- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem a csomagoláson lévő vonalkód kell, hanem a nagy SIM kártya aljára nyomtatott.
Szerencsére, mert attól tartok, hogy kevesen őrizték meg a 6 évvel ezelőtt használatba vett SIM kártya csomagolását, a nagy SIM kártya külső részét jobban elteszik az emberek, mert azon van a PIN meg a PUK kód.
-
Nekem is volt ilyen üzenet, de a 1777-en, a telefonszámhoz rendeltem egy 5 jegyű azonosítót, és azzal már be tudtam lépni. Egy próbát megér.
Mondjuk már hónapok óta hibaüzenettel fogad az oldal. A Telekom fiókom sem működik.
Pont tegnap írtam nekik, hogy most ilyenkor mi van. -
Tybor66
tag
Tegnap ugyanígy jártam az egyik SIM kártyával. Próbálgatás után kiderült, hogy a mostanában kiadott új típusú személyi igazolványt nem szereti a rendszer valami oknál fogva. (Gondolom, más formában történik a nyilvántartása.)
Ezt követően a vezetői engedély számával sikerült az adategyeztetési folyamat.
-
k-adi
nagyúr
Az adategyeztetés nem csak a mobiltelefonokban található SIM-kártyákra, hanem az összes, SIM-kártyát használó eszközben, pl. riasztóban található (hanghívásra alkalmas) SIM-kártyára, továbbá a mérőórákban és a meteorológiai állomásokban elhelyezett SIM-kártyákra is vonatkozik.
Fontos tehát, hogy ha modemben vagy olyan készülékben használod a feltöltőkártyás SIM-et, amelyre nem érkezik SMS, akkor kérj segítséget munkatársainktól üzleteinkben.
Ha a SIM-et mobiltelefonnal vagy más SMS-képes készülékkel használod, kérjük, hogy végezd el az adategyeztetést online. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Router gondok
- TCL LCD és LED TV-k
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Filmvilág
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest