, hogy systemUI messze az első, és a kijelzőidő sem túl fényes. Valahogy váltig az a sejtésem, hogy sem a ROM, sem a kernel nem perdöntő, hanem a user, a beállításaival, meg a használati szokásaival.
Viszont szívesen kipróbálnék egy olyat, ami ilyen nagyon tuti eredményekre képes, hogy az én szokásaim mellett mit mutat. -
pcnet
addikt
Qi töltésnél ismét előjött az androidOS darálás. Most figyeltem fel rá. 99%ig tölt és 100ig fel se megy, gondolom androidOS miatt. Ha leveszem töltőről, 10 perc alatt rendeződnek a dolgok.
NTonee: Ha megkérlek megnéznéd nálad is ez van e? Lehet azért kapcsolgat be újra és újra a töltés. Vagy csak az én töltőmet nem szereti a telefon.
Töltőn:
10 perc múlva:
-
Benex
senior tag
Slimkat stable + franco r203
Csak nálam van ilyen hiba bármilyen háttérképnél?
[link] -
diodd
tag
-
Scooter74
őstag
Nem tudom nekem Slim+franco páros és az OS max 10% de akkor sokat mondok.
Van úgy, hogy bent sincs a listában! -
pcnet
addikt
Nálam 2x volt androidOS darálás az utóbbi időben, mindkétszer ha qi töltővel töltöttem a telefont. Ma reggel 99%on várt a telefon, androidOS 58%. Nem tudom csak véletlen egybeesés e, de érdekes mindenesetre.
Most stock 4.4.2+franco kernel, de stock kernellel is csinálta.
Most 10 perce megy akkiról és androidOS 7%. Csak töltőn darált.
-
-
randras_83
addikt
Ez amúgy tényleg egy szemét dolog. Pl nálam a kezdeti daráláson kívül sosem volt számottevő, mindegy hogy stock vagy custom romot tettem föl... Ez kicsit hasonlít a Windows megmagyarázhatatlan hibáira.
-
ktommy91
addikt
válasz
atillaahun #4347 üzenetére
Én madhi-nál sohasem tapasztaltam OS darálást, ha a saját kernelével használtam.
-
atillaahun
veterán
OS darálásra én is szívesen látnék már valami megoldást. Holnap jön már a 3. Rom újrahúzás (kernelből is jön majd a 3. féle), de kétlem hogy attól függene. Mint a másik topic-ban nemrég osztottam meg lassan már egy 1 hónapja állandósult nálam a probléma, bár 'csak' WiFi-vel van jelen, hogy letölt nekem napi kb. 5 MB-ot ez a mocsok. 3G-n viszont teljesen jól viselkedik, olyankor az akkustat-ban be se kerül a listába.
Szóval abszolút logikátlan ez az egész szar.
-
Slukkica
őstag
[link]
Feltöltöttem még egy host-ra!
Jó flash-elést -
nLali
őstag
-
LevyKee
tag
Letölteném slukkica rom-ját de nem megy a link ha valakinek megvan feltenné valahova
KitKat-TSM_4.14_mako_signed.zip
Üdv : Levy -
NTonee
veterán
válasz
GAthersw #4331 üzenetére
xposed framework + Exchange Security Bypass
-
GAthersw
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki valami működő megoldást 4.4.2 alatt, hogy az exchangel szinkronizált email kliens kötelező jelszavas feloldását meg lehessen kerülni, lehessen simán csúsztatással feloldani a telót?
-
Slukkica
őstag
Egy kis OTG nyalánkság:
-
mtcob
senior tag
Akkor felteszem full wipe-al, nem kockáztazok inkább, neki is állok backupolni, az időmbe belefér csak kedvem nincs sok hozzá
A weboldalas linket köszi, már be is tettem a kedvencek közé, így legalább nem kell mindig linkeket kérni itt a topikban, mivel látom ha jött ki új kernel -
NTonee
veterán
Lehetnek problémák, de rom frissítésnél azért annyira nem jellemző. A stable release megjelenésekor én inkább full wipe után raknám fel, de mehet a dirty flash is. Persze előtte azért illik recoveryben egy backupot csinálni legalább.
Slukk legutóbbi kernele (ami a weboldalon van) az r19. Ide kéretik bökni. -
Paca2
senior tag
a beállításokban, a google fiókban meg sem jelenik a naptár, csak a pl a böngésző, címtár
-
mtcob
senior tag
Látom jött ki új Slim
A kérdés az lenne, hogyha Slimről váltok, és dirty flashelek, lehetnek problémák?
Mert ha nem muszáj, nem backupolnék egyesével le mindent egy full wipe miattJa és nem tudom melyik a legújabb pureKernel, jelenleg nekem a r17 van fent, valaki tud linket adni a legújabbhoz?
-
Scooter74
őstag
Köszi mindenkinek!
-
Slukkica
őstag
válasz
bodoraudio #4295 üzenetére
Az nagy hiba, ha nincs benne hiba
Biztos van csak keresni kell.
Köszi(#4300) nLali:
Nem mőködik, mert valamelyik feature miatt nem megy de nem foglalkoztam vele. Már nem is fogok ugyanis megy a rom-ba egy download manager menü. Abban benne lesz az xposed is. Valamint gapps-ok stb-k(#4302) bodoraudio:
Van olyan verzió, amelyik tökéletesen megy ART alatt is.(#4301) Scooter74:
A dirty flash az az amikor data törlése nélkül csak wipe cache és wipe dalvik-cache-t törölsz, majd flash-elsz.
Így nem lesz adatvesztésed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest