- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Doky586: Egyszerű boot
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- No Voice in the Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slukkica
őstag
-
Slukkica
őstag
válasz
szinimini #6358 üzenetére
Ezt a kernelben haználta C3 cpu state-nek köszönhető. Valamint a hozzá tartozó UV és freq párosnak.
Annyit tudsz te ezen javítani hogy a screen off freqvenciát meg kell emelni. valamint az UV mértékét csökkenteni (tehát emelni az MPU voltage-et).
Ha ezek neked kínaiak voltak akkor kernelt cserélni a megoldás.
-
Slukkica
őstag
Itt a link parancsoljatok
-
Slukkica
őstag
Milyen rom-ot használsz? Mert a GPU 200 MHz-ert a rom-ban lévő ramdisk a felelős! A dev hiába állítja be ha ramdisk átírja azt!
Ezért van az is hogy a default governor mondjuk interactive nem az ondemond de kernel flash után mégis ondemond az alap. Vagy említhetném a mp-decissiont is vagy ugye a GPU freq és governorját
Manapság éppen amiatt érdemes úgy a kernelt megcsinálni hogy a zip-be bele kell tenni egy ramdisk patch-elő script-et is. Régen erre nem volt szükség.
AZ a baj hogy kevés a színvonalas edző
-
Slukkica
őstag
Az akku használat és screenshot - jai nem igazán mélyvíz kategória
Sorry -
Slukkica
őstag
válasz
LeadZeppelin #6183 üzenetére
Ne az r36c -t tedd fel mert az persze hogy nem jó! A "c"a custom ramdisk - re utal. Mivel még nem csináltam miui-hoz így át nem jó egyik sem.
Tedd fel az r36-aosp - t. Az jó hozzá, mivel az a rom - ban lévő ramdisk - et használja.
Abban van s2w-is! -
Slukkica
őstag
Pont erre "is" való a kernel. Hardverhez hozzá lehessen férni. Gondolom abban a kernelben le volt limitálva hogy mennyi áramot vehessen fel a készülék. Ezt a kernel fejlesztője tudja módosítani, persze ha tudja
Ezt úgy képzeld el mint a fast charge. Ott meg az usb - n felvehető áram erősségét emelhetjük meg. Mi magunk a készítő meg az értéket állítja be.
-
Slukkica
őstag
Ilyen ez a vezérhangya
Igen forrás nélkül nem állok neki nem fogom magam szivatni!
Így is van elég dolog amivel tudok foglalkozni.Én jelenleg dualboot - ban nyomom, mert ha valami hirtelen összeomlik és nekem nagyon kell a telo akkor csak reboot és kész is
-
Slukkica
őstag
válasz
Scooter74 #6102 üzenetére
Parancsojatok
[pure.Kernel-r36c-L-preview.zip]
Kérek pár sort hogy kinek mit mutat. Köszönöm
-
Slukkica
őstag
-
Slukkica
őstag
válasz
bodoraudio #6041 üzenetére
A G+ ra mindig kiteszem
-
Slukkica
őstag
válasz
bodoraudio #6009 üzenetére
Ment pü-ben.
-
Slukkica
őstag
válasz
Just_Reboot #5959 üzenetére
S2
Kicsit rossz fórumban jársz nem?Legegyszerűbb ha letöltesz egy rom-ot amiben benne van
-
Slukkica
őstag
válasz
Just_Reboot #5957 üzenetére
-
Slukkica
őstag
válasz
bodoraudio #5504 üzenetére
Parancsolj itt a fix: pure.Kernel-KitKat-r19_eXtremeTSM_edition.zip
De készül egy teljesen új kernel. Méghozzá a MiuiTSM r26, 4.4.2 alapokra helyezve. Ma még kész lesz!
(#5508) Benex:
Tedd fel te is a ramdisk fixet tartalmazó kerneltVagy egy másik kernelt. A romban az alapértelmezett nem jó.
-
Slukkica
őstag
válasz
bodoraudio #5491 üzenetére
Kernel vagy ramdisk bug - ot találtam. Az egyik cpu mag mindig maxon megy! Amíg nem javítom addig cserélj kernelt. Akkor jó lesz az akku idő is
-
Slukkica
őstag
válasz
LógaGéza #5475 üzenetére
Köszi a választ. Most jöttem rá
Peek repült a romból. Tényleg nem olyan mint képzeltem.Asszem maradok az Active Display-nél
(#5476) Benex:
Akku nekem eddig jó, pure kernel 19 van alatta jelenleg. De készül az új: [link]Avval sokkal jobb lesz minden
Ha a miui.com-ra felkerül a 4.4 alapú akkor lesz addig nem foglalkozom vele.
-
Slukkica
őstag
Ha valakit érdekelne az új munkám akkor szóljon.
eXtremeTSM néven fut. Veszett gyors és stabil valamin eXtrémA cél a stabilitás és gyorsaság volt!
G+ képek.
-
Slukkica
őstag
Megelőztek
(#5368) hYpErKe: Mostanában nem foglalkozom a KK vonallal. xda-n annyi rom és kernel van mint égen a csillag. Egyébként is érdeklődés a KitKat-TSM iránt kb egyenlő a 0-val. Tisztelet annak a 28 letöltőnek aki letöltötte február 24-óta
Mivel 4.2.2 alapú Miui van telefonomon így most arra születnek a dolgok. Egyébként is el akarok merülni jobban a kernel és ramdisk világában. Ennek eredményeképpen már vissza is portoltam jó néhány 4.4 dolgot a v5 kernelembe. Valamint már custom ramdisk-em van
Ha jól tudom csak Franco használ custom ramdisk-et. Ha nem így van akkor javítsatok ki. Rágebben talán még AK használt.
(#5373) gzbotii:
Semmi gond a Miui-val az N4-en.
Parancsolj itt egy: [link] -
Slukkica
őstag
Akik sok kernel végig próbáltak kérnék egy hotplug ajánlatot.
Melyik kernel -ben a legjobb és miért. Valamint lehetett -e az aktív magok számát manuálisan állítani.
Köszönöm
UI: aki teheti próbálja ki az fiops/intelliactive párost szerintem igen jó páros!
-
Slukkica
őstag
A stock kernel-en kívül még a power.msm8960.so-t is vissza kell állítani. A custom ramdisk azt is lecseréli.
-
Slukkica
őstag
válasz
LógaGéza #5113 üzenetére
Még nem jöttem rá hogy melyik a jobb megoldás. Gondolkodom az xdelta3 ban is meg a bsdiff-ben is.
Mindkettőnek megvan az előnye és hátránya!xdelta patchet a telón nem tudom egyszerően, pontosabban jelenleg sehogy hogy a a patch-ből rom-ot csináljon. Az omni féle opendelta nem játszik mert annak a minimális sdk-ja 19. Jelenleg nem tudok annyira programozni hogy ez 4.2.2 alatt fusson.
A bsdiff-es patch az ugye recovery-ből közvetlenűl telepíthető. A sock OTA is ilyen modszerrel jön.
Ezt meg nem egyszerű előállítani.
Jelenleg a updater-script-be kellene beleírni automazizáltan az "apply_patch" és "apply_patch_check" értékeit.
Erre nem tudom a scriptet megírni. "sed"-del küzdök valamint a könyvtárak le diff-elésével.Ha ebben tudsz vagy valaki tud segíteni az jól jönne
Ha ezek megvannak akkor kellene egy FTP
-
Slukkica
őstag
válasz
LógaGéza #5110 üzenetére
A KitKat-TSM-nél megcsináltam működött is. Amiatt nem hagytam benne a rom-ban, mert ftp tárhely kell a működéséhez.Nos az nekem nincs és fizetni sem fogok érte!
A miui esetében nem ilyen egyszerű a dolog. Ugyanis ott minden módosításhoz vissza fejtés kell. A kész apk-t kell kibontani majd összerakni. Így már nem olyan egyszerű. A MiCode-ból meg nem állok neki portot csinálni mert annyi időt és energiát nem ölök bele. Ha egyáltalán sikerülne. Mondjuk valószinüleg igen mert már csináltam MIUI-t Nexus S-re forrásból.
-
Slukkica
őstag
válasz
maggi1886076 #5105 üzenetére
Persze hogy hibát dob. Ha működne akkor a gyári miui -t jelezné és nem a TSM verziót.
OTA a Goo Managerrel fog érkezni.
-
Slukkica
őstag
válasz
itanczos #5095 üzenetére
A multirom -nál egy dologra kell figyelni!
A másodlagos rom legyen az bármilyen is a radio nem kerül beallitasra hiába flasheli fel a rom. Azt manuálisan kell beállítani a "set radio.img" gombbal.Ha most felteszel egy 4.2.2-es alapú rom-ot akkor is manuálisan kell a set radio.img -t beállítani. Mégha flasheli is azt magától
-
Slukkica
őstag
Köszi
Még nem érett meg bennem hogy xda-ra feltegyem a MiuiTSM-et. Nem gondolom hogy olyan nagy dolog lenne. Nem én portoltam! Csak kivettem belőle és bel tettem dolgokat.
Azt nem tudom mennyire lenne kapós. Monjuk az tény hogy nem annyira szokványos mint az "alap" androidok. Már a harmadik verziót használom elsődleges rom-ként. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Megint rá kattantam szerintem
Az angol tudásom hagy kivetni valót maga után. Így ez a tény is hátráltat!
(#4785) Scooter74:
Puding próbája az evés -
Slukkica
őstag
válasz
zorromoto #4455 üzenetére
Ha a Miui-TSM - re gondolsz akkor azért mert rom - ba bele tettem a modem.img-t. Tehát a radio-t. Éppen azért hogy aki 4.4.2-ről érkezik és nem annyira vágja a dolgokat az is fel tudja tenni és működjön.
Ha vissza akar valaki állni akkor kell a KitKat radio - t flash-elni.
-
Slukkica
őstag
[link]
Feltöltöttem még egy host-ra!
Jó flash-elést -
Slukkica
őstag
Egy kis OTG nyalánkság:
-
Slukkica
őstag
válasz
bodoraudio #4295 üzenetére
Az nagy hiba, ha nincs benne hiba
Biztos van csak keresni kell.
Köszi(#4300) nLali:
Nem mőködik, mert valamelyik feature miatt nem megy de nem foglalkoztam vele. Már nem is fogok ugyanis megy a rom-ba egy download manager menü. Abban benne lesz az xposed is. Valamint gapps-ok stb-k(#4302) bodoraudio:
Van olyan verzió, amelyik tökéletesen megy ART alatt is.(#4301) Scooter74:
A dirty flash az az amikor data törlése nélkül csak wipe cache és wipe dalvik-cache-t törölsz, majd flash-elsz.
Így nem lesz adatvesztésed. -
Slukkica
őstag
A MIUI sajnos nem 442-ön van emiatt nálam a rom és kernel tekintetben is kiesik. Jelenleg ez az állás pontom. Pedig aki régről ismer tudja hogy nagy MIUI fan voltam.
HTC Desire telefonom volt amikor megalkottam az első magyar nyelvű MIUI-t. Majd később a miui.hu-t. A mai magyar nyelv a MIUI-kban az én munkámon alapszik.
-
Slukkica
őstag
Parancsolj
A kernel még nincs kész. Alakul. A terv a saját kézzel szabályozható cpu online és offline magok száma
Meg még pár dolog.(#4189) daray :
[link]
Ezentúl ide fogom feltölteni az új romot.(#4191) maggi1886076:
AOSP alapú közül bármelyiket fel lehet tenni. Hogy sikerült össze hozni hogy nem megy? Ilyen hibával én nem találkoztam.(#4192) bodoraudio:
Nem volt időm és kedvem hozzá
Majd kiteszem. -
Slukkica
őstag
válasz
bodoraudio #4185 üzenetére
Kinn a 4.12 ha kellene
(Senki nem volt szemfüles mert tegnap este töltöttem fel)
Most új radikálisan beállítható kernel van a porondon.
-
Slukkica
őstag
válasz
Scooter74 #4158 üzenetére
Nagyon szívesen bele teszem ha valaki megcsinálja.Evvel nem töltöm az időmet. Valamint lehet meg sem tudnám csinálni a fordítást!
Én ugyanis nem használom a magyar nyelvet semmilyen softver-ben. Csak zavaró számomra.(#4157) nLali :
Annyi idő alatt a laptopom le sem forgatja a rom-ot -
Slukkica
őstag
válasz
bodoraudio #4155 üzenetére
Még nincs kész. Jelenleg csak az én készülékemen fut. Amint kész lesz feltöltöm a szokásoshelyre (box)
Küzdök még kicsit a PIE-jal. Persze csak addig még fel nem adom.
-
Slukkica
őstag
Ez a rom-ban van:[link]
És aki használt már ilyen megoldást annak a véleményére vagyok kíváncsi mennyire jó vagy használható a dolog.Éppen a BLX miatt van 98-on. [kép] Ugyanis ez az érték az alapértelmezett. Akinek volt Nexus S klszüléke az tudja hogy ott a 96 volt gyári Google rendszer érték. Akku kímélőbb ha nincs mindig csutkára töltve az akku.
Ha ez neked nem jön be akkor tedd vissza 100-ra
Illetve amire állítod addig tölt fel az akku.
Én nem gondolom vissza lépésnek a 19-es kernelt. Csak emiatt adolog miatt érzed vagy van más egyéb is?
-
Slukkica
őstag
Connection Manager - t használt valaki? Mik a tapasztalatok?
-
Slukkica
őstag
válasz
bodoraudio #4139 üzenetére
A "saját" kernel-kor melyikre gondolsz ami a rommal érkezik vagy az én r19-em?
Mert a romban stock kernel van, annál szinte minden jobb
-
Slukkica
őstag
Slim féle van benne. (Azt szereted annyira nem?
)
Nem annyira nagy meló bele tenni akármelyik rom-ba.(#4073) maggi1886076:
Igen ez a legújjabb. Sokkal egyszerűbb azt mondani ami nincs benne.
Features(#4076) TODI1111:
Én ezeket használom:
pa_gapps-modular-mini-4.4-20131126-signed.zip
pa_photosphere-module-4.4-20131126-signed.zip(#4077) heidricha:
Hosszú érintés "még" nincs benne. Már nagyon megszoktam, hogy hosszú home altat,
Erre amúgy is programot használok:[link](#4078) Benex:
A sok mod miatt nem megy az ART! Rakok bele figyelmeztetést a köv verzióba.
A 4.11-ben nincs multiwindow funkció. Még elég bugos de a 22-es patch-el már egész jó. Lehet bele teszem.Köszi mindenkinek aki jónak itélte a ROM-ot.
-
Slukkica
őstag
-
Slukkica
őstag
válasz
LógaGéza #4054 üzenetére
Ellenőrzi a már fennlévő ZIP-et (checksum),
Ezt hol ellenőrzi vajon? Vagy hogyan?
Egyébként köszi.
Tudtam generálni patch file-t. Ezt akarom első lépésben működésre bírni. Persze nem online lenne hanem csak a megfelelő helyre (sdcard) másolva fel tudná flash-elni a rendszer. Mivel ftp/web szerverem nincs emiatt ez talán a második lépés lehetne.
A képen látható hogy a egy lockscreen fix után, készült patch. Jóval barátibb mint megint egy komplett rom-ot fel és letölteni valamint telepíteni
-
Slukkica
őstag
válasz
bodoraudio #4053 üzenetére
Nekem is az az érzetem hogy az eddigi legjobb.
KitKat-TSM_4.11_mako_signed.zip
Ha 4.10-en vagy akkor nem kell full wipe
-
Slukkica
őstag
válasz
LógaGéza #4018 üzenetére
Pár szóban az opendeltát le tudnád írni? Gondolok én itt első sorban a könytárában mik lesznek amikor letölt egy frissítést. Az eredeti rom-nak is ott kell lenni vagy csak a *.delta-nak?
Illetve ha mást is akarsz hogy autómatikusan feltegyen akkor csak be kell másolni?
Ilyenekre gondoltam.
Más:
Akit érdekel a 4.11-es KitKat-TSM akkor már van kész verzió. Annyit tennék hozzá hogy szinte az összes funkció benne van amik vannak rom-okban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 1”-es kameraszenzort mutatott be az OmniVision
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest