- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs
üzenetére
Alapból a "hajadra kenheted" az 5G-t. Igazából mire is használsz ekkora sebességet mobiltelefonon alapból, ezért is "engedtem" el nagyon könnyen, amikor Netfone-ra váltottam Yettelről.
Budapesti tapasztalataim alapján, XIII, III, V, VI, VII, VIII, IX kerületekben amikor volt lehetőségem lőttem Speedtesteket 5G-n 2022, és 2023-ban. Az 5G képes mobilok nagyobb elterjedése óta rendre lelassult a Yettel hálózata 5Gn, néhány kivétel esetén szinte mindig nagyobb sebességet mértem a Yettel saját hálózatán 4G/"4G+" hálózatokon, mint 5G-n...és nem, nem béna a telefonom, volt szerencsém Snapdragonos, Exynosos és Bionicos készülékkel is kipróbálni. Latency értékekben (pedig ebben is előnyben kellene lennie az 5G-nek) mindig nagyobb volt 5G-n, mint 4G-n az ehhez hozzáadódó akkumulátor fogyasztásról pedig ne is beszéljünk.
Térerő szempontjából jelenleg annyit tudok nyilatkozni, nem nagyvárosi szempontból, hogy: nyugatdunántúlról utazva Budapestre ugyanolyan hulladék a Voda, Yettel és Telekom térereje bizonyos helyeken, mint bármelyik másiké. Az esetek 90%-ban ugyanott dobják el a térerőt / mobilinternetet. A maradék 10%-ban, valamelyik jobban teljesít a másikhoz képest.
Isten ments, hogy a Netfone-t védjem, megvannak így ~1 hónap után a pozitív és negatív (i.e.: 40 napja tartó számhordozás, "előreszámlázás") véleményem is, de a Yettel saját tapasztalatim alapján átlagban rosszabbul teljesített, platformtól függetlenül, mint a másik kettő hálózat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest