Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFT2
junior tag
válasz
GhostHunter
üzenetére
Szia, már vannak:-)))
Ha neked nem érhető el jelenleg, kérlek hívd a 1250-en az ügyfélszolgálatot és egyeztetitek a beállítandó szolgáltatásokat. -
törölt tag
Ha kérdésetek lenne, hozzám is nyugodtan fordulhattok privát üzenet formájában, természetesen a többi kolléga mellett

-
rfszabi
tag
Tud meglepetéseket okozni
Nem először vált át random Telekom HU-ra, majd egy kis idő elteltével vissza Netfone-ra, bocsánat NETFONE TELECOM-ra, csak hogy ne férjen ki
ilyenkor mi történik?
-
NFT2
junior tag
4Grider sajnos nagyon jól foglalta össze a helyzetet. Mint minden manuális emberi munkában, az adatok rögzítésében is nagyon gyakran van hiba. Akár ügyintéző, akár maga az ügyfél teszi ezt meg a rendeléskor. A szolgáltatók pedig automata rendszerekkel dolgoznak, amik nem igazán kezelik akár az egészen apró pontatlanságokat is az adatokban, így a hordozás elutasításra kerül. Érdemes legalább a telefonszámlán megnézni az adatokat, hogy azzal egyezik e.
-
4Grider
félisten
válasz
holderes
üzenetére
Valóban, annyira nem olvastam vissza, mert az előző hozzászólásodat már nem is tudtam értelmezni (bizonyára az én hibám, így ott fel is adtam a szálat). Ha viszont a szerződésedben is elírták, gondolom észrevetted és még a számhordozás előtt szóltál nekik, hogy javítsák. Mert ügye mindenütt előfordulnak hibák, velem is nem egyszer előfordult x szolgáltatónál. Mióta benőtt a fejem lágya, azóta aláírás előtt az adataimat mindig leellenőrzöm pont emiatt.
-
4Grider
félisten
válasz
holderes
üzenetére
A számhordozás úgy működik, hogy mielőtt elindítod a leendő szolgáltatódnál, a saját érdekedben leegyezteted az átadó szolgáltatónál az összes adatod. Ha ezt a lépést nem hagytad volna ki, akkor pontosan tudnád, hogy melyik szolgáltató rontotta el a hordozást, és kérhetnéd tőle az 5000 Ft kötbért (ami ilyenkor megillet).
-
holderes
tag
válasz
holderes
üzenetére
Na,ha nincs válasz,mondom tovább:tegnapra igérték.. nem jött sms,üfsz.felhív,telekom elutasította a számhordozást,oszt miért,nem jó a házszám?!!,személyit,lakcímkártyát szkennelték elvileg,kérdezhetném ki nézte el,ki fogta a kezét...de nem,picit rendezödni kéne ott bent
-
holderes
tag
válasz
kilesz77
üzenetére
Hopsz!,ezt tegyük érthetővé mit jelent Nálad--" A saját, 31-es előhívójú számot a szerződéskötést követően azonnal ki tudjuk adni.--"
a Dominos(klónos) számot is kiadta hétfő délelött a kollégád,most csütörtök este még nem jött sms,hogy használható... a 31-esre konkrétan rákérdeztem,a válasz amit leírtam,detto,nincs különbség 4-5 nap,nem szokásom csak ugy beírkálni ide.. -
kilesz77
csendes újonc
Meglévő ügyfélként kezelünk így már, a kauciótól el tudunk tekinteni, viszont a kollégák valószínűleg kérni fognak bankszámlát, közüzemit.
Fel tudod adni a webes megrendelő felületen is, válaszd hogy már regisztrált ügyfél vagy, lesz egy SMS azonosítás, majd le tudod adni a megrendelést, így azonos ügyfélszámra kerül. -
sifarr
senior tag
válasz
kilesz77
üzenetére
Köszönöm, hogy jelezted ezt az anomáliát, javítjuk az ÁSZF-et.
Nincs mit. Az ember ott segít, ahol tud. Főleg egy olyan szolgáltatónak, amellyel rokonszenvezik. Főképp manapság, amikor a DIGI kanosszajárása bizonyítja, hogy oda kell figyelni a legapróbb részletekre is. N(e)Mhh lehet hibázni, mert ki tudja ...
Még két kérdés, és viszem is a másik számomat.
1. Az első, hozzátok vitt számom postpaid volt. Volt hitelképesség vizsgálat is, beküldtem egy mobilszámlát, utána minden simán ment. Ha második számként prepaidet vinnék hozzátok, ugye így akkor nincs kaució?
2. A telefonos ügyfélszolgálaton indítsam a második szám áthordozását, hogy egy számlán fizethessem a két számot? -
ajapi
tag
Korlátlan egyéni előfizetéshez vett társkártyának saját száma és adatforgalma van-e?
kösz -
kilesz77
csendes újonc
Igen, NFT user mellett én ugrok be néha:-) Az ÁSZF módosításunkban sajnos egy hiba folytán került bele a számhordozási díj feltüntetése. Természetesen nem kérünk egyetlen csatlakozó ügyféltől sem díjat azért, hogy eddig használt számát áthozza, az ahogy írod is egy díjmentes megoldás kell legyen, ezzel teljes mértékben egyetértünk.
Korábban kérdés-észrevétel volt, ezért itt is írom, hogy az adatok egyezése esetén pár nap alatt lemegy az egész számhordozási folyamat, szóval mindenkit bátorítok arra, hogy tartsa meg a számát, úgy jöjjön hozzánk.
Köszönöm, hogy jelezted ezt az anomáliát, javítjuk az ÁSZF-et. -
NFT
újonc
válasz
Fanni1980
üzenetére
Kedves Fanni és mindenki
Nem függesztjük fel a számot ha 30 GB ot meghaladó forgalmat csinál / nap. Viszont azt szeretném megértetni mindenkivel, hogy az általunk nyújtott csomagok hangalapú kártyák amiken van korlátlan internet is. Ezeknek a célja az elsősorban, hogy a telefon használója tudjon bármennyit netezni, ne legyen korlátos adatkerete, természetesen az is, hogy a telefonját megosztva másik eszközön is használja a netet, pl laptop, tablet. Viszont fontos, hogy ezek a csomagok nem internet kártyák, azaz nem az a céljuk, hogy egy wifi routerben egy család, pláne egy iroda internet forgalmát elvigye. Ezekre vannak más megoldások, erre szolgáló megoldások. Az ÁSZF-ben szerepel egy kitétel amit más szolgáltatókhoz hasonlóan azért szerepeltetünk hogyha van olyan ügyfél aki visszaél a szolgáltatással akkor legyen jogalapunk kezelni a problémát. A Magyar ember roppant kreatív, tudnék mesélni hány lakossági korlátlan csomagunk végezte callcenterbe a pályafutását és hasonlóan hány korlátlan internetes hangalapú kátyánk dolgozott
irodai netként egy wifi routerben. -
sifarr
senior tag
válasz
kilesz77
üzenetére
A fogalmazásod alapján bennfentesnek tűnsz.
Tudsz arra válaszolni, hogy február 1-től miért vezetitek be a számhordozási díjat? És érvényesíteni is akarjátok? A hírközlési tv szerint a végfelhasználó számára a számhordozás díjmentes. Akkor hogyan lehet ez?Ne vedd "ellenséges", kötözködő kérdésnek, inkább értetlenkedőnek.
Január 10-től előfizetőtök vagyok. Az első számla már megérkezett, várja a február 1-i csopbeszedést. Viszont átvinnék hozzátok még egy számot. Nem telefonköltség megtakarítása a cél, sőt (!), inkább a kényelem. Prepaidben havi 1500 alatti a költségem ezen a számon, de egyszerűbb, kényelmesebb lenne egy számlán, csopbeszedéssel kifizetni a két szám díjait. Viszont, ha még számhordozási díj is van (és főleg, ha kaució is lenne a prepaid miatt), akkor már annyit nem ér a kérenyelem. -
kilesz77
csendes újonc
Nem mobilrészleg vagyunk, hanem önálló magyar mobilszolgáltató. Netfone Telecom ügyfél lesz mindenki, aki hozzánk csatlakozik. Saját hálózat extrém költséges kiépítése helyett hálózati kapacitást bérlünk. Ügyfélszolgálatunk segítőkész és megoldást kereső, nem utolsó sorban elérhető kollégákkal.
-
holderes
tag
válasz
Dracula72
üzenetére
Mai info belépés ügyben,Mohai utca ügyfélszolgálat(gondoltam gyors átállás),20-25 perc volt,elöttem senki,dominos számot gyorsan átírták,majd technikus hozta a "megírt" netfone simet,(hat ezer kaució elvesz,ha viszel egy közüzemit nem kell kaució),DE majd csak 4-5 nap múlva lesz használható,majd sms jön róla...igy nézve gyors volt,csak'hát a 4-5 nap türelmi idő,ez kicsit sok,ezt számoljátok be utánam jővők
-
holderes
tag
Ki hol kezdte a belépést,a központi lapon,telefonon,vagy itt [link] a helyi viszonteladónál?
-
sifarr
senior tag
Nem véglegesítettem, csak kíváncsiságból próbálkoztam. Ezt miért engedi?
(Na, rögvest belefutunk egy Telekom tudakozóhoz hasonló vitába!
)
Nem a költségként elszámolhatóság a megoldás kulcsa.
Szerintem (!) csak arról van szó, hogy az internetes megrendelés során még nincs adatellenőrzés. Azt majd az ügyfélszolgálatos végzi el.
Azt kétlem, hogy a Netfone egy cég nevére lakossági díjcsomagot engedne. Nem a számla miatt, hanem a telekomadó miatt.
Cégek esetében a telekomadó perc díja és a havi maximum is sokkal magasabb, mint lakossági előfizetés esetében. Ezt a Netfone-nak kell bevallania, megfizetnie. Ha cégnek lakossági csomagot ad(na), attól még neki a céges telekomadót kell befizetnie a NAV-nak. Miért vállalná fel cégek esetében ezt a többletköltséget? Céges előfizetésnél ráteszi a "plusz" ÁFA-t, de ez valójában a telekomadóról szól.
Szóval szerintem csak ennyiről van szó. -
martonl
senior tag
Elkezdtem megrendelni egy lakossági díjcsomagot, de simán ki tudtam választani a céges regisztrációt. Nem véglegesítettem, csak kíváncsiságból próbálkoztam. Ezt miért engedi? Lakossági csomagra is előfizethet cég? De fordítva is, üzleti csomagra is elkezdi engedni a magánszemély regisztrációját.
-
4Grider
félisten
A világjárók tudják, hogy a Földön nagyon sok helyen elérhetőek flat csomagok. És jellemzően a fair use policyben írják le, hogy mit értenek a szolgáltatók korlátlanság alatt. Nálunk tényleg elég homályosak a feltételek, ezt a hatóságnak rendbe kellene tenni, mert a szolgáltatók maguktól nem fogják.
-
-
Dracula72
senior tag
-
-
clon
senior tag
Azért vicces, hogy egy "alap" dolgon megy a vita hiszen az lenne az alap a bármilyen szolgáltatás esetén, hogy az ügyfélszolgálat teszi a dolgát nem "maszatolja a problémát".
Azért nem kell hasraesni egy újonnan alakult mobilrészlegtől, hiszen ha már most olyan ügyfélszolgálattal indul mint amilyen a többinek van akkor sokkal lassabban vándorolnak át hozzájuk még a kedvező árak esetén is.
Majd azért idővel kiderül, hogy meddig marad ez az ügyfélszolgálati hozzáállás. -
zoli62
addikt
A Netfone-t nem a flottához kell hasonlítani, hanem a b többi szolgáltatóhoz.
-
z67
őstag
Van tippetek arra, hogy az ügyfélkaput hogyan lehetne használni? Számla jött, de sajnos az sem vitt közelebb hozzá.
-
zzola
titán
Nem tudom, hogy ÁSZF szerint meg lehet-e osztani a netet? Telekom Gigaerős csomagnál igen.
Saját példámból kiindulva, otthon VPN-en dolgozok, csak munkára 7-10 GB forgalom van naponta. Ha közben szól a yt vagy esetleg más stream is megy, mondjuk nem csak munkaidőben, simán lehet forgalmazni 30GB-ot és semmi torrent.Jelenleg Telekomos public csomagom van, időnként ezt használom munkára. Ha itt 30GB-nál lekorlátoznak, lehet inkább kihagyom.
Nincs VoLTE, nincs vowifi, nincs 4Ghang stb.
Nem biztos, hogy a legolcsóbb a legjobb nekem. -
4Grider
félisten
A HD annyira megérte a Telenornak, hogy a HD csomagok nem érték meg a két évet. Viszont erre az időszakra datálható a vidéki Telenor hálózat ledöglése.
A HD feltételei között nem csak az általad említett 1 hívás/hó feltétel volt...
A kábeleken is van elérhető maximális sávszélesség, akár hiszed, akár nem. Még optikán is... -
zzola
titán
Én pont azért dobtam a T Hellodatát és a flottás korlátlan netet is, mert lakhelyemen jellemzően 720p-ben mentek csak a yt videók. Ez konstant 10mbit/sec sebességet sem jelent. Egyszóval a hálózati stabilitás az erősen helyfüggő. Pécs mellett lakom, itt az összes szolgáltató jele elérhető, rálátok a Vodafoneos toronyra, a 2 T torony sincsen messzebb.
Szerintem nincsen itt még arra kapacitás, hogy a korlátlan tényleg korlátlan legyen... -
Bayla
csendes tag
Amikor évekkel ezelőtt HelloData csomagra váltottam a Telenornál, akkor az ügyintéző annyit mondott, hogy "havonta egy beszéd hívást kezdeményezni kell. a többi nem számít, valóban KORLÁTLAN"... Tehát ha egy mobilnet modembe használnám a SIM kártyát, akkor sem lenne méltánytalan felhasználás miatti bünti... Hagyjuk már ezt a szánalmas "magyarázkodást" és a szarrágó mellébeszélést a másik két nagy szolgáltatótól! Ha a Telenornak így is megéri és így is tökéletesen működik a mobilnet szolgáltatása, tehát a VALÓBAN KORLÁTLAN mobilnet mellett is megvan a haszna és stabil a szolgáltatása, akkor egyértelmű a képlet, hogy Telecom és Vodafos csak a haszon maximalizálásra gyúr, az ügyfél számukra csak egy kiszipolyozható véglény.
"Tudomásul kell venni, hogy a vezetékes internetnek is vannak korlátai,"
Persze hogy van... 300 Mbit/sec 0-24, ha úgy tartja kedvem
-
4Grider
félisten
Mert a Telenor béna hálózatmenedzsmenttel rendelkezik, ennek megfelelően elég sok helyütt szívnak esténként az előfizetői. Normális hálózatmenedzsmentre pedig szükség van, mert olyan a fajunk (az emberi faj), hogy csak magára gondol, ha valami korlátlanul rendelkezésére áll, akkor pazarol, használja az erőforrást ha kell, ha nem. Tudomásul kell venni, hogy a vezetékes internetnek is vannak korlátai, a vezetéknélküli átvitelnek pedig hatványozottan. Senki nem lehet olyan hülye, hogy a mobilnetet ténylegesen korlátlannak gondolja. Miért lenne az jó, ha egy szolgáltató hagyná ledögleni a hálózatát magát türtőztetni nem képes előfizetők miatt? A Vodafone-ra anno előfizetők ezreinek haragja zúdult, amikor bevezette a korlátlan GPRS-t. Mit gondolsz, a szolgáltatóknál miért csak nem publikus ajánlatban van korlátlan adatsim?
-
Bayla
csendes tag
korlátlan (melléknév)
Teljesen határtalan; mindenre kiterjedő és külső ellenőrzés, irányítás nélküli, semmi módon nem korlátozott (lehetőség, szabadság), amely önkényes döntések szerint működhet.
A Telenor előfizetésem ilyen, a net valóban korlátlan és a torrentezésnél sem korlátozzák a sávszélességet. Kizárólag a korlátlan beszéd miatt filóztam a netfonra váltáson, de ez egy vicc, vagy inkább megtévesztés, átverés. Ha az ismerősömmel napi több órát beszélgetek, akkor majd azt is méltánytalan használatnak minősítik?
-
Fanni1980
lelkes újonc
Érdekesség ! Barátomnak itt van előfizetése netfone korlátlan net csomag korlátlan hivas ! Elérte napon belül a 30 gb adat forgalmat és felfüggesztettek az előfizetését !!! Mikor lesz újra elérhető ? Miért kell felfüggeszteni az egész szolgáltatást ? Ha korlátlan a net miért van benne napi korlát egyáltalán ? Méltányos használatra hivatkozva kapcsolták ki a kártyát
-
zoli62
addikt
Átállt a számom nekem is, minden simán ment. Miért decemberben került elő témaként a Netfone? Hiszen piacon vannak már jó ideje.
-
tiko76
aktív tag
Hello! A korlátlan net külföldön is korlátlan?
-
escaper
csendes tag
Sziasztok!
A lakossági (percdíjas) alapcsomaghoz lehet internetet venni? Ha igen, mennyiért? Nem találtam a weboldalon erről infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi..
Nem először vált át random Telekom HU-ra, majd egy kis idő elteltével vissza Netfone-ra, bocsánat NETFONE TELECOM-ra, csak hogy ne férjen ki