- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben nem bírtam magmmal és regisztráltam reddit-re és bekérdeztem egy megfelelően tűnő helyre, hogy tudja-e valaki, mennyi PR-es M4 kéne ahhoz, hogy majd az eventjén csak is kizárólag az utolsó versenyt tudjam skip-pelni.
Beírom majd a választ mindenképp ide is, mert asszem sokan leszünk, akik a döntő pillanatig sem fogjuk tudni felhúzni az autót PR 786-ra.Közben megtudtam, hogy mihelyst megvan az Mclaren, arra az autóra érdemes leginkább ráfeküdni onnantól, mert olcsóbban és gyorsabban tuningolható, mint pl a kategóriában azt követő Aventador és kimaxolt állapotban Mclaren-nel végig lehet játszani a játékot.
Van a Viper-emben egy legendary nitró főalkatrész, ami szinte ordít azért, hogy átmozgassam a Mclaren common nitrójának a helyébe.
Aztán látom, hogy a Viper-ből ezt kiszerelni minimum 1,1 millió pézbe kerülne.Na de hosszabb ideig meghagyják ezt az Access Pass-os kiskaput (elég csak pár nap), ez a pénz kérdés nem annyira lesz jelentős.
Az már inkább félőbb, hogy a Viper mennyi PR számot veszítene ezzel a műtéttel, mert a Mclaren-em elég sokára lesz még ász állapotban.
De végülis nem szükséges minél előbb átültetni azt a nitrót, az megvár. Előtte inkább felhúzok minden egyéb főalkatrészt a Mclaren-en minimum epic-re és akkor már átveheti majd a vezető szerepet a Viper felett végleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest