Új hozzászólás Aktív témák

• NFree

addikt

válasz UFO1 #9673 üzenetére

Hát kössz de sajna nem vagyok ojan nagy spíller, szarmatrac őő igen sokat tanítgatott engem is , de most nem rólla van szó, tehát nem ő a titkos favorit a lambóval. ;) :R

Tutuhaver
    Hát barátom , ma reggel gurultam , párat , és hiába eröltettem a 4 nitrós futamot 1.25 körül volt az idő mindíg , pontosítotam , és vissza a 3 nitróra na akkor jöttek a 1.23 körüli idők, de lett egy 1.22.8 is na most , ha nagyon el tudnám kapni , így is látok benne még kb 1.5 secc et ugymond az én skill rendszeremmel.

A titkos barátunk , lehet más skillezéssel ment esetleg gyorsabb nitrótöltés meert akkor pont kiadja a 4 nitro ahova kell , és akkor sima ügy az 1.20 , csak sajna nem tudom kipróbálni :W
    szeretném megtolni az 1 .20 s ezzel ugymond tisztázni a dolgot jól esne.

911 elsőre (a nagy) 3 nitróval 1.19 ;] 39 hely utánna még próbáltam 1x de csak 1.20 lett , tehát azzal az 1.20 alap , még az 1.19re is el tudok képzelni 1.5mp et , de akkor mindennek 100 %-os nak kéne lenni, holnap reggel megint rápróbálok , de majd látom.

Jaaj még annyi single ben lehetetlen mert 1-2 sec hátrányt jelent kikerülni előtted a sort, legalább is nekem , na ebből kifojolag tudod mennyi cheaterezést kaptam ma ott??? jaaj.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés