Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-secret- #1134 üzenetére
Pontosítsd kérlek azt, hogy "9 előtt tervezem befejezni", mert nem egyértelmű számomra!
Az meg totál lényegtelen, hogy 3,5 millád van (egyébként hozzá kell tenni, szép teljesítmény
), mikor itt ugye Event pénzért lehet venni a prototípus cuccokat és általánosan is ugye ezzel hülye verseny végi szerencsejátékos kártyahúzogatásokkal tudnak csak gyűlni a cuccok.
Én úgy szoktam amúgy, ha már 1 millió fölött vagyok és van éppen helyem a garázsban, akkor elkezdek vásárolgatni 5 pakkos sima ládákat, sokat (persze nullázni azért nem nullázom magam).
Ha megunom, akkor ismét várok, hogy összegyűljön milliós pénz és megint láda vásárolgatósdi.Értelmetlenül mondjuk nem ládázgatok.
Pl jelenleg direkt várakoztatok a Mercedes-ben és a Viper-ben több főalkatrész szintléptetését is, hogy majd holnaputántól pár napig könnyen meglegyen a napi "2 alkatrész összeépítés" feladat. Ugye ezek most ebben az 5 napban könnyedén megvannak a Hoonicorn fejlesztésével.
Azokkal az Event utáni alkatrész fejlesztésekkel jó pár helyem is felszabadul majd a garázsban, Event végi pénz is várhatóan kedvezően hat majd a kasszába, lehet majd szórni megint a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest