- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
Bad Pritt #101 üzenetére
Én a Gameye-t használom, kb. 3 éve írtam be a kompett gyűjteményem, volt több óra mire felment minden, azóta napra készen tartom. Ami tetszik nekem benne, hogy bevihetem mennyiért vettem, mennyiért mennek átlagba ebayen most és az állapotát is feltűntethetem ha fizikai kiadás. Ott is van ilyen jelölés hogy végigjátszottam-e vagy sem (bár én azt nem töltöm, a végigjátszásaimat valamiért excelbe rögzítem)
-
ldave
félisten
válasz
Bad Pritt #40 üzenetére
Az Endless Legend nagy kedvencem (örömteli a második rész érkezése), és szerintem a Humankind is egész jó lett a végére. A Space eddig kimaradt, de most majd belevágok. Amit nagyon kipróbálnék, az a Sins of a Solar Empire második része, de azért egy akciót megvárok vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged