Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Tayuya #10927 üzenetére
ők is tesztelnek sokat, az biztos, de én azt mondom, csináld meg a tesztet magad is. Az "ilyen motor", "ilyen fordulatszám" meg "4WD"-féle mesék a valós életből (is) vett adatok, amikre ők ezt az NFS World nevű játékot felépítik maguknak. Valós adat nem mindenben egyezik a Worlddel. Én már nem mondok színkombinációkat, csak annyit, hogy magunknak is tesztelni kell, ha optimumot akarunk. Odebbb is biztosan tesztelni fog még. Én már annyit nem, mert kb. alakul a molekula.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Goddess of Victory:Nikke
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest