- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #1940 üzenetére
Bevallom férfiasan nekem is néha szúrja a szemem a fizetős dolog. De nekem nem is a játékosokkal, hanem magával a rendszerrel van a gondom. Mert persze magától értetődik hogy még ha ingyenes is a dolog, valahogy támogatni kell a fejlesztőket...
De nagyon sok minden csak Boost-ért érhető el. És sajna én pont nem az vagyok, aki havonta több ezer forintot tud áldozni csak boostra. (Ehhez mondjuk hozzá tartozik az is, hogy itthon jó drága a BOOST) Mondjuk én hétfőn vagy kedden megveszem a StarterPackot, abból a 8000 boost-ból felpumpálom rendesen a Lotusomat hogy amíg 40es szintig nem tornászom fel magam addig elmenjen a kicsike...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ - Gaming streamre használt számítógép (videókártya nélkül) - AMD Ryzen 7900X, 32GB RAM...
- Samsung Odyssey G4 25", 240Hz, 1ms Monitor
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest