Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Mivel már nem aktív a kártya ezért nem is lehet egyeztetni az adatokat.
Vagy feltöltitek 1500 forinttal(ami minimális érvényességet ad), adategyeztettek, majd ha lejárt, akkor vissza tudjátok kérni a rajta levő összeget, ha ez a cél. -
St3ven
addikt
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Akkor jellemző ez (sms nem jön meg, felhívva "átmenetileg ki van kapcsolva" szöveg), ha lejárt a kártya érvényessége, és a hívószám-lekötési időben vagytok már.
-
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Ha nem is otthoni bedolgozásban, de valós a feltételezés, a helyi az üzletben is van +1 hölgyike, aki egész nap a kihelyezett notebook előtt áll, és csak az a dolga, hogy adatot egyeztessen.
-
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Érdekes, hogy sose nézed át a számlát, hanem csak úgy kifizeted.
Ha meg akarod szüntetni a hűséget, akkor az igénybe vett kedvezményt kell visszafizetned.
Esetedben ez ugye havi 40 perc.
Kb. 40 forintos percdíjjal és 6 hónapal számolva 6*1600 forint, ha most felmondod, ez az összeg az idő előrehaladtával egyre nagyobb lesz. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Igent mondtál, beszívtad. A felvételen ez nyilván hallatszik is. Innentől kezdve meg kb. annyi is a történetnek. (tehát blabalaba... igen? | igen... | ok, bye)
Ha rámondod, hogy IGEN, akkor nincs vissza út, vagy legalábbis emelkedős, kanyargós
Visszahallgatni ugyanúgy lehet, mint amikor bankon keresztül hívod a callcentert és annak a felvételét akarod visszahallgatni. Panaszt kell írni, majd visszaírnak mi a helyzet, hogy lehet, mi a menete. Elképzelhető, hogy nem lehet, a "vizsgálat lezárult". Sok sikert hozzá

(tavaly nálam is bepróbálkoztak, az ilyen hívásoknak sose dőlj be, az a minimális ajándék nem éri meg *általában*....)
-
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Tehát, ha jól értem kötöttél egy biztosítást, ami számodra is nyilvánvaló feltételeket tartalmaz.
A biztosító nyilván a haszonért csinálja, árul egy szolgáltatást, amit te és még sokan mások igénybe vesznek, mivel a biztosítás összege 3000 forint, ezért a biztosító azt tudja vállalni, hogy ha történik valami a telefonnal 25ezer önerőért, akár egy újat fizet, ha beázott pl.
Igen, ha beázik és javíthatatlan, akkor kapsz egy teljesen új készüléket.
Ha csak apróbb hiba van rajta, megeshet, hogy kevésbé jársz jól, mint az, aki leejtette, s újat kap.Emiatt szerintem a legkevésbé a Telekom a hibás, mint írtad nyilvánvalóak a feltételek Számodra, ezért kötötted meg.
Mint írták a szerviz mennyiért javít, innentől kezdve a 30+25ezer sincs 90ezer.
Tehát a hivatalos eljárás neked még így is olcsóbb.Azt már leírtam, hogy te mennyiért tudod megcsinálni más dolog mint a szerviz, ami adózik, műszereket vesz, külön épületet, munkaerőt tart fenn a javításhoz... NEM olyan, mint, az ha te az étkezőasztalon megcsinálod magadnak, amikor ráérsz!!!
-
válasz
SüdiLaller
üzenetére
T-nél sajnos nem valami kedvező a biztosítás, hiszen fizeted a viszonylag drága havidíjat és önrész is kell, ha baj van. Más cégeknél én azt tapasztaltam, h ahol akár 30-40k-t elkérnek ugyanerre, ott önrész nincs, ahol meg már 5-6 körül van biztosítás, ott van önrész. Ez utóbbi a legjobb szerintem, hiszen valóban csak akkor kell mélyebben a zsebbe nyúlni, ha megvan a baj.
-
PhoenixSzG
tag
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Ha ennyire nyilvánvaló, akkor miért kötötted a biztosítást?

-
#TOTTI
őstag
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Szinte semmiben nem értek egyet a gondolatmeneteddel. Én új készüléket kaptam Z1 Compact esetén beázás miatt. 18e Ft önrészért.
-
b.daniel
senior tag
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Nem beszélve arról, hogy a Cordon a z szériákat kb 90k-ért javítja...
-
válasz
SüdiLaller
üzenetére
A 25ezer forint az önrész. Olyan ez mint egy casco, van x ft önrész, s ha drágább a javítás a többit a biztosító állja(ezért fizeted a havidíjat, hogy ha történik vele valami, te csakkorlátozottan fizesd a kárt), ha olcsóbb neked is csak az olcsóbb díjat kell fizetni.
Ez le van írva a szerződésben.Lehet hogy te olcsóbban megcsinálod, de neked nem kell fenntartanod egy szervizhelységet, nem kell fizetned adót, munkabért, nem vettél drága műszereket a javításhoz.
-
tjb007
nagyúr
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Direkt marketinges hívások mobilon ?
Elég nehezen tudom elképzelni.(#7402) runner 125
Igen, ingyen cserélik.
-
club1
veterán
válasz
SüdiLaller
üzenetére
Tudakozóban megjelenik a számod? Ha igen, a neved mellett szerepel a "§" jel? Ha igen, ebben az esetben az előfizető kérésére az előfizetői adatok tudományos, közvélemény- vagy piackutatás, valamint direkt marketing célokra nem használhatók fel. Ha tehát felhívnak, akkor erre kell hivatkozni. Ha nem, akkor meg kell lépni írásban a szolgáltatódnál a titkosítást vagy a DM tiltást. (Mondjuk engem is hívnak hetente néhányszor (úgy hogy "§" jeles vagyok), és nagyon szórakoztató szövegeket találtam ki, szegény ügynökök nem győznek elnézést kérni.)
Tiltani direktben nem tudod a bejövő DM hívásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Opel topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

dptrsk