Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajapi
tag
A korlátlan beszélgetés + 20 GB adat csomagban az EU roaming benne van?
-
csibor
addikt
válasz
ArtOfTrance
üzenetére
Napi szinten használom, semmi gond. Igaz többnyire az északi parton.
-
4Grider
félisten
válasz
ArtOfTrance
üzenetére
Azzal gondod lesz a Telekomnál is.
-
4Grider
félisten
válasz
ArtOfTrance
üzenetére
Csak addig van különbség a Telekom hálózatához képest, amíg a VoLTE-t be nem vezetik. Javaslom várd meg azt a váltással, ha biztosan jobb minőséget akarsz.
Milyen telefont használsz a vodánál? -
ArtOfTrance
tag
Kedves Fórumtársak!
Valaki tudna nyilatkozni a hívások minőségéről, hívásmegszakadások gyakoriságáról aki esetleg úgy használja a Netfone-t, hogy sokat jön-megy, és pl autóból útközben telefonál?
Kezdek fáradni a Vodafone-os hálózat anomáliáitól....
Köszönöm előre is! -
MadMancs
veterán
-
törölt tag
Vajon, ha valaki megrendeli, visszaigazolják 8990-ért? [link]
-
NFT2
junior tag
válasz
Dracula72
üzenetére
nehéz megszokni ezeket az évszámokat...szóval helyesen:
Szia, feltöltőkártya bevezetése nem szerepel a rövidtávú terveinkben, azaz 2021-ben már biztosan nem jövünk ki vele. 2022. második felében leghamarabb, de ez üzleti döntés, az előfizetéses csomagok értékesítésére fókuszálunk. -
xcsabo
őstag
válasz
MolnárPéter
üzenetére
Zavar a mátrixban.
-
MolnárPéter
aktív tag
A Rockmobilnál a korlátlan netes csomag 8990 Ft-ért valós, vagy csak még nem frissítették 11990-re? [link]
-
MadMancs
veterán
Vodafone Red Max familyvel 12990Ft. Korlátlan net full sávszél, korlátlan hívás, korlátlan sms, korlátlan mms, és korlátlan EU nemzetközi hívás. 5G, VoLTE, eSIM. És árban ugyanott vagyunk mint itt.
Nekem is van Netfone előfizetésem, de csak tartalék SIM, napi 160km utazok, és azért vodának is vannak vak foltjai. -
-
törölt tag
Sebaj: legalább ha majd olvassa az ügyeletes netfone-os dolgozó a hozzászólásokat, látni fogja, hogy ez így már a kevésbé eladható kategória.
Az is lehet, hogy a Tkom megemelte a nagyker. árat, és mostmár a korábbi 7/8 ?? ezer Ft helyett 9 ezerért kapja a netfone a Tkom-tól a korlátlan beszéd+net csomagot továbbértékesítésre, és ezért voltak kénytelenek árat emelni. -
törölt tag
A te flottás tarifád nem elérhető bárki számára, amit én írtam, abba bárki csatlakozhat.
Amúgy miért ne lehetne egy bárki számára elérhető flottás csomagot (ahol a neveden marad a szám) összehasonlítani egy mvno-val?
Szerintem ezzel a tarifaemeléssel mellé lőttek a netfonenál: voda free + family kedvezmény / az általam említett tnor flotta / magenta 1-ben korlátlan beszéd+net: mindegyik kedvezőbb mint 11ezer. -
xcsabo
őstag
Nem ez a jó hozzáállás szerintem. Nem véletlen az állandó kartell gyanú a 3 nagy között. Semmi garanciát nem látok arra nézve, hogy a meglévőknek nem fog változni. De ugye ha nincs hűség lehet lelépni. Visszatérve az új árra. Szerintem ez már közelít a nagyok árképzéséhez.
-
NFT2
junior tag
-
xcsabo
őstag
Gondolom vége a beetetési időszaknak és szép lassan elkezdenek kúszni felfelé az árak. Tipikus magyar mentalitás.
-
sifarr
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
6 hónap után engedélyezett csak, előtte csak úgy ha utalok kauciót, közleményben jelezve mire szeretném felhasználni.
Nálam nem volt 6 hónapos múlt a bekapcsolás előtt, kauciót sem fizettem. Rögtön, már a szerződéskötéskor csopbeszedést választottam fizetési módnak. Szerintem ez bizalmat kelthetett, és ezért kapcsolhatták be korábban. -
sifarr
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Nekem ezt írja: ...
Én csopbeszedéssel fizetek. Az első számla levonása után felhívtam őket mobilvásárlás ügyében. Kértem, hogy kapcsolják be, és elmondtam, hogy parkolást és lottót akarok fizetni.
Bekapcsolták, és mindkét ügytípusban volt más vásárlásom. Számlával is tudom igazolni.
Hívd fel a 1250-et és állíttass be mindent rendesen!
Utána menni fog a lottó és a parkolás is, nem csak az e-matrica. -
MadMancs
veterán
Nekem ezt írja:
Tisztelt Ügyfelünk!
Mobilvàsàrlàsi kérését nem tudjuk teljesìteni, mert e-matrica termékre korlàtozàs van beàllìtva Mobilvàsàrlàs szolgàltatàsàn. A be
àllìtàs megvàltoztatàsa kapcsàn érdeklödjön a 1250-es ügyfélszolgàlati szàmunkon.
Üdvözlettel: NetfoneMiután bekapcsoltattam mobilvasarlas.
Előtte ezt irta:
Tisztelt Ügyfelünk!
A Mobilvàsàrlàs szolgàltatàs az Ön szàmàra àtmenetileg nem elérhetö. A szolgàltatàs müködéséröl kérjük, érdeklödjön a 1250-es ügyfélszolgàlati szàmunkon.
Üdvözlettel: Netfone -
Ú, én ezeket már nagyon régóta közvetlen bankkártyáról fizetem simple-el pl. Nekem kényelmesebb mint az sms, de lehet drágább is, ezt nem tudom, de én mem is használom sokat. Meg hát ki mit szokott meg :)
-
4Grider
félisten
Bizonyára bölcs és megalapozott döntés olyan szolgáltatóhoz hordozni a számot, akinek az ászf-jéből a mobilvásárlás feltételei és költségei nem derülnek ki (abban még Vodafone-os számok szerepelnek). Tehát még az sem kizárt, hogy itt nem működnek. Ha pedig a Vodafone-os árak az érvényesek, akkor nagyjából kétszeres kényelmi díjakra készülhetsz.
-
szaniszlokar
aktív tag
Egy kicsit lassúnak éreztem a hordozási folyamatot.
Olvastam az aszf-ben, hogy csak bizonyos idő után lesz elérhető. Talán 2 hónap? De bizonytalan vagyok. Majd megmondják az okosok 😀
Nálam nem téma a mobilvásárlás. Amit hordoztam, az az asszony száma, neki a beszéd a lényeg.
A másik kártyám a Telekomnál van. Amit kell, ott megveszem. -
nagyj74
senior tag
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Én még nem kaptam meg a SIM kártyát, de bennem is van egy kis izgalom. Számhordozással leszek a Telenortól...
Jut eszembe:
Mobilvásárlás, pl parkolás, lottó, azok remélem mennek, ugye?
Ezt elfelejtettem megkérdezni. -
szaniszlokar
aktív tag
Ma este lesz a számhordozási időablak. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a szolgáltatás. Bízom benne, hogy megfelelő.
-
NFT2
junior tag
-
sifarr
senior tag
válasz
Bathorypeter
üzenetére
-Van valami aplikáció,ahol nyomon tudom követni a net fogasztásomat?
Még nincs, ígérik.-Tényleg korlátlanul lehet beszélgetni bárkivel?
Igen.-mennyi idő a szamhordozás?
Szerződéskötés indításától 1 héten belül. Beleeső hétvége hosszabbíthat.-nincs túlszámlázás?
Nincs, én nem tapasztaltam. Ha mégis, akkor reklamálsz és jóváírják a következő számlában. -
Bathorypeter
tag
szaisztok.Most szeretném ide hordozni a számomat,több kérdésem lenne.
-Van valami aplikáció,ahol nyomon tudom követni a net fogasztásomat?
-Tényleg korlátlanul lehet beszélgetni bárkivel?
-mennyi idő a szamhordozás?
-nincs túlszámlázás?Köszönöm a válaszokat
-
xcsabo
őstag
Tuti szabin van az ügyfélszolgálat. 😜
-
Ti kaptatok már számlát? Múlt honapban már megjött 5én, most meg még semmi :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nehéz megszokni ezeket az évszámokat...szóval helyesen:

?