Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz Döglött Róka #16303 üzenetére

szvsz PONT ez a lényeg: a sonyn kívül senki nem csinál ilyen AAA, viszonylag lineáris, régivágású szingli játékokat :) aztán mostmár persze ők sem... ( hol vannak az ND játékok a ps5-ről ?????? )

egyébként aki játszott a 80-as, 90-es években, annak az egyszerűség aligha degradáló jelző ;) nekem PONT az egyszerű AAA játékok hiánya a bajom, zokogok amikor egy indie autóversenyben is már a csapatot is kell managelnem és XP-t gyűjteni a "fejlődéshez" (ez ám a komplexitás!), meg a többi sallang.

#16302 tboy93
    +1
    időm egyébként csak-csak lenne, de 50 órányi türelmem UGYANARRA kevésbé van, mint 10-15... és egy CP77-et két hét kihagyás után felkapni, hátöööö... "nemolyan".

#16307 Döglött Róka
    online/pvp az nekem a medveriasztó kategória :D felteszem a bénaságom miatt is, de kb a quake1 óta nem érdekel egymás lelövése (hazudok, battlefieldek egy ideig kivételt képeztek, de a negyedik résszel annak is vége lett, nem tudok lépést tartani a megkövetelt játékórával, hogy pl tudjak rakétát lőni a repülővel... mer' az is unlockolandó, IGEN :D )

amúgy igen, az indie abszolut menekülőút, de azért én szeretem a 'production value'-t is egy játékban :D

Új hozzászólás Aktív témák