Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz -secret- #1134 üzenetére

Pontosítsd kérlek azt, hogy "9 előtt tervezem befejezni", mert nem egyértelmű számomra!

Az meg totál lényegtelen, hogy 3,5 millád van (egyébként hozzá kell tenni, szép teljesítmény :) ), mikor itt ugye Event pénzért lehet venni a prototípus cuccokat és általánosan is ugye ezzel hülye verseny végi szerencsejátékos kártyahúzogatásokkal tudnak csak gyűlni a cuccok.

Én úgy szoktam amúgy, ha már 1 millió fölött vagyok és van éppen helyem a garázsban, akkor elkezdek vásárolgatni 5 pakkos sima ládákat, sokat (persze nullázni azért nem nullázom magam).
    Ha megunom, akkor ismét várok, hogy összegyűljön milliós pénz és megint láda vásárolgatósdi.

Értelmetlenül mondjuk nem ládázgatok.
    Pl jelenleg direkt várakoztatok a Mercedes-ben és a Viper-ben több főalkatrész szintléptetését is, hogy majd holnaputántól pár napig könnyen meglegyen a napi "2 alkatrész összeépítés" feladat. Ugye ezek most ebben az 5 napban könnyedén megvannak a Hoonicorn fejlesztésével.
    Azokkal az Event utáni alkatrész fejlesztésekkel jó pár helyem is felszabadul majd a garázsban, Event végi pénz is várhatóan kedvezően hat majd a kasszába, lehet majd szórni megint a pénzt. :)

Új hozzászólás Aktív témák