- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulu1701
aktív tag
Szia,
Osztom a véleményedet a leírtakkal kapcsolatban, sokszor bánkódom, hogy nincs magyar felirat a tartalmakon, de kis idő ráfordításával megpróbálom a meglévő feliratokat beilleszteni alá és ez legtöbbször minden gond nélkül megy. Nekem is van olyan sorozat, amit nézek, amihez nincsen magyar felirat még "házi" készítésű sem (Gypsy) de végignéztem az évadot egy nem erős angoltudással is. Most meg bánkódom, hogy nem lesz 2. évad

Nem régen szereztem be egy "okos" TV-t és az első Netflix app használatkor már tetszett, hogy 2 gombnyomás és nézem a kedvenc sorozatom aktuális epizódját.Remélem, minél előbb bővül az eredeti magyar feliratos tartalom, és élvezhetem a 4k minőséget.
Legyen már végre újra iskola idő

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- Dell Latitude 5430 / Intel core i5-12generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

l.skywalker
kmarci25