- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
Makaveli #7260 üzenetére
Nagyon köszönöm a bő választ, igen, nagyon sokat segítettél!
Tehát a lóerők itt sem teljesen reálisak, ezt néztem is, hogy egy picit érdekes, hogy egyenesben egy 260LEs autóval nem maradok le a 450lovas Chevelle-től... És egyébként sem maradok le tőle sehol... Tehát fejleszteni akkor érdemes autót, ha érzem, hogy gyenge, addig nem igazán, mert nagy eséllyel le tudok verni valamivel erősebb autókat is.
És itt is az ellenfelek tőlem függően fejlődnek, tehát ha én berakok vmit az autómba, akkor ők is beraknak valamit, mint ahogy eddig volt, vagy tőlem függetlenül lépnek előre ők is?
RX-7es híres driftautó, de ez érdekes, mivel a valóságban inkább Silviával mennek azért szerintem.
Azért fellételeztem, hogy azok nem gyorsulnak olyan jól, mert a gyorsulás adatuk elég gánya... De gondolom ezt a leszorítóerővel jól lehet növelni, vagy jobb gumikkal, futóművel (vagy ahogy itt nevezik).
Hátsó kerék = drift?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Hővezető paszták
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Energiaital topic
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest