Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Putyin90
üzenetére
Tier2-es TeamEsc-el kb a dupláját kaszálhatod versenyenként. Sztem pénz keresésre és rep gyüjtésre elég baba egy bizonyos szintig. De a TeamEsc.-ből nem igazán tanulsz meg jól vezetni. A sima versenyekkel jobban lehet fejlődni (vezetéstechnikailag).
Evo-t ne vedd meg, elég tankos a mozgása, nem éri meg belefeccölni. És a Impreza sem olyan jó. Mind a kettőt tapasztalatból mondom.
RX7 vagy Z4 a favorit Tier2-esből. Meg a Lotus de ahhoz lvl 25 kell ha jól emlékszem nem csak egy zsák lóvé. RX7 olcsóbb ahogy írták, rommá tuningolva kb fogható vele az összes kategória társ. Bömbiről nem tudok nyilatkozni mert én RX7-el tolom, azt vettem mert olcsóbb. Az Evo és a Impreza-s kisiklás után nem volt másra lóvém ugyanis.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- Cudy routerek
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmgyűjtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő