Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Szia!
Megnézegettem a t-mobile oldalán, az összes modem 21 körül mozog hűség nélkül.
Egyedi ajánlat alatt azt értik, hogy ha már van szerződésed, akkor kapsz kedvezményeket, meg egyedi ajánlatnál alá is kell írni hűségidőt.Ha csak 1 évet aláírnál már megkapnád 14ezerér a modemet.
Szerk:
"Relaxnet L előfizetéses akció 12 hónapos hűségnyilatkozat aláírása esetén az előfizetésre + Relaxnet L díjcsomagra hűségpontok beszámítása Minden előfizetéshez ajándék kedvezmény! "
Itt 0 Ft a modem.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
T-mobile usb modemjei közül melyiket ajánlanátok? Mi a különbség köztük?Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Tegnap hallottam TV-ben, hogy a RelaxNet csomagoknál nincs túlforgalmazási díj, tehát ha a limitet túllépem, akkor nem kell az adatforgalomér fizetnem, max lelassítják EDGE sebességre a netet?
Ez érvényes akkor is, ha duo vagy trio akcióban (analóg vonal+ADSL mellé) veszem igénybe?Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz szmutkolaci #3269 üzenetére
+ 1 újraindítás, hogy le tudja kérni a friss időadatokat a szolgáltatótól
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
A Mobile Broadband Stick V betárcsázó programja csak nekem nem számlál adatforgalmat, vagy Nektek se?
Így elég nehéz figyelni, hogy hol tartok a 3GB-ból
Bár ha túllépem sincs gáz, max EDGE-re kapcsol....[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz snowdog #3341 üzenetére
Hú hát ezért nem fogom átcserélgetni a kártyát, de köszi.
Érdekes, mert most váltottam pannonról, két évig ott volt és a két évvel ezelőtti progi tudta az adatszámlálót, ez meg nem.....
Amúgy nincs vele bajom, nettárs (vagymi) kedvezmény a vezetékes nethez + 2 éves hűségnél majd márciusban fizetek először.
De az a cseles, hogy a 0 Ft-os készülék és a márciusig ingyen havidíj miatt két évet kell aláírni. A garantált 2000 Ft kedvezmény (az ADSL miatt) pedig 1 évig van csak, úgyhogy jövőre majd vadászhatok valami akciót megint, mert nem akarok egy 3GB-os csomagér havi 4k-t fizetni....Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz legiaap #3353 üzenetére
Nálam ugyanazt a hibát írja ki
Más:
Valaki használ usb-s mobilnetet? Most szerződtem át, mert nettársban megérte, mindegy ez feljebb részletezve, de nagyon lassú a netem. Korábban pannon volt, soha semmi bajom nem volt vele, ment rendesen.
Viszont ez a T állandóan vagy UMTS-t vagy HSPA-t ír, a sebesség mégis 10-20 kbps csak. Valamikor aztán felgyorsul és felmegy akár 1 mbps-ra is, ami a normális.
Más is tapasztalt már ilyet? Az a szívás hogy aláírtam két év hűséget, pedig szívem szertin a pannont használnám, mert megbízhatóbb volt (igaz az csak 1GB ez meg 3).Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz szakipeet #3369 üzenetére
Uhhh... nekem is V-ös stickem van és én sem vagyok teljesen megelégedve vele, lehet szériahiba???
Az én hsz-em itt.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz szakipeet #3371 üzenetére
Hülyeség mert a hálózatokat zökkenőmentesen kellene váltani, vagyis ilyenkor nem is hálózatot vált, csak sebességet. MSN-nek még GPRS is elég lenne. Az a baj ezekkel a 3G-s rendszerekkel, hogy túl sok a tévesztési hibarátája, cserébe mondjuk ha minden ok, tuti gyors. Én egyszer mértem 169 (!) Mbit/s-ot egy adsl sebességmérővel. Jó az pillanatnyi lehetett, de 2-3 között szokott lenni. A GPRS viszont atomstabil, hisz csak két állapotú jelet visz át, ott nagyon nehéz tévedni a kódolásban és dekódolásban.... viszont baromira lassú.... hát ez van.... azért ha megtudtál valamit szólj.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Coyote2000 #3554 üzenetére
De azért durva volt nagyon. Kb 5 millió ember nem tudott telefonálni, köztük olyan nagy cégek is mint pl egy áramszolgáltató. Gondoljátok el, ha pl valami hibabejelentést akartak, akkor nem tudták felhívni a szolgáltatót, ez akár életekbe is kerülhetett volna. Hiába próbálkoztak más mobilhálózatból, ha a szolgáltatóé 30-as volt.
Azért ez nem volt szép a legnagyobb szolgáltatótól..... most csalódtam, legalább megbízhatóságban a toppon volt.
Vagy szőjjünk összeesküvés elméleteket és valami teljesen más dolog van a háttérben??? A sajtóközlemény elég gyenge kamu lett sztem....Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Egyébként a mobilarena-n direkt nem jelent meg cikk erről az egészről?
Csak nem t-mobile párti az oldal???????Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Félreértesz, vagy nem olvastál vissza minden előzményt.
Arra gondoltam, ha pl egy villanyvezeték le van dőlve és ott vergődik a 380V-os kábel az árokban, akkor a múlt pénteki t-mobile hibánál pl nem tudták felhívni az áramszolgáltatót (amennyiben csak a 30as mobilszolgáltatóval van szerződése), úgy meg már fennáll az életveszély....... de ne rágódjunk ezen szerintem.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Mr.Csizmás #3578 üzenetére
Jogos, kicsit eltúloztam, talán üldőzési mániám van
A 112-nek külön hely van a hálózatban, így nagy százalékban mindig el lehet érni őket.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Mr.Csizmás #3588 üzenetére
Szilveszterkor is van ilyen.
Az az érdekes egyébként, hogy ilyenkor a szolgáltató felezheti az adatátviteli sebességet (az alap 12 kbit/s-ról 6 kbit/s-ra), ezzel duplázódik az ügyfelek száma, de élvezhetetlen lesz a beszélgetés. Mondjuk buékot kívánni elég
Azt nem tudom, hogy automatikusan kapcsol vagy kézzel kapcsolják....Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Köszönjük. Még a médiából is majd úgyis halljuk egy pár ezerszer.
mdk01:
Nekem eleinte volt ilyen, abban a fél hónapban amikor a szerződést kötöttem, de most már hibátlan, bejön minden oldal és megmondom őszintén mértem már vele ADSL sebességmérővel 161Mbit/s-ot. Na ez valami nagyon véletlen lehetett, de megy, ez tény.
Hát reklamálj, a leállás miatti reklamációk kezelésére úgyis dolgoznak az ügyfélszolgálaton 1000L[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz könnygázóra #3631 üzenetére
Az egy másik kérdés, hogy a szolgáltatónak 1-2 forintba kerül egy perc beszélgetésünk, de hát nekik is meg kell élni valamiből.....
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Micuir_M #3637 üzenetére
Félreértés ne essék én csak a céges telefon és a hozzá köthető flotta társkártyák miatt használok T-t. Míg nem kaptam a cégnél, vodás voltam....
De úgy vagyok vele, hogy telefon nélkül úgyse lehet meglenni, így bármennyibe is kerül, muszáj, olyan mint az elektromos áram.....Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Először is mindenkinek BUÉK!
Másodszor (bár ahogy emlékszem már valaki kérdezte, de) RelaxNetM díjcsomagnál a hanghívás milyen díjakon számlázódik? Csak úgy próbaképp beraktam a stick-ből a simet egy telefonba és tud fogadni hívást. Tehát elméletileg működik (mert másik szolgáltató mobilnet sim-je nem engedett anno).
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Van egy MobilOtthon tarifás SIM-em (még a régi havidíj mentes), egy állandóan bekapcsolt készülékben (vész esetére családnak). Én hülye bent hagytam a tudakozóban és persze hogy hivogatnak, hogy nyertem paplant, meg étkészletet, ha elmegyek a termékbemutatóra, szóval ezek nem érdekelnek, a számot titkosítottam, de már késő. A lényeg, hogy felhívtam az ügyfélszolgáltatot mégis hogy tudnék számot cserélni, azt mondták 6000 Ft
Megnéztem a weboldalt, ott meg azt írják hogy 6250 Ft-ért már választott hívószámom lehet.
Kezdek gyanakodni, hogy az ügyfélszolgálatos tévedett. Vagy én tévedek és tényleg 250 Ft lenne egy egyedi szám pluszban? Anno az állandó kártyámon egyszer cseréltettem, a választott tényleg annyi volt.Nade a sima számcsere is???Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
A belső számlázási rendszerül omolhatott csak össze, mert a twitter oldalukon sincs semmi fontos. Ez minket nem érintett, csak annyiban, hogy nem tudtunk max ügyet intézni, ahogy te is írtad.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz lindermen #3879 üzenetére
Hát nekem elég lenne ha az igazgatója lennék
Ja nekem is lenne egy kérdésem. Tavaly november végén kötöttem mobilnetet nettárs vagy mi a francban, aláírtam két év hűséget a modem miatt, meg volt valami akció, hogy 3 hónapig 0 Ft lesz. Múlt hónapra (mámint november utolsó pár napjára) kijött egy 56 Ft-os csekk, ez nem is baj, befizettem, mert kevés, de úgy tűnik akkor még sincs ingyen az az első három hónap, nehogy nekem decemberre is küldjenek......
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Hú vazze'! Ez eszembe se jutott
Bár nem emlékszem hogy lekérdeztem volna, de ez az új mytmobile vagy micsoda, ahova be lehet lépni elég csalóka. Egy-két kattintás és máris fizetős szolgáltatást kap az ember
Ám legyen, 56 Ft nem a világ, bár ha mindenkitől beszednek 56 Ft-ot, akkor szép kis januári bevételük lesz. SMS-ben tuti nem kérdeztem le, mert stick-ben van a sim, nem szoktam nézni az üzeneteket, de az oldalra felléptem és ott nincs garancia mit műveltem.
KöszönömTe egyébként T-nél dolgozol hogy a nicked is az ügyfélszolgálat száma?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz PiciKenny #3906 üzenetére
Igazából az egész arra vonatkozott, ha hálózaton belül a rövid hívószámmal hívtál eddig valakit. Tehát te 30-as vagy, a barátod is 30-as és úgy hívtad őt, hogy 1234567. Nagyon ritka amúgy az ilyen, mert általában mindenkinek vagy 0630 vagy +3630-al vannak elmentve a számai. A 0630 sem szűnik meg, de ha külföldről akarsz hazaszólni a barátodnak, akkor +3630-al kell, mert 0630-al nem fog működni.
Még egyszer röviden:
A telefonkönyvedben nézd át, van-e olyan személy, akinél nincs előhívó (0630 vagy +3630), azokhoz tegyél. Ennyi.Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Tőzsde és gazdaság
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Formula-1
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest