- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
ForRedGlory #47599 üzenetére
Azért elégedetlenek az emberek, mert külföldön sokkal több a kedvezmény és jobb az életszínvonal is.
Pont egy ilyen szegény országban kéne adni több lebeszélhetőséget. -
ForRedGlory
félisten
válasz
raziel01 #47597 üzenetére
Szerintem Te nem fogod az adást, de akkor válaszolok a kérdésedre, és értsd, ahogy akarod:
"Azt is magyarázd meg, hogy miért is jó az, hogy egy 10+ éve előfizető kb semmi kedvezményt nem kap, az csak az újaknak jár."
Válasz:
Egyszer Te is voltál új belépő, és Te is kaptál kedvezményt. Szerintem bőven kedvezmény egy 5-10.000 Ft-os telefon kedvezmény, és az, hogy adott esetben nem kell kifizetned 50.000 Ft előleget. Egy szóval sem mondtam, hogy nem kevés a kedvezmény, csak itt arról beszélsz, hogy ha csak kis kedvezményt kapsz, akkor nem is ér semmit...
------
Téma részemről lezárva. Nehogy már örülj annak az 5000 Ft-nak is. Tipikus ... mentalitás
-
raziel01
veterán
válasz
ForRedGlory #47596 üzenetére
Most te tényleg nem érted?
Ha már csinálnak ilyen pontgyűjtő programot akkor úgy kéne, hogy legyen is értelme.
Azt is magyarázd meg, hogy miért is jó az, hogy egy 10+ éve előfizető kb semmi kedvezményt nem kap, az csak az újaknak jár. -
raziel01
veterán
válasz
ForRedGlory #47593 üzenetére
Nyilván azért írja minden oldalon az emberek 99%-a, hogy semmi értelme a pontoknak, mert úgy van.
Gyakorlatilag parasztvakítás az egész. Van aki elhiszi, hogy hú milyen jól jár vele, közben meg a sok 10 ezerhez képest amit befizetsz, ez elenyésző.
Azért tróger az összes magyar szolgáltató, mert az egy dolog, hogy nem akarnak árat csökkenteni de akkor legalább adnának olyan kedvezményeket, hogy ugyan annyi pénzért nem 1 GB adatforgalom legyen hanem mondjuk másfél. Vagy +20 perc beszéd ajándékba.
Marha drága sajnos itthon minden, felesleges védeni őket. -
djculture
félisten
válasz
ForRedGlory #47593 üzenetére
Ha ennyire örülsz neki akár háromszorosára is emlhetnék a dijakat akkor még több pontot kapna mindenki ..
Szerencsére EU tagok vagyunk másként még minbdig 3-400forintos roaming dijak lennének és jópár más is amit még szabályozni fognak.. Magyarországon csak a technológia adott de az emberek nem tudják az árak miatt kihasználni és ezt nem én mondtam hanem az uniós távközlési biztos.. A béka az alsó fele alatt vagyunk mobil internetes szolgáltatások kihasználásában is..
-
ForRedGlory
félisten
válasz
raziel01 #47592 üzenetére
Őőőőőő....
... akkor ne használd fel, senki sem kötelezett arra, hogy a pontokat felhasználd. Az meg hogy mi a vicc kategória, na ez a kommented pont az. Inkább örülj, hogy kapsz valamennyit.
(...és ne gyere azzal, hogy még így is drága a telefon, mert nem érdekel hogy máshol - külföldön - mennyiért kapod. Magyarországon élünk. Csak mit zárjeles megjegyzés, mielőtt még vitatkozni szeretnél).
-
raziel01
veterán
válasz
ForRedGlory #47591 üzenetére
3-4 előfizetés meg 5-10 ezres díjcsomag és esetleg telefonvásárlásnál kapsz majd 5000 Ft kedvezményt? Vicc továbbra is.
-
raziel01
veterán
válasz
ForRedGlory #47588 üzenetére
Kb mindegy is szerintem, mert olyan sok pontja szerintem senkinek se lehet, hogy számítson.
-
törölt tag
Jaaa xDDDD
Köszi! -
törölt tag
Készülékváltásnál mennyit számítanak a beváltható pontok? Nekem van 453 pontom. Ez mekkora mértékű kedvezményt jelent arany szint mellett?!
-
rayoliviero
veterán
válasz
szabogabor10 #47581 üzenetére
Köszi szépen.
-
gabo89
senior tag
válasz
koviadi0330 #47578 üzenetére
ÁSZF szerint 100 óra még mindig.
-
válasz
rayoliviero #47576 üzenetére
Töltsd le a Travel&Surf alkalmazást. Ott meg tudod nézni, hogy aktiválva van-e az adatroaming. Ha aktiválva van nálad a World GPRS csomag (adatforgalom alapon számláz), láthatod, hogy hány Ft-ot neteztél el. De alapértelmezetten le van tiltva az adatroaming mindenkinél.
-
Keem1
veterán
Emberek, csak megerősítésképpen: aki emlékszik, nemrég kérdeztem, hogy a hűség lejárta előtt mennyivel lehet készüléket váltani. Arany/platina ügyfél esetén 3 hónappal. A kiszemelt cuccra mondtak is egy összeget, amit természetesen sokallok, közöltem az ügyintézővel, hogy nézzük ezt meg kedvezőbben, mert a konkurenciánál új előfizetéssel is sokkal olcsóbb. Jövő héten visszahívnak
Schizoka: szerintem nem véletlenül van ez így, hogy csak témánál tudsz ügyintézőt kérni, mert csoportosítva vannak az emberek, a múltkor rossz helyről kértem üi-t és közölte a csaj, hogy kapcsolja a kollégáját mert ő nem illetékes. De ez persze nem tuti, majd az okosabbak megerősítenek/cáfolnak.
-
Schizoka
aktív tag
-
koviadi0330
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Anno még 2011-ben a sima Like díjcsomagra kötöttem hűséget, majd annak rendje és módja szerint 2013-ban (már lezárt díjcsomagként) hosszabbítottam. Na mármost, eredetileg 3 Telekomos szám 100 óra erejéig ingyen hívható volt, Az előbb beléptem a my-t-be , hogy módosítsak az ingyen hívható számaimon , megdöbbenve tapasztaltam, hogy a 100 óra helyett az szerepel, hogy 300 perc erejéig tehetem meg mindezt.Legutolsó infóm szerint a lezárt díjcsomagon nem módosítottak, továbbra is maradt a 100 óra. Lemaradtam valamiről, vagy csak a online felület "tudja" rosszul?
-
rayoliviero
veterán
Hogy tudom meg, hogy volt-e netes adatforgalmam külföldön?
-
tomy86
addikt
válasz
Schizoka #47574 üzenetére
Hívásértesítő
Lehet, hogy a telefonban lettek elállítva az átirányítási beállítások. Nem elérhető, foglalt stb. esetén. -
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
régebben volt olyan hogy ha ki volt kapcsolva a telefon és hívtak közben bekapcsolás után kaptam egy sms-t hogy kerestek erről meg erről a számról,most meg nem csinálja már.
semmi nem lett lemondva vagy módosítva az előfizetésen.
ha ez visszakapcsolható még az lenne a kérdésem hogy dominóba is lehet -e ilyet? -
drágább lte díjcmsomagokban gyorsabb a sebesség, 21 illetve 60 megabit/sec, ez van...
sebességben iesz különbség még a leglomhább lte kontra leggyorsabb 3g sebesség között is, mérj csak rá a westend city center kajáldás részén esti csúcsforgalomban, vagy most a szigeten a rendezvény ideje alatt... -
-
Keem1
veterán
válasz
dptrsk #47570 üzenetére
Persze, ez így érthető, de a gyökkettő júzer számára akkor is parasztvakításnak fog tűnni, hogy "juhúú, LTE-s mobil, LTE-s díjcsomag", aztán ha mér egy sebességet, akkor meg csak pislog. Mert akkor így a Like S annyiból LTE-s csomag, hogy fel tud rá kapcsolódni, de sebességben viszont nem lesz különbség a 3G-hez képest.
Értem én ezt, nem is problémázok tovább rajta, csak olyan mint a Voip tiltás. Van egy szolgáltatás, amit használhatsz, csak épp a lényege marad el (mobilnet voip nélkül, LTE háló lassítva). Ez tényleg olyan magyaros. UK-ban élő ismerősöm 2 GB netet kap a szolgáltatójától, a skype-ot meg nem is számítják bele az adatcsomagba, az korlátlan. Szintúgy, mint a korlátlan duma és sms. Kb. 6000 Ft-nak megfelelő fontért. -
dptrsk
Topikgazda
-
Keem1
veterán
Fentebb írták, hogy a Like S csomag LTE-képes. Itt viszont az áll, hogy max 7,2 Mbps sebesség áll rendelkezésre. Tehát LTE hálózat van, csak épp semmi értelme? Földműves emberek látásának elvételéről lehet szó? LTE, de mégse? Nem értem...
-
-
-
jozzal22
csendes tag
Sziasztok.
Évekkel ezelőtt lett vásárolva egy előfizetés a nevemre amit a testvérem használt.
Mint pár hónapja kiderült nem fizette, behajtóhoz került az ügy ami rögtön rendezve is lett, ki lett fizetve a tartozás.Elkövetkező hónapokban szeretnék előfizetést venni magamnak, a kérdésem tudok-e egyáltalán?
És ha igen van e bármi plusz költségem(előre kifizetendő több havi előfizetési díj stb)?
Előre is köszönöm -
Aaron14
őstag
Aranytárskártyás számlát tudok különállóan fizetni tavszamla.hu-n, vagy mivel társkártya, így egyben kell az otthonivel fizetnem?
-
-
anglergab
addikt
Az LTE eléréshez ugyanaz az APN kell, mint 3G-hez? Az APN "Bearer" beállítása mit jelent? (ott van "LTE" opció is)
-
Sterilzona
senior tag
Koszonom szepen !
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Sterilzona #47550 üzenetére
Ez a hsz. és a rá adott válasz segítségedre lesz, egyébként abban a topikban bővebben is segíteni tudnak majd, ha a már leírtakból nem tudsz meg mindent.
-
válasz
szia,
a normál adatkeretek csak a honi országban használhatók fel, külföldön nem, de vannak roaming adatdíjcsomagok; link
érdemes viszont a másik felvetésedet megnézni majd ott, mert sokszor/jellemzően olcsóbb az ottani helyi "feltöltős" net. -
tomy86
addikt
válasz
"Gondolom az mobil adatkeretem ott mar nem lesz ervenyes."
Jól gondolod. A többire kérdezz rá a "Mobilhasználat külföldön" topikban, ha itt nem jön válasz. Ott jó eséllyel tudnak infót arról, hogy az olaszoknál milyen lehetőségek, díjak vannak feltöltős nettel kapcsolatban. -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok. Hatha esetleg valakinek van mar tapasztalata a kerdesemben.
Kulfoldon,Olaszorszagban hogy tudnek netezni,wifin kivul ? Gondolom az mobil adatkeretem ott mar nem lesz ervenyes.
Vagy,vajon olaszba tudok venni olcson feltoltos netet ? S akkor mobilstickbe be,laptop,es megosztas. Ez mukodhet ?
Vagy marad a wifi,mert minden egyeb megoldas is horror aron lenne csak... -
Aaron14
őstag
Most a biztonság kedvéért felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták, hogy elég valószínűtlen ez a dolog, ahogy leírták. Legalább, ha mégis igaz a dolog, akkor majd lesz indokom arra, hogy jóváírassam a különbözetet.
-
-
válasz
Aaron14 #47544 üzenetére
ezt írtam le korábban a két konstrukcióban, de akik megvásárolták, azok csak megnézték, hogy pontosan mit is írtak alá!?!?
beléptem most a biztonság kedvéért, és úgy új előfizetéssel, továbbá egy meglévő, de már nem hűségessel is ellenőriztem az árakat, pontosan azokat dobja, amiket korábban is írtunk. -
Aaron14
őstag
Én inkább annak tudom be, hogy a Next S díjcsomag 5.490 Ft, de ha készüléket veszel mellé, akkor már 7.990 Ft, kivéve ha aranytárskártyás, de akkor meg maga a készülék drágább. Itt lehet a bibi, szerintem ezt nézték be sokan, az ügyintézők meg kihasználták az ügyfelek tájékozatlanságát.
