Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
mauimagic
senior tag
Sziasztok!
Megsemmisült a telóm, SIM pótlására mi az eljárás? Lehet venni SIM-et bármelyik boltban és később regisztrálni kell a fiókomhoz?
-
mauimagic
senior tag
Másnak se működik a netfone hálózat? Pár órája megszakadt, mondjuk pont mai fizetési határidővel van egy rendezetlen számlám... de a webes felületük meg nem enged fizetni...
-
mauimagic
senior tag
Mindig időben fizetek mindent, ez most elkerülte a figyelmem, nyilván nem a 6000 Ft vág földhöz, de az nonszensz, hogy egy figyelmeztetés után, az abban szereplő határidő előtt lelövik a szolgáltatást.
Érdekes módon mindenféle hülyeséggel fel tudnak hívni, ilyenkor meg semmi.
-
mauimagic
senior tag
válasz
Des1gnR
üzenetére
Van. Felhívtam a behajtási csoportot, elég lekezelő stílusban előadták, hogy ne pattogjak, 24 órájuk van visszakapcsolni. Rákérdeztem, hogy rögzített e a beszélgetés, mert akkor szeretném elkérni. Ment a hebegés-habogás, hogy miért is kell nekem, de persze jogomban áll elkérni, stb...
Láss csodát, pár percre rá megoldódott a probléma. -
mauimagic
senior tag
Van itt olyan, akinek tiltotta a netfone a kimenő hívásait?
Tegnap tiltották, sajna nem fizettem be egy számlát

Először küldtek egy levelet 10 napos fizetési határidővel, majd 4 nappal a határidő előtt egyszerűen lelőtték a kimenő hívásaimat.Persze aznap befizettem a számlát, hívtam az ügyfélszolgálatot, hogy mi van, azt mondták, hogy látják a befizetést, de ők nem tudják aktiválni a kimenő hívásokat, csak a behajtási csoport...
Közben átfutottam a 127 külön pdf-be szedett ÁSZF-t, elég kemény büntetési tételek vannak, mindenféle lehúzós díjak visszakapcsolásra, stb, de egyértelműen semmi nincs leírva.
Szóval meccselt már velük valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest