Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Szerencsére nem, "CPU Throttling"-nak hívják egyébként a jelenséget, de biztos tudod.
Nekem eddig csak a GTA4 szaggattott és az is elég fura módon, és akkor is ha nem volt felmelegedve a proci, szóval lehetett más oka is de nem volt kedvem szórakozni vele. Próbáld meg kipöckölni pár kupakkal hogy kapjon levegőt alulról, én így használom és 10 fokkal kevesebb értékeket mértem játéknál mint ha simán asztalon tartanám (így max 75-re megy fel), de egy notebook hűtő valszeg még többet dobna rajta. Megoldásnak van még egy ThrottleStop nevű progi, vagy újrapasztázás, van akinek az jött be. Egyébként minden minden beállítás és driver alap, energiagazdálkodás max, bios V1.02, és csak hálózatról használom.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Renault, Dacia topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem eddig csak a GTA4 szaggattott és az is elég fura módon, és akkor is ha nem volt felmelegedve a proci, szóval lehetett más oka is de nem volt kedvem szórakozni vele. Próbáld meg kipöckölni pár kupakkal hogy kapjon levegőt alulról, én így használom és 10 fokkal kevesebb értékeket mértem játéknál mint ha simán asztalon tartanám (így max 75-re megy fel), de egy notebook hűtő valszeg még többet dobna rajta. Megoldásnak van még egy ThrottleStop nevű progi, vagy újrapasztázás, van akinek az jött be. Egyébként minden minden beállítás és driver alap, energiagazdálkodás max, bios V1.02, és csak hálózatról használom.