Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

Közben nem bírtam magmmal és regisztráltam reddit-re és bekérdeztem egy megfelelően tűnő helyre, hogy tudja-e valaki, mennyi PR-es M4 kéne ahhoz, hogy majd az eventjén csak is kizárólag az utolsó versenyt tudjam skip-pelni.
    Beírom majd a választ mindenképp ide is, mert asszem sokan leszünk, akik a döntő pillanatig sem fogjuk tudni felhúzni az autót PR 786-ra. :)

Közben megtudtam, hogy mihelyst megvan az Mclaren, arra az autóra érdemes leginkább ráfeküdni onnantól, mert olcsóbban és gyorsabban tuningolható, mint pl a kategóriában azt követő Aventador és kimaxolt állapotban Mclaren-nel végig lehet játszani a játékot.
    Van a Viper-emben egy legendary nitró főalkatrész, ami szinte ordít azért, hogy átmozgassam a Mclaren common nitrójának a helyébe.
    Aztán látom, hogy a Viper-ből ezt kiszerelni minimum 1,1 millió pézbe kerülne.

Na de hosszabb ideig meghagyják ezt az Access Pass-os kiskaput (elég csak pár nap), ez a pénz kérdés nem annyira lesz jelentős.
    Az már inkább félőbb, hogy a Viper mennyi PR számot veszítene ezzel a műtéttel, mert a Mclaren-em elég sokára lesz még ász állapotban.
    De végülis nem szükséges minél előbb átültetni azt a nitrót, az megvár. Előtte inkább felhúzok minden egyéb főalkatrészt a Mclaren-en minimum epic-re és akkor már átveheti majd a vezető szerepet a Viper felett végleg.

Új hozzászólás Aktív témák