Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-02 11:10:22

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13101) Pro Koryak


Pro Koryak
addikt

Nem azt mondom, hogy ha beírod a filmet a keresőbe és angolra van állítva a nyelv, csak akkor jeleníti meg, hanem ha megnéztél egy filmet, több hasonló csak felirattal rendelkező filmet dob fel, ha angolra van állítva a nyelv. Magyar nyelvre állítva inkább tolja előre a szinkronos tartalmakat. Nekem ez tűnt fel, emiatt hagytam így.

(#13102) l.skywalker válasza ferenck (#13100) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Nem tudok pontos címet most mondani, de nálunk én angolul a feleségem magyarul használja az alkalmazást. Volt egy olyan film, amit kitaláltuk, hogy megnézzük. Nálam angolul volt csak, magyar felirattal, nála pedig volt szinkron hozzá, de nem volt hozzá magyar felirat. Szóval meg van ez kicsit kavarva több irányba, de ezért érdemes az UNOGS-t böngészni, az általában megfelelően listáz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#13103) Harbinger85 válasza l.skywalker (#13085) üzenetére


Harbinger85
aktív tag

Kösz az infót! Akkor fent van, de nincs magyarítás hozzá? Úgyis csak én szeretem.:))

(#13104) l.skywalker válasza Harbinger85 (#13103) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Semmi sincs hozzá, de UNOGS-on csekkolható:
Ash vs. Evil Dead on Netflix | uNoGS

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#13105) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Pénteken, azaz február 16-án reggel 10 órától teljes leállás lesz a lapcsaládon, ami minden oldalt és szolgáltatást érint. A leállás legalább késő délutánig tart.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#13106) zeus_2k14


zeus_2k14
senior tag

Üdv.

Olyan kérdésem lenne, hogy adott én mint előfizető, és van 2 TV a lakásban. Eddig szüleim használták az én fiókomat is, 1 vagy 2 TV-n. Ugye ez már nem működik. Most meghívtam őket mint vendégfelhasználó. Na most az lenne a kérdésem, hogy ha meghívtam, és ugye én fizetem az övét is, és mondjuk ő használja, akkor csak 1 TV-n használhatja? Mivel náluk is van TV otthon, a nappaliban és a hálóban is. Be tud jelentkezni mind a 2-re, vagy pedig csak az egyikre? Ha mind a 2-re akar, akkor 2x kell meghívnom? Azér az már kicsit borsos :D

Köszönöm! :)

(#13107) skroy válasza zeus_2k14 (#13106) üzenetére


skroy
senior tag

A vendég felhasználói fiókkal is be lehet jelentkezni 100 eszközre is akár. De streamelni egyszerre csak 1 eszközön lehet.

(#13108) looser


looser
addikt

Sziasztok! Vendégfelhasználó vagyok egy előfizetésben. Hogyan tudom módosítani a feliratot (PC, Firefox), illetve hogyan tudok szinkronizált tartalmakra keresni android tévén?

Üdv :R

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#13109) tylerddd


tylerddd
veterán

Üdv! Ilyenkor mi van?! [kép] Elvileg Netflix cucc ez A furcsa ház/Das schaurige Haus, el is érhető virágboltban, de a szolgáltatónál nincs fent. Köszi!

[ Szerkesztve ]

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#13110) SzaboZE


SzaboZE
addikt

Lenne egy érdekes kérdésem. Más is járt úgy, hogy eddig rendesen forintban kapta a számlát (3490Ft), de ebben a hónapban valamiért USD-be konvertáltva többet számláztak a rendkívül előnytelen árfolyammal való számolás miatt? Konkrétan 3700ft lett így a levonás. Paypalon keresztül fizetek 1-2 éve, eddig mindig forintban vonták le. Van más is aki így járt? Mit lehet ez ellen tenni? Nem átverős emailben érkezett link stb, hanem hivatalos netlfixes rendszeres számlafizetés.

[ Szerkesztve ]

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#13111) zeon.hu válasza SzaboZE (#13110) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Ki váltja a pénzt?
Mert ha nem saját bank, hanem a paypal, annak mindig rossz az árfolyama.

#?*@&!

(#13112) Adama123 válasza SzaboZE (#13110) üzenetére


Adama123
tag

Natural is ugyanez volt ma. Nekem Revolut kártya van mögötte, ők lesznek a hibásak, mert a paypal számlán forintban van megjelenítve megfelelő összeggel.

[ Szerkesztve ]

(#13113) Adama123 válasza Adama123 (#13112) üzenetére


Adama123
tag

A paypal lesz mégis a hibás, a fizetés részleteinél jelenik meg náluk az átváltás, amit én nem engedélyeztem.

(#13114) zeon.hu válasza Adama123 (#13113) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Paypal topik, összefoglalót tudom ajánlani.

#?*@&!

(#13115) K.B.K.


K.B.K.
kezdő

Sziasztok!
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy egyik ismerősöm leváltott egy Huawei P30 -készüléket egy Motorola Edge 40 Neora. Minden maradt ugyan az, korlátlan net, lakás, minden. Viszont a Netflix applikációban konstans szétesett, alacsony bitrátájúnak tűnő képed ad az új telefon. A régivel ilyen soha nem fordult elő. Próbáltam az app beállításaiban automatikus és maximális sávszélességre állítani, semmi nem működött. Az mindegy lenne wifiről mit produkál, ugyanis menet közben nézné. Előre is köszönöm a válaszokat. :R

(#13116) PhilBrick válasza K.B.K. (#13115) üzenetére


PhilBrick
őstag

Töltse le őket előre.

(#13117) zeon.hu válasza K.B.K. (#13115) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Alkalmazást mentésből állította vissza vagy új telepítés volt?
Minden szükséges engedélyt megkapott?
Telefon topikjában kérdezted már?

[ Szerkesztve ]

#?*@&!

(#13118) K.B.K. válasza zeon.hu (#13117) üzenetére


K.B.K.
kezdő

Mentésből állította vissza, de már újra lett telepítve. Még nem kaptam választ a telefon topicjából. Most próbálok keresgélni a neten, van egy kis időm kutakodni.

[ Szerkesztve ]

(#13119) zeon.hu válasza K.B.K. (#13118) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Újra telepítés előtt gyorsítótár és alkalmazás adatok is törölve voltak?
Engedélyek?

#?*@&!

(#13120) RedCactus válasza K.B.K. (#13115) üzenetére


RedCactus
senior tag

Érdekes, nálam ugyanez a hiba Realme Neo2 pro telefonon, csak épp az HBO Max-al. Nem találtam rá megoldást. Netflix, Disney, Amazon, SkyShow, Youtube gond nélkül megy. Lehet csak valami kodek hiánya okozza.

(#13121) sztanozs válasza tylerddd (#13109) üzenetére


sztanozs
veterán

Vsz regiolockos tartalom.

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#13122) zichie válasza K.B.K. (#13115) üzenetére


zichie
senior tag

Egy Motorolás fórumon ezt találtam, igaz nem pontosan erre a készülék típusra: Ever since the Android 12 update took place last month, I am unable to watch anything in HD in Netflix and the Playback specifications show Maximum Playback resolution as SD. Also Widevine has been changed from L1 to L3.

Ha 12-es vagy újabb android van a készüléken, akkor érdemes kipróbálni korábbi android verzióval, pl. 11-el. Ha azzal megy, akkor nem szabad 12-es frissíteni, mert ott már nem megy, csak gyengített minőségben, ami sajnos nem hiba, hanem szolgáltatás minőség szándékos csökkentése, ami a Motorla és a Netflix közötti liszensz problémák miatt lehet. Ezt a két vállalat csak egymás között tudja csak rendezni.

[ Szerkesztve ]

(#13123) kmarci25 válasza zichie (#13122) üzenetére


kmarci25
Topikgazda

Ha levették a widevine szolgáltatási szintet L3-ra, akkor annyi, SD minőség lesz a max. Töltsd le a DRM info nevű alkalmazást, indítsd el, görgesd le és nézd meg mit ír a Widevine CDM security level-nél.

Szerk.: bocs, az eredeti kérdezőnek ment volna a válasz.

[ Szerkesztve ]

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#13124) azbest válasza zichie (#13122) üzenetére


azbest
félisten

a widevine level nem netflix specifikus, ha sérült az egyedi cert valamiért a készülék bootloaderében, akkor szokták elbukni. Ha elveszett a kulcs, akkor downgrade sem hozza vissza. Sőt, van hogy downgrade csak hekkeléssel megy, akkor pedig eleve bukják a kulcsot. A lényeg, hogy nagyon körültekintően kell eljárni.

#13115 K.B.K.
így rákeresve eléggé ellentmondásos találatokat látok, hogy az a telefon támogatta -e az L1 -et egyáltalán.

[ Szerkesztve ]

(#13125) Narxis


Narxis
nagyúr

Hoppá :Y

Elutasított Netflix-előfizetéssel próbálkoznak csalók egy SMS-üzenetben, egy győri nőnek félmillió forintja bánta [link]

Thanos was right.

(#13127) Narxis válasza sunavlys (#13126) üzenetére


Narxis
nagyúr

Gondolom nem kattintottál rá. Azért találékonyak ezek a mocskok. :W

Thanos was right.

(#13128) skroy válasza sunavlys (#13126) üzenetére


skroy
senior tag

Az adathalász linkeket ne tegyük már nyilvánossá.

(#13129) K.B.K.


K.B.K.
kezdő

Köszönöm mindenkinek a segítséget, elvileg minden klappol, rendszer újrahúzást meg nem ér meg ismerősnek. Ha valamit találunk azért időközben akkor azt beírom ide. Tényleg köszi :R .

(#13130) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Szekesztve: Ez fura, olvastam, hogy mekkora siker Netflix-en a Resident Alien. Nem találtam meg, elkezdtem nézni máshol. Írtam róla ide, aztán duplán ellenőriztem, és most már kidobta a kereső.
Na mindegy, akkor elpanaszkodom, hogy a Resident Evil még mindig csak sima HD, nem UHD//DV/HDR10 formátumban van ott (ránéztem, ha már előbbre dobta kia kereső). ;]

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#13131) sunavlys válasza skroy (#13128) üzenetére


sunavlys
senior tag

azt hittem segítek ezzel, akkor törölje a módi

ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro

(#13132) SzaboZE válasza zeon.hu (#13114) üzenetére


SzaboZE
addikt

Nem a paypal lesz a hibás, hiszen oda 349Oft - 1O.17 USD terhelés érkezett eleve. Nem pedig simán 349OFt, mint az elmúlt hónapokban. De most átrakom revolutra közvetlen és meglátjuk a következő hónapban. Eleve nem kellene váltásnak történni, hiszen a netflix eddig forintban számlázott.

[ Szerkesztve ]

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#13133) qqzs


qqzs
őstag

Unogson hogy tudok keresni magyar feliratos film vígjátékot imdb 7 folott? Vagy nincs ilyen a netflixen? Mert nem ad semmi találatot se feliratra se szinkronra. Régen ez tok jol működött.

Eladó: GTS450

(#13134) jgy999 válasza qqzs (#13133) üzenetére


jgy999
csendes tag

A JustWatch-on lehet keresni műfajra is és értékelésre is. Sztem, ott próbáld meg.

(#13135) Dark Archon válasza boborján2 (#13053) üzenetére


Dark Archon
addikt

Végül én is ezt vettem, jó, gyors cucc tényleg. Ami plusz, hogy a tévé hangerejét is tudja vezérelni az irányítója. Sőt, még az Xbox 360 gamepadomat is rá tudom kötni, és mennek vele Android játékok.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#13136) qqzs válasza jgy999 (#13134) üzenetére


qqzs
őstag

Köszi ,de 10 perc alatt se jottem ra hogy lehet rajta keresni ilyen szempontok alapjan.

Eladó: GTS450

(#13137) wiggen123


wiggen123
aktív tag

4k film, konkrétan Az űrhajós-t néztem tegnap. Létezik, hogy gyenge a netem és azért dithering zajos 4k felbontáson, vagy a dithering szándékos? Info gombot lenyomva azt látom, hogy 4k hdr 16 Mbps sávszélesség. 40 Mbps netem van.

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#13138) Hege1234 válasza qqzs (#13133) üzenetére


Hege1234
addikt

nekem talál..
150-et ír

keresés

[ Szerkesztve ]

(#13139) qqzs válasza Hege1234 (#13138) üzenetére


qqzs
őstag

Mi az a kategoria hogy comedias?? Comendy ,romantic comedy ,blockbuster comedy ilyeneket kerestem

Eladó: GTS450

(#13140) Hege1234 válasza qqzs (#13139) üzenetére


Hege1234
addikt

honnan tudjam? én nem használom..
mások nem voltak az opciók között..

próbáld meg a linkben átírni a genre részt
azokra amiket írtál, hátha a módosított linkkel még elérhrtő..

(#13141) Pro Koryak válasza wiggen123 (#13137) üzenetére


Pro Koryak
addikt

"vagy a dithering szándékos"
Igen, lehet, ilyen volt legutóbb a Rachel Stone is, grainorgia = kaka!
Nézz bele D+ -on a Shogunba, elsírod magad! Olyan graint toltak arra is, szégyen!

(#13142) tylerddd válasza sztanozs (#13121) üzenetére


tylerddd
veterán

Akkor a szinkront ki csinálta rá? Elvileg Netflix gyártás.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#13143) SimonJanos válasza user112 (#13080) üzenetére


SimonJanos
aktív tag

Sziasztok!

Erre keresem a megoldást Android: melyik az a legutolsó verzió aminél nincsen háztartás ellenőrzés? :U
Hátha vki tudja a választ és nem kell végigpróbálnom... ;]
"háztartás" szóra kérdésem előtt rákerestem és megoldást nem láttam

Android (OS 4.x !!!) régi tablet-en szépen elfut gond nélkül.
(nem adok tippeket a "szolgáltatónak" így infót kihagyok sry : )

[ Szerkesztve ]

stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html

(#13144) vacs


vacs
veterán

Sziasztok!
Új vendégfelhasználóba a meglévő profilját hogyan lehet átköltöztetni?
Google nem segített.

(^)(>.<)(^)

(#13145) RedCactus válasza vacs (#13144) üzenetére


RedCactus
senior tag

Emlékeim szerint aikor létrehozod az új vendégfiókot, megkérdezi, hogy akarod e valamelyik profilt hozzáadni.

(#13146) kisselandras


kisselandras
senior tag

Üdv urak.!
Hátha valaki találkozót már ezzel a powershell paranccsal ami idegesít tudd valaki ezzel valamit nekem mondani hogy csak netflixnel van 🤭valami ötlet

Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !

(#13147) kmarci25 válasza kisselandras (#13146) üzenetére


kmarci25
Topikgazda

Én ebből a mondatból egy szót sem értek. :F

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#13148) sztanozs válasza kisselandras (#13146) üzenetére


sztanozs
veterán

Mintha valami hianyozna valahonnan…

JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

(#13149) Peter.70


Peter.70
őstag

Sziasztok,
Azt tudom hogy netflixről hogy lehet letölteni pl mobilra hogy offline is lehessen nézni a filmet.
De laptopra lehet letölteni?

(#13150) janos666 válasza SimonJanos (#13143) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Szerintem a szerver mindig tudja, és tippre a kliens csak egy általános információs felületet mutat új szöveggel (de ha nem ugrik fel, ők akkor is tudják, hogy mi a helyzet).
Én is osztozom a húgommal, és mindig csak átugrom ezen, eddig nem volt belőle probléma (igaz, ritkán nézem, és általában olyankor, mikor ő már alszik, szóval akár lehetnénk ingázók, főleg az IP címmel, ami akár ~60km-re is tehet a valódi lakhelytől).

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.