-
válasz
Aaron14 #47542 üzenetére
nem hallottam még olyanról, hogy üzletben olcsóbban adták volna, mint webshop útján, fordítva persze igen, a webshop kedvezmény kapcsán.
a most kiírt árak nem azt takarják, amit ott állítanak, valami kanyar lehet a dologban...
nem néztem adott díjcsomagokkal a készülék korábbi árazását, de ha volt azóta változás, mióta a posztolók vásárolták, akkor az egy esetleges magyarázat lehet. -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
iPhone 4S, Next S Aranytárskártyás díjcsomag mellé, 2 év hűséggel 45.550 Ft a telekom.hu weboldalon. Azonban volt, akitől olyan információt kaptam, hogy T-Pontban 28.990 Ft-ért adták oda, ugyanezzel a díjcsomaggal. Ez lehetséges?
-
válasz
kokokka #47527 üzenetére
Ezen a sebességen még pislogni sem lesz időd úgy elfogy az adatmennyiséged. - sosem értettem, hogy ha valakinek gyorsabb a net, akkor kötelezően többet is kell forgalmaznia?
hozzávetőlegesen annyit forgalmazok 3g hálón is, mint a többszörös sebességű 4g/lte hálón, de igaz ez a kábeles netre is, ahol nem olyan régen 2.5x gyorsítást eszközölt a szolgáltató, 40/20 helyett 100/50 lett. -
ESP23
senior tag
válasz
Teko001 #47533 üzenetére
Igazából nem is szeretnék ilyen opciót, ugye van az 500MB keret erre, és nekem még ehhez az előfizetésemhez van alapból 8GB is, szóval ezzel nem lesz gond.
Úgy tudom hogy ilyen opcióval a Google zeneszolgáltatása van ellátva, viszont ott magasabb a havidíj is, majd ha úgy érzem hogy szükségem van a továbbküldésre, átváltok arra.Köszönöm szépen a segítséget!
-
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Először is elnézést kérek hogy ha nem ide tartozna, de nem találtam olyan fórumot ahol ez ügyben tudtam volna érdeklődni, és mivel ez egy Telekom szolgáltatásokkal foglakozó fórum, gondoltam leírom ide.
Azt szeretném megkérdezni, hogy van e olyan ember itt a fórumban, aki igénybe vette a Telekom Spotify szolgáltatását?
Ma beszéltem az ügyfélszolgálattal, megkérdeztem tőlük hogy van e arra lehetőség, hogy letöltsem a kedvenc zenéimet a telefonomra hogy internet nélkül is tudjam hallgatni.
Ott azt a választ kaptam hogy igen erre van mód, illetve hogy ezeket a zenéket akár tovább is küldhetem egy másik eszközre.
Megmondom őszintén hogy ebben én csöppet kételkedem(a továbbküldésben), mert sehol nem találtam erre vonatkozó információt, szerintem az ügyfélszolgálatos hölgyike nem volt jól informálva e téren.
Még egyszer elnézést hogy ha ez nem ide tartozna. -
M3xx
tag
Sziasztok!
Next S díjcsomaggal kapcsolatban lennének kérdéseim. Egyrészt a 160 perc az csak hálózaton kívüli belföldi számokra vonatkozik, ezt lebeszélve 35 ft/perc, hálózaton belül korlátlan a 0 ft-os percdíj vagy erre is vonatkozik a 160 perc? Illetve ebben a díjcsomagban van kapcsolási díj, vagy bármi más "apróbetűs" hátulütő? Köszi a válaszokat előre is.
-
koviadi0330
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Anno még 2011-ben a sima Like díjcsomagra kötöttem hűséget, majd annak rendje és módja szerint 2013-ban (már lezárt díjcsomagként) hosszabbítottam. Na mármost, eredetileg 3 Telekomos szám 100 óra erejéig ingyen hívható volt, Az előbb beléptem a my-t-be , hogy módosítsak az ingyen hívható számaimon , megdöbbenve tapasztaltam, hogy a 100 óra helyett az szerepel, hogy 300 perc erejéig tehetem meg mindezt.Legutolsó infóm szerint a lezárt díjcsomagon nem módosítottak, továbbra is maradt a 100 óra. Lemaradtam valamiről, vagy csak a online felület "tudja" rosszul?
-
kokokka
addikt
válasz
zoli62 #47505 üzenetére
Én biztosan nem cserélném le a vezetékes NET-emet mobilnetre. Horror ára van még annak, ráadásul nincs olyan csomag ami a mennyisségi igényeket maradéktalanul ki tudná elégíteni. Gondolj bele : veszel egy 30Gb-os csomagot 55/25-re. Ezen a sebességen még pislogni sem lesz időd úgy elfogy az adatmennyiséged. Persze ha csak böngészni és mailezni akarsz akkor ok, de annak meg minek a Netmánia S-nél nagyobb csomag?
-
lezlie74
csendes tag
válasz
sarkanyolo2 #47522 üzenetére
Köszi!
Pont most akartam rákérdezni.
-
anglergab
addikt
Aki telekomos LTE-t használ, tudna írni jelerősséget dBm-ben (Androidon A telefonról > Állapot menüben megnézhető). Ha hozzá tud írni még letöltési sebességet, pinget az még jobb lenne
-
sarkanyolo2
őstag
Szarvason és környékén lehalt a telekom hálózata. Térerő nincs.
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! A problémám a következő. Ma váltottam át dominoról Like S-re. Adtak is egy jelszót, de a Tmobile.hu--ra nem tudtam belépni vele. "The requested URL's length exceeds the capacity limit for this server." Ezt irja ki folyamatosan és amig nem zárom be addig folyamatosan küldi a 1430 az smseket hogy beléptem. Már több mint 100 sms-t küldött, de nem lépett be. Mi a franc baj lehet ezzel? Másnak is csinálja?
-
[P]laci
senior tag
válasz
anglergab #47518 üzenetére
igen:
"A Like S díjcsomaggal az LTE1800 hálózat igénybe vehető" Forrás: [link]
(#47519) djculture: ezért kell ccleaner-rel takarítani néha, valamint a beépített Lemezkarbantartóval rendszergazdaként a Windows update fölösleges fájljait törölni.
volt hogy egy combosabb windows 8.1 update után a hátremaradt update fájl vagy 4 gb volt.
ment is a lecsóba, ne foglalja a helyet!
-
djculture
félisten
válasz
zoli62 #47505 üzenetére
Én nem mert normál pc-s felhasználásra még 10-20 giga is lófranc... Windows 8 pl csak frisitésekben patch kedden leszokott szedni 2-3 gigát és ezek kötelező frissitések. De mikor nagy sebezhetőségeket találtak volt már hogy volt 15 giga szabad helyem az ssd-n és egy patch kedden eltünt belőle 10 giga..
A játékokról már nem beszélek mikor 10-20 giga egy játék a steam-en, vagy a youtubon egy video 2-3 giga normális minőségbe. Otthonra korlátos net kb a végitélettel egyenlő lehet az bármilyen hangztos technológia... -
anglergab
addikt
A Like S 300 díjcsomagban foglalt 300 MB leforgalmazható LTE hálózaton?
-
raziel01
veterán
A részletes híváslistát a holnapon 400 Ft-ért írja.
De akkor ingyenes lesz ha most először használom? -
Huroq
senior tag
válasz
br.rak #47512 üzenetére
Egy nagyon hasonló ügyben most várom a levelet a Telekomtól. Már postázták, pár nap múlva valószínűleg megérkezik.
Mondjuk nálunk ezen felül, azt is eljátszották 2x, hogy levették a szám titkosítását és csak reklamáció után állították vissza. Akkor a válasz az volt, hogy nem tudnak vele semmit kezdeni. Biztos számgenerálóval hívogatják az ügyfeleket.Mondom ennyire hülyének ne nézzen már kérem szépen.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
br.rak #47512 üzenetére
Kiadhatják, hiszen csak a telefonkönyvben való megjelenést tiltottad le.
Egy ügyfélszolgálatostól kérd, hogy a marketing célú megkereséseket szeretnéd letiltani. Sajnos újabban nem kérdeznek rá szerződéskötéskor... Ne hagyd magad lerázni, van ilyen opció a rendszerükben... vagy menj egy másik Telekom üzletbe, ahol normálisak az ügyintézőkCsaládtag is panaszkodott az új előfizetésénél, hogy folyamatosan ügynökök keresik... amióta le lett tiltatva külön a merketing célú megkeresés, nincsenek ilyen zavaró hívások.
-
br.rak
őstag
válasz
br.rak #47338 üzenetére
Új fejlemény az ügyben.
Ismerőst simán lepattintották, hogy harmadik félnek még titkosítás esetén is kiadhatják a számot, ez ellen nem tehet semmit Mondta hogy erről nem volt szó, titkos a szám és nem adott engedélyt semmi ilyenre. a válasz: "nálunk ez a szokás"
Ez elég keményen WTF kategória, ezt amúgy nem tiltja törvény? Vagy csak kifogott egy ennyire flegma ügyintézőt, aki azt sem tudta mit beszél? -
korábban egy huszas számot írtál, de akkor többre is ment ki sms?
mert ennek van/lehet majd jelentősége.
panaszolja meg, vizsgálják ki.
azért írtam az imessage tekintetében, mert ott sok a hibalehetőség adott tekintetben, akár még az ismeretlen számra is lehet magyarázat; telefonszám és e-mail cím is megadható, és az egyik oldal küldi az e-mail címre, de az párosításra kerül a túloldalon ahhoz adott telefonszámmal - mert az imessage elérhetetlenség okán sms lesz kiküldve, ha az engedélyezve van a telefonon, sms viszont telefonszámra fog kimenni. -
válasz
SonyNex7 #47492 üzenetére
a biztosításos részét passzolom, legalábbis azt, hogy a papíros formától mennyire hajlandóak eltérni, kellően rugalmasak, vagy sem...
az iptv esetén azt nézném először, hogy milyen netről van szó; adsl...stb.St3ven; nem kell, és az új opció kerete indul teljes értékkel, a fordulónapig.
Onei; sokan ott hibáznak, hogy megy az imessage agyba-főbe, de a telefon kapcsolódó beállításában engedélyezve, hogy; küldés sms-ben (ha az imessage nem érhető el), és bizony a figyelmeztetés is ott olvasható, hogy a szolgáltató díjt számolhat fel az üzenetküldésért!
ez egy hibalehetőség, érdemes ellenőrizni! -
zoli62
addikt
Júliusban kipróbáltam notebookon usb-s modemmel az LTE-t és a lakásban tartósan és stabilan 55/25 Mbs értékeket produkált. Hamarosan lejár a hűségem a Netmánia S-re ami 10 Mbs. Ez a maximum, ami náéam elérhető, VDSL és optika sajnos a közeljövőben nem várható. Ti belevágnátok abba, hogy az ADSL2+ helyett LTE-t használátok? Másik kérdésem, hogy akihasználta ezt a 4G-s routert, milyen tapasztalatokat szerzett? [link]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Kedd délután hívtam fel a Telekom ügyfélszolgálatát érdeklődés szintjén, hogy szeretne Édesanyám egy iPhone 4S készüléket vásárolni új, Aranytárskártyás előfizetéssel, Platina kiemeltségű otthon előfizetés mellé. A kezelő akkor azt említette, ha szerda reggel megrendeljük a telefont, akkor péntekre biztosan megérkezik a csomag.
Tegnap este hívtak a csomagküldő szolgálattól, de a kapcsolat rögtön megszakadt. Édesanyám visszahívta a számot és ígérték, 5 perc múlva visszahívják (akkor nem tudták kapcsolni az illetékest). Persze nem hívták. Még aznap megint visszatelefonált, akkor kérték, hívja másnap reggel ugyanezt a számot, már nincs bent a kolléga.
Ma reggel hívta a csomagküldő szolgálattól egy nő, hogy hétfőn fogják kiszállítani a csomagot. Legszívesebben megkérdeztem volna a hölgytől, honnan jön a telefon, Csodaországból? Megkértük, hogy sürgesse meg a dolgot, mivel nem a mi hibánkból csúszott az egyeztetés időpontja.
Ilyen esetben, ha a házhozszállítási csoport nem hívta vissza az ígért időben és emiatt esetleg csúszik a kiszállítás, akkor hol tudok panaszt tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest