Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
75kokoko75
aktív tag
Na gyerekek ! Erre varjatok gombot!
Ma beszéltem a Netfone "ügyfélszolgálattal"
Visszahívott egy nő és elmondtam, hogy szeretném jóváíratni a kauciómat.Azt mondja, hogy továbbítja a kérésemet és a jövő havi számlámon jóvá lesz írva.
ÉS ENNYI!
Mivel sem ügyfélszámot sem nevet nem kérdezett, valamint nem tájékoztatott arról, hogy a beszélgetés rögzítve van gyanakszom.A nevét is akkor mondta meg, amikor rákérdeztem. A keresztnevét használja a híres Stone vezetéknevű színésznő is (Elemi ösztön,stb)
Kérdeztem, hogy hol van nyoma számomra is, hogy beszéltünk. KÖDÖSÍTETT. Kértem egy lehetőséget, hogy tudjak hivatkozni a beszélgetésünkre, vagy emailt, vagy a rögzített beszélgetést és lássatok csodát: Ilyen nincs! (először azt mondta, hogy természetesen rögzítve van)
Higgyem el, hogy ő azonnal továbbítja , állítása szerint a pénzügynek, és a számlámon majd látni fogom .Ez arra emlékeztet, amikor a volt főnököm anno 1998-ban csütörtökön telefonon megígérte , hogy hozza a pénzünket pénteken. 25 éve nem ért ide. Szerintem azóta meg is halt ...
Szerintetek van értelme jelenteni a fogyasztóvédelemnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Macbook Air M3 15" 8GB 512GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest