Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Ez a csomagom van:
Korlátlan beszélgetés, 4 GB adatforgalmi keret 4990 Ft
,kérdés az lenne hogy a hívásátirányítás mennyibe kerül ?
nem találok róla infót
-
csacsi67
addikt
Téma részemröl lezárva majd meglátjuk kinek lesz igaza. A második képnél már okosabbak voltak . Menj fel a honlapjukra nézd meg a telefonokat részletre és nézd meg, hogy a hirdetés szerinted jol van -e megfogalmazva.
-
NFT2
junior tag
-
NFT2
junior tag
válasz
csacsi67
üzenetére
Szia, nem tudom mivel bosszantottunk fel ennyire, hogy a GVH-hoz kellett fordulj, szerintem egy olyan esettel, ami abszolút általános a telco piacon, de nem is csak itt, hanem általában, hogy egy hirdetés nem tartalmaz minden feltételt, ellenkező esetben "élvezhetetlen" és sok esetben értelmezhetetlen lenne az üzenet. Minden más szolgáltatóhoz hasonlóan nekünk is van egy ügyfélminősítési rendszerünk, ami alapján kérünk akár még egy SIM kártyához is kauciót, és ahogy a hirdetésbe le is van írva, készüléket részletre új ügyfélnek eleve csak előfizetéses szám hordozása mellett biztosítunk. Valószínűleg te egy jogkövető ember vagy (hiszen ezt az ügyet is elvitted ilyen útra), de sok mindenki nem az, és nagyon szívesen "kihoz" egy telót 0 Ft-ért, majd elfelejti azt fizetni...sajnos ezt a kockázatot nagy mértékben nem tudjuk viselni, szabályrendszert kell felállítsunk, aminek egy negatív mellékhatása, hogy olyan ügyfeleknek sem adunk telefont, akikkel egyébként minden rendben menne.
Egyébként senkit nem vezetünk félre, telefonon mindent gyorsan elmondunk, interaktívan más ez, esetenként még megoldást is találunk. -
MadMancs
veterán
Dobd ki a telefonod.
Megkérdezted mind a 4 szolgáltató topicjában, egyikben válaszoltam is hogy mit kellene kipróbálni. Nem nagyon érdekelt a dolog téged. 3G módban amúgy is 3G/H/H+ kellene lenni. Ha 4G ről nem tud leváltani hívás miatt, és 3G ről is csak 2G lát az bizony telefon hiba. -
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Valaki hív akkor a hívő félnek azt mondja hogy nem vagyok elérhető, én meg sms-t kapok hogy nem fogadott hívásom van. Szolgáltató már mindent megnézett és sim kártya csere is volt ,sim1,sim2 slotban próbálva de nem jó.
Feleségemnek, szolgáltató ugyanaz, eddig egyszer sem fordult elő ez a hiba fél év alatt, én is január óta vagyok itt és random,havi 1-2 alkalom szokott lenni,de most már naponta szinte az összes hívásom ilyen, 10-ből 8 kb,a másik két alkalommal jól működik.
Valakinek ötlet hogy mi lehet a gond ?
Ha preferált 3G -re állítom akkor jók a hívások viszont a mobilnet csak EDGE
-
gabor9991
addikt
válasz
csacsi67
üzenetére
17499 előleget kérnek a kép alapján plusz azt írod kérnek mobil előleget amit nem tudom hogy mennyi.
Ez a probléma?
Telenornál sincs a flotta árlistájában hogy ki kell fizetni 4 havidijat és 4 havi készülék részletet előre és ezt nem is mondták ám előre
csak amikor végeztünk akkor derült ki hogy közel 50 ezret fogok fizetni.
De valahogy nem is jutott eszembe hogy feljelentést tegyek.
Majd a 4. hónaptól jóváírják és kész. -
csacsi67
addikt
válasz
gabor9991
üzenetére
Itt nem pár ezer forintrol van szó tisztába vagyok a dolgokkal még egy sima elöfizetös simre is kérhet elöleget .Olvasd el mit irtam nézd meg a fényképet és értelmezd . Ha ez nem vásárlok megtévesztése akkor micsoda. És arra mit irsz hogy csak annak adnak teleefont aki elöfizetös számot visz át és 6 honapja a nevén van.Ez igy van rendjén szerinted? Persze szürje is egyetértek de akkor meg nem kell ez a reklám .
-
gabor9991
addikt
válasz
csacsi67
üzenetére
Telenorhoz vittem át a kb 15 éve a nevemen lévő előfizetéses számot, rögtön kértek 4 havi díjelőleget és 1 havi telefon részletet azonnal plusz 4 havi részletet előre
Úgyhogy a 12 havi részletből 5 havit ott azonnal kifizettem...
De emiatt eszembe se jutott feljelentést tenni mivel új előfizető vagyok ott.
Feltételezem a netfone is így próbálja megszűrni azokat akik eleve csak a telefont akarják minimális önerővel elvinni, gondolom akinek gondot okoz néhány ezer forintot előlegként kifizetni az nem biztos hogy többszázezres telefont kell vegyen részletre. -
Zoltan84
csendes tag
Vágj bele bátran, mivel nincs hűségidő ezért nincs kockázat sem. Ha nem tetszik akkor bármikor válhatsz. Egyébként Január óta van náluk 4 előfizetések is és összességében teljesen meg vagyok elégedve. Ha bármi problémám is volt azt sikerült gyorsan és hatékonyan megoldaniuk.
-
csacsi67
addikt
válasz
gabor9991
üzenetére
A Nettfone KFT vűsűrépk megtévesztése cimszó probálj náluk ujj elöfizetüként bármilyen mobilt venni tudsz elmondom nem tudsz. Csak abban az esetben ha beviszel egy elöfizetéses számot ami 6 honapnál régebben a nevedn van akkor adnak. A másik pedig ez
Ez sem igy van ám ahogy itt le van irva plussz errre jön még a mobil elöleg.
-
4Grider
félisten
Mert ha bérelsz egy infrastruktúrát, akkor ennek fix és mozgó költségét is ki kell termelned minden hónapban. Ez csak n-nél nagyobb előfizetőszámmal fog menni, addig csak ráfizetés az egész. Magas előfizetési díjjal az n persze csökken, kérdés, hogy ki fizet többet, ha egyszer vannak a piacon hasonlóan kedvező ajánlatok (persze főleg flottáknál).
-
nagyj74
senior tag
Üdv mindenkinek!
Tulajdonképpen mi az apróbetűs rész?
Miért éri meg a szolgáltatónak ilyen nyomott áron kínálni a díjcsomagokat?
Váltanék, de sok a kérdés bennem. -
Sziasztok
most már több mint egy hónapja használom a netfone-t. Telenorról váltottam. Nekem eddig csak pozitív tapasztalatom van. A számhordozás, és az ügyintézés simán ment, ami a netfone-t illeti.
Én nem érzékelek a VoLTE-hez képest hangminőség romlást se készüléken, se headset-en. Aminek örülök, hogy nincs VoLTE, hogy nem 0,05mp-em van lenyomni, ha véletlen nem azt hívtam fel, akit akartam
Ami rossz, hogy telefonálás közben nincs net. De szerintem ez túlélhető.
Az internet minősége is kiváló. Kicsit talán lassabb mint a telenoré volt, amit egyébként speedesten kivül nem veszek észre, viszont sokkal stabilabb. Nekem pl a munkahelyre beutókázás közben a telenornál 3-4 helyen simán elment a net, de itt nincs ilyen.
Én bátran ajánlom mindenkinek az eddigi tapasztalatok alapján -
sifarr
senior tag
...nem találtam egységes árakat az adatbővítőkre, ezekben tudnátok segíteni?
Ha szerződsz, akkor az egyedi szerződésedben szerepelnek majd az eseti bővítők díjai. Ez lesz az érvényes, nem az ÁSzF-ben szereplő díjak.
+1 GB 1.090.-
+2 GB 1.490.-
+4 GB 2.890.-
+8 GB 4.490.-
+12 GB 4.990.- -
zala005
tag
Sziasztok!
Két csomag között gondolkozom, az egyik a korlátlan beszéd és 4 GB adat a másik pedig a 20 GB-os nagytestvére.
A problémám az, hogy 12 hónapból 10-szer elég a 4GB net, csak nagyon ritkán lépem túl.
Próbáltam az ÁSZF-et böngészni, de nem találtam egységes árakat az adatbővítőkre, ezekben tudnátok segíteni?Köszönöm!
-
4Grider
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Routerben nem használhatod ez beszédcélú csomag, hívogatni fognak, ha routerben használod. P2P lassítás pedig még mindig van a Telekomnál.
-
Sziasztok!
A 8990 Ft-os korlátlan adat mennyire korlátlan ? Csak a reklám szerint az de az apróbetűs részben van leírva korlát ? Pl P2P tiltás, nem lehet naponta 20 gb-nal többet letolteni, stbHa routerben használom akkor lehet gond vagy nem kötelező hanghivast kezdeményezni / fogadni X időnként ?
-
szaniszlokar
aktív tag
Egyszerűen nem lehet velük zöldágra vergődni. Addig jó az ügyfél, amíg befizeti a számlát, ha gondja van akkor már büdös. Nincs illúzióm, egyik szolgáltató kutya, a másik eb.
Egyértelmű, hogy helyi a probléma, máshol jó a Volte. Nem akarják megoldani. Éppen a napokban dobtam ki egy nagy marék Telekomos levelet, amiben a Voltéra panaszkodom és ők írják, hogy nincs probléma, több reklamációt nem fogadnak el. Itt durrant el az agyam, hogy mi az, hogy nincs helye több reklamációnak. Na kaptak egy csodálatos levelet ezek után.
Itt a torony, full térerő én meg vowifizzek, tanácsolták. Elmennek oda, ahová én gondolom. Még van Vodafone és Telenor. A DIGI-t várom, mert vezetékes oldalról ügyfelei vagyunk, de nem nagyon bővült a lefedettség a településünkön. -
4Grider
félisten
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Ha 500 m-re van a torony, akkor a VoLTE-val nálatok valami más gond lesz, nem cellahatár probléma...
A VoWiFi pont problémás helyre jó, ahol van megfelelő minőségű WiFi...
5G-hez vettek 700 MHz-es frekit, pont ritkábban lakott helyek lefedésére. Jelen pillanatban több helyen kapcsolták be 700 MHz-en, mint magasabb frekvenciákon. -
szaniszlokar
aktív tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Ez az asszony előfizetése, amit hordozni akarok.
A Volte sz@r nálunk, idejét nem tudom, hogy mióta levelezek a Telekommal. Pont a házunkon megy át a cellahatár és a váltogatások miatt szakadozik, kihagy a hang. Mintha a hülyéknek beszélnék a Telekomnál, nem akarják megérteni a problémát. Az asszony azt sem tudja mi az a Vowifi 😃
5G, nálunk kis faluban 2058-ra lesz. Nevetséges, hogy a saját Telekomos előfizetésemet úgy tudom használni, hogy vagy kikapcsolom a Voltét vagy Vowifizek. Itt van 500 méterre a torony, full térerővel.
A korlátlan beszéd a fontos az asszonynak, a Volte ki van nála kapcsolva.
Nekem van Vodafoneos céges. Alig bonyolítok hívást a Telekomos kártyán.
Szóval, remélem, hogy a Netfone jó lesz, majd kiderül. -
bkiky01
senior tag
válasz
racskobalazs
üzenetére
Ügyfélszolgálat, alapból nekem is foglaltat jelzett..
-
4Grider
félisten
válasz
racskobalazs
üzenetére
Akkor hívni kell az ügyfélszolgálatot, majd megoldják.
-
4Grider
félisten
válasz
racskobalazs
üzenetére
Ha be van, az mindig az aktuális sim mögötti szolgáltatásra vonatkozik (onnan olvassa ki a telefon). Akkor mi a kérdés?
-
4Grider
félisten
válasz
racskobalazs
üzenetére
Manapság a hívásátirányítás/tartás/várakoztatás már mindenütt alap. Készülék menüjében nem sikerült bekapcsolni?
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok! Hívásvárakoztatást van esetleg? Ha igen, hogy lehet belapcsolni/bekapcsoltatni?
Előre is köszönöm!
-
MadMancs
veterán
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Ha a VoLTE, 5G, és VoWifi nem érdekel (bár első kettőre ígéret van) nem fogsz változást észrevenni, mert a Telekom hálózatot használja.
-
szaniszlokar
aktív tag
Én is teszek egy próbát velük. Sok panaszt nem olvastam itt a topikban.
Egy hét múlva lejár a hűségem és el is indítom a számhordozást a Telekomtól. Egy korlátlan beszédet és 4 GB netet 7800 Ft ért kapnék úgy, hogy már van 15% kedvezmény rajta. Itt pedig 4990 Ft. Ha nem jó visszahordozom a számot. Sokat nem vesztek vele. -
onetwo
tag
Írok egy néhány sort, hogy ez a topic is peregjen....
Erősen vacilálok én is a váltáson, bár még olyan kiforratlannak érzem!
Hangposta/hivásértesítő van? Van alkalmazás már? Nyomon lehet követni nagyjából hogy mennyit beszélünk? Megilyenek...
Az icloud/imessage/ft felismeri? Csak mert tudtommal a digis kártyáknál volt/van velük probléma. -
MadMancs
veterán
válasz
racskobalazs
üzenetére
Az lehetséges. :)
-
MadMancs
veterán
válasz
racskobalazs
üzenetére
Azt hogy? Nekem aktív állapotban hozta GLS, de ezt írták is emailben.

-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Mai nap én is csatlakozni fogok a Netfone táborához. Digimobiltól jöttem, lefedettségi problémák miatt.
Nagyon szuper, gyors ügyintézés volt, múlthét kedden rendeltem online, pár órán belül hívott egy hölgy, egyeztettünk, csütörtökön megjött a sim és ma este aktiválódik. -
MadMancs
veterán
válasz
üzenetére
Valahol írták hogy csúszik kicsit.
sifarr
Telekom-telekom valóban egész jó, de Telekom - voda, sokszor alig érteni a túloldalt. Ugyanazt a számot hívva ugyanazon telómba lévő másik kártyával VoLTE hívással tökéletes. Szóval nem hívó vagy hívott oldali készülék hiba.
Most ezzel nem Telekom vagy Netfone bántom. Egyszerű technológiai korlát. Ez van, 2G ennyit tud. -
4Grider
félisten
-
sifarr
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
VoLTE hiányában pedig 2G beszéd.. borzalom.
Azért ez erős túlzás.
Az előbb direkt csináltam egy teszthívást fix 2G-re állítva a hálózatot, a hívott szám butalelefonban szintén 2G-én. Teljesen OK volt mindkét oldalon a hangminőség.
Pár hete a nyugati határszélen nyaraltam. A telekomos hálózat csak 4G vagy 2G volt. Mobilomon nincs VoLTE. 2G-én ott sem volt problémám a hívásokkal. Autóvezetés, kihangosítás közben sem. Egyébként is a Telekom 2G-je legjobb minőségű a 3 mobilcég közül.
Nem vitatom, hogy a VoLTE sokakat elkényeztetett, nőtt az igényszint. Dehogy borzalmas lenne a Telekom 2G-je, az nem igaz. Így a Netfone 2G-je sem az. -
MadMancs
veterán
-
NFT2
junior tag
válasz
tarbela777
üzenetére
Szia, megtennéd, hogy magánban elküldöd a nevedet, meg szeretném nézni mi történt pontosan. Sajnos (illetve nem sajnos) a hétfő-kedd kemény időszak, mert a pénteki maradék és a hétvégi megrendelés feldolgozása miatt ilyenkor van csúszás. Igyekszünk ezt kezelni, örülnék, ha maradnál.
A hangminőségre tett megállapításod meglepő, gondolom ugyanabban a készülékben van a kártya. Telekom hálózaton megyünk, azonosnak kell lennie a Telekommal. Ez alól kivétel lehet az olyan eset, ahol a 4G hang kell mindenáron, de már csak 1-2 hónap és nekünk is lesz. -
NFT2
junior tag
-
4Grider
félisten
Felsőörsön van a legközelebbi.
Telekom bázisok -
ajapi
tag
A váltás számhordozással 4 munkanap alatt perfektül ment. Telekom térereje a várttal ellenetétben viszont a másik kettőnél sokkal gyengébb, és a Digiéhez hasonló. (Balatonalmádi)
-
4Grider
félisten
válasz
tarbela777
üzenetére
Bizony, hangminőségben különbség van a VoLTE (4G) és a Netfone-nál elérhető 3G, de főleg 2G között. Autóban valószínűleg az utóbbit tapasztaltad, mert ugye az utak egy részén nincs 3G, csak 2G vagy 4G.
A pénteken leadott rendeléseddel maximum tegnapelőtt találkoztak, tegnap pedig már reklamáltál. Neked tényleg a Telekom és Vanda való, semelyik másik cég, mert azok emberekkel dolgoznak. A számhordozás bizony új előfizetés, nem meglévő megtartása. -
xcsabo
őstag
válasz
tarbela777
üzenetére
Sajna manapság mindenhol ez a hozzáállás. Nem tanulságos az írás. Köszi. Pont a váltson gondolkodtam, de ezek után nem biztos, hogy ide jövök.
-
tarbela777
tag
Üdv mindenkinek!
Úgy gondoltam megosztom a Netfone tapasztalataimat, hátha segít azoknak, akik váltáson gondolkodnak. Nagyjából egy hónapja döntöttem úgy, hogy áthozom ide az egyik előfizetésem, kipróbálom. A Netfone + Digi kombináció (Netfone korlátlan beszélgetés+ Digi 50GB net 3.990 Ft-ért elég vonzó ajánlat). Le is adtam neten a rendelést + egy készüléket is kértem részletre. Másnap már vissza is hívtak, kértek egy közüzemi számlát így nem kellett kaukciót fizetnem. Az áthozni kívánt előfizetés Telekomos volt. Elindították a számhordozást. Közben úgy döntöttem, hogy nem kérem a telefont, így azt lemondtam. Ekkor ért az első meglepetés, hogy kértek 2.990 Ft kaukciót. Kicsit furcsa volt, hogy új ügyfélként telefont veszek részletre akkor nincs kaució, telefon nélkül pedig van. Nem értem a logikát. Úgy voltam vele, hogy ennyi belefér. Számhordozás probléma nélkül megtörtént. A szolgáltatás hangminősége közepes, a Digi, Telekom sokkal jobb. Autóban, Bluetooth kihangosítóval sajnos katasztrofális, a hívott fél nem érti amit mondasz és te is csak nehezen, amit a másik fél. Diginél, Telekommnál nem tapasztalok ilyen problémát, kihangosítva is jó a minőség. Én a cégesTelekomos előfizetést használom kihangosítóval az autóban, így nekem ez belefér. Utcán, zárt térben mindenhol hozza az érthető minőséget, de aki autóban kihangosítóval használná, annak nem ajánlom.
A másik probléma, hogy az alábbi történés miatt úgy érzem, az új ügyfelek megszerzése fontosabb, mint a már meglévők megtartása. A nagyobbik fiamnak is akartam egy előfizetést számhordozással, telefonnal együtt. Pénteken délután leadtam a rendelést, azóta nem kerestek, még egy visszajelzést sem kaptam legalább e-mailben. Bezzeg új előfizetőként a rendelést követő másnap már hívtak is.
Tegnap délután felhívtam az ügytélszolgálatot. 15 perc várakozást követően egy hölgy kissé kioktató stílusban közölte, hogy még csak pár nap telt el a rendelés óta, ne aggódjak, legyek türelemmel néhány napig. Kérdeztem, mi az oka, hogy péntek délután leadott rendeléssel kapcsolatban még kedd délután sem kapok semmi információt.? A válasz ismét ugyan az, legyek türelemmel még néhány napig.
Most ez a türelem nálam elfogott, írtam egy e-mailt, hogy törlöm a rendelést. Nem telt el 10 perc, jött a válasz:Megkérdezhetem mi történt? Miben tudok segíteni?
Hirtelen nagyon fontos lettem. Ezek után úgy döntöttem, hogy a már náluk lévő előfizetésem is elhozom, ha már most ennyire nem vagyok fontos a szolgáltatónak, mi lesz később?
Az olcsó húsnak híg a leve érzés miatt inkább lépek a Netfone Telecom-tól. -
Pxs
aktív tag
Nemrég tartozás miatt felmondott havidíjas Telekom előfizetés után közvetlenül lehet hűségidő nélkül korlátlan net + beszélgetéses SIM-et igényelni itt?
-
sifarr
senior tag
válasz
spartan44
üzenetére
Válasszuk ketté a kérdésed, igényed.
1. A lassú vezetékes net helyett kénytelen vagy mobilos megoldást keresni.
Erre a Netfone nem hiszem, hogy jó. A túlzottan nagy adatforgalom problémát fog okozni.
Erre egy adatcsomag lehet a megoldás. Mivel olcsón akarod megúszni, ezért mindenképp valami flottás megoldás lehet a célravezető. Ebben a topicban érdemes érdeklődnöd.2. A korlátlan beszélgetésre jó a Netfone. Az okostelefonos adatigényed szerint választhatsz csomagot.
Összefoglalva: két előfizetéssel tudod megoldani az igényed. Egyiket (adat) routerben, másikat a mobilban használva.
-
spartan44
tag
Sziasztok!
De jó, hogy rátaláltam erre a topikra, mert egy kis segítséget szeretnék kérni, ugyanis tanácstalan vagyok.
Egy olyan ügyben szeretnék érdeklődni, hogy lassan esedékes lesz nálam egy komolyabb váltás. Jelenleg ugyanis Domino Fix feltöltőkártyám van, valamint egy DIGI-s kártya. Egyelőre mind a kettővel meg vagyok elégedve, de szeptembertől olyan szolgáltatásra lesz majd szükségem, ami ad korlátlan beszélgetést és mobilnetet is. Utóbbi talán még fontosabb is, mint előbbi. Ugyanis sajnos ahol lakom, nem tudják behúzni az optikát (arra hivatkozva, hogy főút mellett lakok és a bekötéskor megsérülhet a kábel), így jelenleg nagyon gyenge internetet használok. A DIGI Mobil is kb. azonos sebességgel megy sajnos, plusz az a 30 GB sem lenne elég egy hónapra, ha gyors lenne. Ha kell a gyors net, a Telekom alkalmazásban szoktam 1-3 napig szóló korlátlan netbővítőt vásárolni, csak hát az meg eléggé költséges dolog.
Ebből adódóan az igényt a gyors internetre a mobilnettel fedezném a későbbiekben. LG 4K TV, PS5, HBO Go, YouTube, esetleg Netflix célokra használnám.
A Netfone-nal már szemezgetek ideje, viszont a napokban belefutottam egy véleménybe, ami kicsit most kiábrándított. A vélemény írója szintén hasonló célok miatt igényelte a korlátlan csomagot, amit aztán rövidesen fel is mondtak neki, arra hivatkozva, hogy túl sokat használt fel a korlátlan mobilnetből.
Mivel nekem is hasonló célra kellene elsősorban a csomag, így ez ügyben szeretnék érdeklődni, hogy kinek mi a tapasztalata a mobilinternettel? Nem azt mondom, hogy most én havonta 200-300 gigákat akarok letölteni, de pl. egy átlagos játék PS5-re is 15-20 GB-ról indul...ami a jelenlegi internettel, amit használok, talán lejön 3-4 nap alatt, ha non-stop megy a letöltés és senki más nem használja a hálózatot rajtam kívül és én sem csinálok mást, csak várom, hogy leszedje.Van közületek olyan, aki hasonló célokra használja a korlátlan csomagot és ha igen, mi a tapasztalata?
Előre is köszönöm a választ/segítséget! :) -
MadMancs
veterán
-
Tegnap este megtörtént a számhordozásom. Nézegettem este, hogy Edge meg 3G van, de eléggé döcög. Gondoltam otthon biztos nincs térerő. Reggel kelek fel, 4G meg 4G+. Na mondom kellett egy kis idő hogy össze simuljon a telefon meg a simkártya biztos
Erre az első hír ami szembe jött, hogy volt valami hálózati para. 
Új hozzászólás Aktív témák
- PH! Darts
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

csak amikor végeztünk akkor derült ki hogy közel 50 ezret fogok fizetni.