- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Döglött Róka #16303 üzenetére
szvsz PONT ez a lényeg: a sonyn kívül senki nem csinál ilyen AAA, viszonylag lineáris, régivágású szingli játékokat
aztán mostmár persze ők sem... ( hol vannak az ND játékok a ps5-ről ?????? )
egyébként aki játszott a 80-as, 90-es években, annak az egyszerűség aligha degradáló jelző
nekem PONT az egyszerű AAA játékok hiánya a bajom, zokogok amikor egy indie autóversenyben is már a csapatot is kell managelnem és XP-t gyűjteni a "fejlődéshez" (ez ám a komplexitás!), meg a többi sallang.
#16302 tboy93
+1
időm egyébként csak-csak lenne, de 50 órányi türelmem UGYANARRA kevésbé van, mint 10-15... és egy CP77-et két hét kihagyás után felkapni, hátöööö... "nemolyan".#16307 Döglött Róka
online/pvp az nekem a medveriasztó kategóriafelteszem a bénaságom miatt is, de kb a quake1 óta nem érdekel egymás lelövése (hazudok, battlefieldek egy ideig kivételt képeztek, de a negyedik résszel annak is vége lett, nem tudok lépést tartani a megkövetelt játékórával, hogy pl tudjak rakétát lőni a repülővel... mer' az is unlockolandó, IGEN
)
amúgy igen, az indie abszolut menekülőút, de azért én szeretem a 'production value'-t is egy játékban
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!