- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Doky586: Egyszerű boot
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- No Voice in the Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
gery2123 #6199 üzenetére
Most én is stockon bohóckodok. Kíváncsi vagyok meddig bírom, xposed+gravbox párossal.
Mahdi jobban bejött amúgy mint a purity, szóval majd 4.4.2-es mahdit rakok vissza, ha szükségét érzem, de Hellscore kernellel most egész jó a stock. 2 órája nyomkodom a telefont, 75%-on vagyok és jég hideg, semennyit nem melegedett.Egyelőre jó lesz most ez.
CM profilt meg majd taskerrel meg fogom csinálni. Tul. képpen csak annyi kell, hogy ha fellépek az otthoni wifire akkor kilője a biztonságos feloldásnál a jelkódot. -
pcnet
addikt
válasz
gery2123 #6173 üzenetére
Köszi a választ!
Én nem vettem észre késlekedést, igaz nem sok hívásom van. Én már mindent Ingressben mérek. Két portál kiburnölése 10%ot evett az akksiból HellsCore-al. Purity alap kernelével 15%öt. Szerintem megy fel Slukkica kernele.
Szerk: OTG enabler működik Slukkuca legújabb AOSP kernelével is?
-
Noys187
tag
válasz
gery2123 #5298 üzenetére
Amint hazaértem a munkából, letöltöm újra és re-flash -elem, hátha igazad van és csak beakadt valami. Mielőtt kiderülne, hogy nem is azt flashelem amit kell: hells-Core-b45-kk-upstream-f_anykernel ami nekem kell ugye? Mert velem sem történt még ilyen, max nem bootolt be ha valami nem stimmelt....
Köszi! -
dragon1993
őstag
válasz
gery2123 #5273 üzenetére
Megnyomod a home gombot majd felfele húzod az ujjad és bejön a google now.
Engem marhára idegesített, alapon is el lehetett tüntetni valamennyire de itt már a kis kör sem jelenik meg.Megnéztem és véletlen a B43-at raktam fel a B45 helyett, most flashelem.
A Cores Boosted On Touch-ot beraktam 4 magra így már kb olyan mint a Franco
-
NTonee
veterán
válasz
gery2123 #5273 üzenetére
én épp a napokban raktam vissza a hellscore-t, mert már az idegeimre ment a franco kernel. Merült a telefon, mint a titanic, de még olyan baromi gyors sem volt cserébe. A Hellscore Kernel Manager-t is használva meg jól bele is lehet még turkálni.
Ami persze nem újdonság a fku, vagy trickster mellett, viszont látja az új kernel verziókat (van b46) és a színprofil is megy vele, amit a fku-val nem sikerült állítani.
-
heidricha
őstag
válasz
gery2123 #4552 üzenetére
Úgy van, a háttérben csengő hívás, az nem tesz ki ablakot. Elvileg - bár ilyet eddig nem is láttam a Nexus ROM-okban.
A non-intrusive az nem teljes képernyőn, hanem alul egy kis ablakban jelzi a hívást, ott lehet felvenni, vagy elutasítani. Régebben ha itt fogadtam, akkor átváltott teljes képernyőre, de pár hete ez a Carbon-ban mintha megváltozott volna, ha pl. navi közben hívás jött, felvettem a kis ablakban, és maradt a navi, a hívás ment a háttérbe - ahogy ennek mindig is lenni kellett volna.
Egyszeri élmény, de remélem, nem csak álmodtam!
Egyébként, ha a hívás a háttérben jelez, és a notin lehet felvenni, akkor is, fogadáskor teljes képernyőre vált, ami szerintem oltári baromság, de korábban el kellett fogadnom, mert nem találtam ellene semmit.
-
-
heidricha
őstag
válasz
gery2123 #4167 üzenetére
Nincs hülye kérdés, de nem. A normális verzió ment fel.
Gondolom a CM-essel nem jutott volna el addig, mint ezzel. Végülis elindult, fel lehet oldani a screenlock-ot, Nova elindult, Widget-ek egy része már megjelent. Hogy mitől gondolta meg magát egy perc után? Leher, sosem tudom már meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest