- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Letöltöttem a desktop appot. Azt kell, hogy mondjam FHD-ban 5800-as bitrate-nél meglepően jó volt a minőség. Ugyan laptopról néztem (bár abban egy jó FHD IPS panel van) és teljesen elégedett voltam. (nyilván nem egy BD 50 minőség, de ezt nem is lehet elvárni)
Ami viszont kicsit necces az a hang. Tesztnek a WWZ-t néztem ami új film és ec-3 kodekkel 192 bitet írt hangra. Ez még csatornánként is kevés lenne, de gondolom ez itt a max amin minimum egy stereo osztozik.(Pedig a Dolby Digital Plus tudna 1000 bit felett is)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Nvidia Quadro FX570
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25