Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Telefonhoz analfabéta sógoromnak kellene valamilyen olyan tarifacsomag, ami korlátlan beszélgetést tartalmaz, de nincs hozzá MyTV, extra internet, egyéb fiszfaszok, amivel általában a figyelmetlen ügyfelek előfizetéseit meg szokták nyomni a kedves szolgáltatók.
Hűséget vállal, ha kell, de készülék nem kell.
-
kaposznyak
aktív tag
Üdv.
Lehetőségem van a T-mobilnál lévő céges flottába a sajátomon kívül bevonni 3 másik SIM kártyát is.
Mind a négyen a Telenornál vagyunk, 4 különböző előfizetéssel.
Ha jól értem a tájékoztatót, mind a 4 SIM kártyának (előfizetésnek) az én nevemen kell lennie?
-
kaposznyak
aktív tag
válasz dptrsk #69222 üzenetére
Kösz, utánajárok.
Még egy kérdés:
Tételezzük fel, hogy meglevő számokat is bevihetek a flottába. Ha én holnap átállok a T oldalára és megszüntetem a Telenoros előfizetésemet, nevemre tudom-e még venni a másik 3 Telenoros előfizetést (nekik még februárig hűségük van)?
[ Szerkesztve ]
-
kaposznyak
aktív tag
válasz kaposznyak #69223 üzenetére
Már úgy értem, hogy még azelőtt a nevemen kell-e lennie az előfizetéseknek, mielőtt beballagok a T-mobilhoz.
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Ha az előfizetés nem tartalmaz Internetet, attól még az A-GPS működik?
Ha igen, milyen áron számlál?
-
kaposznyak
aktív tag
Noob kérdés:
Mi lesz a telefonszámommal, miután az előző szolgáltatónál felmondtam a szerződést, de az újjal még nem szerződtem?
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Céges flottához való csatlakozás esetén milyen tarifacsomaghoz tartozó készülékárak lehetnek a mérvadóak?
-
kaposznyak
aktív tag
Üdv.
Húgomat csatlakoztatnám a vállalati flottámhoz. De ő Szabolcs megyében lakik, én meg Pest megyében.
Elég bemondanom a számhordozási procedúra elindításához meg a csatlakozáshoz a telefonszámát vagy kell valami megbízási szerződés, személyes jelenlét?
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Használta valaki ezt a NapiNet funkciót?
Mire elég 10 MB? Navigálásra kéne (Wazze vagy más online programhoz).
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Flottás előfizetés ( alacsony havidíj, minden extra nélkül) mellé kéne mobilinternet, de nem havidíjas, hanem pl. 4gb/4000Ft/1év.
Létezik ilyesmi?
Kösz!
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Waze-hoz, és ritka mobilos neteléshez kéne valami megoldás.
Előfizetéshez rendelhető 100Ft/hó-t is sajnálok rá (lehet, hogy egyszer se netezek az adott hónapban), ezért arra gondoltam, veszek egy Domino-s SIM-et és hozzá pl. 500 MB-os Maratont.
Ez így életképes lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled Cfw - konzol beszámítás
- Arctic Cooling P12 PWM PST 120mm ventilátor 4db csomag
- MacBook Pro 2015 13"/Air 2012 13" egyben a 2db Működnek amire szeretnéd/Magyar billentyűzet
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB black titanium notebook.hu számla! 1 év Apple garancia!
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest