- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Doky586: Egyszerű boot
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- No Voice in the Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
Noys187 #5297 üzenetére
Hmmm. Ilyet még nem csinált nekem. Legfrissebb Purity rom, és igaz én a b46t4 kk teszt kernelt használom. De a b45 - el se volt ilyen gondom anno. ART - on vagyok, mondjuk ez nem hiszem hogy annyira számítana.
Rakd fel újra, lehet csak valami beakatt és azért indult újra. -
gery2123
őstag
válasz
dragon1993 #5278 üzenetére
Ja hogy így irtottad ki. Engem nem zavar, illetve használom napi szinten azért.
-
gery2123
őstag
Nekem anno a Franco kernellel addig tartott a kapcsolat amíg nem hívták. A telefon csörgése torz volt, és azt mondtam hogy lehet hogy javítani fogja, na de ne már....
Nekem ez a kernel hozta eddig a legjobb uzemidőt ami nálam nem egy nagy szám amúgy se. A készülék használatának nagy részében 3g. Nem is várok túl sokat, de akkor ha nem használom ne merüljön már. -
gery2123
őstag
válasz
dragon1993 #5272 üzenetére
Kiírtotta? Azt meg hogy? Mondjuk Franco kernelt csak rövid ideig használtam, de én nem érzem lassabbak. Mondjuk lehet azért mert már elég rég volt fennt más rom.
-
gery2123
őstag
válasz
dragon1993 #5251 üzenetére
Hali nekem is ingadozik, de akkor ha használja a mobilnetet.
Itt a videó róla [link] -
gery2123
őstag
válasz
atillaahun #4551 üzenetére
Az a baj csak hogy az a Notifications barnal jelez ilyenkor, azt már próbáltam. Várom még az ötleteket, de lehet holnap kiprobalom az Omnirom - ot akkor.
-
gery2123
őstag
válasz
atillaahun #4549 üzenetére
A tarcsazo menüjében nem találok ilyen beállítást. Vagy ennyire vak vagyok :-D
-
gery2123
őstag
válasz
atillaahun #4535 üzenetére
Ha be van kapcsolva a kijelző és hívnak akkor nem jön be a gyári hívás felvevő karika meg elutasítás, hanem a kijelző alján megjelenik egy felvevő és elutasító gomb a hivo nevével, és számával. Képet ha találok otthon linkelek neked.
-
gery2123
őstag
válasz
bodoraudio #4531 üzenetére
Szerintem most érett be, vagy nem is tudom.... Olyan simanak érzem a rendszert. Az ez előtti nem volt ilyen sima. Mondjuk a Purity rombol az in call Ui elviselnem. Vagy van csak nem találom?
-
gery2123
őstag
A Purity romot én már bántam mikor piszkaltam. Nekem ha jól emlékszem a február 16.-i rom, és hellscore b43 kernellel adta nagyon. Jó volt az akku nem volt igazán röccenes. Aztán jött ki újabb ment fel, majd ha jól emlékszem akkor váltott KVT49L-build-re, ami az akku időmet eléggé megnyirta. Most Mahdi van fennt, a tegnapi frissítés óta eddig ez a legjobb Smooth - abb, aztán remélem az akku is jól fogja bírni.
-
-
gery2123
őstag
Semmi extra beállítás nincs, nincs undervolt vagy magkorlazozas. Rom felrak kernel felrak egy wipe Chace aztán használom. Készenlétben alig merült tegnap nálam 3g. Remélem nem csak egy napos dologról volt szó. :-D
Ezzel a play hibával meg nem találkoztam. Mostanában viszont ha felraktam egy romot, akkor a SwiftKey, és egyéb alkalmazasok telepitesnel nem ment tovább csak akkor ha kényszer leállítás csináltam a playnek.
Egy play adatok törlése esetleg segíthet ha nem próbáltátok még. -
gery2123
őstag
Mi szamit neked jónak?
En jelenleg Purity romon és hellscore b44 kernelen vagyok, és nagyon megvagyok elégedve az uzemidovel. Eddig örültem ha a melót kibirta most meg 52% vagyok reggel 6 óta és ebben van 9 óra folyamatos 3g és 1 óra 30 perc kijelző! Wifin hétvégén ment majdnem 2 napot 3 óra kijelzővel. Nekem ez több mint jó az eddigiekhez képest. Én csak ajánlani tudom. -
gery2123
őstag
válasz
bodoraudio #4108 üzenetére
-
gery2123
őstag
válasz
klasszsrac #3328 üzenetére
+ 1 a Semaphore kernelenek. A 2.0 pedig szalad, folyik, minden.... :-D tényleg érdemes felrakni és kiprobalni, nekem Purity rummal nagyon jó páros.
-
gery2123
őstag
válasz
klasszsrac #3248 üzenetére
Én most Purity romot használok, Semaphore 1. 8.8 kernellel és egész kellemes. Nincs annyi beállítás mint CM alatt, de a jobb akku idő megeri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 1”-es kameraszenzort mutatott be az OmniVision
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest