- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
WASPZotya #4983 üzenetére
de főleg mert mindenki igyekszik a rendőröket kikerülni, optimális úton menni, és nem néz hátra, hogy jön-e valaki. Meggyőződésem, hogy balesetek az eseteid 90%-a. Az viszont könnyen lehet, hogy ők meg észre se veszik, hogy téged legyúrnak, mert újoncok. A szinkronizáció hibáiból sok félreértés születik, főleg ha valakinek már lasul a játék, pont erre volt példa nfree-vel pár kiváló menet. Eleinte stabilan láttam, végül ő érezte, hogy kezd lassulni, szarabbul tapad, minden rosszabb, én meg mondtam neki, hogy LÁTOM, mert nő a lagg stb, nem olyan stabil. TE-ben is ez lehet, a sync ütköz le téged, nem a nyomi orosz, és te meg azt hiszed, tank móddal megy. Egy biztos, hogy nem titok, hogy a boostos sofőrt ha utolérem multiban az utcai motorral hajtott E46-os bmw-vel, belezúzom a falba és felnézek a nagytérképre, alias visszapillantóra, hogy mit alkottam, és olyan őrült nagyokat pörögnek, mintha a körhintán lennének. A sync nagy úr, tán még a tank módos sofőrt is megfogja, ami óriási dolog, ha jól használjuk.Én bizony nem vagyok rest midnen apró trükköt bevetni, megtanítom a newmaneknek, hogy előbb álljanak fejre 100X, aztán lehet haladni. Biztosan 100X jelentettek engem tank mód gyanúja miatt, akkorát oda tudok ütni. TE-ben szerintem csak menni akar mindenki előre, a megoldás, hogy te elveszed a gázt, és picit mész a társ mögött, sima ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest