- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Doky586: Egyszerű boot
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- No Voice in the Galaxy
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
válasz
maggi1886076 #3499 üzenetére
legfeljebb egy toolkit használattal lehet egyszerűbb. Nézd meg a Wug féle Nexus Root Toolkitet, ami egyébként ugyanezt csinálja, csak cmd-ben kiadott parancsok helyett gombokat kell nyomogatni.
Mindenképp törlődik a telefonon tárolt összes adat. A bootloader nyitása ezzel jár, nem megkerülhető. -
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Melyik a legegyszerűbb módszer a rootolásra?
Van ennél egyszerűbb módszer? Esetleg, ami nem nullázza a telefont? -
erik0306
tag
sziasztok!
Pie control-t lehet valami módon felrakni a telóra, ha a rom-ban nincsen benne?Köszönöm, szép estét!
-
appel
őstag
-
kicsi83
tag
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bpear.makomodem erre valaki? Ez működhet?
-
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #3480 üzenetére
ahha, unable to open zip file.
md5 érték egyezik a feltöltöttel. -
heidricha
őstag
Nem rossz!
még ha standy is nagyjából.
Olyat látott-e már valaki, hogy az egy újjas notification lehúzás nem működik? A két újjas az gond nélkül, ott oldalra söprés, megvan a másik is, de egy újjal nem. Egyébként is kényelmetlenül kétkezes a készülék, de ez nyilván a kegyelemdöfés.
Browser csere nagyhirtelen - abban sem.
Aztán kicsit békénhagy, utána megint működik minden.
Egyszer volt már ilyen, akkor biztosan faux kernellel, ez most a Slim sajátja. Akkor szerintem volt s2w, most biztosan nincs, mert ebben a kernelben eleve nincs és most nincs is semmi aktív kernel buhera.
-
qltsar
veterán
Nekem egyenlőre nincs problémám az új Slim-mel kopp-kopp. 11,5 óra után most vagyok 70%-on : [link]
(faux mainline r31 + minimal gapps), ráadásul amióta nem tricksterrel kapcsolom a s2w-et, hanem touch controllal, nem volt érintőfagyásom
!
-
SamS20
senior tag
Hát nálam ez az art nem annyira jött be. Nem mondom rossz de annyival nem gyorsabb a dalviknal főleg egy patchelt bionic + dalvikal.
Plusz ugye nincs xposed ami nálam mondhatni létfontosságú
Minden esetre fogok csinálni egy cwmes backupot így, mielőtt neki kezdek a mokolasnak
-
zorromoto
senior tag
válasz
LógaGéza #3462 üzenetére
Nekem ami fontos vagy inkább ugy mondom hogy megszoktam:
1 szinezhető nav-gombok
2 szintén színezhető óra és akku ami tartalmazza a százalékos kijelzőt.
3 ha van lehetőség akkor dpi állítás.csak hirtelen ennyi.
#3463) haligali72 : több probálkozásom is volt vele de mindíg fagyott ,vagy szopta az aksit .
Már többször emlitettem ,de mindig beigazolodik hogy minden vas más rom-ot szeret.Érthetetlen de ez van.
-
heidricha
őstag
válasz
heidricha #3459 üzenetére
Korábban gyík voltam, de már elmúlt. Leállt minden zavaró fogyasztás idővel, most minden rendben. Reboot-om sem volt, igaz, sok hívásom sem. zért volt, csak nem sok.
2.1 nekem egyszer -most vasárnap - csinált egy zseb-reboot-ot. Éppen kutyasétáltatást rögzítettem két GPS alkalmazássel egyszerre :-)
Otthon aztán nem értettem, miért nincs meg a trekk vége sehol, csak akkor, mikor megnéztem az uptime-ot. -
eastsider
nagyúr
válasz
LógaGéza #3462 üzenetére
az mitől lehet omninál (14-es és 13-as), modular mini pa gapps flashelve mellé, utána wipe data, (de nélküle is próbáltam), hogy egyből fc-zik a phone? és így nem tudok vele semmit sem csinálni...
az utolsó mahdi is csinálta, de az előtte lévő nem...
most flashelek egy stockot, és próbálom újra... -
zorromoto
senior tag
válasz
heidricha #3459 üzenetére
nekem sem stimmel ez a 2.3 slim. telefonálás után fagyás és reboot majd 2 perc mire magához tért.
szerintem megy vissza 2.1 -weekly-2295.Az jó volt.Annyira sajnálom ,hogy mincs már rendes carbon, AOKP, mert ezek a 4.3 és 4.2 -nél még olyan jók voltak.
Sokan dicsérik az omni-t ,de az nekem sajnos nincsnek benne azok amiket megszoktam.
-
mm89
őstag
válasz
atillaahun #3435 üzenetére
Multirom
Itt mindent megtalálsz -
heidricha
őstag
válasz
klasszsrac #3452 üzenetére
Miután sokadszor is feltettem gyalult felületre (slimKat weekly 2.3, gapps-mini-b1, photosphere-b2), csak egy kérdés maradt:
miért tartja vajon életben az "Android rendszer" saját magát egész éjjel, 6 órán át repülő módban?
reggel 80%, töltés reboot.
Azóta a változatosság kedvéért a "Google szolgálttaások" tartja ébren a reboot óta folyamatosan.
Ezek korábban nem voltak, még nincs is minden app visszatéve. Minden eredeti Slim, a Trickstert is levettem, sokat amúgy sem állítottam vele.
Miért lehet, hogy a Tickster engedi UV-ozni ezt a kernelt, a FauxClock pedig nem?
-
Slukkica
őstag
Nem töröltem. De most meg fogom tenni mert úgy néz ki hogy ez az r14 nem annyira sikeres
Sejtettem én hogy ez DT2W nem az igazi. Be is bizonyosodottMondjuk érdekes hogy én nekem nem jelentkezik, több embernél meg igen. Úgyhogy ez a funkció repül. Én nem is használtam.
(#3457) randras_83:
Örülök hogy bejött.Utólag is köszönöm mindenkinekaki megköszönte csak eddig nem reagáltam rá
-
randras_83
addikt
kis tapasztalat. stock rom slukk r12-es kernellel, nincs audio shutter, se beakadás se semmi flac-el, neutronnal sem playerpro-val, és persze tudom állítgatni FKU-val. szóval köszi slukk!
-
klasszsrac
tag
Mehet simán rá.
Tegnap még befejeztem a SlimCentert, Settings, SystemUI, Frameworksben adtam hozzá az új funkciók fordítását. Az intrusive módot alakították kicsit át és az egyéni (custom tile) csempék kerültek bele. Próbálom követni, hogy miket adnak hozzá, milyen újdonságokat találnak ki. Néha sajnos csak a következő kiadásban jelennek meg amiket csinálok, mert az utolsó pillanatban adják hozzá a kiadás előtt az új funkciókat.
De, ha van rá igény akkor feltöltöm a kész verzióm. Mivel mindig megépítem magamnak mielőtt feltöltöm, hogy teszteljem jó-e amit csináltam. -
qltsar
veterán
válasz
klasszsrac #3452 üzenetére
Akkor ezek szeirnt mehet a legújabbra a flash. Miket forgattál még bele
?
-
klasszsrac
tag
Szerintem nincs semmi baj már a legutolsó Slimroms-szal. Én még este fordítottam hozzá és azzal építettem egyet ami tényleg hibás volt. Ezért még reggel gyorsan csináltam egy újat, ami már javítva volt. Azzal semmi gond nem volt már. Délután még csináltam pár fordítást és frissítettem a repom. Teszteltem amit csináltam, és semmi hiba nem volt akkor sem.
-
NTonee
veterán
minden benne van, ami nekem kell (1 kivétellel, arra appot használok, battery line a statusbar fölött). Stabil, gyors, sok feature, nagyon tetszik.
Slukkica: kipróbáltam a dirty flasht. Egyszerre nyomtam fel a romot és a kernelt is, de ugyanaz. Megpróbáltam full wipe-al teljesen szűz purity rom-ra mellé raktam a kernelt, szintén ugyanaz. Google logó után azonnal reboot.
Lehet, hogy még mindig rosszat töltök le? -
-
Slukkica
őstag
Igen oda.
Nekem nincs gond vele. A dirty flash-t úgy gondoltam hogy ROM és kernel egyszerre. -
NTonee
veterán
válasz
Slukkica #3433 üzenetére
ide tetted fel? Ami ott van, az még mindig nem jó nálam.
eastsider: purity + pure r13 tökéletes. Az eddigi legjobb 4.4.2-es kombinációm.
-
eastsider
nagyúr
nektek poweramp+art kombóval nincs gond?
beakad vele a hang screen offnál, ill. böngészés közbenapolloval nem.
mahdi. stockon és dalvikon nem volt gond (ott nem teszteltem arttal) -
atillaahun
veterán
Ez a multi-rom-os dolog hogy működik? Most nekem is van fent olyan kernel ami elvileg tudja. Akkor hogy tolok fel még egy rom-ot hogy az ne bántalmazza a mostanimat?
-
heidricha
őstag
1 kérdés... A faux kernel machinátor nem tud dt2wake-et kapcsolni, a trickster meg pl. nem tud volume wakeup-ot. Persze nem tudom, hogy ezt pont tudja a Slim kernel, vagy nem, de tud valaki olyat, ami ezt mind tudja ingyen? Faux-ot megvettem, de most a Slim kernellel akarok bütykölni, sajnos nem találtam olyat a ROM-ban, ami ilyesmit állítana.
-
NTonee
veterán
válasz
erik0306 #3424 üzenetére
itt az r13, ez biztosan jó.
-
erik0306
tag
sziasztok!
Kernel csere csak "annyi", hogy recoveryben ugyanúgy flashelni kell, mintha egy rom lenne?
Persze figyelni kell, hogy támogassák egymást.
Előre is köszönöm! -
heidricha
őstag
válasz
heidricha #3414 üzenetére
Na... root access. Olyan a fejem, mint a szita. Szal nem kell a SuperSU. SU felület beépített, csak a Beállítások/Fejlesztői lehetőségek alatt kell a "root hozzáférés"-t engedni.
Persze most már "ráflesseltem" a SuperSU-t, gondolom, ha a Slim-2.3-at rátolom újra, de SuperSU nélkül, akkor visszakerülök az eredeti állapotba. Legrosszabb esetben csúcsot döntök, és negyedszer is újrahúzom az egészet ugyanazon a napon.
-
heidricha
őstag
SlimKat friss verzió. 2.2
Valaki próbálja? Nekem eddig vannak bajaim.
Ráflesselve a 2.1-re:
- dt2w van, ez jó, Trickster hajrá
- éjjel megevett 5 óra alatt repülőben 30%-ot
- most délelőtt álltában lehalt.Naja, Wipe kell.
Wipe után "nincs rootolva", pedig elvileg itt beépített... WTF?
(Ilyen korábban is volt az összes előre root-olr ROM-mal, de elmúlt az első reboot után, amikor már telepítettem az alkalmazásaimat is. Most nem múlik el.)
-
-
SamS20
senior tag
valószínűleg én is fogok majd egy szűz mentést csinálni a mai reinstall után
szerintem megnézem magamnak ezt az ART-ot aztán ha nem jön be még mindig könnyebb vissza térni a másikra ha annyira hiányozna az xposed
de köszönöm a helpeket
-
NTonee
veterán
válasz
Slukkica #3395 üzenetére
Köszönöm!
Az exFAT fájlrendszert még így is sérült usb tárként látja, a Paragon féle app még mindig közli, hogy nem támogatott, annak ellenére, hogy a leírásban is szerepel, mint támogatott fájlrendszer.
A TotalCommanderhez van egy plugin, ami tudja kezelni az exFAT-ot. Látja a tartalmat, de read-onlyként mountolja, tehát másolni rá/törölni/módosítani nem lehet. Képeket raktam fel pc-ről a pendrive-ra, amiket úgy nyit meg telefonra csatlakoztatva, hogy először letölti a telefon tárhelyére egy valamilyen temp könyvtárba, onnan megnyitja, majd a használat befejeztével törli.
Még1 apróság... vissza tudnád tenni a dt2w funkciót? Alapért. kikapcsolva, akinek meg kell, majd bekapcsolja Tricksterrel. Így nem fog zavarni senkit.hunfatal: jut eszembe... azért van ntfs a pendrive-on nálam, mert a windows telepítőt is azon tárolom. Az usb installer pedig azonnal ntfs-re formázza, aztán csinál belőle telepítő "lemezt". Ezért lenne jó, ha az ntfs-t is tudnám normálisan használni usb tárként, de úgy látom, hogy ez nem fog menni.
-
atillaahun
veterán
Kétlem hogy volna lehalás ellen orvosság. Nálam a biztosíték az egy reco-s backup. Amikor éppen minden frankón működik a telón tolok egy olyat (1-2 havonta), aztán ha mod-olás miatt vagy csak magától kinyúlik a rendszer, csak visszahúzom, és lehet folytatni ahol abbahagytad. Nálam eddig szerencsére nem volt rá szükség.
-
törölt tag
Ebben az esetben a majdnem nem elég pontos (tehát tág) definíció. Mindenkinek kicsit mást jelent. Mióta a KitKat kint van, az első naptól ART-t használok. Ahogy visszaállt az Xposed telepítése után Dalvik-ra, ugye furcsálltam a sebesség csökkenést. Nem is a telefon sebessége, hanem főleg a multitasking és appok megnyitása szenvedett elsődlegesen csorbát. Nekem ezekkel a patchekkel sem volt majdnem olyan gyors a Dalvik, mint az ART. Számomra már semmilyen kompatibilitási probléma nincsen (az elején is csak a TiBu volt), így ezek után könnyen mondhatom, hogy nincs semmi, ami miatt az ART runtime-ról lemondanék.
ART mindenek felett.
Viszont még egy ilyet nem akarok át élni h a telo lehal.
Más, de ezért vagyok stock-on. Semmi buhera (TWRP/SuperSU nem számít bele). Még egy % mod-t sem tettem fel. Nem kell. Van rá DashClock Battery Extension lockscreen-re. Alltime meg nem kell látnom, hogy hány %-on vagyok. Ha stock-on vagyok, miért vagyok itt? Hátha ír valaki valami érdekeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS ROG Ally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Bittorrent topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Politika
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest