Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
kaposznyak
üzenetére
Ha két kártyás mobilod van, vagy akarsz hordozni magaddal egy második eszközt, akkor miért ne lenne életképes?
-
válasz
kaposznyak
üzenetére
Ha csak a 0ft csoporton belül miatt van a flotta és a flottás SIMen ingyenes az átirányítás(Telekom mobil irányba), akkor veszel egy dominos SIMet, átirányítod rá a flottás SIMet, s te csak megcsörgeted a flottatagokat, ők visszahívnak a flottás számodon.
Neked van nem havidíjas neted mégis félig ingyen beszélsz a flottatagokkal.Ha nem csak emiatt vagy flottás, akkor sajnos nincs jobb ötletem, ami 1 SIMes készülékkel kivitelezhető.
dual SIM esetén pedig elég egy dominos SIM és arról menjen a net. -
válasz
kaposznyak
üzenetére
nem.
Havidíjas mellé havidíjas net van. -
Bferibörs
addikt
válasz
kaposznyak
üzenetére
Ha hosszútávon gondolkodsz , egy év minimu , akkor a maraton 4 GB a legjobb árban , 4000 Ft egy évig , kártya lejáratáig él , 1 Ft/ MB , az alacsonyabb 1GB, 600 MB többe jön ki MB - onként.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
kaposznyak
üzenetére
Valahol van egy cikk róla. Én úgy számoltam, hogy napi 2 óra waze, 22 munkanappal 5-600MB forgalom.
-
válasz
kaposznyak
üzenetére
"elmegyünk"
Esetleg a többieknek nincs felesleges mobilnetjük, amit wifis hotspotként leoszthatnak?
Napineten kívül ugye csak a Netplusz van még. -
válasz
kaposznyak
üzenetére
De akkor nem lehet Maratonod, az csak dominóval van

Valamelyik új Mobil díjcsomag nem jó? Azokban lehet legalább 400 MB net havonta. -
4Grider
félisten
válasz
kaposznyak
üzenetére
Akkor legalább havonta töltöd az egyenleged...
-
4Grider
félisten
válasz
kaposznyak
üzenetére
Ha rendesen töltöd az egyenleged, akkor nincs.
-
törölt tag
válasz
kaposznyak
üzenetére
inkább vegyél 600 Ft-ért maraton 200MB-ot.
-
Dilikutya
félisten
válasz
kaposznyak
üzenetére
Kuka. A számhordozásnál csak az új szolgáltatónál van dolgod, én úgy tudom, mindent ők intéznek.
-
válasz
kaposznyak
üzenetére
Ohh jelenleg Telenoros számok(ez előbb elkerülte a figyelmemet).
A Telenoros számok a Telekomnál új számnak számítanak, így mindet be tudod vinni(a céges limitig)
Ha Telenortól jössz, akkor Telenornál a Te neveden kell lennie az előfizetésnek, s ha a neveden van, akkor a Telekomnál számhordozással kérsz új előfizetést(ha lejárt a Telenoros hűség), s akkor a Telekomnál a te neveden lesz.
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
kaposznyak
üzenetére
Már úgy értem, hogy még azelőtt a nevemen kell-e lennie az előfizetéseknek, mielőtt beballagok a T-mobilhoz.
-
válasz
kaposznyak
üzenetére
A telefonszámoknak a céges alkalmazott nevén kell lennie.
DE általában szokott kitétel lenni, hogy 1 szám lehet meglevő, a többinek új számnak kell lennie. Nem tudom a te céges flottádnál van-e ilyen kitétel.
-
válasz
kaposznyak
üzenetére
szia,
a next díjcsomagok esetén adott a korlátlan beszélgetés, amennyiben csak hálózaton belül kell, úgy next s - ebben van 160 perc egyéb irányban -, ha minden alapdíjas irányban belföldön, akkor pedig next m.
next s; link
next m; linkDrughi; szia, utóbbi lesz, hiszen nem tudni, hogy mikor és milyen érkezik majd.
kérj értesítést, hátha sikerül időben lecsapni egyre, amikor érkezik belőle. -
válasz
kaposznyak
üzenetére
Publikusban nincs ilyen csomag, csak a Next M korlátlan, abban meg van ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

dptrsk