Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz jozsi252 #12575 üzenetére
Igen, ez egy hívásértesítő, kikapcsolt állapotban is kapsz sms-t, hogyha hívott valaki, de pl a hangpostáig nem ment el.
Jó dolog, más szolgáltatónál fizetni kell érte, itt tudtommal ingyenes.shigg89:
ilyen nincs, hogy azonosítás nélkül azt mondják, hogy 75e előleg.. adatok alapján lefut egy hitelképességi vizsgálat, ezáltal a rendszer kiad egy tartományt, hogy mennyi előleg kérhető el az előfizetőtől. Mindenkinél más. Figy, haverom pár hónapja vett 4S-t, fősulis ő is, nem magas a bejelentett keresete és ikon 200-ba vette, 2 havi havidíjat kértek el tőle előlegbe, azaz 10e ft-ot.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz jozsi252 #16244 üzenetére
Attól mert tegnap aktiváltad az elektronikus számlát, április elején már legyártották a papír alapú számlát, ezért a napokban még megkapod az áprilisi számlát postán. Majd májustól marad el a papír alapú számla, és addig ne fizesd be My T-Mobile-on a számlát, míg be nem töltődik az elektronikus, különben nem tudod megnézni (és még mentsd is le a gépedre). Vagy regisztrálj a Távszámlára is (elvileg kapnod kellett erről egy emailt), és akkor szépen rendezetten megmaradnak a számlaképek.
Mellesleg az elektronikus számla nem feltétele annak, hogy bankkártyával fizesd be a számlád a My T-Mobile-on.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
blueye
veterán
-
1430
senior tag
válasz jozsi252 #19291 üzenetére
Készülékkötbért (ha van) mindenképpen, mert a készülék árkedvezményét nem érinti az ÁSZF módosítás.
hami85
Mozaik XS igény esetén a tarifahűség nélküli áron veheted meg az iPhone-t.
Amúgy nincs "türelmi idő" vagy hasonló, ha - indoktól függetlenül - felmondod a szerződésed. Ugyanakkor a Te figyelmed is felhívnám, hogy készülékkötbért nem engednek el akkor sem, ha ÁSZF módosításra hivatkozol.Mivel korábban már felmerült a kérdés, és akkor a hivatalos választ adtam, úgy vélem úgy fair, ha megemlítem, hogy most (illetve 15 napon belül) egyedi elbírálás alapján, vezetői engedéllyel lehetőség van némi könnyítésre: Aki 2011. november 1. előtt vásárolt készüléket és tarifahűséget is vállalt, annak lehetősége van személyesen "csak" készülékkötbér fizetésével bontani (a tarifahűséghez tartozó kötbért a vezető döntése alapján elengedhetik), illetve ha kisebb díjcsomagba váltana, azt kötbér megfizetése nélkül megteheti (ha a vezető engedélyezi, ezt akár telefonon is lehet intézni). Utóbbinál kiemelem, hogy a kötbér (= hűség) megmarad!
tylerddd
Próbáld meg itt telepíteni, ha havidíjas hívószámod van: dinamikus.t-mobile.hu''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
KZP
őstag
válasz jozsi252 #19442 üzenetére
Hát, a Média Mánia megszűnt aug. 1-től. A meglévő előfizetőknek megmarad, de váltani erre a díjcsomagra már nem lehet.
Ezt írja a T oldala: "Lezárt díjcsomag. A lezárás időpontja: 2012. augusztus 1.
A lezárás időpontjában MédiaMánia díjcsomagot használó ügyfelek a díjcsomagot a lezárást követően is igénybe vehetik, azonban új szerződéskötés vagy díjcsomag-váltás ezekre a díjcsomagokra nem lehetséges."Én is váltottam volna lejjebb MM S-ről, de Mozaikra nem akarok, így inkább maradok.
Neked mást mondtak?[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz jozsi252 #21959 üzenetére
Eht. 132. § (6)
"A szolgáltató nem köteles a (4) és (5) bekezdésben foglalt értesítési határidőket az általános szerződési feltételek azon módosításaira alkalmazni, amikor az általános szerződési feltételek módosítása új szolgáltatás bevezetése miatt válik szükségessé, és a módosítás a már nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó általános szerződéses feltételeket nem érinti, vagy ha a módosítással kizárólag valamely előfizetői díj csökken."
Ez annyit jelent, hogy ha bevezetnek pl. egy új net csomagot, akkor elég a bevezetéskor közzé tenni, és nem is jellemző, hogy ezt előbb megteszik.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
őstag
válasz jozsi252 #28468 üzenetére
Nem biztos, hogy a 200e-s telefont 100e kp + 100e felmondási díjért mondhatod le, érdemes a szerződéskötés előtt megkérdezni, hogy mennyi lesz ez az összeg. Youtube-on volt egy Telenor ügyfélszolgálat hangfelvétel, ahol 200e ft felmondási díjat akartak kérni valami olcsóbb telefonra is, szóval óvatosan.
-
tjb007
nagyúr
-
legenda
válasz jozsi252 #28480 üzenetére
nem minden esetben, csak 24 hónapos hűség, és arany vagy platina kiemeltség esetén.
létezik ám 12 hónapos hűség is, meg nem kiemelt ügyfél, és akkor már nem okés a dolog.freeknight; megveszed a telefont adott kontrukcióban, és utána bármikor befizethetsz bármennyit, akár az egészet lerendezed egyszerre.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz jozsi252 #28490 üzenetére
amennyiben nem csak a mobiltelefonos előfizetésemre kellene mobilinternet, úgy lennének más megoldások, de így...
tizen- vagy huszonzeres kombi csomag kell ahhoz, hogy alapban legyen benne 1, 2 netán 3 gigabyte mobilinternet, bezzeg régebben volt 2 e ft-os eco arra 4 e ft környékén 3 - 4 gigabyte mobilinternet, és máris a mobilinternetre volt kihegyezve a mobil használata.
nekem az 500 megabyte is kevés volt mobilra, az 1.2 gigabyte általában elég, de jobb volt tudni régebben 3 - 4 gigabyte mellett, hogy nem kell izgulni, ha elfelejtettem átnyomni a lakásban a mobilt wifi hálózatra, és beleszaladtam egy nagyobb forgalomba.
mostanában már unalmamban is telefonálgatok meg üzengetek, hogy legalább a 3200 ft-os havidíjat leforgalmazzam, mert akikkel sokat beszélek, azokkal van családbarát, munka miatt meg állandóan céges telefonokról hívnak, még akkor is kinyomnak és visszahívnak, ha esetleg én hívnám őket, ráadásul poénosan le is csesznek, hogy nekik ingyen van![ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz jozsi252 #59330 üzenetére
szia,
itt olvashatod a kapcsolódó leírást; link
a move s esetén nem vehető sajnos igénybe a voip, a netplusz bővítő pedig ahhoz a díjcsomaghoz igazodik, amihez aktiválva lett, tehát ha alapban nem adott, akkor nem is teszi azzá, ha viszont igen, akkor az is marad.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz jozsi252 #59332 üzenetére
a papírforma az, hogy ha 2013. november 1. előtt lett aktiválva a díjcsomag, úgy a leírás szerint is engedélyezett a voip, de én is tapasztaltam már az írt időpont után aktivált és a szabályozás szerint nem voip képes move xs díjcsomagnál, hogy megy néha a voip, viszont az is random, hogy egy adott előfizetésen mikor megy és mikor nem, ráadásul platform függő is, volt olyan, hogy ios alatt engedett működni kapcsolódó funkciót és android alatt nem, máskor meg fordítva, szóval folyamatos használatra nem lehet alapozni. (még szerencse, hogy nincs szükségem/igényem voip kapcsolatra, csak próbálgatom néha, ha valami oknál fogva szóba kerül, vagy tesztelve van egy alkalmazás.)
-
313313
addikt
válasz jozsi252 #64935 üzenetére
Én most úgy jártam, Next S ATK-ban kb olyan áron hozhatok el készüléket, mint a kártyás ár...
Új előfizetőknek jár a kedvezmény, meglévőre meg marad a hopp...Szerk.: Ügyintézést tekintve, Online chat inkompetens mindenben, kb annyit ér, mintha átnyálaznám a honlapot... Telefonos ügyintézés mire megfelelő humanoiddal beszélek minimum átlag 15-20 perc... Helyi T-Pontok meg ismét csak túlterheltek, mert minden második ember ott akar számlát befizetni....
Honlapjuk már 1 éve sz@r, semmit nem lehet elintézni a felületén se... Legszívesebben váltanék a pi@ba, de jó áron vannak jó ajánlataik, csak 1-2-3 hónap mire bármit eltudsz intézni...[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
veterán
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz jozsi252 #87766 üzenetére
Chrome-ban esetleg nincs bekapcsolva az adattömörítés? Lehet az lassíthatja le a betöltést. Nálam pedig időnként a google hirdetései miatt áll össze nagy nehezen egy-egy oldal. Mondjuk nálam be van amúgy kapcsolva a tömörítés, bár én is használom a korlátlan böngészést. (Minek is van bekapcsolva?)
-
fornettisuti
veterán
válasz jozsi252 #90453 üzenetére
Bolti átvétel, ppp: oda viszi a futár, ott lehet majd átvenni nyitvatartási időben.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
veterán
-
veterán
-
senior tag
-
senior tag
-
radio100jozs
őstag
válasz jozsi252 #101613 üzenetére
Érdekes, én tőlem soha nem kérnek online előleget, pedig most vettem egy bőven 2K feletti telefont részletre, és 2 éve sem egy olcsó készülékből vásároltam, akkor sem kértek. Pedig semmi extra előfizetésem nincs, és nem is régi. Itt egy komplett kockázatelemzés van már, mint ha banki hitelt vennél fel, és nem csak azt nézik, hogy hány éve vagy előfizető. A Platina meg aranykártya rég nem ér nagy semmit, már ki van üresítve. Ez az egész annak is az oka, hogy sajnos egyre többen éltek, élnek vissza a drága készülékek megvásárlásával, majd az előfizetés/részlet nem fizetésével, ezért van az, mint ha egy banki hitelt vennél fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?