- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
Porsche-hoz: Yo dawg we heard you like spoilers, so we put a spoiler on your spoiler...
------------------------------------------
@Melanoma: Valami gond lesz ott nálad, ugyanis nekem nem fagyogat a játék, bár egyszer egész ezidáig frissítés óta egyik betöltésnél befagyott, de ilyen gyakorisággal eddig is jellemző volt, szóval elviselhető kategória.
------------------------------------------
@Sztrego: Éjszakai versenyből valóban több van, úgy veszem észre leginkább Car Series versenyek szeretnek nappal zajlani.
Lehet ezt is akarta a nép, hogy ha már a rendes NFS játékban is éjszakai versenyek vannak javarészt, itt is legyen több.
Én annak örülnék, ha a telefon fényérzékelője alapján ítélne a játék, hogy nappali vagy éjszakai változatban adja be a versenyt, ugyanis ha fény mellett játszunk, akkor inkább szeretnénk látni a képernyőt rendesen, nappali viszonyok között, míg sötétben pedig jó az éjszaka is.
Így pedig lehetne "csalni" is akár, hogyha mindenképp éjszakai versenyt akarunk, akkor pályabetöltés előtt letakarnánk ujjunkkal a fényérzékelőt.
Na de mindez álom kategória, pedig nem lenne nehéz szerintem kivitelezni.-----------------------------------------
Általánosan:
Car Series-nél elég jól jön, hogy minden korábbi verseny csak 1 egységnyi benzint vesz el, így egyszerre azért csak ilyen versenyeket játszva el lehet lenni a játékkal egy full benzinnyi időt lejátszva.
Pénz és conversion kit farmolásnak is eléggé kedvez ez (egyedül az akksinak nem), conversion kit meg nekem elég sok mindenhez kell jelenleg, szóval had szóljon.
Ezekkel az 1 benzines Car series versenyekkel sokkal kevésbé stresszes a farmolás is, bőven jut idő a számunkra fontosabb, 2 benzines kampányos versenyeken történő farmolásra is.
Ez tetszik.Az már kevésbé, hogy eddig 3 IAP fizetésem van a játékban és így is 650 pont kéne a következő 3-as VIP szintemhez, ami azt jelenti, hogy az nem jönne még ki egy újabb Monthly gold vásárlással...
Tournament-ben elértem nagy keservesen a 4-es rangot és itt már "szerencsére" esélyem sincs senki ellen sem, szóval Tournament-tel már nem kell foglalkoznom...
Legkönnyebb ellenfél 876-os PR számú autóval az én 786-osommal szemben, meg sem próbálom.
Próbából kipróbáltam ki és visszalépve milyen PR-es autót generálna nekem legkönnyebb ellenfélnek, 886-os PR-eset adott. Hát kössz!Végül pedig 6 csillagos lett a Viper-em, ennek tiszteletére átmódosítottam én is vizuálisan, nekem jelenleg most ez a kinézet fekszik:
Külön örülök azoknak a felniknek, mert számomra ezek a félék igazából erre az autóra lettek kitalálva kb, semmi más egyébbel nem tűrök el Viper-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Megkímélt de kissé karcos! 1 év Garanciával!
- Lenovo RTX 3080 OEM 10GB Garanciával!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest