- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Május:
A hónap nálam két játékról szólt. Befejeztem a Clair Obscur: Expedition 33-at. Ez alatt a fő sztorit és pár mellékes feladatok értek, nem maxoltam ki teljesen még. Lehet egyszer majd folytatom, mert van még 2-3 pálya, amit nem is néztem meg, de egyelőre elég volt ennyi. Tényleg fantasztikus játék, szinte minden téren, ott lesz a helye az év végi top5-ben, az szinte biztos, de azért nem adom még meg neki az első helyet.
Ezek után így a Switch 2-re és a Strand Type Game 2-re várva nem akartam komolyabb új játékba kezdeni, helyette inkább kerestem valamit a backlogból és jutottam el az FF XVI dlc-khez. Az első, az Echoes lényegében egy dungeon crawl, pár érdekes új felszereléssel és egy 10/10-es boss harccal a végén. A fő nehézség az első egy óra volt, bő két év kihagyással visszarázódni a játékmenetbe. A második dlc jóval nagyobb, egy teljes új zóna és dungeon, új eikon harccal és képességekkel. Ennek is voltak jó részei, pont az utolsó harc kevésbé, volt pár nagyon olcsó game over megoldás benne. De összességében jó volt kicsit visszatérni Clive történetéhez.
Ezek után a Control-t vettem elő, PS5-ön a "remaster" kiadást, az alap játékot már PS4-en játszottam (kevés platináim egyike), itt is a két dlc-t gondoltam végigjátszani, de sajna nem tudtam a régi mentést betölteni, így előröl kezdtem újra és hát beleszerettem megint
Ez nekem egy 10/10-es játék még mindig, imádom úgy ahogy van. Kb. felénél vagyok, szóval még pár estére kellemes szórakozás lesz.
Amúgy meg mindjárt Switch 2, azon első körben a két Zeldát (BotW és TotK) szeretném újra játszani és folytatni, a BotW-ot én még WiiU-n játszottam, a TotK meg szégyenletes módon félbemaradt nála, de most majd a 60fps, 1080p csoda visszaránt
-
ldave
félisten
Április:
Folytatva a Switch - PS -Switch sorozatot, befejeztem a Romancing Saga 2-t. Ez azt jelenti, hogy a sztorit végigjátszottam, de az extra endgame tartalomnak nem menten neki. Végére is maradt a pozitív élmény az egész játék, meglepő, hogy egy régi SNES játék bizonyos elemeiben mennyire modern volt már akkor is, így ez a remake egyáltalán nem érződék elavultnak játékmenet szempontjából.
Pont jókor jött a Clair Obscur: Expedition 33, amúgy is érdekelt a játék és a remek kritikák miatt nem tudtam ellenállni a day1 vásárlásnak, így az április második fele erről a játékról szólt nálam. Nagyjából adom a végtelen pozitív véleményáradatot a játékról, de azért nem vagyok elájulva, hogy már most GOTY-t kiáltsak, mint sokan mások. Májusban majd befejezem, aztán meglátjuk
Magic-hez kijött a Tarkir: Dragonstorm, ami jó kis sárkányos kiegészítő, egyelőre nagyon tetszenek az új lapok, draftolni is lenne kedvem, már csak időt kell rá találnom.
A Honkai update-t egyelőre még nem kezdtem el. -
ldave
félisten
Március:
A The Last of Us első része után jöhetett a folytatás, jó volt így a két játékot egymás után végigjátszani, mind a kettő (három?) történet még ma is nagyon jól működik és egyedi élmény. Mindkét játéknak a PS5-ös verziójával játszottam, elképesztő a látványvilág és animációk minősége, szóval elérte azt nálam, hogy nagyon kíváncsi lettem mit tesz majd le az ND az új játékukban az asztalra.
Legutóbb említettem két JRPG-t a Switchre, ebből a Romancing Saga 2-vel játszom, már a végjátéknál tartok, de nem fért bele márciusba, szóval a befejezés még várat magára. Itt írtam róla kicsit részletesebben, akit érdekel.
Végül pedig megvettem a Xenoblade Chronicles X Switch-es új kiadását, de ez egyelőre csak a polcon landolt, még nem tudom mikor kerül sorra, talán majd a Switch 2-n
-
ldave
félisten
Február:
Folytatva a Metaphor 100+ órája utáni rövid játék kalandot, a Last of Us Part I következett nálam. Eredetileg PS3-on játszottam, de akkor nem fejeztem be, most a PS5-ös remake-t már viszont igen, és az Ellie DLC-t is. Szerintem ez még most is remek játék, a játékmenet nem igazán öregedett (pár dolgot áthoztak a Part 2-ből), az animációk ma is fantasztikusak.
Két új játékot vettem, mindegyik a demó kipróbálása után. Ezek a Romancing Saga 2 és a Fantasian, mindkettőt Switchre. Előbbit már el is kezdtem, majd a márciusi beszámolóban részletesebben, remélhetőleg a hónap során a végére érek.
A Magichez és a Honkai Star Railhez is jön most update, de egyikbe sem merültem még el, most valahogy egyik sem köt le komolyabban.
-
-
De, meg akarom tartani, polcra tenném. Pont emiatt nem vettem meg előző hónapban akcióban a store-ban, ott azt hiszem 9 ropi volt.
Nincs annyira nagy a gond a némettel, mármint van benne angol nyelv nyilván, csak olyan meh
Ha lehet angol dobozt szeretek kitenni. Egyéni agylövésem.
3 db van HA-n most
Első elkelt, 2. nem ír vissza hiába pingelem naponta, 3. német. -
Bad Pritt
félisten
Én zárom a hónapot, már csak az FFVII Remake pörög, de nem lesz vége hó végéig.
2025 február
Vásárlás:
- Battlefield 4 Premium (PS4, digitális)Végigjátszás:
- Isonzo (Xbox, GP, 1000G): Bővebben itt. Utóbbi évek egyik legjobb multi élménye volt számomra.
- High on Life (PS5, PS+, platina): Xboxon a bugok meggátoltak a maxolásban, PS-en szerencsére sikerült. Agyament kaland, DLC-re várok egy akciót.
- Battlefield 4 kampány (PS5): Anno kimaradt a single, valami olyasmit vártam volna, mint a BF1 vagy V, de minden várakozásomat alulmúlta. Nagyon látszik rajta a kettővel ezelőtti generációváltás körüli időszak, buta, szénné scriptelt játékmenete, amit rendkívül egyszerű kiakasztani, emellé bárgyú, inkoherens sztori, érdektelen karakterek. De legalább a kövi részre összeszedték magukat, BF1-ben a harckocsizó, az ANZAC vagy a Lawrence sztori fényévekre van ettől minden tekintetben, meg végülis egyszerű volt megszerezni minden trófeát.Eladás:
-Havi összes: +2
2025 összes: +3 -
RangerFox
veterán
Annyival számolok vele én is. Igazából az év elején kicsit becsömölten a JRPG-ktől a P3R után, ezért se vettem meg tavaly, ahogy a FF7R-t se.
Nekem alapjáraton nincs bajom az ilyen hosszabb játékokkal, ha elkapnak, akkor minden más hobbimat háttérbe szorítom, de az utóbbi fél évben nagyon fluktuálódik a figyelmem a hobbijaim között, a BG3-at is augusztusban kezdtem el, de még mindig nem értem a végére. Meg az átlag heti 5 óra játékidőmmel elég lassan is haladok a címekkel.
-
Ez a bajom ezekkel az rpg-kkel, mind hosszu. Nekem ezek honapok. Egybefuggoen max heti 2-3 alkalommal tudok jatszani veluk 1-2 orat jellemzoen este 9 utan, agyilag total leszivva. Nem veletlen nem haladok a dragon age-el sem. 2 honap alatt kb 10 ora ment bele. Inkabb jatszom par oras indie cimekkel vagy nyomok 3 kor fortnite-ot ocsemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hővezető paszták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Napelem
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest