Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz Mezcal #1417 üzenetére

Porsche-hoz: Yo dawg we heard you like spoilers, so we put a spoiler on your spoiler... :D

------------------------------------------

@Melanoma: Valami gond lesz ott nálad, ugyanis nekem nem fagyogat a játék, bár egyszer egész ezidáig frissítés óta egyik betöltésnél befagyott, de ilyen gyakorisággal eddig is jellemző volt, szóval elviselhető kategória.

------------------------------------------

@Sztrego: Éjszakai versenyből valóban több van, úgy veszem észre leginkább Car Series versenyek szeretnek nappal zajlani.
    Lehet ezt is akarta a nép, hogy ha már a rendes NFS játékban is éjszakai versenyek vannak javarészt, itt is legyen több.
    Én annak örülnék, ha a telefon fényérzékelője alapján ítélne a játék, hogy nappali vagy éjszakai változatban adja be a versenyt, ugyanis ha fény mellett játszunk, akkor inkább szeretnénk látni a képernyőt rendesen, nappali viszonyok között, míg sötétben pedig jó az éjszaka is.
    Így pedig lehetne "csalni" is akár, hogyha mindenképp éjszakai versenyt akarunk, akkor pályabetöltés előtt letakarnánk ujjunkkal a fényérzékelőt.
    Na de mindez álom kategória, pedig nem lenne nehéz szerintem kivitelezni.

-----------------------------------------

Általánosan:
    Car Series-nél elég jól jön, hogy minden korábbi verseny csak 1 egységnyi benzint vesz el, így egyszerre azért csak ilyen versenyeket játszva el lehet lenni a játékkal egy full benzinnyi időt lejátszva.
    Pénz és conversion kit farmolásnak is eléggé kedvez ez (egyedül az akksinak nem :D ), conversion kit meg nekem elég sok mindenhez kell jelenleg, szóval had szóljon.

Ezekkel az 1 benzines Car series versenyekkel sokkal kevésbé stresszes a farmolás is, bőven jut idő a számunkra fontosabb, 2 benzines kampányos versenyeken történő farmolásra is.
    Ez tetszik.

Az már kevésbé, hogy eddig 3 IAP fizetésem van a játékban és így is 650 pont kéne a következő 3-as VIP szintemhez, ami azt jelenti, hogy az nem jönne még ki egy újabb Monthly gold vásárlással...

Tournament-ben elértem nagy keservesen a 4-es rangot és itt már "szerencsére" esélyem sincs senki ellen sem, szóval Tournament-tel már nem kell foglalkoznom...
    Legkönnyebb ellenfél 876-os PR számú autóval az én 786-osommal szemben, meg sem próbálom. :)
    Próbából kipróbáltam ki és visszalépve milyen PR-es autót generálna nekem legkönnyebb ellenfélnek, 886-os PR-eset adott. Hát kössz! :D

Végül pedig 6 csillagos lett a Viper-em, ennek tiszteletére átmódosítottam én is vizuálisan, nekem jelenleg most ez a kinézet fekszik:

Külön örülök azoknak a felniknek, mert számomra ezek a félék igazából erre az autóra lettek kitalálva kb, semmi más egyébbel nem tűrök el Viper-t. :)

Új hozzászólás Aktív témák