- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harang
tag
Helló!
Van egy kis problémám a gépemmel.
Az alaplap asus p4c800, a processzor és a vinyó 3-4 napja lett véve, 3,2 prescot magos (gyári hűtő)és 7200.7 satás segate baracuda vinyó 9800se AIWos VGA.
Az alaplapról tudni kell, hogy chipset nem rég óta van rajta. Chipset nélkül be lett kapcsolva egy 2,4es celeronnal, de nem ment sokat vele. Volt olyan is, amikor MSI chipset hűtővel ment és egy 2,4es NW magos prockóval. A lap utána nem lett használva 1-2hónapig.
Most, hogy megvettem a cuccokat a lapra raktam egy revoltec chiphűtőt, nem bootol.
Bekapcsol, a procin pörög a ventillátor, a vinyó is működő hangot ad, de semmi kép nem jön be.
Insertet, delt nyomogattam, nem reagál, CTRl ALT DELre nem reagál.
Ha jumperesen nulázom az segíthet vagy értelmetlen?
A vásárolt cuccokra van 1 hét garanciám, ami vészesen fogy, plusz a maradék bolti, de az messze.
Tanácstalan vagyok.
Bye!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Könyvajánló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba Árak továbbra is! Évtizedes minőség, személyes átvétel is!