- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Donki Hóte #85961 üzenetére
Nekem is jött ugyanilyen. De én már vártam, ugyanis 11 napja, mikor magenta1-be bevontam a mobil előfizetésem (+ az otthoni dolgokat), akkor a meglevőt lemondtam, és új mobil előfizetést indítottam. Csak így tudtam készülékkedvezményt is igénybe venni az előfizetések kedvezményei mellett. Na a régi még máig élt mégis. Aztán ma már végre nem lehetett róla hívni, és ugyanezzel a szöveggel valóban levették a telekom fiókomról is. Igaz az új is eltűnt róla, ezek szerint azt újra rá kell csatolni.
(Amúgy hihetetlen, hogy 2-3 naponta mindig hívni kell őket valami miatt, mert már alapból nem azok a csomagok/opciók/akármik lettek felvezetve amiket igényeltem, és most is egy régi előfizetés lemondásával, leválasztásával eltűnik az új/jelenlegi is. Nem megy itt semmi rendesen, zökkenőmentesen).
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest