Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
StiAndZol
üzenetére
Hát én nem ezt tapasztalom. És szerencsére ügyfelek se. Számlázás kuka, de annak mi köze hálózathoz? Ezt eddig is írtam hogy ügyvitel hulladék.
Szerencsére hálózattal semmi baj, amit én is és sok visszajelzés alapján ügyfelek is tapasztalnak már mint Netfone-os.
És Yettelnél ne a foltokban, kb az ország 1% án elérhető 5G vel gyere, 4G meg egy nagy kupac 💩Voda, korlátlan net 10/10 (Red Free) , de csak az egyik, és nyíltan úgy is hirdetik.
Yettel mit csinál? Az ÖSSZES új csomagban limit van, azaz hajadra kenheted 5G 🤣És flotta csak flotta. Többször ráfáztam velük. Soha többet.
Összességében. Ha ennyire szar Voda háló, akkor menj Yettel topikban, állítsd oltárt, és örülj neki hogy Yettel milyen szuper, felesleges itt rontani a levegőt.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs